BiH - Turska
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: BiH - Turska
Zaista ne razumijem neke forumaše, posebno one koji podcjenjuju Tursku i nisu zadoovljni bodom. Do jučer nas Slišković sa nekom svojom "universal" formacijom brukao po kojekakvim državicama poput Moldavije, Luksemburga, a sada kada, u dobrom dijelu, nadigramo Tursku koja je jedna evropska velesila i osvojimo bod traže "prevelik zalogaj". Polako, pa mi smo na korak do historijskog uspjeha, djelimično taj je cilj i ostvaren, treba samo pametno odigrati u Estoniji i osigurati. A onda, u zadnjem kolu dočekati Špance i igrati 'za raju' pa šta god bude.
Uostalom, ja sam prezadovoljan prikazanim, Ćiro je trenutno najbolji naš izbor na klupi, iskusan je, ima dobru komunikaciju sa igračima i zna ih na pravi način motivirati.
Turci imaju jednog Cetina u odbrani, po meni je on bio glavni krivac što nismo postili još bar jedan pogodak, zatim Turan i Emre su nas namučili na sredini terena, kao i Senturk. Možemo biti prezadovoljni velikim bodom. Idemo dalje!
Uostalom, ja sam prezadovoljan prikazanim, Ćiro je trenutno najbolji naš izbor na klupi, iskusan je, ima dobru komunikaciju sa igračima i zna ih na pravi način motivirati.
Turci imaju jednog Cetina u odbrani, po meni je on bio glavni krivac što nismo postili još bar jedan pogodak, zatim Turan i Emre su nas namučili na sredini terena, kao i Senturk. Možemo biti prezadovoljni velikim bodom. Idemo dalje!
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
kaze stokja sruzava dzeku, niko normalan ne nepada dzeku, a on pljuje po svemu zivo sto je jedan covjek napravio za nas, pa sa ovom taktikom je ciro i donio baraz sve tekme smo ovako igralidzenidm je napisao/la:jarane za bootable je jedini komentar FASCINANTNOirfan41 je napisao/la:bubooty je napisao/la:ciro je..m ti svu familiju i tebi i tvojoj usranoj formaciji...u drugom poluvremenu svaki posjed lopte turaka bio je opasnost po nas gol iskljucivo zbog cirine rahiticne formacije sa liberom...libero je kao sto znamo slobodan igrac i nepokriva nikoga stoga su turci imali viska igraca u sredini terena pa su nas lahko izigravali i ja mislim svaki put loptu kad su imali dolazili su nam do 16terca...352 kenjanje je toliko lahko skontat i da su turci bili malo prisebniji mogli su nam 3cu zabit....igracima nemam sta zamjerit igrali su koliko im je to cirina taktika dozvoljavala...da smo igrali 442 hladnokrvo bi ovu tursku pobjedili bez vecih problema....odbrana je bila pod konstantnim pritiskom a vrlo tobro znamo da u 352 nema transformacije iz odbrane u napad pa zato je bilo onoliko dugih lopti i nasi su dobijali vecinu zracnih duela u napadu inace nebi sanse stvorili...zasto duge lopte?zato su su turci konstantno vrsili presing(sto je naravno vrlo lahko u cirinoj formaciji).rekoh vec igraci su igrali koliko su mogli nisu krivi ni muratovic(koji je ovaj put bio sjajan dok je imao snage to moram rec) i rahimic a u 2gom poluvremenu i pjanic sto su stalno morali pokrivat 3cu turskih igraca.....kad bi se misimovic vratio turci je samo posalju na stranu i opet bek i krilo trce na salihovica ili ibricica dok libero tamo ne pokriva nikoga...vidim neki pljuju dzeku i ibisevica....jaooooo koja samo gamad daje sebi za pravo da pise o