GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

Rosas7
Kontakt:

Re: Dinamo Zagreb

Post Postao/la Rosas7 » 06 maj 2011, 16:28

Titova-Juga je napisao/la:Press: Zvezda sve dogovorila, Leandro Cufre ide u Beograd

Srpski Press piše da je Crvena zvezda sve dogovorila s Dinamovim Argentincem Leandrom Cufreom koji će po završetku sezone preseliti u Prosinečkovu momčad

Leandro Cufre nedavno je rekao da bi vrlo rado ostao u Dinamu i nakon isteka aktualnog ugovora u lipnju, no da mu nitko iz zagrebačke momčadi još nije ponudio novi ugovor. Otkrio je i kako se sigurno neće vratiti u Argentinu te da će ostati u Europi i ne potpiše li novi ugovor s Dinamom.

A prema pisanju srpskog Pressa čini se kako odlični Argentinac neće daleko odmaknuti od Zagreba. Leandro je navodno sve već dogovorio s Crvenom zvezdom u koju bi na ljeto otišao bez odštete jer mu ugovor s 'modrima' istječe u lipnju. Robert Prosinečki jako je dobro upoznat s kvalitetama Dinamova braniča i svjestan je da bi mu dobro došla njegovo iskustvo u mladoj momčadi.

Dinamo će tako prema svemu sudeći morati brzo reagirati želi li da ljubimac navijača i svlačionice ostane na Maksimiru. Jer, u Zagrebu je ovih dana boravio i sportski direktor Zvezde Ivan Adžić, no nije želio otkriti zbog koga je došao u glavni grad Hrvatske.

Kramarić: Pustio bih sina u Zvezdu zbog Žutog

Uz Leandra Cufrea Zvezdi je navodno još zanimljiv i Andrej Kramarić. Mladi igrač Dinama gotovo sigurno odlazi na ljeto, a Zvezda se se sve glasnije spominje kao moguća destinacija.

- Pravi sugovornici na temu Andrejevog ostanka ili odlaska s Maksimira su rukovodstva Crvene zvezde i Dinama. O njima ovisi sve, a ja kao otac ne bih mogao ništa više pričati o tome. Robi plijeni karizmom i nogometnim znanjem jednako i u Hrvatskoj i u Srbiji, pa stoga svakom igraču predstavlja čast kad ga pohvali - rekao je otac Andreja Kramarića za Kurir.
volio bi da kramaric ode,onako nece dobiti prilike u dinamo
a cufre je dobar,trebao bi ostati

http://www.jutarnji.hr/cufre-na-pragu-b ... i-/944109/

ovdje zuti govori da nema pojma o tome
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 06 maj 2011, 16:33

Jutarnjem ja ionako nista ne vjerujem.
Bez Kramarica mozemo, njegova forma vise odavno nije u naletu, bit ce samo prosjecan igrac.
Cufre je prijeko potreban i nadam se iz sveg srca da ce ostat barem jos godinu.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 06 maj 2011, 20:23

Titova-Juga je napisao/la:Jutarnjem ja ionako nista ne vjerujem.
Bez Kramarica mozemo, njegova forma vise odavno nije u naletu, bit ce samo prosjecan igrac.
Cufre je prijeko potreban i nadam se iz sveg srca da ce ostat barem jos godinu.
Ko bi ovako na prvi pogled rekao da si ti navijac Dinama? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ubedjen sam bio da si ti u onom trouglu Zvezda-Velez-Hajduk :mrgreen:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Insect_terminator
Kontakt:

Post Postao/la Insect_terminator » 06 maj 2011, 20:39

Vaha dao otakz :?

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 06 maj 2011, 20:41

ODMAH nakon pobjede nad Interom u 28. kolu HNL-a, Vahid Halilhodžić podnio je ostavku na mjesto trenera Dinama.

