Safet Sušić - Pape

Necromacer
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Necromacer » 04 jun 2010, 02:01

Pape je morao pozvati alternativu za beka i pokusati naci adekvatnog zadnjeg veznog TRKACA u ovim utakmicama(to nije uradio i minus mu je ogroman)....Salihovic je pokazao da je puno bolji u sredini nego na beku..dobro smo se nosili u prvom poluvremenu prije povrede Mravca upravo zbog Seje koji je to koliko toliko povezivao...Ne vjerujem u Susica iskreno, mada vidim napredak u njegovoj formaciji svaki put...drago mi je da uocava greske iz prethodnih tekmi...realno iako sam mrtvi pitar volio bih Amara Osima za selektroa ako nista da mu "babo" koju sapne...

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 04 jun 2010, 02:56

avenija je napisao/la:legenda kao igrac ali kao trener bi ja imao veci uspjeh najveci uspjeh uvest konyu iz druge u trecu ligu :mrgreen:

:lol:

QuietStorm87
Kontakt:

Post Postao/la QuietStorm87 » 04 jun 2010, 03:51

Pape trebao ovo ,trebao ono kasno se ebenom kajat ,ne znam sta da kazem ali ostavit Ibisevica svih 70 min na terenu :cry: a on se posteno nije sastavio s loptom .Bice bolje abd ;)
Vole da me mrze,mrze da me vole ,krivo im sto mi udaramo bolje.

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 04 jun 2010, 04:24

Sfet susic treba da uzme za pomocnog trenera van gala dok je ovaj sada na odmoru pa da mu ukaze na neke "sitne greskice" hehe i da dorade taktiku,,,,ee steta sto papae rusi sjajnu generaciju zmajeva ,,dajte nam nekog provjerenog strucnjaka da digne ove momke i fizicki i psihicki,,,jer ovo je ravno katastrofi,,,ovakvo stanje je bilo prije dolazka Ćire ,,dosao covjek koji zna nabrijat atmosferu i sloziti dvije akcije i zavrsio u barazu,,znaci netreba puno mudrovanja
VOLIM BAYERN

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 04 jun 2010, 04:40

Meni je utakmica bila dobra. Vidjelo se da naš tim može igrati dok ima snage. Njemačka nije bila ništa jača od nas dok su naši igrači imali snage. Ne kužim se puno u taktiku ali znam da Ajnštajn postavi taktiku ona će podrazumijevati trčanje. Nema fudbala bez trčaNja. Naši nisu mogli da trče u drugom poluvremenu. Skoro da nisu mogli ni da hodaju normalno. Nije mi jasno zašto, ako su naši davno završili prvenstvo (a dobar dio ih igra u Njemačkoj) pa i Nijemci su davno završili prvenstvo, istovremeno. Dakle, treba obezbijediti da naši igrači mogu neprekidno trčati 90minuta.

Što se izmjena tiče........................ možda će u nekoj fazi trebati razmisliti o ......................izmjeni ........
................. SELEKTORA!
A đe da znam?!

hooligan_SA
Kontakt:

Post Postao/la hooligan_SA » 04 jun 2010, 04:47

Mrsko mi citat postove, svakakva naglabanja svakojakih amatera...

elem...ja frisak sa stadiona, BRAVO Pape za taktiku, bravo igraci (dok ste imali snage), Shvabe vam nisu mogli ni prismrdit u 1. poluvremenu, bravo BHF na dostojnom predstavljanju BiH navijacke scene, Shvabe nam se dive...i naravno: Bravo kapitenu, sto si ono cetnicko kopile vaspitao kako treba!

Samo nas malo zna sta je taj patuljak (u svakom smislu rijeci) izjavio prije par godina! Mame mu se nayebem genocidne...i sad mi dajte BAN, ali ostavite barem komentar par dana da ga KAPITEN procita ili barem njemu neko blizak pa da mu ga prenese!

Do suza si me dirnuo, PATRIOTO, LJUDINO, KRALJU!!! SVAKA TI CAST :!: :!: :!: :!: :!: :!:

hooligan_SA
Kontakt:

Post Postao/la hooligan_SA » 04 jun 2010, 04:57

Raz_ba je napisao/la:Meni je utakmica bila dobra. Vidjelo se da naš tim može igrati dok ima snage. Njemačka nije bila ništa jača od nas dok su naši igrači imali snage. Ne kužim se puno u taktiku ali znam da Ajnštajn postavi taktiku ona će podrazumijevati trčanje. Nema fudbala bez trčaNja. Naši nisu mogli da trče u drugom poluvremenu. Skoro da nisu mogli ni da hodaju normalno. Nije mi jasno zašto, ako su naši davno završili prvenstvo (a dobar dio ih igra u Njemačkoj) pa i Nijemci su davno završili prvenstvo, istovremeno. Dakle, treba obezbijediti da naši igrači mogu neprekidno trčati 90minuta.