fudbalu....ove nase bosnje su najdvolicniji ljudi na svijetu...dzeko nije zabio 3-4 tekme za klub i repku i odmah pljuju po njemu,stoka jedva docekala da sroza nekog ko je uspjesan...a da taj isti dzeko zabije gol sad na vikendu opet bi bilo 'dzeko dijamantu,majstore ovo ono',,isto vrijedi i za ibisevica....oni ako nedadnu gol vama odmah nevaljaju....a koliko su zracnih duela dobili...koliko je ibisevic puta izvrso pritisak na njihovu odbranu pogotovo u prvom poluvremenu pa 2 mrtve sanse je nastimao puno se kretao bio konstantna opasnost po gol dajte ljudi otvorite oci....koliko puta su njih2ca dosli do lopte u teskim situacijama koje su odmah ugusile presing turaka...znate sta belgija turska armenija i ostali koji su igrali rptov nas odkad je cire imaju zajednicko u tekmama...ama bas svi su nam kao od sale u drugom poluvremenu dolazili do sesnesterca ....naravno krivac za to je krmak ciro i njegova usrana taktika...hej mi na svom terenu cuvamo 1 1,pih,,,
ja bas napisao na predhodnoj strani gdje cu oni cirni "pomocnici", jarane sta ti imas kritikovati ciru, da nisi ti mozda onaj sto je bio 2. ili 1. na SP ili si onaj sto je odveo bosnu Na SP, pa uzimas za pravo govoriti CIRI kako ce igrati
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
Mislim da je vrijeme da se ova tema zatvori, mali rezime...
igrali smo odlično, ali imalli smo i nekoliko grešaka u narednom periodu treba popraviti,
1-1 mozda i nije neki rezultat ali igrom slučaja nama odgovara jes da bi bolje bilo da smo pobjedili ali nismo imali sreće u napadu koliko smo imali sreće u odbrani. Što je najvažnije ostali smo u utrci za baraž koji ćemo ja se nadam i ostvariti za mjesec dana u Estoniji.
Ima jedna stvar na koju svi trebamo biti ponosni, toliko euforije, toliko ljudi na ulicama gradova koji vole BiH a da se nije desio ni najmanji incident (bar ni o jednom nije ništa nije napisano u novinama ni na netu), za razliku od navijača susjednih nam država jer su navijači Hrvatske, valjda razočarani peticom u Londonu, u Mostaru napali na policiju, a navijači Srbije u Brčkom kamenovali policijsko auto.
Zato PONOSNI SMO ŠTO SMO SINOĆ NAVIJALI ZA BOSNU I HERCEGOVINU SVIM SRCEM, FER I KOREKTNO.
igrali smo odlično, ali imalli smo i nekoliko grešaka u narednom periodu treba popraviti,
1-1 mozda i nije neki rezultat ali igrom slučaja nama odgovara jes da bi bolje bilo da smo pobjedili ali nismo imali sreće u napadu koliko smo imali sreće u odbrani. Što je najvažnije ostali smo u utrci za baraž koji ćemo ja se nadam i ostvariti za mjesec dana u Estoniji.
Ima jedna stvar na koju svi trebamo biti ponosni, toliko euforije, toliko ljudi na ulicama gradova koji vole BiH a da se nije desio ni najmanji incident (bar ni o jednom nije ništa nije napisano u novinama ni na netu), za razliku od navijača susjednih nam država jer su navijači Hrvatske, valjda razočarani peticom u Londonu, u Mostaru napali na policiju, a navijači Srbije u Brčkom kamenovali policijsko auto.
Zato PONOSNI SMO ŠTO SMO SINOĆ NAVIJALI ZA BOSNU I HERCEGOVINU SVIM SRCEM, FER I KOREKTNO.
Jel ovo Dzeko prvi sutao na gol? Pa ni u reklami mu ne daju da zabije iz penalaSafet je napisao/la:Nasi u jos jednoj reklami, ovoga puta humanitarnoj.EUFOR organizuje neko fudbalsko takmicenje za osnovce.
