FK Željezničar (opšte diskusije)

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Re: FK Željezničar (opšte diskusije)

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 09 maj 2015, 10:46

Bože dragi budala. Ima li kraja ovom cirkusu. Nije ovo prvi put, ali sve kontaš prestaće, a ono sve gore i gore. Pa nije ćudo što su im navijači pukotine kad im direktor ovo piše, ako je on ovo pisao, ja još ne vjerujem, sve kontam neka zajeb....

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 09 maj 2015, 10:50

neroazzuro je napisao/la:
Evander je napisao/la:Lazes keru, lazes
:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Pa ne mogu da vjerujem!!! Kralj, car, sah, knez, vojvoda!!!
Ostavite ga, neka ga! :D :D :D

Da vidiš tek kakve mi privatne poruke šalje. I to više puta svakih par mjeseci sa raznih nickova. Nijefrajer ddobar sekunde. Na stranu prepucavanja, diskusije, ovo ono ali ovaj momak nije svoj definitivno.

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 09 maj 2015, 11:00

brile je napisao/la:naš fanatični Sjever, i naš analitični Istok, i naš mudri Zapad, neka se čuju pjesme ljubavi prema bordo Divu
:D :D :D Šta je ovo, u p.izdu materinu :lol: :lol: :lol:
Pa ovaj dan mi nije mogao bolje pocet.
Pitarska poetska dusa... :tokralju:
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 09 maj 2015, 11:26

storm_raider je napisao/la:Ljudi raspravljate se sa Aragornom, piscem i vlasnikom jos 10tak banovanih nickova. Onaj Aldin se uvijek pojavi kad ne treba, gdje je sad kad treba? :mrgreen: Samo pustite ajdina na njega i nek se kolju. :mrgreen:

A ja brojim tituleeee, a vamo prasina i ker prasinar. :kafa: :kafa:
I ja sam baš nedavno govorio da je dobro imati Aldina, on ne bira na koga ide i koliko ih je, mora ih uništiti. Srčan neki momak :lol:
Lijek za ovakve budale !
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 09 maj 2015, 11:29

rodom s Mejtaša je napisao/la:Bože dragi budala. Ima li kraja ovom cirkusu. Nije ovo prvi put, ali sve kontaš prestaće, a ono sve gore i gore. Pa nije ćudo što su im navijači pukotine kad im direktor ovo piše, ako je on ovo pisao, ja još ne vjerujem, sve kontam neka zajeb....
Da je dkrektor bilo bi dobro.Predsjednik kluba.Zamisli kakva je to poetska dusa.....
:mrgreen:

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 09 maj 2015, 11:32

Pa nije valjda ovo saopštenje izdato od strane Kusturice? Jel me zajebavate?
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Peterski
Kontakt:

Post Postao/la Peterski » 09 maj 2015, 11:46

Ja sam još uvijek zapeo na analitičkom istoku i mudrom zapadu... Koja je to lirika, koje stilske figure...poezija u najužem smislu, mješavina haikua, slobodnih stihova i lirske pjesme. Umjetnost!
Sabrana proza i poezija sa potpisom Kusturice.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Jači od ratova, režima i partija. 1921

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 09 maj 2015, 11:54

Peterski je napisao/la:Ja sam još uvijek zapeo na analitičkom istoku i mudrom zapadu... Koja je to lirika, koje stilske figure...poezija u najužem smislu, mješavina haikua, slobodnih stihova i lirske pjesme. Umjetnost!
Sabrana proza i poezija sa potpisom Kusturice.

Meni je veća umjetnost dersing room, europa leauge i nosi te. Power point prezentacija mi je također bila vrh :lol:
1946

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 09 maj 2015, 11:57

Jedva 3 razredna mašinske završilo i ono nekom našlo nešto pametovati i ismijavati, sve 3 naše tribine su gospodske prvo izgledom za razliku od onog vašeg rugla pa onda i ljudstvom za razliku od vaših krezubih "maaaaaaaanijaka" na obje (ili sve 3, ako se zapad može nazvati tribinom) koji nemaju dvije čiste u glavi.
1946

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 09 maj 2015, 11:58

Jedno su stamparske greske a skroz druga stvar je iznosenje stava na ovako divan poetski nacin.Treba znati prepoznati ove dvjje stvari sto sa tobom nije slucaj

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 09 maj 2015, 12:00

ja odo ovo saopštenje odnijeti prof.bosanskog jezika da mi rastumači da skontam :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 09 maj 2015, 12:02

Vidim da vi nekontate onaj kulturni način izražavanja. Valjda je trebao koristiti izraze kao što su doli, unišli, izišli, osovali i slično da bi vi skontali i da bi bili zadovoljni :urnebes:
1946

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 09 maj 2015, 12:05

BitiSrcemVezan je napisao/la:Vidim da vi nekontate onaj kulturni način izražavanja. Valjda je trebao koristiti izraze kao što su doli, unišli, izišli, osovali i slično da bi vi skontali i da bi bili zadovoljni :urnebes:
Hahahahha jesi provalio hahahahah :urnebes:
Ajd mrš :roll:

BitiSrcemVezan
Kontakt:

Post Postao/la BitiSrcemVezan » 09 maj 2015, 12:07

Ajzea je napisao/la:
BitiSrcemVezan je napisao/la:Vidim da vi nekontate onaj kulturni način izražavanja. Valjda je trebao koristiti izraze kao što su doli, unišli, izišli, osovali i slično da bi vi skontali i da bi bili zadovoljni :urnebes:
Hahahahha jesi provalio hahahahah :urnebes:
Ajd mrš :roll:
Pogledaj prvo ko je počeo sa prozivanjem vezanim za saopštenje i ko je pokušao ismijati to.
1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 maj 2015, 12:08

Znaci smijemo se vasoj nepismenosti i gramatickim greskama (javno koje su izasle) i ovako predobro napisanom tekstu?

fuj :sick: :puke:
Jeste li prekrecili natpis kod sjeverne tribine? :rol: :rol: :rol: :rol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 09 maj 2015, 12:14

Odvezuj brata Aldina :D

Peterski
Kontakt:

Post Postao/la Peterski » 09 maj 2015, 12:39

Naravno da su analitički istok i mudri zapad kulturne tribine. Svemu tome dodamo i poetičku da se izrazim, vrlinu, da upotpunimo sliku "gospode" sa tute.
Viva la poezija.
" Dolazi nam momčad iz grada Mostara, o Koševo milo gizdavo mudro analitičko, O Koševo drago pokloni nam bodove jer imamo para, da naguzimo....ove iz Mostara ".

Učitelju moRel 4?

Peterski
Kontakt:

Post Postao/la Peterski » 09 maj 2015, 12:45

Uprava FKS suspendovala 3 igrača jer nisu naučili napamet ovu Kusturicinu bravuru od poezije.

Peterski
Kontakt:

Post Postao/la Peterski » 09 maj 2015, 12:59

http://www.olx.ba/artikal/17225184/sabr ... kusturica/" onclick="window.open(this.href);return false;

Morao sam :D :salut:

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 09 maj 2015, 13:03

hahahahh e svaka cast
po ko zna koji put bivaju isamarani sami sebe sjebu cc, da vidimo imaju li vise obraza
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: gh0stHZ, Hajdeee, hase73, leo1946, MaroonBjelave, mosarajvosa83, Rokitansky, Tanguy87 i 80 gostiju.