Što se izmjena tiče........................ možda će u nekoj fazi trebati razmisliti o ......................izmjeni ........

hahahaha, koji fakin ocam'. Znaci i Shvabe su uzeli 3 hefte slobodno, pa ce se od sutra pripremati za SP...

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 04 jun 2010, 05:01

hooligan_SA je napisao/la:Mrsko mi citat postove, svakakva naglabanja svakojakih amatera...

elem...ja frisak sa stadiona, BRAVO Pape za taktiku, bravo igraci (dok ste imali snage), Shvabe vam nisu mogli ni prismrdit u 1. poluvremenu, bravo BHF na dostojnom predstavljanju BiH navijacke scene, Shvabe nam se dive...i naravno: Bravo kapitenu, sto si ono cetnicko kopile vaspitao kako treba!

Samo nas malo zna sta je taj patuljak (u svakom smislu rijeci) izjavio prije par godina! Mame mu se nayebem genocidne...i sad mi dajte BAN, ali ostavite barem komentar par dana da ga KAPITEN procita ili barem njemu neko blizak pa da mu ga prenese!

Do suza si me dirnuo, PATRIOTO, LJUDINO, KRALJU!!! SVAKA TI CAST :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Što ga, onda nije nokautirao? Ono je bilo obično milovanje.Em ga nije povrijedio, em je ispo huligan. Ako je taj nešta izjavio što Spaha kao patriota nije odbio da igra protiv naciste. A i vas nekoliko koji znate šta je izjavio, što to krijete? i što niste izašli sa stadiona kad je on ušao u igru. Spaha je, kao kapiten reprezentacije BiH trebao biti gospodin. A ako je htio da se tuče, mogao je to obaviti nakon utakmice i da to onda liči na nešto. Da je makar ko Zidane. Ma bez veze.
A đe da znam?!

Raz_ba
Kontakt:

Post Postao/la Raz_ba » 04 jun 2010, 05:03

hooligan_SA je napisao/la:
Raz_ba je napisao/la:Meni je utakmica bila dobra. Vidjelo se da naš tim može igrati dok ima snage. Njemačka nije bila ništa jača od nas dok su naši igrači imali snage. Ne kužim se puno u taktiku ali znam da Ajnštajn postavi taktiku ona će podrazumijevati trčanje. Nema fudbala bez trčaNja. Naši nisu mogli da trče u drugom poluvremenu. Skoro da nisu mogli ni da hodaju normalno. Nije mi jasno zašto, ako su naši davno završili prvenstvo (a dobar dio ih igra u Njemačkoj) pa i Nijemci su davno završili prvenstvo, istovremeno. Dakle, treba obezbijediti da naši igrači mogu neprekidno trčati 90minuta.

hahahaha, koji fakin ocam'. Znaci i Shvabe su uzeli 3 hefte slobodno, pa ce se od sutra pripremati za SP...
Fakin ti je ćaća ocam! Nije ti nick bez veze to što piše.
A đe da znam?!

IVICA OSIM
Kontakt:

Post Postao/la IVICA OSIM » 04 jun 2010, 06:55

katasrofa ljudi neznam sta vi pisete i cemu se nadate od evrope nema nista
opet ce biti samo pusta zelja zali boze navijaca koje nema niko na svijetu
neznam zasto se pape odlucuje za defanzivnu igru a bio je ubojiti napadac
mozda nasa odbrana i nije toliko losa koliko ljudi misli tesko je igrati svaku utakmicu povuceno i onda je uvijek veliki pritisak na zadnjoj liniji
tesko da cemo moci ista u kvalifikacijama mi vise tonemo iz utakmice u utakmicu nema vise one igre nema niti jedne akcije pojedini igraci su u krizi nevide se na terenu ni u klubovima a i ni u repki
treba vise igraca iz domace lige neznam zasto je pape izostavio bekrica treba probati i nase domace mozda ce se bolje snalaziti al stas sad tako susic misli da je bolje
jedino nas vadi sto su iostale reprezentacije sto su sa nama u grupi u krizi
lahko je zelji biti sampion kad redovno dere sarajevo