Malobrojni navijači na Maksimiru, na utakmici protiv Intera, izvjesili su mu transparente podrške. Na jednom je pisalo "Vaha u srcu, Dinamo do groba", na drugom "Vaha nema predaje", a na trećem su sada već bivšem treneru Dinama čestitali godišnjicu osvajanja Kupa Jugoslavije s Veležom.
sto ba...sta je ovo
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Gluposti
Kontakt:

Post Postao/la Gluposti » 06 maj 2011, 20:41

Insect_terminator je napisao/la:Vaha dao otakz :?
Normala pokazao cojek Mamicu, Adi kozulu, Damiru Vrbanovicu ko je gospodin cojek im porucio po sekretarici da je dao otkaz eto kako im je dao otkaz

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 06 maj 2011, 20:44

Ovo je davno dogovoreno. I Vaha i Mamići su željeli odlazak. To je ono što sam ja neko vrijeme ovde pisao, a drugi me negirali.

Kome god je ovo neočekivano, ne prati Dinamo dovoljno dobro.
...što je više lome to je volim jače...

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 06 maj 2011, 20:45

Ode Vaha, sad ocekujem Jurcica da sjedne na klupu koji 6-10 mjeseci pa onda dolazi Kranjcar, a kad Kranjcar kiksa onda idemo ponovo u krug (Loncarevic,Ivankovic,Vlak,Zajec) :roll:
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 06 maj 2011, 20:47

Tritolone je napisao/la:Ode Vaha, sad ocekujem Jurcica da sjedne na klupu koji 6-10 mjeseci pa onda dolazi Kranjcar, a kad Kranjcar kiksa onda idemo ponovo u krug (Loncarevic,Ivankovic,Vlak,Zajec) :roll:
Kuže je novi trener. ;)

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 06 maj 2011, 20:50

jacky09 je napisao/la:
Tritolone je napisao/la:Ode Vaha, sad ocekujem Jurcica da sjedne na klupu koji 6-10 mjeseci pa onda dolazi Kranjcar, a kad Kranjcar kiksa onda idemo ponovo u krug (Loncarevic,Ivankovic,Vlak,Zajec) :roll:
Kuže je novi trener. ;)

Samo da nije Jurcic, Kuze je odlican, onaj njegov Dinamo je po meni najbolji od ovih u zadnjih 5 godina, stvarno su igrali lijepo.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 06 maj 2011, 20:54

Tritolone je napisao/la:

Samo da nije Jurcic, Kuze je odlican, onaj njegov Dinamo je po meni najbolji od ovih u zadnjih 5 godina, stvarno su igrali lijepo.
Ma ako dođe i on će letjeti brzo. Bio je najomiljeniji trener među navijačima i baš zato je letio.

I ja se nadam da je Kuže. Jurčić nije sigurno.. Mamiću je u interesu rezultat u Europi, a Jurčić za tako što nije sposoban.

EDIT:

Navodno Mamić upao na poluvremenu u svlačionicu, na što je Vaha popizdio i dao otkaz.
:idea: Do kad? :idea:

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 06 maj 2011, 21:11

Navodno da je Cufre sve dogovorio sa Zvezdom, nadam se da nije istina, on je vođa na terenu a i tesko cemo naci zamjenu za njega.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 06 maj 2011, 21:14

Mamic trazio da puste bodove Interu. ;)
Imali ste priliku da nesto napravite s ovom ekipom i trenerom,nakon ovih stvari nema teorije da cete u LP,cak sumnjam i u plasman u EL.

'Igrači su mogli vidjeti dva Halilhodžića, jednoga na klupi Modrih, drugoga na transparentu na istočnoj tribini na kojem je uz, Vahinu sliku na kojoj ljubi pehar Kupa maršala Tita pisalo 15. 5. - sretan rođendan, šefe. '
Zola in, Zola passes, Zola scores !

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 06 maj 2011, 21:18

Tritolone je napisao/la:Navodno da je Cufre sve dogovorio sa Zvezdom, nadam se da nije istina, on je vođa na terenu a i tesko cemo naci zamjenu za njega.
Gluposti. Iako nakon svega ovog ništa mi nije nerealno. Cufre je izjavio da čeka novi ugovor, a Mamić oteže kao da ga ne želi.
Johnyx95 je napisao/la:Mamic trazio da puste bodove Interu. ;)
Imali ste priliku da nesto napravite s ovom ekipom i trenerom,nakon ovih stvari nema teorije da cete u LP,cak sumnjam i u plasman u EL.

