Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Dva gola, asist, odlicna probijanja po lijevoj strani, malac je pokazao samo dio svog raskosnog potencijala.
Ali pored svih da izdvojim Morgana. Mislim da je ubjedljivo najvise pretrcao u ova tri meca. Kakav borac, kakav igrac, plus odlicna tehnika.
Ali pored svih da izdvojim Morgana. Mislim da je ubjedljivo najvise pretrcao u ova tri meca. Kakav borac, kakav igrac, plus odlicna tehnika.
A smooth sea never made a skilled sailor.
Shaw je nevjetovatan,Depaya sam gledso vec 10 utakmica u PSV i znam sta moze. Bravo Fella,bravo i Chicha a posebno bravo za stoperski par koji svi omalovazavaju s vcr je Blind odigrao kao WC stoper.
Zeljeznicar! 1921 !
Kad smo vec kod hattricka,ko je zabio zadnji za United?Patrice_Evra_3 je napisao/la:Eh, ovako ja vidim Fellainijevu ulogu, idealno. Neka alternativa za posljednje minute koja može naštetit svakom protivniku.
Super, na kraju ipak relativno komfornih 3-1. Odbrana i Schneiderlin nastavljaju doktorski, Depay hvata pravi ritam, šteta što ne zabi hattrick nakon one dobre akcije. Anyway, idemo dalje, Njukaš next.![]()
Van Persie protiv Olympiakosa?,stvarno se ne sjecam da li je bilo jos nakon tog meca
Kako me je obradovao ovaj gol Fellainija joj
- IlPrincipino
- Kontakt:
Asteriks nakon sto je sudac svirao kraj
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Da, sto je za dobro, to treba pohvaliti. Ali, vidit cemo, sezona je preduga, dolaze 10x jaci protivnici. Nedaj boze neka povreda Smalla itd.Format je napisao/la:Shaw je nevjetovatan,Depaya sam gledso vec 10 utakmica u PSV i znam sta moze. Bravo Fella,bravo i Chicha a posebno bravo za stoperski par koji svi omalovazavaju s vcr je Blind odigrao kao WC stoper.
Mnogo bitan gol u nastavku, i opet glavnu rijec ima Depay. Odigrao je jako dobru utakmicu, vidi se tacno svaki put kada primi loptu koliko samopouzdanja i talenta ima, jedan od najvecih potencijala svjetskog fudbala ali sam siguran da ce nam priustiti i jos mnogo nervoze. S njim treba biti itekako strpljiv, decko pokusava non stop, zeli igru, nudi se, sutira, ubacuje, odigrava sa Shawom... jednostavno u ovoj utakmici je bio motor ekipe ali, opet ponavljam, samo strlpljivo s njim, dosta ce on jos nas nervirati ali sigurno da je potencijal kao Ronaldo recimo.
Igra veceras nije bila losa ali ni Belgijanci veceras nisu bili ozbiljan protivnik, zao mi je samo sto ih nismo dobro napunili jer su bili stvarno zreli za toga. Sami smo sebi dali gol i to je poremetilo planove ali smo uspjeli stvoriti prednost pred revans. Oni nisu igrali bez nekoliko jako bitnih igraca sto se osjetilo i na samoj igri pa i nisu bili opasni po Romera, onaj gol ne racunam jer smo ondje ionako mi (Januzaj i Carrick bez namjere oboica) odradili za njih.
Small definitivno izrasta u WC stopera, hvala Fergusonu sto je reagovao munjevito ali i u klubu su imali strpljenja s njim, zavrsnicu prosle sezone je odigrao odlicno a i ove nastavlja maestralno, nadam se da ce ovako i u mecevima koji slijede.
Shaw
Morgan

Igra veceras nije bila losa ali ni Belgijanci veceras nisu bili ozbiljan protivnik, zao mi je samo sto ih nismo dobro napunili jer su bili stvarno zreli za toga. Sami smo sebi dali gol i to je poremetilo planove ali smo uspjeli stvoriti prednost pred revans. Oni nisu igrali bez nekoliko jako bitnih igraca sto se osjetilo i na samoj igri pa i nisu bili opasni po Romera, onaj gol ne racunam jer smo ondje ionako mi (Januzaj i Carrick bez namjere oboica) odradili za njih.
Small definitivno izrasta u WC stopera, hvala Fergusonu sto je reagovao munjevito ali i u klubu su imali strpljenja s njim, zavrsnicu prosle sezone je odigrao odlicno a i ove nastavlja maestralno, nadam se da ce ovako i u mecevima koji slijede.
Shaw
Morgan
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Itekako, danas je imao prostora koliko hoće, ipak je Brugge u pitanju.Policeman je napisao/la:sta kazes fali mu tehnikeRajaz je napisao/la:Brao dedaCentre forward je napisao/la:Nije treb'o da izvodi Ronneya, kombinatorika bi ovdje prije urodila plodom neg' ovi centaršuti.
