FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
oca mu yebem drogiranog nema Benke, i Radovac mu igra u pocetnoj postavi 
Pyro is not a crime !
- FrancescoTotti
- Kontakt:
-
Coromandel
- Kontakt:
samo mi je ovdje PROJEKAT višak. ali k'o zna...možda bude opet neka asistencija kao što je bila prema velkoskom, kad smo ih mlatnuli 2:1.benko21 je napisao/la:Pavlović, Kadušić, Novaković, Balić, Al. Bekić, Rustemović, Sarić, Radovac, Duljević, Crnkić i Ahmetović.
crnkić je velika enigma. nadam se da će nas ostaviti bez teksta...
Sa fudbalskog aspekta ima logike sto igra Radovac,na njihovu formaciju sa dva u sredinu Hurtic odgovara sa trojicom pravih veznih igraca koji se vrte oko centra i tu bi trebali da imamo prednost.
Istina ovako kad se pogleda sastav a tu nema jednog Benke ,Saida itd itd to djeluje dosta siromasno i djeluje se da je moglo puno bolje.Sad sta je tu je,sretno momci obradujte nas
Istina ovako kad se pogleda sastav a tu nema jednog Benke ,Saida itd itd to djeluje dosta siromasno i djeluje se da je moglo puno bolje.Sad sta je tu je,sretno momci obradujte nas
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
Coromandel
- Kontakt:
ubićemo ih akoBog da klupommiky_hz je napisao/la:Sa fudbalskog aspekta ima logike sto igra Radovac,na njihovu formaciju sa dva u sredinu Hurtic odgovara sa trojicom pravih veznih igraca koji se vrte oko centra i tu bi trebali da imamo prednost.
koliko klupa izgleda mocno, to je za nevjerice
-
Coromandel
- Kontakt:
husejinović, benko, hodžić, ćetković, amer bekić...haris004 je napisao/la:koliko klupa izgleda mocno, to je za nevjerice
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Halalite Dini Selimoviću, ovo mu je prvi put da glumi trenera!miky_hz je napisao/la:Sa fudbalskog aspekta ima logike sto igra Radovac,na njihovu formaciju sa dva u sredinu Hurtic odgovara sa trojicom pravih veznih igraca koji se vrte oko centra i tu bi trebali da imamo prednost.
Ako Benko ode to ce biti samo radi Hurtica pametnog koji niti ga je forsirao na pripremnim utakmicama niti covjek pocinje derby....bravo strucnjak. Sve i da pobijedimo veceras najbolji ti igrac nezadovoljan i jos ne igra....tuga
plus tribine Hebibovic,Andjusic...stice se dojam da se na nekim pozijama opet napravio visak igraca a na nekim tipa stoper je malo reci koliko nam fali igraca.Coromandel je napisao/la:husejinović, benko, hodžić, ćetković, amer bekić...haris004 je napisao/la:koliko klupa izgleda mocno, to je za nevjerice
![]()
![]()
Iskreno zao mi je ova dva povratnika iz Olimpica jel su i dole i u pripremnim pokazali da im se forma dize i da su bolji nego sto su bili.Tesko ce im pasti ovo sto su danas na tribinama.
Neznam nisam pametan,veliki je luksuz imati sve ove igrace a "ne racunati" na njih.Da ti jedan Benko i Said sjede na klupi,tesko da bi neka ekipa mogla dopustiti sebi takva "muda" da kazem.Vidjecemo sta ce nam to donjeti nadamo se najboljem
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
radovac u prvih 11 
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Radi li ono zmajevo gnijezdo ili gdje se jos tekma u gradu moze gledati
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
-
arminarsenal
- Kontakt:
Dajte nam dobar link ?
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Igrač manje od početka + štoperi PRVI PUT zajedno igraju..Testo je napisao/la:radovac u prvih 11
ON VOLI SARAJVO, PRAVI JE HORDAS, BENKO LEON JEDAN JE OD NAS!!!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
-
arminarsenal
- Kontakt:
Prednost toga sto Radovac igra je to sto ce nam Saric biti 10ka,moramo mi biti ti koji ce dominirati,jer oni igraju s 2 spica na ovakvu nasu odbranu,moze svasta da bude !
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Hajde Samire poseri nam' se svima u usta i zabij gurbetima!