FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Frutek
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Frutek » 22 mar 2010, 18:55

ja-hordas je napisao/la:
Frutek je napisao/la:
johnnyHZ je napisao/la: vrbanjusa krajina .... :D
Mozda nam prosire ligu??? Al´ cekaj nismo mi rezimski klub :lol: :lol: :lol: bolje ispast nego da te trideset godina prozivaju
frutek,ti si u dusi pitar,jer od tvojih 60 i nesto postova vecina je na nasem forumu,sad ne znam otkud ti 'ovdje',heheheeeeeee

Od tvojih 18 deset je na Slobodinom :lol: :lol: :lol:, i mojih je najvise 5 postova na Torpedovom forumu
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 22 mar 2010, 19:07

hahaha ma ja sam vam rekao da ce se tema prosiriti na jos dodatnih 200 stranica, pa cak i kad se malo nasali covjek :)...Zamisli sta bi se desilo kada bi to se kojim slucajem i desilo :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 22 mar 2010, 19:09

ultrasstyle_tz je napisao/la:da li je Hordi ili Manijaka na Tk vise od Fukara,ne moze ti to niko tacno reci.

ali sta je zanimljivo,zanimljiv je odnos Fukara prema mjestima oko Tuzle.Jako rijetko su Fukare radile marketing van gradaTuzle,a mislim da nisu nikad van opstine Tuzla.
Na tribini je bila jedan kroz jedan gradska raja,jaako malo ljudi koji su sa opstine Tuzla,a vrlo moguce niko sa drugih opstina.
Jednostvano cini se da cilj Fukara nikad nije bio da privuku na tribinu ljude iz Zivinica,Kalesije,Banovica...cak i ljudi iz tih mjesta koji su bili nekad na tribini znali su dozivit par neugodnosti il jednostavno sami vide da im tu nije mjesto i da nisu bas pozeljni.
U Tuzli su ljudi,valjda zbog naseg nacina zivota,takvi da bas ne vole one sa strane.Pravi tuzlaci je nesto sto raja kako bi rekao cijeni,voli,a Sloboda je klub gradske raje,pravih tuzlaka.
Razmisljanje je da oni oko Tuzle nit koga zanimaju,a nit su kome potrebni.Sloboda je gradski klub,za njeg navija gradska raja i sta god da se desi sa Slobode gradska raja ce bit uz nju.Ostali nit ih previse zanimaju nit su kome potrebni.
da skratim,ako bi neko i rekao da je hordi ili manijaka na TK vise,to nekog od Fukara ne vjerujem da bi previse zanimalo nit previse doticalo.Sloboda ima Tuzlu,Tuzla ima Slobodu,ostali su nebitni.
Cak recimo kada sa hordama i manijacima dodje ekipa iz kalesije,zivinica,lukavca itd nikom na tribini nije krivo sto oni navijaju kontra Slobode,cak sta vise ljudi prije kad vide trans HZ kalesija pomisle "sta ce im oni seljaci".
To po meni nije uredu,ja bi volio vidjeti i ljude iz drugih gradova nekad tu ali jbg razmisljanje vecineljudi je sigurno tako,a pogotov na tribini i uz Slobodu se zna da je gradska raja.

Odnose koje su Fukare gradile i grade su bili i sad su sa ekipama iz Brckog (urbanija sredina) i gracanice(isto tako) dok banovici,srebrenik,zivinice,kalesija,neka hvala .Bilo je ljudi koji su pokusali i uradili nesto po tom pitanju,ali misljenje vecine je da im "seljaci" ne trebaju na tribini.
Nisam mogao a da ne reagujem na ovo boldirano ...

Ako tuzlaci, građani, gradska raja ili šta već ovako razmišljaju onda i ja moram prestati navijati za Slobodu.

Ako imate takvo mišljenje o ljudima iz okolnih gradova svaka vam čast. Eto nek ste vi citizeni, čaršijaneri ... molim te lijepo niko više osim vas nije urbaniziran niti ima pravo na to.