Kazu super neke nagrade. Evo link na raklamu http://www.youtube.com/watch?v=T97rLShta-k

100% sportski i krajnje opušten potpis
bubooty je napisao/la:ciro je..m ti svu familiju i tebi i tvojoj usranoj formaciji...u drugom poluvremenu svaki posjed lopte turaka bio je opasnost po nas gol iskljucivo zbog cirine rahiticne formacije sa liberom...libero je kao sto znamo slobodan igrac i nepokriva nikoga stoga su turci imali viska igraca u sredini terena pa su nas lahko izigravali i ja mislim svaki put loptu kad su imali dolazili su nam do 16terca...352 kenjanje je toliko lahko skontat i da su turci bili malo prisebniji mogli su nam 3cu zabit....igracima nemam sta zamjerit igrali su koliko im je to cirina taktika dozvoljavala...da smo igrali 442 hladnokrvo bi ovu tursku pobjedili bez vecih problema....odbrana je bila pod konstantnim pritiskom a vrlo tobro znamo da u 352 nema transformacije iz odbrane u napad pa zato je bilo onoliko dugih lopti i nasi su dobijali vecinu zracnih duela u napadu inace nebi sanse stvorili...zasto duge lopte?zato su su turci konstantno vrsili presing(sto je naravno vrlo lahko u cirinoj formaciji).rekoh vec igraci su igrali koliko su mogli nisu krivi ni muratovic(koji je ovaj put bio sjajan dok je imao snage to moram rec) i rahimic a u 2gom poluvremenu i pjanic sto su stalno morali pokrivat 3cu turskih igraca.....kad bi se misimovic vratio turci je samo posalju na stranu i opet bek i krilo trce na salihovica ili ibricica dok libero tamo ne pokriva nikoga...vidim neki pljuju dzeku i ibisevica....jaooooo koja samo gamad daje sebi za pravo da pise o fudbalu....ove nase bosnje su najdvolicniji ljudi na svijetu...dzeko nije zabio 3-4 tekme za klub i repku i odmah pljuju po njemu,stoka jedva docekala da sroza nekog ko je uspjesan...a da taj isti dzeko zabije gol sad na vikendu opet bi bilo 'dzeko
dijamantu,majstore ovo ono',,isto vrijedi i za ibisevica....oni ako nedadnu gol vama odmah nevaljaju....a koliko su zracnih duela dobili...koliko je ibisevic puta izvrso pritisak na njihovu odbranu pogotovo u prvom poluvremenu pa 2 mrtve sanse je nastimao puno se kretao bio konstantna opasnost po gol dajte ljudi otvorite oci....koliko puta su njih2ca dosli do lopte u teskim situacijama koje su odmah ugusile presing turaka...znate sta belgija turska armenija i ostali koji su igrali rptov nas odkad je cire imaju zajednicko u tekmama...ama bas svi su nam kao od sale u drugom poluvremenu dolazili do sesnesterca ....naravno krivac za to je krmak ciro i njegova usrana taktika...hej mi na svom terenu cuvamo 1 1,pih,,,
Mrs u PM !!!!Seljak jedan glupi,u PM!!
- Groundhopper
- Kontakt:
Nešina djevojka KatarinaAlucard je napisao/la:
Ko je ova treba sa Supom?![]()

Država velikih mogućnosti za male umove dubokih džepova!
- velez_mostar
- Kontakt:
Porucio bi ovom liku sa nickom DOE78 da se prestane javljat na ovom forumu,jer ocigledno nema sta napisati pa psuje nesto..i ocekujem da se banuje trajno.
Majstore,mislis li ti da se svima svidja sta ko pise,mislis li da se meni svidja sto vecina raje podrzava indirektno savez,ili sto postuje cirine odluke pri formaciji,taktici..vjeruj mi razliciti su stavovi,i ako ti se ne svidja nemas ovdje sta traziti..zar je bubooty trebao pisati kao i svi "svaka cast,dobro smo,dovoljan je bod,odlicno"..pa ,onda ne bi bio forum,nego sijelo istomisljenika koji dr.kaju na tudje pohvale nase repke!
Sa kolegom bubooty-jem se donekle slazem,naime napisao sam post u kojem me je <Ciro pozitivno iznenadio jer je barem malo ofanzivnije igrao nego sto to zna,ali naravno da je daleko od idealnog,i imali smo ogromnih problema u utakmici.
