A Begovic. Steta za onaj karton sinoc. Sada ce morati da pazi. Da ne govorim koliko bi bio nenadoknadiv gubitak Dzeke ili Spahe u barazu.FaraonTM je napisao/la:Evo sad sam gledao na rezultatima sve naše tekme od početka kvalifikacija, Džeko, Spahić, Šunjić i Hadžić po dva žuta. Naravno za suspenziju trebaju biti tri kartona. Sad ne znam da li se kartoni za baraž brišu ili ne?
BiH - Wales / Kipar - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: BiH - Wales / Kipar - BiH
On ce biti nas prvi stoper poslije Eura, kad se Spaha oprosti.. kakav back upFaraonTM je napisao/la:Zato što smatram da nema tu brzinu koja nam treba. Iako je odličan backup igrač al' ipak ispred Bičakčića u ovakvoj utakmici ga ne bih stavljao.Momciluk je napisao/la:Pa i ja sam mislio na tu utakmicu, zasto Cocalica izostavljas?FaraonTM je napisao/la: Mislio sam na utakmicu protiv Kipra, Vranješ i Bičakčić su tu negdje gledajući brzinu al' Ermin nastupa u daleko jačem klubu i jačoj ligi. A kada konkretno pričamo o stoperima, izuzev Spahića koji malo odskače (mada će vremenom da razlika biti manja pošto i Emira stižu godine i povrede) svi ostali su tu negdje gdje ću opet izdvojiti Vranješa kao malo lošijeg od ostalih.
This time next year we'll be millionaires.
Begović ima jedan karton (od sinoć) ne znam odakle vama da ima dvaAjax je napisao/la:A Begovic. Steta za onaj karton sinoc. Sada ce morati da pazi. Da ne govorim koliko bi bio nenadoknadiv gubitak Dzeke ili Spahe u barazu.FaraonTM je napisao/la:Evo sad sam gledao na rezultatima sve naše tekme od početka kvalifikacija, Džeko, Spahić, Šunjić i Hadžić po dva žuta. Naravno za suspenziju trebaju biti tri kartona. Sad ne znam da li se kartoni za baraž brišu ili ne?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
A ovi igrači sto su otpali za Vels (Kolašinac, Sušić) jesu li u opticaju za kipar. Sta je sa stilicem??
#Miske institucijo!!!!!
Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.
Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem.
od mora do Save
od Drine do Une.
Hadžić , Džeko , Spahić i Šunjić.Ajax je napisao/la:To je i mene zanimalo. Posebno u slucaju Spahica ?? Mislim kome jos fali jedan karton da izgubi pravo nastupa u barazu to sam mislio ako ga sada zaradi protiv Kipra. Hajmo statisticari zna li ko.Bolanos je napisao/la:Raja ima li neki igrac koji zbog kartona ne moze nastupitu protiv Kipra?![]()
"We need to suffer. And we need to fight."
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Citam malo temu od sinoc i sta se sve pisalo i ponekad sam morao da sebi jos jednom ponovim da smo igrali sa Velsom, jer sam mogao zakljuciti da nam je protivnik Farski Otoci ili neko slican s obzirom na pojedine forumase
Te losa igra, te neborbenost, te neuigranost...
Shvatate li vi da je Vels u Zenicu dosao maksimalno opusten? Da su u 8 utakmica primili 2 (slovima: dva) gola? Da su u 180 minuta protiv Belgije primili 0 (slovima: nula) golova i osvojili 4 boda? Da su izgubili samo jednu, i to prijateljsku utakmicu u zadnje dvije godine?
Ja ne znam sta su pojedinci ocekivali: 5:0? Tiki-taku po natopljenom terenu?
Dodajte tome da smo igrali bez dva ponajbolja igraca a da je Vels bio kompletan.
@Virtual je sinoc napisao dobar post na Mesinoj temi i nema potrebe da ga ja ponavljam. Uglavnom, vrhunska postavka i taktika Mese Bazdarevica!
Sjetite se u kakvim smo gownima bili u pojedinim trenucima u kvalama, i da vam je tada neko rekao da cemo ici na Kipar i sami o sebi odlucivati, niko ne bi povjerovao!
Zadnja tekma nece biti rutina, to je sigurno. Kipar je sada na 'sedmom nebu', dere ih euforija strasna... Ali, koliko ih god nosila, bice sigurno i teg na njihovim nogama a ja sam siguran da ce Mesa i igraci to znati iskoristiti... Blizu smo... vrlo blizu.
O barazu nakon Kipra.
Shvatate li vi da je Vels u Zenicu dosao maksimalno opusten? Da su u 8 utakmica primili 2 (slovima: dva) gola? Da su u 180 minuta protiv Belgije primili 0 (slovima: nula) golova i osvojili 4 boda? Da su izgubili samo jednu, i to prijateljsku utakmicu u zadnje dvije godine?
