Liverpool FC
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Taman obadvije ekipe polupane, ko prodje iz ovog duela osvaja LP
Taman Chelsea prije finala u Istanbulu, it is in the stars.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Drago mi je da smo izbjegli Bayern i City jer ne vjerujem da s ovakvom odbranom imamo ikakve šanse na 2 utakmice protiv njih. S obzirom kakvu sezonu igramo i u kakvom stanju nam je odbrana za nas nema lakog protivnika, čak nam ni Porto ne bi previše odgovarao jer su jedina preostala ekipa koja igra niski blok koji nam je redovno patnja. Imperativ je da se vrati Henderson ali opet mislim da će Benzema pravit djecu Phillipsu i Kabaku pogotovo ako održimo ovako visoku zadnju liniju.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Kontam da bi nam Chelsea bio najgori protivnik, s obzirom na njihovu trenutnu formu. Mislim da su šanse podjednake, nama ide blaga prednost. Ja sam zadovoljan.
Let's talk about SIX baby!
Ispred Citya? Nema šanse.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ako se nekog tima u Ligi prvaka ne treba plašiti, onda je to City. Potpisao bih da igramo sa njima svake sezone u knockout fazi.
Ide ovo rutinski.
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Izbjegli City, Bajern i PSG, odlično smo prošli...a u polufinalu na Chelsea-Porto, nije moglo bolje, imamo dobru sansu da igramo finale, a tamo nek nam je Bog na pomoci...
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
.
Zadnja izmjena: Arvid, dana/u 22 mar 2021, 00:33, ukupno mijenjano 1 put.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Top, u lakšem dijelu žrijeba, ako se prođe Real, osvajanje me ne bi nimalo iznenadilo. Još kad bi u finalu bili Psg ili City, easy money.
Prelako se u ovim navijackim krugovima otpisuje Real, ni 2018 nisu bili u nekoj avaj formi pa su na iskustvo i malo jace guranje uzeli LŠ.
.
Zadnja izmjena: Arvid, dana/u 22 mar 2021, 00:33, ukupno mijenjano 1 put.
.
Zadnja izmjena: Arvid, dana/u 22 mar 2021, 00:32, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutnom Liverpoolu nema laganog zrijeba, svaki protivnik ti je yeben tako da ti je na kraju i svejedno. Mada sam ja nekako prizeljkivao BVB.
Nadam se da ce se sto vise igraca dovesti u red i da ce se makar Hendo oporaviti do tog dvomeca. Imaju 20 dana da se spreme, svi su na okupu, osim Keite koji je valjda dobio dozvolu od kluba da se odazove pozivu. Sto bi znacilo da ce se Keita vjerovatno vratiti s nekom novom povredom.

Nadam se da ce se sto vise igraca dovesti u red i da ce se makar Hendo oporaviti do tog dvomeca. Imaju 20 dana da se spreme, svi su na okupu, osim Keite koji je valjda dobio dozvolu od kluba da se odazove pozivu. Sto bi znacilo da ce se Keita vjerovatno vratiti s nekom novom povredom.
"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
I ja sam priželjkivao BVB, mislim da nam njihov stil igre baš odgovara. Ni Porto ne bi bio loš, a Real mi je bio treća opcija. Može se sa njima igrati, dosta su slabiji nego prethodnih godina, bukvalno žive od Benzeme. Iako ni nama ne cvjetaju ruže, valjda se presaberemo za vrijeme ove pauze.mirgerr je napisao/la: ↑19 mar 2021, 13:57Trenutnom Liverpoolu nema laganog zrijeba, svaki protivnik ti je yeben tako da ti je na kraju i svejedno. Mada sam ja nekako prizeljkivao BVB.![]()
Odlično je što smo izbjegli City, PSG i Bayern.
“Of course I didn’t take my wife to see Rochdale as an anniversary present. It was her birthday. Would I have got married in the football season? Anyway, it was Rochdale reserves.”
Sanse su 60:40 za real. Ali cuda su moguca, zar ne?
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
https://www.mozzart sport.com/fudbal/vesti/prelazzi-med-i-zuc-stivena-dzerarda/382127
https://www.mozzart sport.com/fudbal/vesti/prelazzi-kad-utihne-hevi-metal-kako-sigurno-poludeti-uz-klopa-i-liverpul/380783
Mozzart uvijek ima dobre kolumne za Liverpool
Spojiti mozzart i sport ili otići na stranicu, pa se spustiti na Prelazze
https://www.mozzart sport.com/fudbal/vesti/prelazzi-kad-utihne-hevi-metal-kako-sigurno-poludeti-uz-klopa-i-liverpul/380783
Mozzart uvijek ima dobre kolumne za Liverpool

Spojiti mozzart i sport ili otići na stranicu, pa se spustiti na Prelazze
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.