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 04 jun 2010, 08:30

Za_raju je napisao/la:
samson je napisao/la:Kada igramo nogomet, mozemo igrati i sa Brazilcima! Jesmo li se malo povukli, poceli braniti, nema nas nigdje - gol u zraku visi scaku sekundu pritiska. Mi jednostavno nemamo odbranu koja moze podnijeti pritisak velikih ekipa. Ova Njemačka je napadački prosiječna, čupa ih pripremljenost, a po drugoj strani mi te iste pripremljenosti nemamo. Mišljenja sam, da moramo biti ekipa koja će igrati ofanzivan nogomet, pokušati zabiti i dva gola više prije nego se povučemo, jer osim Spahića, mi smo dole šuplji. Prije ove tekme sam mislio, da je Jahić igračina. Vidim, da je ipak samo Jahić, a možda je samo slabiji dan bio. Ja se nadam, da ovo danas nije sve sto Safet i ova ekipa imaju za pokazati. I više nego očito je bilo, da Miske nije bio za igre danas, nije mu se dalo bas previse igrati iako je klizao zestoko u par navrata. Dzeko isto tako, previse solo za danas sa njegove strane. O Ibisevicu ne znam sat bih uopste rekao, danas poslab. Pjanica, vidim blatite pofino. Ovo su tekme za njega uciti, trenutno njega Svajni pojede na sredini i samo zato, jer je mali neiskusan, jos zelen, ali vjerujte, bice mali dobar, samo polako. Rahimic? Steta sto nije koju godinu mlađi. Samo to u vezi sa njim. Valjda ce nam sa Mujdžom biti bolje, s njim dobivamo i mogucnost prirodnijeg rotiranja igraca na njihove standardne pozicije. Jos Papac da se sredi ....:)).Ovi sto blate Safeta, tisina molim! Sacekajte jesen, prve sluzbene utakmice kvalifikacija pa onda pocnite blatiti, ako budete imali argumente. Francuska je velesila pa trpe Domenecha vec deceniju i zato nemate pravo na oduzimanje prave sanse Susicu.

Ja vas dosta citam, ne pisem jer me to ne zanima, ali mi ide na jetru kada polupismeni ljudi pisu bedastoce samo zato jer imaju dostup kompjuteru. ja cu vas i dalje vjerno vitati:)
Ako zelis raspravljati o pismenosti forumasa potrazi drugi forum sa drugom tematikom ovdje se prica o nogometu.
Nije fazon izgubiti od boljeg nego je fazon ne napraviti akciju za 180 minuta sa onakvim igracima...jeli tako?
Fazon je jos izraz lica i ponasanje nasih glavnih igraca koji niti i jedne sekunde nisu pokzali zajednistvo na terenu kao kod Kodre i Cire...
Sve u svemu Susicu ovce i na Konjuh planinu odakle si potekao...
Dobro je prijatelju,dosadan si vise.Skontali smo sta mislis ne moras 2000 postova istih napisati. Ti kazes da raspravljas o nogometu,nisam primjetio,ni jednu rijec nisi o tome napisao,nego smisljas nove pridjeve za Susica. Majke mi ogranicen si ko balkon......

fizolof
Kontakt:

Post Postao/la fizolof » 04 jun 2010, 08:33

IVICA OSIM je napisao/la:katasrofa ljudi neznam sta vi pisete i cemu se nadate od evrope nema nista
opet ce biti samo pusta zelja zali boze navijaca koje nema niko na svijetu
neznam zasto se pape odlucuje za defanzivnu igru a bio je ubojiti napadac
mozda nasa odbrana i nije toliko losa koliko ljudi misli tesko je igrati svaku utakmicu povuceno i onda je uvijek veliki pritisak na zadnjoj liniji
tesko da cemo moci ista u kvalifikacijama mi vise tonemo iz utakmice u utakmicu nema vise one igre nema niti jedne akcije pojedini igraci su u krizi nevide se na terenu ni u klubovima a i ni u repki
treba vise igraca iz domace lige neznam zasto je pape izostavio bekrica treba probati i nase domace mozda ce se bolje snalaziti al stas sad tako susic misli da je bolje
jedino nas vadi sto su iostale reprezentacije sto su sa nama u grupi u krizi
Ti si puko, jarane cuj sto igramo defanzivno s Njemackom, koju jos vodimo. Mozda da sacuvamo rezultat, hej?
Al' ipak, ti si u pravu, bolje otvorit se, primit 5-6 komada, i reci da smo igrali napadacki. PA YA
Pazza Inter amala!!

