SP2018 / BiH - Belgija / Estonija - BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: SP2018 / BiH - Belgija / Estonija - BiH
Haj sve i nekako, ali me Kolasinac razocarao posteno danas, u odbrani je malo je reci katastrofalan bio.
Teren nam i izgleda kao repka. Spustimo se na zemlju. Mozemo kur.cu svirat.
Aljegri, out!
Sta reci za Lulica..nokee95 je napisao/la:Haj sve i nekako, ali me Kolasinac razocarao posteno danas, u odbrani je malo je reci katastrofalan bio.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- RollingPaper
- Kontakt:
godil nam da Kipar bod uzme
od zadnjih 7 primljenih golova, za njih 4-5 je direktni krivac seo, prolazili su ga kako su htjeli 
ali generalno za zalaganje na ovoj utakmici im niko ne može prigovoriti, da su uvijek ovako nabrijani nekako bi kompenzirali mešino neznanje i nekvalitet i već odavno bi imali osiguran baraž u rukama, al' yebo ti nas, moramo uvijek nešto zasrati.
stvarno ostaje žal za ovim i prethodnim kvalifikacijama, sami sebe smo ukopali.
sad kad smo već ispali iz svih kombinacija, bilo bi slatko da grci budu najgori drugoplasirani...

ali generalno za zalaganje na ovoj utakmici im niko ne može prigovoriti, da su uvijek ovako nabrijani nekako bi kompenzirali mešino neznanje i nekvalitet i već odavno bi imali osiguran baraž u rukama, al' yebo ti nas, moramo uvijek nešto zasrati.
stvarno ostaje žal za ovim i prethodnim kvalifikacijama, sami sebe smo ukopali.

sad kad smo već ispali iz svih kombinacija, bilo bi slatko da grci budu najgori drugoplasirani...

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Nemoj to raditi sebi.RollingPaper je napisao/la:godil nam da Kipar bod uzme
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
-
- Kontakt:
I kao drugi smo najgori, tako da nije vazno.RollingPaper je napisao/la:godil nam da Kipar bod uzme
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Godi, oni uzmu bod, Slovenija Škotsku dobije i Slovačka i Malta neriješeno odigraju i smo u baražu ako dobijemo Estoniju.RollingPaper je napisao/la:godil nam da Kipar bod uzme

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ma dajte ba,ja razumijem da ljudi zele vise od ove ekipe,ali prvo od cega se treba poci je to da ekipa sem 2 ili 3 pojedinca nije sastavljena od nekih narocito talentovanih igraca.Samim tim je i posao selektora otezan.Rijetki su slucajevi kada selektor cini ekipu boljim,a dosta cesci oni kada ekipa cini selektora boljim.Najbolji primjer mozda je nas vecerasnji protivnik.Unofficialpage je napisao/la:Odbrana kriminalna, 4 gola vrlo glupa a i još ih je moglo pasti da Begović nije branio ili se ovi zapetljaju. Što kaže Džeko ovo nije vidjelo profesionalni fudbal. Borili se jesu i ovo danas je bilo prolazno, mislim mogu dobiti prolaznu ocjenu. Vadimo se uvijek protiv najjačih jer uprskamo protiv najslabijih, tipično naše.
Ovdje se mora rez napraviti, Meša mora ići, nije dostojan vođenja ove ekipe. Nikakav sistem nije uveo, i ono malo što smo imali je uspio uništiti. Ako se pravilno ovo odradi i ne mora biti loše ali mislim da neće jer smjenit će selektora i dovesti selektora istog kalibra.
Mi moramo prihvatit da je to slucaj,dakle da nemamo bas narocito kvalitetan tim,a poslije toga i to da je i ovo malo superkvalitetnih igraca koje imamo ili smo imali u skorijoj prosloti proslo svoje najbolje godine,a neki od njih su tipa Misketa i okacili kopacke o klin.
Dok ne dodje do ozbiljnog remonta i poboljsanja kvaliteta domace lige nece bit narocite srece sto se tice reprezentacije.Naravno,naletit ce tu i tamo nekad neki novi Dzeko,probrat ce se stagod po dijaspori pa cemo i imat poneki bljesak tipa Brazila,al dok se ne urade ozbiljne promjene u domacem fudbalu nema za nas ljeta

