FK Partizan

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

DANTES
Kontakt:

Re: FK Partizan

Post Postao/la DANTES » 25 jul 2012, 13:00

Prije 3 godine smo bili favoriti i protiv tada prilično anonimnog APOELA... Ismijavali smo CZ zbog ispadanja od istih godinu ranije.... Kad ono zveknuše i nas... Kako smo tad glupe golove fasovali...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

TopGun
Kontakt:

Post Postao/la TopGun » 25 jul 2012, 13:02

Elegant je napisao/la:Bas me zanima kako ce Partizan proci sa AEL-om, jer kazu da je to gotovo isto jak tima kao APOEL.
@Elegant vjeruj mi da se Apoel podosta razlikuje od AEL-a,a najviše po kvaliteti koja je na strani Apoela...Sve ćemo još da vidimo kada dođe vreme za dvomeč sa njima ;)

Sretno Bugarima i Vardaru danas!
Bile su ovdje svakakve ˝legende˝,koje su se ˝klele˝ u veliku ˝ljubav˝ prema Arsenalu,ali na kraju se pokazalo ono što je istina,a to je da navodne ˝legende˝ odlaze,ali klub ostaje tamo gdje je i bio!
Uzmite mi sve,ali ARSENAL mi ne dirajte!

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 25 jul 2012, 13:03

Sećam se toga, još mi se desi da na putu za stadion umre deda.To je verovatno jedini put da nisam pevao na utakmici. Dade ga Almami i ludnica,reko daćemo im komada pet,kad.... :(

Ona prva je bila odlučujuća,tako smo očajno odigrali,neko kaže vrućina,ok,ali ni kod nas nisu sibirski uslovi,jbg.
Sada naravno s tim iskustvom ćemo verovatno opreznije odigrat,ubeđen sam da oba srpska tima mogu dalje,a to bi značilo ipak dobijanje na evro tržištu,kada je i sama liga u pitanju... Uz naravno plasman voše protiv Suduve dalje.

Videćemo 6 dana do tog meča,nismo slabiji to je sigurno.
BORBA ZA PRAVDU! PRAVDA ZA GROBARE!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 25 jul 2012, 14:20

underPFC je napisao/la:I ti si grobar Dantesu? :) ništa loše nisam mislio

Ako,ako... Super je onda što nas ima,jer lepše je kad imaš s kim diskutovat,a ne sam piskarat na temi. ;)

Ajde da ne bude totalni off, ne mogu da shvatim pojedine medije i izveštavanje o poseti.... Da se ne lažemo,slaba poseta,zbog vremena prvenstveno,evo i forumaš Devil reče da je bio na tekmi,da ne bude ja bio sam pa vas lažem, može posvedočit da je bilo sigurno 8000 u prvom poluvremenu bar,kasnije dosta istoka otišlo zbog pljuska koji je bio 90 minuta....

Neki mediji, SOS,B92 trebaju prvo da se upoznaju sa kapacitetom izgleda,pa potom koliko koja tribina prima.... ;)
Bilo je i vise od 8000,nekih 9-9500 sigurno. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 25 jul 2012, 15:49

Sto je najgore, protiv APOELa smo primili neke jeftine golove nakon prekida, u Beogradu jednostavno lopta nije htela da udje u gol. Vidim da je i ovaj AEL protiv Linfilda uglavnom postigao golove nakon prekida, imaju dosta vremena da ih analiziraju, verujem da ce konaktirati i Ivana Jovanovica, tu imamo veliku prednost.

Jednostavno ih ozbiljno shvatiti, dobro se pripremiti, kad bi uspeli da postignemo gol tamo to bi bilo odlicno. Jos ne igraju na svom stadionu, a koliko god da je blizu taj drugi, domaci stadion je domaci stadion. Nemaju nikakvu prednost ni u navijacima, kad su nasi igraci izdrzali ono na Marakani prosle jeseni kad su bili gadjani svim i svacim, ovo im nece predstavljati nikakav problem. Bice samo tesko prvih 15ak minuta, to je i najbitniji deo, posle toga polako.

I treba imati na umu da je AEL na Kipru nesto slicno sto i Vojvodina ovde, prosle sezone su izgubili tri puta od Omonije a i nemaju iskustva u Evropi.

Ili najjedstavnije da im veceras Linfild strpa 4 komada i da uzivamo :)

TopGun
Kontakt:

Post Postao/la TopGun » 25 jul 2012, 22:14

Vardar ispao,a očito i Ludogorets sad kad prime još jednog :roll:
Bile su ovdje svakakve ˝legende˝,koje su se ˝klele˝ u veliku ˝ljubav˝ prema Arsenalu,ali na kraju se pokazalo ono što je istina,a to je da navodne ˝legende˝ odlaze,ali klub ostaje tamo gdje je i bio!

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 25 jul 2012, 22:59

Nema veze,nama suštinski svejedno,najvažnije je proći AEL i obezbediti još minimum 8 evro utakmica.