fizolof
Kontakt:

Post Postao/la fizolof » 04 jun 2010, 08:37

Denizmare je napisao/la:
Za_raju je napisao/la:
samson je napisao/la:Kada igramo nogomet, mozemo igrati i sa Brazilcima! Jesmo li se malo povukli, poceli braniti, nema nas nigdje - gol u zraku visi scaku sekundu pritiska. Mi jednostavno nemamo odbranu koja moze podnijeti pritisak velikih ekipa. Ova Njemačka je napadački prosiječna, čupa ih pripremljenost, a po drugoj strani mi te iste pripremljenosti nemamo. Mišljenja sam, da moramo biti ekipa koja će igrati ofanzivan nogomet, pokušati zabiti i dva gola više prije nego se povučemo, jer osim Spahića, mi smo dole šuplji. Prije ove tekme sam mislio, da je Jahić igračina. Vidim, da je ipak samo Jahić, a možda je samo slabiji dan bio. Ja se nadam, da ovo danas nije sve sto Safet i ova ekipa imaju za pokazati. I više nego očito je bilo, da Miske nije bio za igre danas, nije mu se dalo bas previse igrati iako je klizao zestoko u par navrata. Dzeko isto tako, previse solo za danas sa njegove strane. O Ibisevicu ne znam sat bih uopste rekao, danas poslab. Pjanica, vidim blatite pofino. Ovo su tekme za njega uciti, trenutno njega Svajni pojede na sredini i samo zato, jer je mali neiskusan, jos zelen, ali vjerujte, bice mali dobar, samo polako. Rahimic? Steta sto nije koju godinu mlađi. Samo to u vezi sa njim. Valjda ce nam sa Mujdžom biti bolje, s njim dobivamo i mogucnost prirodnijeg rotiranja igraca na njihove standardne pozicije. Jos Papac da se sredi ....:)).Ovi sto blate Safeta, tisina molim! Sacekajte jesen, prve sluzbene utakmice kvalifikacija pa onda pocnite blatiti, ako budete imali argumente. Francuska je velesila pa trpe Domenecha vec deceniju i zato nemate pravo na oduzimanje prave sanse Susicu.

Ja vas dosta citam, ne pisem jer me to ne zanima, ali mi ide na jetru kada polupismeni ljudi pisu bedastoce samo zato jer imaju dostup kompjuteru. ja cu vas i dalje vjerno vitati:)
Ako zelis raspravljati o pismenosti forumasa potrazi drugi forum sa drugom tematikom ovdje se prica o nogometu.
Nije fazon izgubiti od boljeg nego je fazon ne napraviti akciju za 180 minuta sa onakvim igracima...jeli tako?
Fazon je jos izraz lica i ponasanje nasih glavnih igraca koji niti i jedne sekunde nisu pokzali zajednistvo na terenu kao kod Kodre i Cire...
Sve u svemu Susicu ovce i na Konjuh planinu odakle si potekao...
Dobro je prijatelju,dosadan si vise.Skontali smo sta mislis ne moras 2000 postova istih napisati. Ti kazes da raspravljas o nogometu,nisam primjetio,ni jednu rijec nisi o tome napisao,nego smisljas nove pridjeve za Susica. Majke mi ogranicen si ko balkon......
Kakvu akciju? Kome je to bitno? Mourinho pravio akcije protiv Barcelone, Bayerna? Kakav Kodro? O cemu pricas ba? Kodro prije otisao iz repke nego sto je dosao. A ovo sto govoris za Susica pokazuje tvoje nepostovanje prema jednom od najboljih iz ove drzave. Ma ne, treba je*enog Ciru za selektora, koji sa 5-6 psovki u medijima dobije toliku paznju djecurlije i idiota da to nije normalno. Sigurno navijas za Zelju, posto ovoliko mrzis Susica. @Denizmare ili kako vec, dobar odgovor
Pazza Inter amala!!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 04 jun 2010, 08:44

hz1987 je napisao/la:Hajmo malo o strucnosti i taktici!

