Kvalifikacije za svjetsko prvenstvo 2023
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: Kvalifikacije za svjetsko prvenstvo 2023
HVALA MUSA
TO JE HRAM KOSARKE-SKENDERIJA-POBJEDA
OVO SU SARAJLIJE-PRODATO 4 500 ULAZNICA
NEGDJE OKO 50 000 MARAKA ZARADE ZA KOSARKASKI SAVEZ
KANTON SARAJEVO SVE PLATIO
Eto vam pa sad igrajte drugi krug sa Crnom Gorom u Tuzli
Mozda izborimo Svjetsko
Tamo je extra atmosfera
Mozda izborimo Svjetsko
Tamo je extra atmosfera
Lazic jedini moze dobiti prolaznu ocjenu,i tko su uopce bili pomocnici Beciragicu-Duskaj i dr.Bijedic 

Kako kaze u onom filmu : Tebe je udario brzi voz Gavranicu, a ti se jos uvijek trkas sa putnickim." Uvijek mi napumadne kad vidim ovakvo qurcenje.

Kako god,poništio je sve loše sa njom pa ti gledaj to kako hoces,dali ovako dali onako,ali cinjenica da je tricom u zadnjoj sekundi donio pobjedu i to je ono sto ce se vrtit i pamtitMrPink je napisao/la: ↑04 jul 2022, 21:56Jok eto trebao je cekati da vrijeme istekne, ovo mu je jedina opcija bila. Ako ćemo realno jedino što je pokazao je da nema mirnoću kad se lomi.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Apsolutno.akisarajevo92 je napisao/la: ↑04 jul 2022, 21:57Ovo mu cak bio easy way out, opali sta bude, normalna opcija je bila da udje pod kos i vrlo vjerovatno dobije opet minimum slobodna bacanja ali nije smio zbog 4 zaredom promasena
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Drago mi je zbog pobjede samo da ne igramo tamo neke pretkvalifokacije. Nemam nikakva očekivanja sto se drugog kruga tice. Muß a odigrao malo lošiju sutersku tekmu i odma navalili ko hijene.
Na kraju opak riješio, to je ta klasa.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
GOLEM SI ZELJO!svrakino1921 je napisao/la: ↑04 jul 2022, 21:58HVALA MUSA
Mozda izborimo Svjetsko
Tamo je extra atmosfera
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Ma ja ih sad gledam hladno ko i fudbalere.

Nije da mi nije drago zbog pobjede, ipak cemo s bar malo nade ocekivati utakmice protiv ovih reprezentacija s kojima formiramo novu grupu, ali treba biti realan i priznati da je ovo zivi ocaj. Beciragic i svaki od igraca su bili katastrofalni.
Nikako mi nije jasno kako nas najbolji kosarkas ima ovoliko hejtera. Covjek koji se uvijek odazove i daje sve za reprezentaciju.Tracy3McGrady je napisao/la: ↑04 jul 2022, 22:01Drago mi je zbog pobjede samo da ne igramo tamo neke pretkvalifokacije. Nemam nikakva očekivanja sto se drugog kruga tice. Muß a odigrao malo lošiju sutersku tekmu i odma navalili ko hijene.
Hvala Dzanane.

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- HuseinKapetan9
DZANAN MUSA

