NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

cesc4
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la cesc4 » 19 jul 2013, 16:46

NkBratstvoGracanica je napisao/la:
cesc4 je napisao/la:
Brcko87 je napisao/la:vidim očekujete bodove u Srebreniku..uvijek smo vam mrežu punili..hajde da i to čudo vidimo.. :lol:
Hahaha pokupili smo vam sve sto je valjalo ;) I jos smo vam uvalili golmana ko rutu.... :D
De mi reci srebrenican kad budete igrali sa nama, hoce li vam doci bratska skupina iz Lukavca u ispomoc.. Nas dolazi dva busa sigurno, onu malu skelu cemo napuniti ;)

btw: Cesc svaka cast za ovo kvalitetno spustanje.. :D
Haha brate ma kolko je bilo spustanje tolko je i istina ;) :D
www.nkbratstvogracanica.com

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 19 jul 2013, 16:48

Koliko nas ima sutra i prekosutra na turniru ?
Ja sutra sumnjam ali prekosutra.... jos ako budemo igrali protiv katila iz Srebrnika :D

Brcko87
Kontakt:

Post Postao/la Brcko87 » 19 jul 2013, 16:54

cesc4 je napisao/la:
Brcko87 je napisao/la:vidim očekujete bodove u Srebreniku..uvijek smo vam mrežu punili..hajde da i to čudo vidimo.. :lol:
Hahaha pokupili smo vam sve sto je valjalo ;) I jos smo vam uvalili golmana ko rutu.... :D
De mi reci srebrenican kad budete igrali sa nama, hoce li vam doci bratska skupina iz Lukavca u ispomoc.. Nas dolazi dva busa sigurno, onu malu skelu cemo napuniti ;)

šta će nam protiv vas dolazit ko u ispomoć,baš imate neke navijače??Nije nikakva provokacija al ja nikad nisam vidio da vi imate neku organizovanu skupinu navijača a bio sam na svim utakmicama izmedju Gradine i Bratstva..kako u Gračanici tako i u Srebreniku..
OFK Gradina Srebrenik

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 19 jul 2013, 17:02

Brcko87 je napisao/la:
NkBratstvoGracanica je napisao/la: De mi reci srebrenican kad budete igrali sa nama, hoce li vam doci bratska skupina iz Lukavca u ispomoc.. Nas dolazi dva busa sigurno, onu malu skelu cemo napuniti ;)

šta će nam protiv vas dolazit ko u ispomoć,baš imate neke navijače??Nije nikakva provokacija al ja nikad nisam vidio da vi imate neku organizovanu skupinu navijača a bio sam na svim utakmicama izmedju Gradine i Bratstva..kako u Gračanici tako i u Srebreniku..
Ma nemoj da si bio, vidis ja nisam :o :o

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 19 jul 2013, 17:05

ALBOX je napisao/la:Koliko nas ima sutra i prekosutra na turniru ?
Ja sutra sumnjam ali prekosutra.... jos ako budemo igrali protiv katila iz Srebrnika :D
Idem na finale, jer znam da cemo pobijedit Doboj Istok. Jos da nam u finalu bude Gradina 8-)

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 19 jul 2013, 17:07

ALBOX je napisao/la:Koliko nas ima sutra i prekosutra na turniru ?
Idem na finale, jer znam da cemo pobijedit Doboj Istok. Jos da nam u finalu bude Gradina 8-)
Ma to brate pa da se malo organizujemo ... ;)

modecom
Kontakt:

Post Postao/la modecom » 19 jul 2013, 17:07

7aprildomemoj je napisao/la:
cesc4 je napisao/la:RASPORED !!!

1.Bratstvo-Iskra 3
2.Gradina-Bratstvo 0
3.Bratstvo-Igman 3
4.Troglav-Bratstvo 1
5.Bratstvo-Mladost D.K. 3
6.Sloboda-Bratstvo 0
7.Bratstvo-Radnicki 1
8.Jedinstvo-Bratstvo 0
9.Bratstvo-Rudar 1/3
10.Bratstvo-Gošk 1

To je 13 ili 15 bodova. Živi bili pa vidjeli. Želje su jedno a realnost nešto sasvim drugo. I ja bi bio najsrećniji da poslije 30 kola Bratstvo ima 90 bodova :D

e ovo je nesto realnije neg cesc4 ili nesto tako ,kad se pravio nostradamus
srcu draga boja plava

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 19 jul 2013, 17:24

modecom je napisao/la:
7aprildomemoj je napisao/la:
cesc4 je napisao/la:RASPORED !!!