Pitanja:

1. Zasto uigrava i isprobava igraca koji mu ne moze igrati - konkretno SALIHOVIC?

2. Zasto nikad nije pozvao vise Stilica i Husejinovica (koji igraju ili ako nista imaju zestoke treninge)

3. Zar je za ocekivati da Jahic u jednoj utakmici od lijevog beka preko zadnjeg vezno, te desnog beka i na kraju opet lijevog beka odigra odlicno? Pa izvozao ga je ko malo dijete po terenu. Ibricic? Nek mi neko kaze sta je taj covjek igrao?

4. Ibisevic? Ko zna sta je on igrao? Ovo je nagradno pitanje! Mislim da ni on sam ne zna koji mu je zadatak bio!

5. Pjanic i Miske - sudaranje... Mravac - ispadao! Rahimic jedini korektor u cijeloj zadnjoj veznoj liniji.

6. U ove dvije utakmice sam vidio svasta nesto, ali nisam vidio ni igre, ni zalaganja, ni da je Pape nesto novo otkrio pa nas iznenadio.

7. Imamo mi igraca da se sve pozicije pokriju, ali ono sto me stalno nervira, ko god je selektor fura 2 centarfora, s tim da je Pape imao i 3 u jednom trenutku (Dzeko, Muslimovic, Zec)...Meni se ni Ciro nije svidjao zbog tog forsiranja. Pokazalo se u prvi 20min da smo mnogo ubitacniji iz kontri i polukontri.

MI NEMAMO SREDINE, a jos je umanjimo sa drugim centarforom i 2 kreativca. Pa nije ni cudo sto onda protivnik dodje do naseg gola u tren oka. Kako i nece doci, kad imas u startu 2 igraca manje. Davno je Osim rekao, meni treba 1 arhitekta, jedan golgeter i 9 fizickih radnika koji ce trcati i ginuti.

8.Imati Begovica i u prijateljskim ga ne forsirati, e to je vala! Pa bas njemu ovakvih utakmica treba, na ovakvim utakmicama se kali.

9. Mi smo uvijek najubitacniji bili iz kontri i polukontri!

Realno, mi imamo sve to, samo treba to ukomponovati!

Da sam ja selektor svim silama bih se potrudio da ovako sastav izgleda 4-5-1

------------------------------------------Begovic-------------------------------------------

------------Mujdza---------Nadarevic-------------Spahic-------------Papac--------------

Husejinovic-----------------Jahic---------------Rahimic-----------------------Salihovic

---------------------------------------Misimovic---------------------------------------------

-----------------------------------------Dzeko-----------------------------------------------

S ovakvom postavkom, razbijali bi protivnike s krila. Ako ne ide Misketa, zamijeniti sa Pjanicem (njegovo vrijeme tek dolazi), Izlaskom Husejnovica, Mujdza moze na njegovo mjesto, Jahic na Mujdzino - pomjeranje translatorno, Izlaskom Salihovica - ubaciti Stilica po boku.... Ako treba zaigrati ofanzivno, e tek onda ubaciti 2 spica, a to je samo onda kad se ganja rezultat, a zadnju liniju kombinovati 4-5-1 u 4-4-2 pa po potrebi u 3-5-2, pa i Osimova nekad 3-6-1... e to se zovu kombinacije, i to se isprobava u prijateljskim. Gledas kako ce igraci da odgovore kroz izmenje na kombinatorike takticke... Nema se sta igraci isprobavati...itd... Onaj ko kuzi ovo, automatski ce mu se ukazati da Pape nema pojma!
POTPISUJEM! IPAK NEKO KO NE ZNA SAKRITI NEDOSTATKE, A KOJIH IMAMO MNOGO NE MOZE NISTA DA NAPRAVI U KVALIFIKACIJAMA!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

atko
Kontakt:

Post Postao/la atko » 04 jun 2010, 08:50

hz1987 je napisao/la:Hajmo malo o strucnosti i taktici!

Pitanja:

1. Zasto uigrava i isprobava igraca koji mu ne moze igrati - konkretno SALIHOVIC?

2. Zasto nikad nije pozvao vise Stilica i Husejinovica (koji igraju ili ako nista imaju zestoke treninge)

3. Zar je za ocekivati da Jahic u jednoj utakmici od lijevog beka preko zadnjeg vezno, te desnog beka i na kraju opet lijevog beka odigra odlicno? Pa izvozao ga je ko malo dijete po terenu. Ibricic? Nek mi neko kaze sta je taj covjek igrao?