'Igrači su mogli vidjeti dva Halilhodžića, jednoga na klupi Modrih, drugoga na transparentu na istočnoj tribini na kojem je uz, Vahinu sliku na kojoj ljubi pehar Kupa maršala Tita pisalo 15. 5. - sretan rođendan, šefe. '
Wow. Ti gataš iz graha ili nešto slično?? Daj smiri se.

Dinamove šanse za LP sve dok je Mamić tu su ravno 2%. Baš od njegova dolaska je krenulo to prokletstvo.

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 06 maj 2011, 21:24

Sto je dovodio Vahu,nego da ekipu odvede u LP,a ovaj za to nije ni dobio sansu. :roll:
Dobro,mozda sam malo pretjerao kad kazem da necete u EL,jer je Kuze dobar trener,ali tesko da ce i on ostati duze.

Za taj zakljucak ne treba nikakvo gatanje,to je jasno ko dan.Jednostavno,Maminjo ima nos za lovu,tj. da izvuce od nekih poluigraca enormne iznose,ali sve ostalo mu je nula.Tako da...

I Cufre je izjavio da ce ostati ako Vaha ostane. ;)

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 06 maj 2011, 21:28

Mamiću, daBogda ti djeca u rikverc hodala, kretenčino je..na!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 06 maj 2011, 21:30

Johnyx95 je napisao/la:Sto je dovodio Vahu,nego da ekipu odvede u LP,a ovaj za to nije ni dobio sansu. :roll:
Dobro,mozda sam malo pretjerao kad kazem da necete u EL,jer je Kuze dobar trener,ali tesko da ce i on ostati duze.

Za taj zakljucak ne treba nikakvo gatanje,to je jasno ko dan.Jednostavno,Maminjo ima nos za lovu,tj. da izvuce od nekih poluigraca enormne iznose,ali sve ostalo mu je nula.Tako da...

I Cufre je izjavio da ce ostati ako Vaha ostane. ;)
Doveo je Vahu zbog LP, a otjerao ga je zbog realno loše igre u zadnje vrijeme. No, ništa mu ne daje za pravo da ulazi u svlačionicu, neka radi svoj posao. Ovo za Kužeta sam ja natuknuo, ništa se još ne spominje. K tome, ako se ne varam on vodi Albaniju.

Maminjo je dobar trgovac, ali ti ne stoji ovo poluigrači, to su sve reprezentativci jedne od najboljih europskih reprezentacija i standardni igrači u svojim klubovima. Iako, istini za volju za neke je izvukao stvarno lijepu svotu. Ali na kraju, Dinamo od njegova dolaska ne igra u LP, a do tada je igrao.. to je ono što fali. Uz sve ostalo kojeg ima brdo..

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 06 maj 2011, 21:35

badblueboylivno je napisao/la:Čovjek koji piše ovaj tekst, Olivari, je Mamićev novinar. I ovo je tjeranje Vahe iz Dinama, jer ne vjerujem da bi on svojom voljom napustio Dinamo sad kad ima priliku proći ljetne pripreme i krenuti u pohod na LP. To se događa tjednima, svako malo se priča da se Vahi ide, da su braća nezadovoljna, veliki presing na Vahida. A braći puno plaćati ga toliko, i očito im pada težak Vahin karakter, jer im se čovjek usprotivljuje. I, Zoran je u emisiji HNL rekao da Vaha ostaje. Dam se okladiti da će otići prije 1.6.
Naravno, precijenio sam se. slika

Ostaje za vidjeti sutrašnju presicu, i nadati se da će Vaha reći pravi razlog, a ne izmišljati priče tipa slaba liga i to.
Inače, veliki smo klub. Treneri po osvajanju trofeja daju otkaze. Zvonimira Solda ne mogu prežaliti, ali sam bio u ekstazi kad je zalijepio masnokosog Zorana u live emisiji nakon osvajanja Kupa. "Sjest ćemo, vidjeti što i kako dalje", i legendarni kapetan Stuttgarta veli "Podnosim ostavku". Šta imaš sjedat, koji ku*rac, lik ti je donio Ligu i Kup. :D
Hayley <3