Turci jesu treci,ali nisu ni malo bolji od nas,i ako to uzmemo u obzir,pred svojom publikom,uz prilike koje smo imali ,morali smo pobjediti..
Jos jednom u napomenuti kako me jako zabrinjava fizicka sprema igraca,pa kao da ne igraju po zemljama Europe..ali ,opet mogu biti zadovoljan jer nismo izgubili,a glatko smo mogli!
Sto se tice ovog dijela od bubooty-ja vezanog za libera.mozda si u pravu,jer je fali igrac u sredini koji je trebao pokrivati "setnju" turskih igraca,ali isto tako moras shvatiti da nemamo potreban kvalitet u zadnjoj liniji ,pa smo to morali kompenzirat jos jednim igracem koji ce blokirati udarce Turaka..
Velika rupa je bila na krilnim pozicijama,pa na Salihovicevoj strani je bio igrac koji je cijelo vrijeme bukvalno sam bio..ne znam kako se to nije bolje zatvorilo!
Da se jos vratim na formaciju..da mi imamo u svojim redovima igrace kao sto su Papac,i Salihamidzic,sasvim normalno bi mogli igrati sa 2 centralna stopera,jer bi oni jako pomogli sto znanjem,to iskustvom..ovako ..kad smo jako slabi na bocnim pozicijama,onda mora tu biti libero koji ce ostati dok se stoperi razvuku lijevo,ili desno!
Majstore,mislis li ti da se svima svidja sta ko pise,mislis li da se meni svidja sto vecina raje podrzava indirektno savez,ili sto postuje cirine odluke pri formaciji,taktici..vjeruj mi razliciti su stavovi,i ako ti se ne svidja nemas ovdje sta traziti..zar je bubooty trebao pisati kao i svi "svaka cast,dobro smo,dovoljan je bod,odlicno"..pa ,onda ne bi bio forum,nego sijelo istomisljenika koji dr.kaju na tudje pohvale nase repke!
Sa kolegom bubooty-jem se donekle slazem,naime napisao sam post u kojem me je <Ciro pozitivno iznenadio jer je barem malo ofanzivnije igrao nego sto to zna,ali naravno da je daleko od idealnog,i imali smo ogromnih problema u utakmici.
Turci jesu treci,ali nisu ni malo bolji od nas,i ako to uzmemo u obzir,pred svojom publikom,uz prilike koje smo imali ,morali smo pobjediti..
Jos jednom u napomenuti kako me jako zabrinjava fizicka sprema igraca,pa kao da ne igraju po zemljama Europe..ali ,opet mogu biti zadovoljan jer nismo izgubili,a glatko smo mogli!
Sto se tice ovog dijela od bubooty-ja vezanog za libera.mozda si u pravu,jer je fali igrac u sredini koji je trebao pokrivati "setnju" turskih igraca,ali isto tako moras shvatiti da nemamo potreban kvalitet u zadnjoj liniji ,pa smo to morali kompenzirat jos jednim igracem koji ce blokirati udarce Turaka..
Velika rupa je bila na krilnim pozicijama,pa na Salihovicevoj strani je bio igrac koji je cijelo vrijeme bukvalno sam bio..ne znam kako se to nije bolje zatvorilo!
Da se jos vratim na formaciju..da mi imamo u svojim redovima igrace kao sto su Papac,i Salihamidzic,sasvim normalno bi mogli igrati sa 2 centralna stopera,jer bi oni jako pomogli sto znanjem,to iskustvom..ovako ..kad smo jako slabi na bocnim pozicijama,onda mora tu biti libero koji ce ostati dok se stoperi razvuku lijevo,ili desno!