4. Ibisevic? Ko zna sta je on igrao? Ovo je nagradno pitanje! Mislim da ni on sam ne zna koji mu je zadatak bio!

5. Pjanic i Miske - sudaranje... Mravac - ispadao! Rahimic jedini korektor u cijeloj zadnjoj veznoj liniji.

6. U ove dvije utakmice sam vidio svasta nesto, ali nisam vidio ni igre, ni zalaganja, ni da je Pape nesto novo otkrio pa nas iznenadio.

7. Imamo mi igraca da se sve pozicije pokriju, ali ono sto me stalno nervira, ko god je selektor fura 2 centarfora, s tim da je Pape imao i 3 u jednom trenutku (Dzeko, Muslimovic, Zec)...Meni se ni Ciro nije svidjao zbog tog forsiranja. Pokazalo se u prvi 20min da smo mnogo ubitacniji iz kontri i polukontri.

MI NEMAMO SREDINE, a jos je umanjimo sa drugim centarforom i 2 kreativca. Pa nije ni cudo sto onda protivnik dodje do naseg gola u tren oka. Kako i nece doci, kad imas u startu 2 igraca manje. Davno je Osim rekao, meni treba 1 arhitekta, jedan golgeter i 9 fizickih radnika koji ce trcati i ginuti.

8.Imati Begovica i u prijateljskim ga ne forsirati, e to je vala! Pa bas njemu ovakvih utakmica treba, na ovakvim utakmicama se kali.

9. Mi smo uvijek najubitacniji bili iz kontri i polukontri!

Realno, mi imamo sve to, samo treba to ukomponovati!

Da sam ja selektor svim silama bih se potrudio da ovako sastav izgleda 4-5-1

------------------------------------------Begovic-------------------------------------------

------------Mujdza---------Nadarevic-------------Spahic-------------Papac--------------

Husejinovic-----------------Jahic---------------Rahimic-----------------------Salihovic

---------------------------------------Misimovic---------------------------------------------

-----------------------------------------Dzeko-----------------------------------------------

S ovakvom postavkom, razbijali bi protivnike s krila. Ako ne ide Misketa, zamijeniti sa Pjanicem (njegovo vrijeme tek dolazi), Izlaskom Husejnovica, Mujdza moze na njegovo mjesto, Jahic na Mujdzino - pomjeranje translatorno, Izlaskom Salihovica - ubaciti Stilica po boku.... Ako treba zaigrati ofanzivno, e tek onda ubaciti 2 spica, a to je samo onda kad se ganja rezultat, a zadnju liniju kombinovati 4-5-1 u 4-4-2 pa po potrebi u 3-5-2, pa i Osimova nekad 3-6-1... e to se zovu kombinacije, i to se isprobava u prijateljskim. Gledas kako ce igraci da odgovore kroz izmenje na kombinatorike takticke... Nema se sta igraci isprobavati...itd... Onaj ko kuzi ovo, automatski ce mu se ukazati da Pape nema pojma!
Dobro sve, ali odakle izvuće Huseinovića, čovjek dvije godine nije imao takmičarske tekme! A odakle ti papac? Čovjek rekao da ne želi igrati za repku, a vidim u ovoj formaciji igra ti beka!

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 04 jun 2010, 08:54

Kako ozbiljno shvatiti nekoga ko Husejinovica vidi u prvih 11,smijesno. 3-6-1 formacija,Boze sacuvaj,svako ovdje umislja da je strucnjak...

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 04 jun 2010, 09:24

Za_raju je napisao/la:
Trigger je napisao/la:A i nije za svakog da pitu pravi, pogotovo od tvog "materijala".
E ako tebi nije materijal Prvi strijelac budeslige,prvi asistent bundeslige,najbolji stoper francuskog sampionata,najbolji mladi igrac francuske,najbolji igrac Hrvatske lige,medju 10 najboljih strijelaca budeslige(ibisevic)jedan od boljih odbrambenih u Grckoj ligi kao i jedan od boljih napadaca iste lige (Muslimovic).
Zaista onda neznam sta dalje navest da bi se neko ovdje uvjerio u nesposobnost rukovodstva repke...
sve je to ok... ali koji od ovih nasih osim dzeke i mozda pjanica i salihovica moze na njemacku klupu????? berberovic ;)??? nijedan nas igrac (osim gore navedenih) ne moze ni blizu reprezentacije zemlje u kojoj igra (osim sehica :))....
pa o cemu mi pricamo?? da bi se mi plasirali na neko prvenstvo treba nam puno, puno srece i drugih podosta okolnosti da se poklope... na EP 2016 ce igrati 24 repke, mozda tada budemo imali realne sanse....

mirzza
Kontakt:

Post Postao/la mirzza » 04 jun 2010, 09:30

Papetu svaka cast, ko je gledao sinoc prvo poluvrijeme koje smo dobili protiv jednog od favorita SP-a, gdje su nasi igraci dosli sa odmora a nijemci spremni, uigrani i motivisani, meda nisu mogli.

