Zanimljiv protivnik, fudbalska poslastica

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Ali ih Buffon i Prandelli na kulturan nacin podhebavaju...Die Italiener rechnen mit allem, nur nicht mit einer Niederlage gegen Deutschland.
Als Nationaltrainer Cesare Prandelli und Torwart Gianluigi Buffon am Donnerstagabend gefragt wurden, ob sie sich an die letzte italienische Pleite gegen Deutschland erinnern, lächelten beide süffisant.
"Da war ich noch gar nicht auf der Welt", scherzte Buffon, der sowohl 2012 in Warschau, als auch 2006 in Dortmund bei den Halbfinal-Siegen gegen Deutschland im Tor stand.
"Wir wollen auch jetzt wieder gewinnen und die Historie weiterleben lassen", kündigte Prandelli an.
Hummels nije uopste bio los veceras...kod gola je zavrsilo nesretno ali u konacnici njegova dobra partija,sasvim solidno to izgleda u paru sa Boatengom.Omerbavarac je napisao/la: Hummelsa, koji ruku na srce igra poprilicno lose. Ne znam sta se s njim desava ali ovo sto pruza je ispod njegovih mogucnosti.
Trenutno Boa i Per,a po meni tandem koji je najbolje funkcionisao Hummels - Badstuber.Rosicky je napisao/la:Koji bi po vama bio najbolji stoperski par ove reprezentacije,pošto je i ne pratim baš,a Per Mertesacker igra odlično u Arsenalu (klub za kojeg navijam) i jedan je od jači stopera lige.
a šta su uradiliamerosm je napisao/la: PS: Isto veliki respekt Buffon-u i ostatku reprezentacije Italije na gestu prilikom intoniranja himni.
Kada je pocela da se intonira Njemacka himna pubilka je pocela zivzdati, a onda je prvi Buffon krenuo da aplaudira pa za njim ostatak reprezentativaca kako bi pokazali navijacima da im se ne svidja njihova gesta.GermanyUnderground je napisao/la:a šta su uradiliamerosm je napisao/la: PS: Isto veliki respekt Buffon-u i ostatku reprezentacije Italije na gestu prilikom intoniranja himni.
Kruse igra večeras od prve gotovo sam siguran u toGermanyUnderground je napisao/la:Veceras nakon dugo vremena valjda će utakmicu počet Muller Gotze Reus Ozil kažem valjda a bit će zanimljivo kako će se Englezi revanširat za onaj poraz u južnoj africi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.