Al sta je tu je...
Karti vise nema, al zatoo ce pobjeda biti
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Evander je napisao/la:Svi koji idu veceras na tekmu, nakon pobjede i dolaska kucama, dobro se okupajte, u tri vode. Ono dole je krmetnjak i ko zna kakvih sve bolescina ima.
E jesu ga vala i promijenili! Jos levati imaju obraza ono cudo zvati "Evropska GrbavicaMortemHz je napisao/la: Papir obicni, ja gore karte u zivotu nisam vidio, mozda jedino ona mala iz Lukavice.![]()
doduse dizajn je nesto ljepsi nego prosle godine, makar meni.
Tooo huliganuu..zeljo1974 je napisao/la:Svim pitarima mater **** ale ale kurvini sinovi
Ovaj frajer jedno pet puta ovako ulijece i nikad banovan!zeljo1974 je napisao/la:Svim pitarima mater **** ale ale kurvini sinovi
Bas vala, vazda se prijavljuje i nikad nistajoker90 je napisao/la:Ovaj frajer jedno pet puta ovako ulijece i nikad banovan!zeljo1974 je napisao/la:Svim pitarima mater **** ale ale kurvini sinovi
Uz roštilj kod Ekonomije.High je napisao/la:Filozofija i način života.
Ma ne moras gledati, sto bi lagali bez razloga. Mislim da mu je cak admin i brisao neke postove ali za to nisam siguran. Znam samo da ovako zna uletiti ali evo do danas nista nije bilo.aleksandar_veliki je napisao/la:Banovan je, sad sam mu gledao postove i u pravu si, ali ne samo na ovoj temi. Nije mi jasno kako mi je pobjegao do sada.
Pravi bošnjaki.Bosniacum Lilium je napisao/la:Normalno, kucu bih sad stavio na to da ce im ga zabiti za pobjedu, ali necu jer sam musliman
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, ErosViverosViv i 70 gostiju.