Ovaj tim dobija nove konture i obrise i pokazat ce najbolje na jesen.

Kada se sjetim bugarske, rijeke, irana ko nas je sve cjepao i derao, ovo je renesansa.

Pape majstore, odvedi nas na EP i zacepi kriticarima i ciroljupcima usta za sva vremena.
Cuva Bog Zelju svog!

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 04 jun 2010, 10:05

Sta reci? : Prvih 45 min igrali smo dobro, al smo imali i srece, jer smo mogli gubiti 2,3-1.
Nase desno krilo je bilo nepokriveno, sto je davalo dosta sansi za njemce preko Podolskog?

Znaci prvih 45 min igra je bilo prilicno izjednacena, al ipak se vidilo da je njemacka, dosta jaca, brza i kreativnija, vidjelo se isto da su nasi igraci mozda cak i prespori za njemce, jer su njihove jedan/dva jedan/dva kombinacije prelazile nasu odbranu lako.

Drugih 45 min, nismo nista uradili, kao da je Susic naredio drugu taktiku, on je mozda zelio da rezultat ostane 0-1 i da se BIH brani sljedecih 45 min? A to je isto kao da se predamo, jer nismo mi Italija ili nesto tako, da mozemo izdrzati 45 min da neprimimo gol, licno mislim da BIH nije konstruktirana da se brani, i mi smo najjaci kada igramo napad.

Znaci drugih 45 min. Smo lose postavljeni, izbijamo samo lopte i dajemo njemcima sansu po sansu, i tada i primamo prvi gol (nicija krivica, jer Lahm je dosao iz odbrane, nepokriven i malo sretno daje gol za 1-1. Posle tog gola BIH pada moral, i kondicija i sve propada u vodu.

Mislim da su igrci dali sve od sebe, i nisam ljut na njih, posebno bi izdvojio Pjanica i Spahica koji su odigrali za ciste 10. Misimovic je opet kikso, jer je bas bio prespor za njemce.

Susic? Neznam sta da kaze, mislim da je prvih 45 min. Dobro postavio tim, al je se zajebao ako je naredio nesto drugo u drugih 45 min. Susic mora da shvati da smo mi ekipa koja igra ofanzivu igru, i nesmije se uopste upustati da branimo rezultat, jer nam nije odbrana dovoljno cvrsta/brza za to.

Sve u svemu, ja sam zadnovoljan sto su igraci pokazali, al ljudi moramo shvatiti da su nasi igraci na odmoru, i van forme, i da su njemci bili malo sretniji, ruzultat bi mogao biti visok.
BLUE NATION.

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 04 jun 2010, 10:10

oh vidim neko malo previse igra Manager, kao prvo ovo se odnosi na ove sto postavljau neke timove ovdje...Kako mozes znati da bi i taj tim igrao dobro to sto poredas neka imena na nekim pozicijama nije garancija za uspjeh. Prije svega svaki igrac ima svoje zadatke na terenu sto zahtjeva disciplinu na terenu, onda uigranost igraca , pa forma igraca (sinoc se npr. vidjelo da Ibisevic nije u formi i meni je drago sto ga je forsirao tako i treba, mnogi ovdje napadaju Susica zbog toga, a niko ne komentarise da je i selektor Njemacke poceo sa Kloseom koji nije odigrao postene utakmice u Bayernu ove sezone), pa forma protivnika, slaganje u ekipi....znaci mnoge kockice treba da poredas da bi ekipa napravila rezultat, a da bi poredao te kockice treba mnoge stvari da testiras u prijateljskim utakmicama. Moje misljenje je da moramo traziti igraca umjesto Rahimica da sa njega malo skine teret jer dok on igra onda mozemo vidjeti vise pasova dobrih od Pjanica i Misimovica.
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.