Zbog takvog razmišljanja i nemate podršku. Zbog toga ljudi navijaju kontra vas. Zbog toga će vas uvijek biti šačica djece, prdonja i balavaca.

Zbog toga ste otjerali i one koji su dolazili sa strane a i one postene ljude koji su prihvatali navijace iz Lukavca, Živinica, Gračanice i sl.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 22 mar 2010, 20:14

bilino polje je napisao/la:ispadate ako nepobjedite sve domace tekme i ako gdje kiksate bit ce vam sljedece sezone igranje sa bosnom, zepcem ,,, :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D dabogda ispali
ono naslo pricat o ispadanju :D ..ojjj hljebe :roll: ..pa mi smo za razliku od vas zadnje 2 sezone bili u vrhu,igrali finala kupa a taj tvoj klub ce se jos 5 godina bit 13...kad ste vi sta zadnji put osvojili..nakav pehar jos u ratu,j.e.b.o.t.e :D...i vi nasli nekog prozivat
:roll:
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 22 mar 2010, 20:18

slani grad je napisao/la: ono naslo pricat o ispadanju :D ..ojjj hljebe :roll: ..pa mi smo za razliku od vas zadnje 2 sezone bili u vrhu,igrali finala kupa a taj tvoj klub ce se jos 5 godina bit 13...kad ste vi sta zadnji put osvojili..nakav pehar jos u ratu,j.e.b.o.t.e :D...i vi nasli nekog prozivat
U ratu ?????? Ti pojma nemas,Celik je poslije rata ali POSLIJE RATA osvojio :

3x premijer ligu
;) ;)

A Sloboda ? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A C A B !

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 22 mar 2010, 20:21

Emir_ZENICA je napisao/la:
slani grad je napisao/la: ono naslo pricat o ispadanju :D ..ojjj hljebe :roll: ..pa mi smo za razliku od vas zadnje 2 sezone bili u vrhu,igrali finala kupa a taj tvoj klub ce se jos 5 godina bit 13...kad ste vi sta zadnji put osvojili..nakav pehar jos u ratu,j.e.b.o.t.e :D...i vi nasli nekog prozivat

3x premijer ligu
;) ;)

bilo je to dobro vrijeme,sve za raju jarane :mrgreen: ali od tada borite se za goli opstanak...
1921-2011

Urban

Post Postao/la Urban » 22 mar 2010, 20:21

3x premijer ligu
;) ;)

jarene iskreno to sto prozivas slobodu vi tako grcate vec nekoliko godina u zadnjim kolima obezbjedjujete opstanak stvarno nidje veze to prozivanje s vase strane iskreno takva sudbina moze da zadesi 99% klubova kod nas tako da ne valja se tudjoj muci smijat i rugat
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 22 mar 2010, 20:26

3x premijer ligu
;) ;)

niste vi nikakvu premier ligu osvojili jarane....a mi takodze nismo nistanapraili 100 godina...al poenta je da vi nemozete nikog prozivat za neke rezultate...ono sto ste vi osvojili je pokusaj lige kad se igralo bez srba i hrvata..od kad igra zajednicka liga uporedi plasmane Slobodei Celika pa onda nekog prozivajte,kontas :roll:

Urban

Post Postao/la Urban » 22 mar 2010, 20:34

samo neka ode na UEFA. com i pogleda malo i to je to nema puno mudrovanja
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 22 mar 2010, 20:49

Ja stvarno ne kontam navijace Čelika,pobijedili nas i odmah bolji,po cemu,jestel to vi se izvukli od ispadanja iz lige ?? NISTE! Bjezite nam 3-4 boda,i vi odmah bolji,vi se jos imate borit kao i mi,i najvise bi volio da se izvucemo,al vidim ima Robijasa koji bi zeljeli da Sloboda ispadne iz lige,al to se nikad nece desit,shvatite isto kao i Celik sto nece ispast iz lige.Sloboda ima sad sa Sarajevom tekmu i to mora dobit,pa sa ŠB kojeg ce dobit u subotu aBd,i ima 2 tekme kuci,protiv Borca i Travnika,sa ove dvije tekme moramo uzet 6 bodova,ni Celik,ni Sloboda se nisu izvukli od ispadanja,zato nemojte glupih komeentara .
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 22 mar 2010, 21:09