Depay napokon nešto da odigra. Večeras je bio fantastičan
Vidjećemo ga protiv Chelsea, Citya i ostalih.
Glupa ti je prica, ponasas se kao da neko poredi Depaya sa Ronaldom. Naravno da ce imati nedostataka, sta si ti mislio? Pa dosao je iz Nizozemske lige u yebenu Englesku, trener ga je testirao na poziciji koju nikada nije igrao, a ekipa s kojom je igrao je igrala ocajno, a njemu 21 godina. Sta si ocekivao? Da sve sam radi ili mislis da ga mi ovdje predstavljamo kao takvog igraca? Definitivno ti fali debela doza objektivnosti kada o njemu pricas, pa ti si kao dokaz da "nije pokazao nista" navodio i prijateljske utakmice jbte.Rajaz je napisao/la: Vidjećemo ga protiv Chelsea, Citya i ostalih.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Ma daj ba,toliki strucnjaci govote o njegovoj dominantnosti,najbolji strijelac lige sa 20 godina itd. Toliko micsn fizicki,prebtz ,iz to dobar trhnicar i stroj za golove.
Zeljeznicar! 1921 !
Na redcafe anketa Fella ili Rooney u spicu?

SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
Upravo si to ti uradioRooney88 je napisao/la:Glupa ti je prica, ponasas se kao da neko poredi Depaya sa Ronaldom. Naravno da ce imati nedostataka, sta si ti mislio? Pa dosao je iz Nizozemske lige u yebenu Englesku, trener ga je testirao na poziciji koju nikada nije igrao, a ekipa s kojom je igrao je igrala ocajno, a njemu 21 godina. Sta si ocekivao? Da sve sam radi ili mislis da ga mi ovdje predstavljamo kao takvog igraca? Definitivno ti fali debela doza objektivnosti kada o njemu pricas, pa ti si kao dokaz da "nije pokazao nista" navodio i prijateljske utakmice jbte.Rajaz je napisao/la: Vidjećemo ga protiv Chelsea, Citya i ostalih.
Ni manje ni više nego RonaldoRooney88 je napisao/la:dosta ce on jos nas nervirati ali sigurno da je potencijal kao Ronaldo recimo.
Svakako da će imati nedostataka, upravo, to sam ovdje i naveo, hvala što si potvrdio moju tezu.
Zadnja izmjena: Rajaz, dana/u 18 avg 2015, 23:00, ukupno mijenjano 1 put.
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Dovoljno je reći lijepo. Jednostavno lijepa fudbalska noć, lijepa igra Uniteda uz koju prvi put ove sezone sam bio 100% siguran u pobjedu, bez obzira ko je protiv Vrbanjuša, Brugge ili Chelsea. Depay pokazao kakav je igrač i šta može pružiti na pravoj poziciji, aferim majstore. Konačno prava sedmica, ako se po jutru dan poznaje bar
) Nadam se da LVG-u poslije ove partije više neće pasti napamet da momka bespotrebno guši na polušpicu.
Eh sad, ono što želim reći a nisam do sada govorio iz nekog poštovanja prema činu kapitenske trake koju nosi #10, a i igrao je u vezi... Rooney je kriminalan! Bez obzira sa kim igrali očigledno, dali sa Lesterom, Barcom ili Zvijezdom iz Gradačca mi nemamo apsolutno nikakav pritisak na zadnju liniju, a koji bi trebao da dolazi prvenstveno od napadača pa onda da on svojim pritiskom pokreće i kolege iza sebe. O tome da je u 60. minuti na izdisaju i da nezainteresovano gubi svaki duel ne treba ni pričati, pa Meša Alispahić i Zoran Kokot u 70. minuti imaju više žara i kuveta da zaganjaju bilo šta od Rooneya. Na stranu to što "bušilicu" ne mirišem kao osobu od one sapunice oko odlaska i novog ugovora, nikad me nije pretjerano impresionirao iskreno ni kao igrač a sa ovim partijama to dodatno produbljuje. Još da Bogdom imamo normalnog trenera kao što nemamo pa da ga skloni i dovede napdača mjesto što ganja nepotrebnog Pedra gdje bi nam kraj bio...