Ja ne znam sta su pojedinci ocekivali: 5:0? Tiki-taku po natopljenom terenu?
Dodajte tome da smo igrali bez dva ponajbolja igraca a da je Vels bio kompletan.
@Virtual je sinoc napisao dobar post na Mesinoj temi i nema potrebe da ga ja ponavljam. Uglavnom, vrhunska postavka i taktika Mese Bazdarevica!
Zadnja tekma nece biti rutina, to je sigurno. Kipar je sada na 'sedmom nebu', dere ih euforija strasna... Ali, koliko ih god nosila, bice sigurno i teg na njihovim nogama a ja sam siguran da ce Mesa i igraci to znati iskoristiti... Blizu smo... vrlo blizu.
O barazu nakon Kipra.
Lulić očajan. Višća malo manje, ali opet očajan. Pokazao da nije za reprezentacije po ko zna koji put. On beka Andore ne može predriblat. Sinoć je čak prošao jednu u 9. minuti, ali ni on ne zna kako. Zukanović dosta dobar, mada on može još bolje pogotovo na poziciji štopera što je pokazao igravši za Sampdoriju protiv Rome. Cocalić je baš vrhunski odigrao kad je zamijenio Spahića. Bravo!
Čelik Zenica 1945
- provokatorII
- Kontakt:
Ja sam izgubio volju za komentarima nakon sinocnje utakmice. Igra nam nije ni upola atraktivna kakva je bila, ali imamo rezultate. To znaci da Mesa jako dobro zna sta radi, i svaka sugestija, pa cak i razmisljanje o tome ko bi trebao igrati djeluje besmisleno.
Sigurno je jedno, Mesa nikada nece napraviti od reprezentacije privatnu menadzersku agenciju, i meni je to dovoljno. Imam puno povjerenje.
Sigurno je jedno, Mesa nikada nece napraviti od reprezentacije privatnu menadzersku agenciju, i meni je to dovoljno. Imam puno povjerenje.
Ja bi izbacio Spahu protiv Kipra. Bolje da ga imamo u baražu nego protiv Kipra 
Coca maestralan, ne znam zasto ga izostavljaju svi? Ja mislim da se kartoni brisu pred baraz, koliko se sjecam, prosli put su se brisali. 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Trebam naći na internetu , ali i ja mislim da se brišu.AsharaK je napisao/la:Coca maestralan, ne znam zasto ga izostavljaju svi? Ja mislim da se kartoni brisu pred baraz, koliko se sjecam, prosli put su se brisali.
FaraonTM je napisao/la:Begović ima jedan karton (od sinoć) ne znam odakle vama da ima dva
Hvala momciCaptain4 je napisao/la:Hadžić , Džeko , Spahić i Šunjić.
nemas sta trazit ...kartoni ostaju i prenose se u baraz

Sad je pitanje hoće li Hadžić napraviti žuti na Kipruevybih je napisao/la:nemas sta trazit ...kartoni ostaju i prenose se u baraz![]()
Da li su iz saveza uputili neku zalbu na suspenziju Besica od 3 utakmice ?
Lijepo bi bilo da mu smanje za jednu utakmicu pa da igra makar i barazu...
Mogao je i gore proći , ovo je minimalno po menino rules je napisao/la:Da li su iz saveza uputili neku zalbu na suspenziju Besica od 3 utakmice ?
Dakle onda i Lulica izbaciti iz repke... on je jos gori....Nimla_RZ je napisao/la:Lulić očajan. Višća malo manje, ali opet očajan. Pokazao da nije za reprezentacije po ko zna koji put. On beka Andore ne može predriblat. Sinoć je čak prošao jednu u 9. minuti, ali ni on ne zna kako. Zukanović dosta dobar, mada on može još bolje pogotovo na poziciji štopera što je pokazao igravši za Sampdoriju protiv Rome. Cocalić je baš vrhunski odigrao kad je zamijenio Spahića. Bravo!
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
Coci vrlo dobar ! Iznenadio me
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
Dzeko i Spaha trebaju ocistiti kartone sad protiv Kipra, da ih imamo barem u drugoj utakmici baraza

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Pa nisam znao da ce biti nosioca u izvlacenju za baraz ...
Ovaj zadnji ranking nakon zadnjeg kola kvalifikacija ce odrediti nosioce u barazu i jakosne skupine za Euro.
Evo trenutnog rankinga
http://www.footballseeding.com/national ... king-2015/
Znaci ako prodjemo u baraž tamo smo sigurno nosioci
Ovaj zadnji ranking nakon zadnjeg kola kvalifikacija ce odrediti nosioce u barazu i jakosne skupine za Euro.
Evo trenutnog rankinga
http://www.footballseeding.com/national ... king-2015/
Znaci ako prodjemo u baraž tamo smo sigurno nosioci
Zadnja izmjena: totasef1, dana/u 11 okt 2015, 13:33, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Google Adsense [Bot] i 35 gostiju.