Što se ostalog tiče, mali Mitrović dobio nadimak "Baloteli" :)

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 25 jul 2012, 23:04

TopGun je napisao/la:Sretno Bugarima i Vardaru danas!
Ispali oboje, sutra jos Levski ispada i sve super ! 8-)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 26 jul 2012, 04:59

underPFC je napisao/la:Nema veze,nama suštinski svejedno,najvažnije je proći AEL i obezbediti još minimum 8 evro utakmica.

Što se ostalog tiče, mali Mitrović dobio nadimak "Baloteli" :)
Mene podseca malo izgledom i pokretima na debelog Ronalda, ne znam sto, jos kad bi igrao kao on... :D

"Povratak Grobarije Punk korenima." Kako kazu, album izlazi do kraja nedelje. Ja sam ODUSEVLJEN! slika
[youtube][/youtube]

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 26 jul 2012, 19:31

Ovi novinari nam dovedoše ovog leta 17 štopera,s tim da nijedan još nije promovisan :)

Spominje se poljski reprezentativac,član Legie, Wawrziniak,29 godina,videćemo da li će od ovog kandidata išta biti...Nadam se da nam se neće desiti ono što se komšijama desilo sa Bronowickiem.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 26 jul 2012, 23:44

Kakvi crni poljski stoperi... Sve je to klasa Rnic
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 26 jul 2012, 23:46

Slažem se :)
Samo kažem da se piskara i nagađa..... Treba nama jedan čamuga iz Kameruna (naravno ne dao bog nekog poput Ngambia). Al s Ostojićem smo tanki,kao i Stankovićem.....

TopGun
Kontakt:

Post Postao/la TopGun » 27 jul 2012, 12:06

Najbolje bi bilo da dovedemo jednog stopera prije utakmice sa Kipranima,kako ne bi imali većih problema,jer će nam na Kipru,trebati sve snage u obrani,a nedaj bože da nam se još netko povredi ;)

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 27 jul 2012, 18:35

Pa valjda će Vermez da dobro spremi taktiku... Mada šta to vrijedi... Stanoje je prošle godine degradirao Genk, ali Babo, Miljko i jarani su to popisali...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 27 jul 2012, 20:56

Taj Miljković nas je ukopao toliko puta,jbt :( doduše tada mu je Rnić,a bogami i Ranković itekako pomogao.

Ovaj put ćemo sigurno pametnije ući u meč, apsolutno poverenje imam u Vermeza,gde li je taj čovek bio (zapravo znam gde bio) kada su Stanoja oterali?!

Tumbaković danas istakao kako se prati nekoliko štopera,nadam se da će za koji dan biti poznat novajlija i da će što pre moći igrat za nas,jer nam treba itekako.

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 27 jul 2012, 21:25

Babović u Hamburgu?! E ako on ode u najveću evropsku luku ja ću pojesti moj stari mob, SE K750i!!!!
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 27 jul 2012, 23:02

Bojim se da mi nismo te srece,cak sta vise ubedjen sam u to....tako da ces ostati "gladan" :mrgreen:

Mislim da je ova prica pokrenuta da bi se smirila hajka na Babovica.Bice : "Eto vidite kakvog mi igraca imamo trazi ga jedan Hamburger,a vama nezadovoljnim navijacima ne valja" ...ako se obistini ovo i on ostane i pored toga progonicu ga na svakom zagrevanju,a ne na terenu.

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 28 jul 2012, 14:30

Ovo oko Babovića ne bih komentarisao..... Odavno HSV nije ta veličina ;)

Što se tiče štopera ma nema ga ni u oblacima, dakle Ostojić i Ivanov na mestu štopera,neka nam je bog na pomoći....
Nemanja Tomić kao što sam i očekivao se praktično drži tu još za ovaj dvomeč,gotovo sigurno odlazi,da li će to biti Ukrajina ili neka zapadna destinacija,videćemo.

TopGun
Kontakt:

Post Postao/la TopGun » 28 jul 2012, 14:52

underPFC je napisao/la:Ovo oko Babovića ne bih komentarisao..... Odavno HSV nije ta veličina ;)

Što se tiče štopera ma nema ga ni u oblacima, dakle Ostojić i Ivanov na mestu štopera,neka nam je bog na pomoći....
Nemanja Tomić kao što sam i očekivao se praktično drži tu još za ovaj dvomeč,gotovo sigurno odlazi,da li će to biti Ukrajina ili neka zapadna destinacija,videćemo.
Treba da preživimo na Kipru :roll:

underPFC
Kontakt:

Post Postao/la underPFC » 28 jul 2012, 14:58

Neće biti lako,ulog je ogroman,al uveren sam da ćemo uspeti se plasirati u 4. kolo,a onda sigurno 8 utakmica još u Evropi,tj. jesen u Evropi.....

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.