1.Bratstvo-Iskra 3
2.Gradina-Bratstvo 0
3.Bratstvo-Igman 3
4.Troglav-Bratstvo 1
5.Bratstvo-Mladost D.K. 3
6.Sloboda-Bratstvo 0
7.Bratstvo-Radnicki 1
8.Jedinstvo-Bratstvo 0
9.Bratstvo-Rudar 1/3
10.Bratstvo-Gošk 1

To je 13 ili 15 bodova. Živi bili pa vidjeli. Želje su jedno a realnost nešto sasvim drugo. I ja bi bio najsrećniji da poslije 30 kola Bratstvo ima 90 bodova :D

e ovo je nesto realnije neg cesc4 ili nesto tako ,kad se pravio nostradamus

Nemoj zezat da je ovo realnije? :o :o :o :o

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 19 jul 2013, 17:49

Po meni to nije realno jer da nam Troglav uzme bod a nisu ni krenuli sa pripremama i u Srebreniku ni boda da ne mozemo uzet takode da nam Rudar I GOSK uzmu bod nema mi tu realnosti ali ok zivi bili pa vidjeli ja dao svoju on dao svoju prognozu pa cemo pratit tekmu po tekmu cija je tacna ;) :D

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 19 jul 2013, 19:16

I prošle sezone Troglav bio skoro pred gašenjem i Bratstvo kad je trebalo igrati u Livnu svi vjerovali u puni plijen a ljudi nas dobili. Sad sam prognoziro bod iz Livna što bi bila puna kapa
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 19 jul 2013, 19:20

7aprildomemoj je napisao/la:I prošle sezone Troglav bio skoro pred gašenjem i Bratstvo kad je trebalo igrati u Livnu svi vjerovali u puni plijen a ljudi nas dobili. Sad sam prognoziro bod iz Livna što bi bila puna kapa
Sve u svoje vrijeme...Idemo tekmu po tekmu ;)

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 19 jul 2013, 19:23

Poslije 10 kola će bit moguće sagledat koje bio upravu. Ja bi volio da ti budeš upravu i osvojimo ta kolko si već reko 22 il je 25 bodova. Al sumnjam teško mnogo teško
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 19 jul 2013, 19:31

7aprildomemoj je napisao/la:Poslije 10 kola će bit moguće sagledat koje bio upravu. Ja bi volio da ti budeš upravu i osvojimo ta kolko si već reko 22 il je 25 bodova. Al sumnjam teško mnogo teško
I ja bi volio da budem upravu ne da te zajebavam nego zbog kluba i ambicija....

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 19 jul 2013, 19:53

Po našem dragom Fabregsu svi koji gostuju u Gračanici ne bi trebali ni dolazit,,ono dobit će po pet komada i to je too...pa im je bolje da utakmicu izgube službenim rezultatom,,,gol razlika će bit 25 :0 to je kući u gostima je malo skromniji,,daje neke minimalne šanse Gradini i Slobodi,,ono mogli bi do boda uz domaćinsko suđenje,,al ako bude sve regulare po tri komada im ne gine...uglavnom razguzit sve i to je to,,,
p.s
tako su naši susjedi iz Tuzle prošle sezone najavljivali totalno guženje u ovoj ligi,,,kad ono hladan tuš...

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 19 jul 2013, 19:55

**** je napisao/la:Po našem dragom Fabregsu svi koji gostuju u Gračanici ne bi trebali ni dolazit,,ono dobit će po pet komada i to je too...pa im je bolje da utakmicu izgube službenim rezultatom,,,gol razlika će bit 25 :0 to je kući u gostima je malo skromniji,,daje neke minimalne šanse Gradini i Slobodi,,ono mogli bi do boda uz domaćinsko suđenje,,al ako bude sve regulare po tri komada im ne gine...uglavnom razguzit sve i to je to,,,
p.s
tako su naši susjedi iz Tuzle prošle sezone najavljivali totalno guženje u ovoj ligi,,,kad ono hladan tuš...
Vadis brate iz konteksta :D

modecom
Kontakt:

Post Postao/la modecom » 19 jul 2013, 20:00

cesc4 je napisao/la:
**** je napisao/la:Po našem dragom Fabregsu svi koji gostuju u Gračanici ne bi trebali ni dolazit,,ono dobit će po pet komada i to je too...pa im je bolje da utakmicu izgube službenim rezultatom,,,gol razlika će bit 25 :0 to je kući u gostima je malo skromniji,,daje neke minimalne šanse Gradini i Slobodi,,ono mogli bi do boda uz domaćinsko suđenje,,al ako bude sve regulare po tri komada im ne gine...uglavnom razguzit sve i to je to,,,
p.s
Ohladi brate cesc dobro ti covjek kaze lakse ces podnjeti neke rezultate.to je za tvoje dobro
srcu draga boja plava

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 19 jul 2013, 22:33

modecom je napisao/la:
cesc4 je napisao/la:
p.s
Ohladi brate cesc dobro ti covjek kaze lakse ces podnjeti neke rezultate.to je za tvoje dobro
Hahha ne brini ti za mene brini se dal cete dogurat da zavrsite sezonu :lol:

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 19 jul 2013, 23:06

Ma joj momak vjeruje u ovu ekipu i ima pravo da se nada
sto se dzaba dize frka oko toga ... nit je Nostradamus kako rece ovaj blecak iz Bugojna
nit ste vi pa da znate da ce Bratstvo biti tropa .. malo sabura cekamo 5. prvih kola
al prije toga turnir u D.Istoku... ja ko i @cesc 4 jedva cekam pocetak prvenstva
zazelio se utakmice pogotovu na onakvoj travi i naravno da cu navijati za Bratstvo necu jedva cekati
da kiksne pa da mogu laprdati iz supljeg u prazno ..
Raspored dobar, atmosfera u klubu dobra , dugova nema(ko Iskra preko 500.000 km :shock: )
znaci samo lagano pa ako se ukaze proilika sto da ne , samo da napadaci prorade
i niko nam ne moze nista svidalo se to kome ili ne ... a onaj ko ove polusezone odnese bod sa Luka ja mu kapu skidam ;) do poda .....VIDIMO SE U DOBOJ ISTOKU .....

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 20 jul 2013, 08:24

ALBOX je napisao/la:Ma joj momak vjeruje u ovu ekipu i ima pravo da se nada
sto se dzaba dize frka oko toga ... nit je Nostradamus kako rece ovaj blecak iz Bugojna
nit ste vi pa da znate da ce Bratstvo biti tropa .. malo sabura cekamo 5. prvih kola
al prije toga turnir u D.Istoku... ja ko i @cesc 4 jedva cekam pocetak prvenstva
zazelio se utakmice pogotovu na onakvoj travi i naravno da cu navijati za Bratstvo necu jedva cekati
da kiksne pa da mogu laprdati iz supljeg u prazno ..
Raspored dobar, atmosfera u klubu dobra , dugova nema(ko Iskra preko 500.000 km :shock: )
znaci samo lagano pa ako se ukaze proilika sto da ne , samo da napadaci prorade
i niko nam ne moze nista svidalo se to kome ili ne ... a onaj ko ove polusezone odnese bod sa Luka ja mu kapu skidam ;) do poda .....VIDIMO SE U DOBOJ ISTOKU .....
Hajde brate neko normalan ko se slaze s mojim misljenjem ;) Svaka tebi cast druze,a ne znam samo sta se ovaj vandal digo koda imaju ekipu ne znam kakvu nego juniori igraju fakticki a ti druze znas kako takvi ovde prolaze.Sjeti se samo Omladinca iz Mionice :mrgreen:

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 20 jul 2013, 11:49

polahko ekipa, činjenica je jedna a to nam iskustvo najbolje govori ... koliko pratim Prvu ligu, sa Bratstvom i bez nas, rijetko kad su se ostvarivale prognoze a još češće se znalo desiti da favoriti prije početka prvenstva, često to ne budu i tokom istog ;)

dakle, sabura ... nek se favorizuju Sloboda, GOŠK i ostali ... mi smo i ranijih sezona kao ekipa iz drugog plana redovno bili kandidati za prvo mjesto, a da smo samo jedne godine napravili hajku na polusezoni, sad bi bili u PL
Undici stelle - ACM 1899

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: BosnianRahatluk i 13 gostiju.