Ma digli se ovi navijaci Celika uspjeh :) ili su to Horde pod nickovima navijaca celika hm hm hm :) Uglavnom i da ispadnemo uvijek ce ostati Sloboda ... mozda i ja bolje da ispadnemo da otidju ovi uhljupi :D
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 22 mar 2010, 21:16

Target brate šta ti je sa PP-om? :D

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 22 mar 2010, 21:17

Nedo Bog da ispadnemo :( ma mrzim ovo dobili nas i odmah se dignu da su se izvukli iz zone ispadanja,sad igraju protiv Modrice u gostima i Veleza kuci,dok mi sad u srijedu protiv Sarajeva,subota ŠB,i ja mislim protiv Zvijezde,tu ocekujem 7 bodova,mada ni Zvijezda nije nish sigurna,a po meni je Modrica sigurna za ispadanje,a izmedju Slobode,Rudara,Celika i Laktasa ce biti borba za sacuvat premijerligaski status .

cera1
Kontakt:

Post Postao/la cera1 » 22 mar 2010, 21:19

nadam se u srijedu pobjedi Slobode protiv sarajevo tako je ŽELJI olakšan put ka tituli !! sretno SLOBODA

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 22 mar 2010, 21:19

utakmica sa pitama se igra i to u 15 sati...igraci idu u karantin

Borčevac
Kontakt:

Post Postao/la Borčevac » 22 mar 2010, 21:21

slani grad je napisao/la:utakmica sa pitama se igra i to u 15 sati...igraci idu u karantin
Sa pitama :lol: :)

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 22 mar 2010, 21:23

po meni ispadanju je sem modrice najblizi rudar prijedor,jer imaju los raspored,a i trener koji je bio pola ekipe je ih napustio,mada u ovoj ligi je sve po nacionalnom kljucu,tako da tesko je ocekivati da ispadnu dva kluba iz manjeg bh entiteta
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 22 mar 2010, 21:24

slani grad je napisao/la:utakmica sa pitama se igra i to u 15 sati...igraci idu u karantin
djaba im brate karantin kad nemogu sacuvat bod u Zenici,a 3 da ne spominjemo :(

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 22 mar 2010, 21:26

harry_90 je napisao/la:Nedo Bog da ispadnemo :( ma mrzim ovo dobili nas i odmah se dignu da su se izvukli iz zone ispadanja,sad igraju protiv Modrice u gostima i Veleza kuci,dok mi sad u srijedu protiv Sarajeva,subota ŠB,i ja mislim protiv Zvijezde,tu ocekujem 7 bodova,mada ni Zvijezda nije nish sigurna,a po meni je Modrica sigurna za ispadanje,a izmedju Slobode,Rudara,Celika i Laktasa ce biti borba za sacuvat premijerligaski status .

Ako osvojite sedam (7) bodova iz te tri (3) utakmice onda ste zasluzili opstanak.Mislim da ce Sloboda kiksati protiv Sarajeva,ili Sirokog, a gubi od Zvijezde jer realno imaju bolji tim ,a domacini su. :x

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 22 mar 2010, 21:32

Slobodi je najbolje da ispadne iz lige, jer samo tako ce se napraviti radikalne promjene u klubu, ovako iz godine u godinu patnja ziva, ljudi zadovoljni sto ih ostave u ligi i to je to , hajmo dalje............ne govorim ovo zbog nedavnih dogadjaja ok utakmice sa vama, nego cisto mislim da je tako bolje po vas, kao sto rekoh bolje da se vratite u ligu puni motiva i reformi, nego da se ovako patite iz godine u godinu..............

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.