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 06 maj 2011, 21:42

badblueboylivno je napisao/la:
badblueboylivno je napisao/la:Čovjek koji piše ovaj tekst, Olivari, je Mamićev novinar. I ovo je tjeranje Vahe iz Dinama, jer ne vjerujem da bi on svojom voljom napustio Dinamo sad kad ima priliku proći ljetne pripreme i krenuti u pohod na LP. To se događa tjednima, svako malo se priča da se Vahi ide, da su braća nezadovoljna, veliki presing na Vahida. A braći puno plaćati ga toliko, i očito im pada težak Vahin karakter, jer im se čovjek usprotivljuje. I, Zoran je u emisiji HNL rekao da Vaha ostaje. Dam se okladiti da će otići prije 1.6.
Naravno, precijenio sam se. slika

Ostaje za vidjeti sutrašnju presicu, i nadati se da će Vaha reći pravi razlog, a ne izmišljati priče tipa slaba liga i to.
Inače, veliki smo klub. Treneri po osvajanju trofeja daju otkaze. Zvonimira Solda ne mogu prežaliti, ali sam bio u ekstazi kad je zalijepio masnokosog Zorana u live emisiji nakon osvajanja Kupa. "Sjest ćemo, vidjeti što i kako dalje", i legendarni kapetan Stuttgarta veli "Podnosim ostavku". Šta imaš sjedat, koji ku*rac, lik ti je donio Ligu i Kup. :D

E da, kad je on bio trener igrali smo isto dobro, steta sta nas je napustia tako brzo.

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 06 maj 2011, 21:46

jacky09 je napisao/la: Doveo je Vahu zbog LP, a otjerao ga je zbog realno loše igre u zadnje vrijeme.
Cekaj,ako ga je doveo zbog LP,zasto mu nije dao sansu da pokusa ostvariti cilj ? Onda,naravno ako to ne bi uspio,nek mu da otkaz.Druga stvar,losa igra=losi rezultati,ali ja ne vidim losih rezultata.Osim sto i druge ekipe igraju nogomet,pa nije lako davati svaku utakmicu po pet komada.I treca stvar,osvojena je liga,tu je i kup...To je isto ko da je Moratti 'nakon lose igre protiv Barcelone' dao otkaz Mourinhu. :roll:
jacky09 je napisao/la:No, ništa mu ne daje za pravo da ulazi u svlačionicu, neka radi svoj posao. Ovo za Kužeta sam ja natuknuo, ništa se još ne spominje. K tome, ako se ne varam on vodi Albaniju.
Ko bi onda mogao ?Nece valjda onaj balvan Jurcic. :lol:

jacky09 je napisao/la:Maminjo je dobar trgovac, ali ti ne stoji ovo poluigrači, to su sve reprezentativci jedne od najboljih europskih reprezentacija i standardni igrači u svojim klubovima. Iako, istini za volju za neke je izvukao stvarno lijepu svotu.

Mandzu prodao za 10-ak miliona Vukovima,a ovaj 'pokazao klasu'. :oops: Lovrena isto tako za 9 milja Lyonu koji,ruku na srce,nije los igrac,ali jedan Nuri Sahin ce otici iz Dortmunda za 6 miliona,dok je kapiten Blackpoola Adam dosao za samo 500 k.To znaci da je Mamic majstor trzista,ali o nogometu,filozofiji,o lopti on pojma nema.
jacky09 je napisao/la:Ali na kraju, Dinamo od njegova dolaska ne igra u LP, a do tada je igrao.. to je ono što fali. Uz sve ostalo kojeg ima brdo..

Dominacija u domacim takmicenjima je zahvaljujuci jos gorem,ocajnom Hajduku.Da se igra regionalna liga sa jacim Hajdukom i srpskim timovima,vidjeli bismo pravu snagu Dinama.Ovako,ona se vidi tek kad izadju u Evropu.

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.