Potencijalni selektori
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Potencijalni selektori
Novi selektor će biti izabran tek na sjednici u augustu, tako sam ja čuo.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Sto bi mi izabrali selektora na vrijeme, kad mozemo u zadnji tren...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Hoće da usparaju novac 2 mjeseca od plate (30 hiljada eura) koji bi dali novom selektoru i tako od avgusta mu mogu dati 20 tisuća eurica umjesto dosadašnjih 15.
Zna Vico posao
Ekonomista prve klase
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ma nemaju opcija, to je fazon.
Jer neće niko ozbiljan da dođe u ovaj naš jad i čemer, a oni bi da dovedu neko "zvučno" ime da se malo smiri javnost ali ništa od toga.
Jer neće niko ozbiljan da dođe u ovaj naš jad i čemer, a oni bi da dovedu neko "zvučno" ime da se malo smiri javnost ali ništa od toga.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Jučer Sinan javlja da je Vaha odustao, što me baš i ne čudi. Bojim se samo kakvog novog jugosaurusa 
„Pravi džentlmen nikada ne napušta svoju damu“,
Aleksandro Del Piero
Aleksandro Del Piero
Vaha će navodno preuzeti reprezentaciju Ukrajine
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Ma nebitno je vise koga ce preuzeti, vrijedja se inteligencija svih nas, kad plasiraju priču sa Vahom ili nekim hajde recimo zvučnim imenom, i onda nam dovedu nekog jugodinosaurusa.
„Pravi džentlmen nikada ne napušta svoju damu“,
Aleksandro Del Piero
Aleksandro Del Piero
Bilić - X
Krstajić - X
Muslin - X
Muslić - X
Jakirović - X
Andriy - X
Halilhodžić - X
SK prenosi kako se Rieri ipak radije radi u klubu nego u reprezentaciji. Ko ostaje onda od kandidata i mogućih? Akrapović, Selimbegović, Čačić i Meša?
Vidim sad, Goran Tomić slobodan, 46 godina, od 2011. godine u trenerskom poslu, vodio tri ekipe u Kini, radio u Šibeniku, Istri, Rijeci, zadnji posao imao u Al-Nasr, bio pomoćnik Erikssonu u Shenzhenu. Bio je na radaru Dinama i Osijeka kad je napustio Rijeku. Voli igrati napadački fudbal.
Krstajić - X
Muslin - X
Muslić - X
Jakirović - X
Andriy - X
Halilhodžić - X
SK prenosi kako se Rieri ipak radije radi u klubu nego u reprezentaciji. Ko ostaje onda od kandidata i mogućih? Akrapović, Selimbegović, Čačić i Meša?
Vidim sad, Goran Tomić slobodan, 46 godina, od 2011. godine u trenerskom poslu, vodio tri ekipe u Kini, radio u Šibeniku, Istri, Rijeci, zadnji posao imao u Al-Nasr, bio pomoćnik Erikssonu u Shenzhenu. Bio je na radaru Dinama i Osijeka kad je napustio Rijeku. Voli igrati napadački fudbal.
Brko iz druge galaksije!
Ulijeće Meša na kraju ko "privremeno" rješenje, samo pratite.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Da nastavi tamo gdje je stao
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Maestralno ovo Vico hendla. Ko fol do augusta će tražiti najbolje rješenje, onda će doći Meša jer eto ipak nisu mogli naći nikoga boljeg a on će u startu imati alibi za katastrofu u nastavku kvalifikacija jer ko biva nije imao vremena da se spremi za tako kratak period. Na kraju vuk sit a ovce na broju.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
A nece postavljati uslov u fazonu, „moze, ali tek kad Ukrajina bude igrala u Donjecku?????“
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
-
Hansestadt
- Kontakt:
Eto Akrapovica, mlad ali za siromasne
-
19vendetta87
- Kontakt:
Pogledajte Topića kod Marijana na Dribleru.
Vrhunski priča.
Vrhunski priča.
Kae Vaha nece trenirat Ukrajinu sve dok ne budu igrali na Krimu
Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 11 gostiju.