Čarolija.
Champions League 2019/2020
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Re: Champions League 2019/2020
Čarolija.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- BoixosNois1899
- Kontakt:
bOljI nEuEr
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- Bazinga12345
- Kontakt:
Slavija rutinski
dobar gol oxa
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
City ako ove godine ne osvoji LP nece nikad
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- anonymousHD
- Kontakt:
Sta choker iz Argentine promasi 
- BosniaBoston
- Kontakt:
Bar je zabio go.Juce se nisi javljao,sto li?anonymousHD je napisao/la:Sta choker iz Argentine promasi
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Inter centar ne prelazi.Bazinga12345 je napisao/la:Borusija pretanka.
Borussia ima nesrecu da nema napadaca vcrs, slicno kao Leverkusen koji ih nema uopce da valjaju dok ovima fale ipak Reus i Paco.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ma ne može se ništa prognozirati u LP. Pogotovo ne sad u oktobru. Pa ko bi rekao kao prošle godine nakon grupne faze da će Liverpool osvojiti? Ljudi se jedva grupu prošli. Ništa se neće znati bar tamo do marta-aprila.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Teže nego ovoanonymousHD je napisao/la:Sta choker iz Argentine promasi
® GONGASHI POWERHOUSE ®
.
Zadnja izmjena: Kulesza, dana/u 28 dec 2019, 06:56, ukupno mijenjano 1 put.
★Mostar u srcu, Velež do groba!★
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
★https://www.youtube.com/watch?v=HEr4S-5PgLY★
9. august - Ofanziva na Otoci
🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️🕯️
SK Stolac Hercegovina
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Bitno da je na Bernabeu i više nego precizan.BosniaBoston je napisao/la:Bar je zabio go.Juce se nisi javljao,sto li?anonymousHD je napisao/la:Sta choker iz Argentine promasi
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- anonymousHD
- Kontakt:
Boli me qurac za RonaldaDerdiyok je napisao/la:Teže nego ovoanonymousHD je napisao/la:Sta choker iz Argentine promasi![]()
Kakva golcina Oxa
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ovaj post će te proganjati ubudućeanonymousHD je napisao/la: Boli me qurac za Ronalda
Bravo Romane, hajmo sad
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- anonymousHD
- Kontakt:
Vas ubi u pojam kad neko napise protiv malog chokera. Sjasi mu s qurca ba. Najgori fanboysi na svijetu. Trojica se odmah ufatise za post. SickDerdiyok je napisao/la:Ovaj post će te proganjati ubudućeanonymousHD je napisao/la: Boli me qurac za Ronalda
Bravo Romane, hajmo sad
Zato što ne mogu da vjerujem koliko su realovci zatucani u svakoj od rasprava koja se vodila do sada.anonymousHD je napisao/la: Vas ubi u pojam kad neko napise protiv malog chokera. Sjasi mu s qurca ba. Najgori fanboysi na svijetu. Trojica se odmah ufatise za post. Sick
Ne razumijem zašto je bilo kome problem shvatiti šta je realnost i priznati istinu ? Valjda jer istina boli, ovako im bude lakše al haj.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Jel moguće da je ova Slavija ovako nesposobna, pa 5 komada su trebali dat
Kako će Barca popit po treći put u nizu od nekog 4 5 komada u nokaut fazi, nisu ni svjesni, ovo je najgora Barca koju sam ikad gledo
Kako će Barca popit po treći put u nizu od nekog 4 5 komada u nokaut fazi, nisu ni svjesni, ovo je najgora Barca koju sam ikad gledo
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.