-
- Kontakt:
Objasni mi kako smo mi bolji od Slovenije? Oni imaju vec +2 gol razliku mi +1.Unofficialpage je napisao/la:Godi, oni uzmu bod, Slovenija Škotsku dobije i Slovačka i Malta neriješeno odigraju i smo u baražu ako dobijemo Estoniju.RollingPaper je napisao/la:godil nam da Kipar bod uzme
- tuzlak1987
- Kontakt:
Realnost je da ova Grcka ne bi vise ni u jednoj grupi osim nase imala vise od 10 bodova. Na nama su i dobijali snagu i nadu.
- invincible1921
- Kontakt:
Ma objektivno nemamo mi za cim zaliti. Samo pogledajte sastave ostlaih grupa i zakljucit cete da je ovo najslabija grupa UBJEDLJIVO.
Pored neugodnih kazahstana, malte ili slicno mi smo dobili gibratlar.
Pored dosta ozbiljnih repki iz 4 i 5 sesira mi smo dobili mrtve kipar i estoniju i da stvar bude gora iygubili od kipra,,,,
Kao slag na tortu dobili smo grcku koja je vjerovatno najslabija u svom sesiru. U svakoj grupi imas makar 3 ozbiljne repke ili jednu prejaku a dvije jake samo kod nas su svi odron odrona osim belgije.
I da smo otisli u baraz sa mesom na kupi i ovom igrom glat bi ispali od bilo kojeg protivnika.
Pored neugodnih kazahstana, malte ili slicno mi smo dobili gibratlar.
Pored dosta ozbiljnih repki iz 4 i 5 sesira mi smo dobili mrtve kipar i estoniju i da stvar bude gora iygubili od kipra,,,,
Kao slag na tortu dobili smo grcku koja je vjerovatno najslabija u svom sesiru. U svakoj grupi imas makar 3 ozbiljne repke ili jednu prejaku a dvije jake samo kod nas su svi odron odrona osim belgije.
I da smo otisli u baraz sa mesom na kupi i ovom igrom glat bi ispali od bilo kojeg protivnika.
=\_1921_/=
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ova ekipa može puno više sa iole boljim selektorom, sve što treba raditi je postaviti normalnu formaciju i taktiku. A to bar nije teško. Mi smo ovo izgubili protiv Kipra a ne večeras i valjda smo od njih bolji i jači. Meša to ne zna, postavi formaciju koja nam ne odgovara i taktiku isto. Nabij loptu na Džeku i to je to, to nije naša igra. Na desetku stavi Vedu i to je igrač manje, danas kad smo trebali Belgiju još više napasti on im kaže da se povuku i pusti im da diktiraju tempo a to ne ide protiv Belgije.darker10 je napisao/la:Ma dajte ba,ja razumijem da ljudi zele vise od ove ekipe,ali prvo od cega se treba poci je to da ekipa sem 2 ili 3 pojedinca nije sastavljena od nekih narocito talentovanih igraca.Samim tim je i posao selektora otezan.Rijetki su slucajevi kada selektor cini ekipu boljim,a dosta cesci oni kada ekipa cini selektora boljim.Najbolji primjer mozda je nas vecerasnji protivnik.Unofficialpage je napisao/la:Odbrana kriminalna, 4 gola vrlo glupa a i još ih je moglo pasti da Begović nije branio ili se ovi zapetljaju. Što kaže Džeko ovo nije vidjelo profesionalni fudbal. Borili se jesu i ovo danas je bilo prolazno, mislim mogu dobiti prolaznu ocjenu. Vadimo se uvijek protiv najjačih jer uprskamo protiv najslabijih, tipično naše.
Ovdje se mora rez napraviti, Meša mora ići, nije dostojan vođenja ove ekipe. Nikakav sistem nije uveo, i ono malo što smo imali je uspio uništiti. Ako se pravilno ovo odradi i ne mora biti loše ali mislim da neće jer smjenit će selektora i dovesti selektora istog kalibra.
Mi moramo prihvatit da je to slucaj,dakle da nemamo bas narocito kvalitetan tim,a poslije toga i to da je i ovo malo superkvalitetnih igraca koje imamo ili smo imali u skorijoj prosloti proslo svoje najbolje godine,a neki od njih su tipa Misketa i okacili kopacke o klin.
Dok ne dodje do ozbiljnog remonta i poboljsanja kvaliteta domace lige nece bit narocite srece sto se tice reprezentacije.Naravno,naletit ce tu i tamo nekad neki novi Dzeko,probrat ce se stagod po dijaspori pa cemo i imat poneki bljesak tipa Brazila,al dok se ne urade ozbiljne promjene u domacem fudbalu nema za nas ljetaSa svim recenom nije bitno da li ce Mesa otic il ostat,ja ne ocekujem ozbiljnije promjene u skorije vrijeme.
Ekipa koja u svojim redovima ima igrače: Herte, Lazia, Arsenala, Juventusa, Rome, Atalante, Hoffenheima, Werdera, Evertona,... treba da bude minimalno u baražu i sve ispod tog je neuspjeh. Uvijek se vadimo na to nemamo kvalitet, pa ni Island nema neke velike zvijezde pa igraju odlično. Ljudi zanju šta hoće, kako hoće i ne boje se nikog, ne koriste fraze nemamo kvalitet i važno je učestvovati. Koliko mi nemamo kvaliteta nas duplo više košta mentalitet kukavički, u kojem se odmah predamo i mislimo da ne možemo. Glavno nam je reći i to više puta ponoviti da nemamo šanse, da će nas ubiti i slično. I onda kad dođe utakmica vidimo da možemo i imamo šansu ali zbog straha mi to uništimo i onda ide priča mogli smo ali nismo.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
-
- Kontakt:
Nek mi sad neko kaze da nas fifa nije pogurala za svijetsko u Brazilu, nakon one utakmice u Parizu. Lagana grupa i pogodno sudjenje za nas.
Sad smo ponovo u rangu za vrijeme Blaza Sliskovica.
Pravicemo mi Spahu od govana..
Ovako bi pobjediliMokroguz je napisao/la:Je li dozvoljeno da 10 igraca uzmu loptu i legnu na nju/barikadiraju je do kraja utakmice?