Groundhopper je napisao/la:Nešina djevojka KatarinaAlucard je napisao/la:
ja reko ceca

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
- Fanaticosi_Medakovo
- Kontakt:
auuuuuuuuuuuu ko avion je čovječe, bravo nešo zaslužio siCRNI_SA je napisao/la:Groundhopper je napisao/la:Nešina djevojka KatarinaAlucard je napisao/la:
ja reko ceca
ko ce koga ak nece svog svoga, DOE78 SVAKA CAST, A TI velez-mostar STA TE BRIGA STA COVJEHK PISE, MI DA OSVOJIMO SVJETSKO PRVENSTVO OVDJE BI SE NASAO NEKI GLUPAN DA PISE KAKO JE CIRO GLUP, PA STA JE VAMA JESTE LI VI NORMALNI, MI IMAMO OKO 4 MILIONA STANOVNIKA, MI SMO MALI I DA SE PLASIRAMO NA SVJETSKO PA TO BI BILO FENOMENALNO,, IMA GRESAKA ALI TO JE FUDBAL, I VELIKI GRIJESE!!!!!! TREBA BITI SRETAN DA SU NAM I OVO MALO RADOSTI PRUZILI!!!!!! JA CU SAMO RECI HVALA VAM DECKI.....
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Neso je zaeban,a vi gledajte odakle vedri 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Masala sto Nemanja zna izabratAlucard je napisao/la:

× Plava krv ispod koze ×
velez_mostar je napisao/la:Porucio bi ovom liku sa nickom DOE78 da se prestane javljat na ovom forumu,jer ocigledno nema sta napisati pa psuje nesto..i ocekujem da se banuje trajno.
Mojne mi ba suplje,lik prica da smo igrali sa liberom?Koji vam je vise,uvijek nesto ne valja!!Hallo idemo u baraz veliki uspjeh za ovu drzavu..Meni je smijesno kad djeca/balavci pisu da ciro ne zna sta radi..Turska igra taj stil fudbala, nismo jedini koji smo vidjeli taj kvalitet,ljudi su dosta puta na evropskim,svjetskim prventsvima pokazali da znaju i umiju igrati!!Ljudi su prolazili po bokovima jer nemamo te igrace ,moramo se krpiti na tim pozicijama,ali sta je tu je mogli smo u prvom poluvremu rijesiti tekmu!!Dosta vise pljuvanja po selektoru..Svi su pljuvali po supicu,covijek pokazao kvalitet ne samo sada ,vec i ranije...Pa se pljuje po ibricicu ,momak je zabio armenicima i solidno odigrao...Muratovic je bio borben i dosta dobar,ali i dalje se po njemu pljuje!!Ne zelim se vise obazirati na djecije komentare na forumu, pljuvanje po selektoru i igracima" mi cemo otici i na svetsko i dalje ce se pljuvati!!Vozdra
Zadnja izmjena: doe78, dana/u 10 sep 2009, 18:40, ukupno mijenjano 1 put.
- velez_mostar
- Kontakt:
Nemam ja sta tebi pisat' vrabac...nisi vrijedan toga!vrebac86 je napisao/la:ko ce koga ak nece svog svoga, DOE78 SVAKA CAST, A TI velez-mostar STA TE BRIGA STA COVJEHK PISE, MI DA OSVOJIMO SVJETSKO PRVENSTVO OVDJE BI SE NASAO NEKI GLUPAN DA PISE KAKO JE CIRO GLUP, PA STA JE VAMA JESTE LI VI NORMALNI, MI IMAMO OKO 4 MILIONA STANOVNIKA, MI SMO MALI I DA SE PLASIRAMO NA SVJETSKO PA TO BI BILO FENOMENALNO,, IMA GRESAKA ALI TO JE FUDBAL, I VELIKI GRIJESE!!!!!! TREBA BITI SRETAN DA SU NAM I OVO MALO RADOSTI PRUZILI!!!!!! JA CU SAMO RECI HVALA VAM DECKI.....
