16.11.2014 Izrael - BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- undefined007
- Kontakt:
Re: 16.11.2014 Izrael - BiH
http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
-
samosarajvo
- Kontakt:
Za 25 minuta je pokazao vise od Pjanica.Nije imao mnogo lopti ali nije ni greske napravio.Dobra lopta na desnu stranu te na prvom prijemu lopte je izbacio igrača, otreso ga
Znamo koji je cilj tebi i tebi sličnima.samosarajvo je napisao/la:Jedina lijepa stvar - nastup Gojka Cimirota.
Za 25 minuta je pokazao vise od Pjanica.Nije imao mnogo lopti ali nije ni greske napravio.Dobra lopta na desnu stranu te na prvom prijemu lopte je izbacio igrača, otreso ga![]()
Nećeš razbojniče!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ne lupetaj tako ti boga.samosarajvo je napisao/la:Jedina lijepa stvar - nastup Gojka Cimirota.
Za 25 minuta je pokazao vise od Pjanica.Nije imao mnogo lopti ali nije ni greske napravio.Dobra lopta na desnu stranu te na prvom prijemu lopte je izbacio igrača, otreso ga![]()
Upravo..Kad smo gubili od Moldavije,Litvanije,itd.. Zalosno..BigDaddy je napisao/la:i mene vrati u vremena kad su nam okosnicu ekipe cinili igraci cottbusa. ovako slicno smo tad igraliRios je napisao/la:Utakmica koja me vratila u vremena za koja sam mislio da se nikad vratiti neceKakva horor utakmica..Totalna konfuzija od prve do posljednje minute na terenu..E moj Pape,mogao si sve drugacije ali nisi i zato ti zelim sve najbolje u buducnosti a mjesto selektora prepusti nekom strucnijem
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Čovjek objasnio
-
samosarajvo
- Kontakt:
A to je ?Fustang je napisao/la:Znamo koji je cilj tebi i tebi sličnima.samosarajvo je napisao/la:Jedina lijepa stvar - nastup Gojka Cimirota.
Nećeš razbojniče!
Više je prezvakana prica da je Pape zavrsio sa repkom i da je poslje svjetskog (ili poraza od Kipra u najgorem slucaju) trebao dobiti otkaz.Necu da se vracam na to.
Hocu da uzivam u dobroj partiji igraca iz mog kluba!
CAO!
edit: ja nisam rekao da je Cimirot bolji od Pjanica koji jeste realno svjetska klasa ali ta svjetsak klasa je danas odigrala smjesnu partiju.Duela nije uzeo, upotrebljive lopte nije dao, igraca nije prosevao!
terabajt je napisao/la:Ne lupetaj tako ti boga.samosarajvo je napisao/la:Jedina lijepa stvar - nastup Gojka Cimirota.
Kako god vise se borio od manekena Pjanica , a i bolji je od Prcica.
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
uzivas li u porazu tvoje repke ????samosarajvo je napisao/la:Fustang je napisao/la:A to je ?samosarajvo je napisao/la:Jedina lijepa stvar - nastup Gojka Cimirota.
Za 25 minuta je pokazao vise od Pjanica.Nije imao mnogo lopti ali nije ni greske napravio.Dobra lopta na desnu
Znamo koji je cilj tebi i tebi sličnima.
Nećeš razbojniče!
Više je prezvakana prica da je Pape zavrsio sa repkom i da je poslje svjetskog (ili poraza od Kipra u najgorem slucaju) trebao dobiti otkaz.Necu da se vracam na to.
CAO!
-
samosarajvo
- Kontakt:
Naravno da ne, ne ubacuj mi riječi u usta klocu.terabajt je napisao/la:
uzivas li u porazu tvoje repke ????
Fino sam rekao da je to meni jedina pozitivna stvar veceras, niko sretniji od mene da smo pobjedili a da Cimirot nije ušao ili sto bi idealno bilo - i da smo pobjedili i da je ušao u igru

Zar zaista misliš da je neko naivan? Ne radi se o tome kako je bilo ko odigrao.Providan si kao kvarcno staklo.samosarajvo je napisao/la:A to je ?Fustang je napisao/la:Znamo koji je cilj tebi i tebi sličnima.samosarajvo je napisao/la:Jedina lijepa stvar - nastup Gojka Cimirota.
Nećeš razbojniče!
CAO!
edit: ja nisam rekao da je Cimirot bolji od Pjanica koji jeste realno svjetska klasa ali ta svjetsak klasa je danas odigrala smjesnu partiju.Duela nije uzeo, upotrebljive lopte nije dao, igraca nije prosevao!
Voditi debatu sa tobom bi prestavljalo direktno vrijeđanje moje inteligencije.
mirzatele je napisao/la:Ma yebacemo im nanu naninu, 0:3 hladno
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Golmani: Ratko Dujković (Zrinjski), Asmir Begović (Stoke City), Irfan Fejzić (Sloboda)
Odbrana: Srđan Stanić (Željezničar), Jozo Špikić (Široki Brijeg), Anel Hebibović (Velež Mostar), Matija Katanec (Zrinjski), Džemal Berberović (Sarajevo), Emir Spahić (Bayer Leverkusen), Jadranko Bogičević (Olimpic), Josip Kvesić (Željezničar)
Vezni red: Vladan Grujić (Borac), Dino Ćorić (Široki Brijeg), Miralem Pjanić (AS Roma), Muhamed Bešić (Everton), Igor Crnov (Zrinjski), Gojko Cimirot (Sarajevo), Senad Lulić (Lazio),
Napad: Almis Kasumović (Mramor), Edin Džeko (Manchester City), Stevo Nikolić (Zrinjski), Nemanja Bilbija (Sarajevo), Mirnes Selamović (Sloboda).
- undefined007
- Kontakt:
http://www.youtube.com/watch?v=frhgT5CMpjo&hd=1 ;)
SS.23
FK SARAJEVO !
HZ 1987
Trenutno korisnika/ca: Alucard, bavarian_bk, Bordo10, Bosanac90, Cautinho, CHR, COYGBiH, darker10, enobarca, Google Adsense [Bot], grbavicka1921, HariTz, Hrammm1921, J1897, jasmin10, jurisicduska, JuventinoVero, kakarut, karajlo, Lecler, legendarnadruga, ljevak, marlostanf1eld, MostarNeretva, Muumii, NisamIsmirMirvic, PointBlank, Proximic, RaZuti, ristagrad, s4mke, SanaBosna, Scholl, Shategabri, soccerfan, StevieG8, TETRAPAK, THEC, travuljasSs, tuzlanskinacin, Venom, zastitaIdentiteta, zikerrz21 i 291 gost.