Hebo teren i igru Mesa, vazna su tri boda pa kako god
Zadnja izmjena: Mokroguz, dana/u 07 okt 2017, 22:27, ukupno mijenjano 1 put.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- invincible1921
- Kontakt:
Pa pogurali su nas i sad...ja opet ponavaljam u nasoj grupi su najslabije rep iz svih mogucih sesira, Ovaj nositeljski necu racunat tu bi nam bilo manje vise isto ko god da je dososamoposmatram je napisao/la:Nek mi sad neko kaze da nas fifa nije pogurala za svijetsko u Brazilu, nakon one utakmice u Parizu. Lagana grupa i pogodno sudjenje za nas.
=\_1921_/=
Ma nije to tako.Realnost je da ova ekipa i ne moze bas puno bolje.Da moze bolje,moze al ne toliko i da ode na neko veliko takmicenje.Sta i da smo prosli u baraz sad?Naguzio bi nas neko tamo i kad to kazem to je realnost a ne mentalitet i kukavicluk.SP se izborili jer smo imali laganiju grupu nego sada,a i reprezentativci su nam bili u boljem "momentu" u karijerama i to je to.Unofficialpage je napisao/la:Ova ekipa može puno više sa iole boljim selektorom, sve što treba raditi je postaviti normalnu formaciju i taktiku. A to bar nije teško. Mi smo ovo izgubili protiv Kipra a ne večeras i valjda smo od njih bolji i jači. Meša to ne zna, postavi formaciju koja nam ne odgovara i taktiku isto. Nabij loptu na Džeku i to je to, to nije naša igra. Na desetku stavi Vedu i to je igrač manje, danas kad smo trebali Belgiju još više napasti on im kaže da se povuku i pusti im da diktiraju tempo a to ne ide protiv Belgije.darker10 je napisao/la:Ma dajte ba,ja razumijem da ljudi zele vise od ove ekipe,ali prvo od cega se treba poci je to da ekipa sem 2 ili 3 pojedinca nije sastavljena od nekih narocito talentovanih igraca.Samim tim je i posao selektora otezan.Rijetki su slucajevi kada selektor cini ekipu boljim,a dosta cesci oni kada ekipa cini selektora boljim.Najbolji primjer mozda je nas vecerasnji protivnik.Unofficialpage je napisao/la:Odbrana kriminalna, 4 gola vrlo glupa a i još ih je moglo pasti da Begović nije branio ili se ovi zapetljaju. Što kaže Džeko ovo nije vidjelo profesionalni fudbal. Borili se jesu i ovo danas je bilo prolazno, mislim mogu dobiti prolaznu ocjenu. Vadimo se uvijek protiv najjačih jer uprskamo protiv najslabijih, tipično naše.
Dok ne dodje do ozbiljnog remonta i poboljsanja kvaliteta domace lige nece bit narocite srece sto se tice reprezentacije.Naravno,naletit ce tu i tamo nekad neki novi Dzeko,probrat ce se stagod po dijaspori pa cemo i imat poneki bljesak tipa Brazila,al dok se ne urade ozbiljne promjene u domacem fudbalu nema za nas ljetaSa svim recenom nije bitno da li ce Mesa otic il ostat,ja ne ocekujem ozbiljnije promjene u skorije vrijeme.
Ekipa koja u svojim redovima ima igrače: Herte, Lazia, Arsenala, Juventusa, Rome, Atalante, Hoffenheima, Werdera, Evertona,... treba da bude minimalno u baražu i sve ispod tog je neuspjeh. Uvijek se vadimo na to nemamo kvalitet, pa ni Island nema neke velike zvijezde pa igraju odlično. Ljudi zanju šta hoće, kako hoće i ne boje se nikog, ne koriste fraze nemamo kvalitet i važno je učestvovati. Koliko mi nemamo kvaliteta nas duplo više košta mentalitet kukavički, u kojem se odmah predamo i mislimo da ne možemo. Glavno nam je reći i to više puta ponoviti da nemamo šanse, da će nas ubiti i slično. I onda kad dođe utakmica vidimo da možemo i imamo šansu ali zbog straha mi to uništimo i onda ide priča mogli smo ali nismo.
Ma i igračima je zamjeriti. Meši bih ja dao otkaz poslije Irske one odmah, ne bih mu ni dao da ovdi ove kvale, ali igrači su 8 utakmica bili totalno indolentni. Da li su time Mehmeda bojkotovali, jer su i od početka kvalifikacija mnogi bili u lošem odnosu s njim.
Sad su pokazali borbenost, kad su vidjeli da se mora, ne bi li iščupali baraž...
Sad su pokazali borbenost, kad su vidjeli da se mora, ne bi li iščupali baraž...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Narodu je uvijek lase rec da su ljudi bojkotovali nego da jednostavno ne mogu bolje haha.