Eh sad, ono što želim reći a nisam do sada govorio iz nekog poštovanja prema činu kapitenske trake koju nosi #10, a i igrao je u vezi... Rooney je kriminalan! Bez obzira sa kim igrali očigledno, dali sa Lesterom, Barcom ili Zvijezdom iz Gradačca mi nemamo apsolutno nikakav pritisak na zadnju liniju, a koji bi trebao da dolazi prvenstveno od napadača pa onda da on svojim pritiskom pokreće i kolege iza sebe. O tome da je u 60. minuti na izdisaju i da nezainteresovano gubi svaki duel ne treba ni pričati, pa Meša Alispahić i Zoran Kokot u 70. minuti imaju više žara i kuveta da zaganjaju bilo šta od Rooneya. Na stranu to što "bušilicu" ne mirišem kao osobu od one sapunice oko odlaska i novog ugovora, nikad me nije pretjerano impresionirao iskreno ni kao igrač a sa ovim partijama to dodatno produbljuje. Još da Bogdom imamo normalnog trenera kao što nemamo pa da ga skloni i dovede napdača mjesto što ganja nepotrebnog Pedra gdje bi nam kraj bio...
1946
Takvu sliku sada ako stvore o njemu jednostavno ce izgoriti u Engleskoj. Nadam se da ce u klubu oprezno raditi s njim jer je ogroman talenat ali @Rajaz je upravu kada kaze kako ima nedostatke, naravno da ih ima ali meni samo smeta sto on njega kritikuje kao da mali nema pravo na gresku i odbija vidjeti ocito.Format je napisao/la:Ma daj ba,toliki strucnjaci govote o njegovoj dominantnosti,najbolji strijelac lige sa 20 godina itd. Toliko micsn fizicki,prebtz ,iz to dobar trhnicar i stroj za golove.
@Rajaz
Burazeru toliko si pobrkao pojmove da ne znam hoces li uspjeti ustati sa stolice bez kompasa. Dakle, u mom postu jasno pise POTENCIJAL, dakle on nije ni blizu Ronaldovog nivoa covjece dragi, znas li uopste sta znaci rijec potencijal? Ronaldo to nije, Ronaldo je vec sada za neke najbolji igrac na svijetu, za neke drugi, za neke najbolji ikada... to je formiran igrac a potencijal ima Depay da bude dobar kao on. Rerci da ti je bar malo jasnije?
Volim kada se ovako neko sveze jednog dijela posta a potpuno ignorishe onaj drugi koji je i sustinski najbitniji za temu. Citiras ono sto ti odgovara, protumacis potpuno pogresno bez obzira sto je jasno napisano i onda opletes.
Zadnja izmjena: Rooney88, dana/u 18 avg 2015, 23:06, ukupno mijenjano 2 puta.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Ja sam mozda bio i naporan sa stalnim spominjanjem Depaya prije nekoliko mjeseci kad smo ga spominjali kao moguce pojacanje ali sam jednostavno znao da ovaj momak ima talenat i petlju da bude sami vrh u fudbalu za koju godinu i ova utakmica nam je dosta pokazala.Znam da je protivnik bio los i da ne treba nesto preozbiljno shvatat samo jednu partiju,ali on pokazuje da ima karakter i ujedno talenat za najvece domete.Kao sto rece @rooney budemo li imali strpljenja sa njim kako navijaci tako i uprava u buducnosti imamo suho zlato od igraca
Sto se tice same utakmice ja sam prezadovoljan opet,dosta sansi se stvorilo i igralo se napadacki,srecom mozemo biti zadovoljni i rezultatom jer nas je Fella dosta rasteretio pred revans
Sto se tice same utakmice ja sam prezadovoljan opet,dosta sansi se stvorilo i igralo se napadacki,srecom mozemo biti zadovoljni i rezultatom jer nas je Fella dosta rasteretio pred revans
I da molim Boga samo sa napadaca dovesu i bili bi u borbi za titulu,sa Rooneyom tesko.
Zeljeznicar! 1921 !
Znaci samo napadaca, nis odbrana. 
Ima Blind, ce da iznese sezonu.Asteriks je napisao/la:Znaci samo napadaca, nis odbrana.
Zadnja izmjena: Rooney88, dana/u 18 avg 2015, 23:09, ukupno mijenjano 1 put.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
U ovom slucaju da,pa odbeana je za 10 nasprwm napada,pa Fellaini je za 10 min vise uradio os Rooneya,bez gola
Zeljeznicar! 1921 !
Ajmo se mal uozbiljiti. Sta za deset, u ova tri meca, slazem se. Ali znas li ti slucajno koliko sezona traje, kakvi protivnici dolaze, kakave su ekipe ebena Villa i Brugge?
Evo neka Blind odradi svoj dio posla i bolje neg sto se ocekuje, mislis da je to dovoljno za sezonu gdje se napada titula?
Pa covjece povreda Smalla (ne daj boze) i sve pada u vodu.
Evo neka Blind odradi svoj dio posla i bolje neg sto se ocekuje, mislis da je to dovoljno za sezonu gdje se napada titula?
Pa covjece povreda Smalla (ne daj boze) i sve pada u vodu.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 18 avg 2015, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.