Super, baš mi je cudno bilo. Znam da radar malo zna poluditi, ali opet... Sretno našim momcima!!! Ne sumnjam u njih ni jedan sec.!!! Hajmo plavi!!!DR.HOUSE je napisao/la:sletio je ima po podacima njihovog aerodroma
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Jel ovo bio uzivo prenos letatm8782 je napisao/la:Super, baš mi je cudno bilo. Znam da radar malo zna poluditi, ali opet... Sretno našim momcima!!! Ne sumnjam u njih ni jedan sec.!!! Hajmo plavi!!!DR.HOUSE je napisao/la:sletio je ima po podacima njihovog aerodroma
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
jeste hahah ono kad je skrenuo to je bilo najuzbudljivije hahahah
@pile
Jeste, navijaci obezbjedili prenos leta, sad cekamo da vidimo hoceli li i ove k.urceve televizije obezbjediti prenos utakmice. Ukoliko ne bude prenosa znam ko od tv kuca vise nije na mojoj listi, "REMOVE".
Jeste, navijaci obezbjedili prenos leta, sad cekamo da vidimo hoceli li i ove k.urceve televizije obezbjediti prenos utakmice. Ukoliko ne bude prenosa znam ko od tv kuca vise nije na mojoj listi, "REMOVE".
E ovo treba na printscreen i staviti u arhivu, live praćenje leta željinog aviona, lijepo je biti manijak 
- corleone87
- Kontakt:
Moramo naci neku zanimaciju dok ne pocne tekma..Ima li sta od insajdera sočno..? 
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
DR.HOUSE je napisao/la:jeste hahah ono kad je skrenuo to je bilo najuzbudljivije hahahah
- corleone87
- Kontakt:
http://sportsport.ba/ino_fudbal/zeljezn ... ltu/166087
Sjajna atmosfera još od samog polaska iz Sarajeva vladala je među izabranicima Milomira Odovića. Glavni i odgovorni za sjajan štimung i dobru atmosferu na čater letu bio je klupski ekonom i dugogodišnji uposlenik kluba Erdijan Dino Pekić, koji je između ostalog i oficir za sigurnost na stadionu Grbavica.
Sjajna atmosfera još od samog polaska iz Sarajeva vladala je među izabranicima Milomira Odovića. Glavni i odgovorni za sjajan štimung i dobru atmosferu na čater letu bio je klupski ekonom i dugogodišnji uposlenik kluba Erdijan Dino Pekić, koji je između ostalog i oficir za sigurnost na stadionu Grbavica.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Ma nece, ne nadaj se gledacemo ovdje kad bude i sta ces...tm8782 je napisao/la:@pile
Ma nadam se i bas hocu da me razocaraju pa da imam koga da pobrisem od ovih tv kuca.
Odakle da ih pobrisestm8782 je napisao/la:Ma nadam se i bas hocu da me razocaraju pa da imam koga da pobrisem od ovih tv kuca.
Ma nadam se i bas hocu da me razocaraju pa da imam koga da pobrisem od ovih tv kuca.[/quote]
Odakle da ih pobrises
Iz prijatelja

Odakle da ih pobrises
Iz prijatelja
Brkica
Hoće li biti na Mojatv 
Sa tv-a, evo sad cu samo jedno stvar jos napisati, koju nisam mislio, a tice se ove privatne tv kuce.
Organizovali su emisiju u kojoj su pozvali jednog naseg igraca u nju, te SD jednog kluba, a voditelj je bio toliko prisan sa tim SD i nagovarao naseg dragulja da pristane na pregovore. Kao: "Velika mi je zelja da prisustvujem ovako jednom velikom trenutku, bice mi cast". Naravno od pocetka pregovora nije bilo nista, ali su ljudi sa te tv kuce imali casne namjere i koja ironija da se bas taj igrac nadje u emisiji sa tim doticnim.
Nek znaju malo i drugi, nisam htio da imenujem nikoga ali ko hoce skontace.
Organizovali su emisiju u kojoj su pozvali jednog naseg igraca u nju, te SD jednog kluba, a voditelj je bio toliko prisan sa tim SD i nagovarao naseg dragulja da pristane na pregovore. Kao: "Velika mi je zelja da prisustvujem ovako jednom velikom trenutku, bice mi cast". Naravno od pocetka pregovora nije bilo nista, ali su ljudi sa te tv kuce imali casne namjere i koja ironija da se bas taj igrac nadje u emisiji sa tim doticnim.
Nek znaju malo i drugi, nisam htio da imenujem nikoga ali ko hoce skontace.
- corleone87
- Kontakt:
Jb te prenos sa bazena imaju a nemaju sa fudbalskog terena
- corleone87
- Kontakt:
Imaju i zvuk na ovim kamerama..Ma moraju nasi negdje zagrmiti na ovom nekom trgu ili plazi do sutra..tm8782 je napisao/la:Jb te prenos sa bazena imaju a nemaju sa fudbalskog terena![]()
![]()
. Je li neka od ovih kamera blizu stadiona i da li ima kakav mikrofon da cujemo bar navijanje.
![]()
![]()
Srecom nije malta velika povrsinom pa ce se cuti samo nek ima jedan mikrofon

Ja pojma nisam imao da ovo sve ima na Malti. Konto Džoni, Figaro i to je to 
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Re: RE: Re: FK Željezničar
Boga pitaj otkad nisi bio na malti. Sad ti treba avion sa grbavice da odes na kafu na maltu.Ajzea je napisao/la:Ja pojma nisam imao da ovo sve ima na Malti. Konto Džoni, Figaro i to je to
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.