Patrice Evra is the player with the most UEFA Champions League final losses- 4.
Trent Alexander-Arnold is 23 years old,and he already has 2.
Trent Alexander-Arnold is 23 years old,and he already has 2.
-
- Kontakt:
Treba vratiti Bosnića mi nikog ne mozemo dobiti na EP ako bude ovo stanje u ekipi.
poslije svega vidjenog, predvidjam sve poraze na Euru. kao da gledam famozni Juka ce doci nespreman, da nas "casti" svojim prisustvom. a sa ovom grupom tragikomicnih momaka koji su narasli na dva metra, a nemaju talenta, tesko da se moze sta napraviti.... pogotovo to ne moze napraviti sibicar aziz bekir, kojem nijedan turski klub nije dao ni da pridje blizu, a 20 godina se metilja tamo.
ipak moje najvece razocarenje je dzanko musa. kontas ipak je Mvp spasnke lige ovo ono...hajde sto ne postoji u odbrani, ali barem kontas da moze zabijati 20+ poena ovakvim bugarima i cesima... kralj cringea! vecinu tekme se krio.....na kraju zabio iz ocaja nakon cetri fulana slobodnjaka u nizu
ipak moje najvece razocarenje je dzanko musa. kontas ipak je Mvp spasnke lige ovo ono...hajde sto ne postoji u odbrani, ali barem kontas da moze zabijati 20+ poena ovakvim bugarima i cesima... kralj cringea! vecinu tekme se krio.....na kraju zabio iz ocaja nakon cetri fulana slobodnjaka u nizu
Zadnja izmjena: RoninX, dana/u 04 jul 2022, 22:07, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Zato sto solira, ne igra odbranu, iritira sa igrace svojom igrom i ponašanjem. Ova ekipa kad nije bilo Muse s Bosnićem puno bolje izgledala nego ove zadnje 4 s Musom.Justin je napisao/la: ↑04 jul 2022, 22:03Nikako mi nije jasno kako nas najbolji kosarkas ima ovoliko hejtera. Covjek koji se uvijek odazove i daje sve za reprezentaciju.Tracy3McGrady je napisao/la: ↑04 jul 2022, 22:01Drago mi je zbog pobjede samo da ne igramo tamo neke pretkvalifokacije. Nemam nikakva očekivanja sto se drugog kruga tice. Muß a odigrao malo lošiju sutersku tekmu i odma navalili ko hijene.
Hvala Dzanane.![]()
Ne postoji racionalno objašnjenje zasto bi kvazimodo imao ijednog fana. Moze se navijati za repku, ali nešto od njega praviti neku figuru - to je smijesno.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
To je to. Ubijedjen sam da ce biti tako.RoninX je napisao/la: ↑04 jul 2022, 22:06poslije svega vidjenog, predvidjam sve poraze na Euru. kao da gledam famozni Juka ce doci nespreman, da nas "casti" svojim prisustvom. a sa ovom grupom tragikomicnih momaka koji su narasli na dva metra, a nemaju talenta, tesko da se moze sta napraviti.... pogotovo to ne moze napraviti sibicar aziz bekir, kojem nijedan turski klub nije dao ni da pridje blizu, a 20 godina se metilja tamo.
ipak moje najvece razocarenje je dzanko musa. hajde sto ne postoji u odbrani, ali barem kontas da moze zabijati 20+ poena ovakvim bugarima i cesima... kralj cringea!
Bekir bi mogao proci samo kao pomocni selektor, a ovih 5-6 nasih kosarkasa koji igraju po 20+ minuta (ne racunam Robersona jer je ionako stranac) bi mogli proci samo kao igraci s klupe. 10-ak minuta za Musu, Atica, Gegica, Sulejmanovica, Halilovica i Kamenjasa je mjera. Ako neki od njih kojim slucajem bljesne, onda im dati malo vise i to je to. Mi smo nazalost osudjeni na njih i zato bi nam ta jedna pobjeda protiv Madjara na EP bila premija.
Zadnja izmjena: Ghuraba, dana/u 04 jul 2022, 22:22, ukupno mijenjano 1 put.
Ima li 2-3 igraca nova koja bi mogla osvjeziti ovu ekipu?
Musa sve vise lici na Pjanica.Sta ce on raditi u Realu bog sami zna.Mozda isto sto i Pjanic u Barceloni.
Jel ko primjetio Kemala iza klupe Bugarske drugi sa lijeve strane kako skace
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
-
- Kontakt:
Kada mrtvi Kobe sutira 1-20 , pogodi zadnji šut i onda skače i slavi e to je mamba mentalitet .
Kada Džanan Musa isto uradi onda je to ofiraža ...
Zašto ?
Zato što je naš
Kada Džanan Musa isto uradi onda je to ofiraža ...
Zašto ?
Zato što je naš

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Uz sve poznate mane, izgubili smo i ono što smo imali:
Bek Kostov, stariji od njih po deset godina, prilazi i hvata ofanzivni skok, u narednom napadu opet ne mogu da iskontrolišu defanzivni skok, a kraj je utakmice i sve neki skakači, atlete
Dodati će loptu saigraču samo ako je jedini istrčao kontru, pa mu je bace. Čak ni ovi finiji momci ispod koša, Halilović, Kamenjaš i Sulejmanović, više ne vraćaju kick pas nikome.
Adaptirali su se na našu odbranu, više uopšte nije puno bolja od napada. Na eurobasketu možemo samo Mađarsku ostaviti ispod 80 poena, a i oni su bolji od Bugarske pa ni tu nije upisana pobjeda.
Bek Kostov, stariji od njih po deset godina, prilazi i hvata ofanzivni skok, u narednom napadu opet ne mogu da iskontrolišu defanzivni skok, a kraj je utakmice i sve neki skakači, atlete

Dodati će loptu saigraču samo ako je jedini istrčao kontru, pa mu je bace. Čak ni ovi finiji momci ispod koša, Halilović, Kamenjaš i Sulejmanović, više ne vraćaju kick pas nikome.
Adaptirali su se na našu odbranu, više uopšte nije puno bolja od napada. Na eurobasketu možemo samo Mađarsku ostaviti ispod 80 poena, a i oni su bolji od Bugarske pa ni tu nije upisana pobjeda.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.