Pa dobro karikirao sam malo što se Kamana tiče, ali evo treba ti četvorka i hoćeš li uzeti prije Russela ili Kaminsky-og.let3 je napisao/la:Carlo je napisao/la:Nepisano pravilo je da se uzima najbolji igrač na draftu, eh sad nema čistog prvog picka. Nekome je Jahlil prvi pick, a nekome Towns. Ako ti fali centar nećeš uzeti na draftu Chrisa Kamana prije npr. Chrisa Paula.dalo bi se oko toga raspravljati...ja mislim da pametni GM-ovi biraju najnužnije/najpotrebnije igrace za trenutni roster... ali dobro hajd, da ne ulazimo sad u tu vrstu rasprave
a sve i da jeste pravilo da se "na slijepo" uzimaju najbolji igraci drafta - J. Okafor ipak nije Kaman![]()
vec dosta bolji igrac.
NBA draft
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
pa, sad zavisi od tima do timaCarlo je napisao/la:Pa dobro karikirao sam malo što se Kamana tiče, ali evo treba ti četvorka i hoćeš li uzeti prije Russela ili Kaminsky-og.let3 je napisao/la:Carlo je napisao/la:Nepisano pravilo je da se uzima najbolji igrač na draftu, eh sad nema čistog prvog picka. Nekome je Jahlil prvi pick, a nekome Towns. Ako ti fali centar nećeš uzeti na draftu Chrisa Kamana prije npr. Chrisa Paula.dalo bi se oko toga raspravljati...ja mislim da pametni GM-ovi biraju najnužnije/najpotrebnije igrace za trenutni roster... ali dobro hajd, da ne ulazimo sad u tu vrstu rasprave
a sve i da jeste pravilo da se "na slijepo" uzimaju najbolji igraci drafta - J. Okafor ipak nije Kaman![]()
vec dosta bolji igrac.
da sam npr. GM Wizardsa ili Warriorsa, ekipa sa armirano-betonskom bekovskom linijom - uzeo bih Big Franka
D'Angela ko uzme usretit ce se, momak ce biti superstar kroz nekoliko godina u ovoj ligi. Strasan igrac, sa samo 19 godina.
Ali me interesuje Stanley Johnson, pridvidjam da ce biti top 10 pick
Russell i jest najbolji igrac ovogodišnjeg drafta....svi ga porede sa svestranim Brandon Roy-om (iz njegovog prajma, jel)alemsa je napisao/la:D'Angela ko uzme usretit ce se, momak ce biti superstar kroz nekoliko godina u ovoj ligi. Strasan igrac, sa samo 19 godina.
samo da ga ne zadesi njegova sudbina
Russell je nesto izmedju Ginobilija i Roya sa primjesom Curryjeve igre jer mu je osnova sut ipak. Najbolji igrac ovogodisnjeg drafta je Towns samo sto brojke ne pokazuju to. Ko je gledao Kentucky zna zbog cega su mu takve brojke.
Ja se nadam da mi kako mozemo uletiti u Top 3, pa da uzmemo Russella kojeg svi toliko hvale, a onda uvalimo SAC-u il nekom Lawsona i jos sta, i uzmemo i Hezonju

- invincible1921
- Kontakt:
ma jaci po potencijalu od Roy-a. Roy izaso na draft u 22-oj/3-oj godini, ovaj u 19-oj godini postavljo najboljeve Royove brojeve u college karijeri. Jos uzmi u obzir da je jedini jak igrac na timu u kojem je igrao.Clutch je napisao/la:Ma meni je Russel preslikani Roy.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Koji ce ove godine prije sezone slomiti nogu ili pokidati ligamente Okafor ili Towns xd
Pred svaku godinu tako bude prica, ovaj je bolja verzija ovoga, onaj onoga. Vecina ih zavrsi dosta ispod onih sa kojim su poredjeni.alemsa je napisao/la:ma jaci po potencijalu od Roy-a. Roy izaso na draft u 22-oj/3-oj godini, ovaj u 19-oj godini postavljo najboljeve Royove brojeve u college karijeri. Jos uzmi u obzir da je jedini jak igrac na timu u kojem je igrao.Clutch je napisao/la:Ma meni je Russel preslikani Roy.
I Russel jeste najbolji igrac ovog drafta.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
pa zavisno do potencijala cuj normalno da nece u rookie godini biti prime Brandon Roy brate, nigdje veze.Greivis je napisao/la:
Pred svaku godinu tako bude prica, ovaj je bolja verzija ovoga, onaj onoga. Vecina ih zavrsi dosta ispod onih sa kojim su poredjeni.
Anthony Davis je ispunio ocekivanja
Ne govorim o rookie godini. OJ Mayo je vazio kao veci talenat od Russela sada, pa je prosjecan NBA igrac.alemsa je napisao/la:pa zavisno do potencijala cuj normalno da nece u rookie godini biti prime Brandon Roy brate, nigdje veze.Greivis je napisao/la:
Pred svaku godinu tako bude prica, ovaj je bolja verzija ovoga, onaj onoga. Vecina ih zavrsi dosta ispod onih sa kojim su poredjeni.
Anthony Davis je ispunio ocekivanja
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Justise Winslow ? 
@aleme kad pocinje lutrija ?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Po meni ce dobro proci neko ako padne ispod cetvrtog picka.MElloo je napisao/la:Justise Winslow ?
Nikalo ne mirisem CauleySteina visoko onako jer nema upside, a Evropljane i Afrikanca isto kao niti Exuma i jos neke proslih godina..
Belmin6 je napisao/la:@aleme kad pocinje lutrija ?

Re: NBA draft
Hvala bradoni.
Re: NBA draft
Samo da mi Marija pokupi neka fina ekipa 
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.