VREBAC.....TAKO SE PISE.....da nisi i ti i zapadnog dijela mostar pa ti nesto smeta...... nemoram ja biti vrijedan toga......ali ni ti nemas pravo da trasis da se covjek banuje, jer je iskren, i treba biti sa onima koji se najvise smiju kad bosna gubi jer tad mogu pametovati........ a cim smo poceli igrati solidno neki se javljaju odmah nista nevalja..... jadni ste vi i zavidni........velez_mostar je napisao/la:Nemam ja sta tebi pisat' vrabac...nisi vrijedan toga!vrebac86 je napisao/la:ko ce koga ak nece svog svoga, DOE78 SVAKA CAST, A TI velez-mostar STA TE BRIGA STA COVJEHK PISE, MI DA OSVOJIMO SVJETSKO PRVENSTVO OVDJE BI SE NASAO NEKI GLUPAN DA PISE KAKO JE CIRO GLUP, PA STA JE VAMA JESTE LI VI NORMALNI, MI IMAMO OKO 4 MILIONA STANOVNIKA, MI SMO MALI I DA SE PLASIRAMO NA SVJETSKO PA TO BI BILO FENOMENALNO,, IMA GRESAKA ALI TO JE FUDBAL, I VELIKI GRIJESE!!!!!! TREBA BITI SRETAN DA SU NAM I OVO MALO RADOSTI PRUZILI!!!!!! JA CU SAMO RECI HVALA VAM DECKI.....
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
TEMU POD KLJUC I ZDRAVO
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
- majestic24
- Kontakt:
Evo gdje je supic naucio onako lopte hvatati...Koliko nemanja ima godina??? Navodno se real interesuje za njegaMaliMemo je napisao/la:Masala sto Nemanja zna izabratAlucard je napisao/la:
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
- velez_mostar
- Kontakt:
Mogao si barem to malo mozga ukljuciti ,i skontati da sam namjerno to napisao..jer si u nogometnom smislu manji od vrapca..vrebac86 je napisao/la:VREBAC.....TAKO SE PISE.....da nisi i ti i zapadnog dijela mostar pa ti nesto smeta...... nemoram ja biti vrijedan toga......ali ni ti nemas pravo da trasis da se covjek banuje, jer je iskren, i treba biti sa onima koji se najvise smiju kad bosna gubi jer tad mogu pametovati........ a cim smo poceli igrati solidno neki se javljaju odmah nista nevalja..... jadni ste vi i zavidni........velez_mostar je napisao/la:Nemam ja sta tebi pisat' vrabac...nisi vrijedan toga!vrebac86 je napisao/la:ko ce koga ak nece svog svoga, DOE78 SVAKA CAST, A TI velez-mostar STA TE BRIGA STA COVJEHK PISE, MI DA OSVOJIMO SVJETSKO PRVENSTVO OVDJE BI SE NASAO NEKI GLUPAN DA PISE KAKO JE CIRO GLUP, PA STA JE VAMA JESTE LI VI NORMALNI, MI IMAMO OKO 4 MILIONA STANOVNIKA, MI SMO MALI I DA SE PLASIRAMO NA SVJETSKO PA TO BI BILO FENOMENALNO,, IMA GRESAKA ALI TO JE FUDBAL, I VELIKI GRIJESE!!!!!! TREBA BITI SRETAN DA SU NAM I OVO MALO RADOSTI PRUZILI!!!!!! JA CU SAMO RECI HVALA VAM DECKI.....
Nije u redu opravdavati kad neko nekome psuje samo zato sto covjek ima svoje misljenje,i siguran sam da je bubooty veci patriota i od tebe i ovoga sto psuje,mozda i od mene...da ne spominjem koliko covjek dobro poznaje nogomet,ti to neces znati da imas 43 ,a ne 23 god.!Zamolio bi te da ne ulazis u rasprave sa mnom,jer ti to bas i nije najpametnije...vjeruj mi!

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
A da nebi zamjenili sa Van der Sarom malo,pa da imate 2 NEMANJE,BAS TANDEM U ODBRANImajestic24 je napisao/la:Evo gdje je supic naucio onako lopte hvatati...Koliko nemanja ima godina??? Navodno se real interesuje za njegaMaliMemo je napisao/la:Masala sto Nemanja zna izabratAlucard je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.