Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ako Oklahoma i San Antonio ne budu u finalu zapada ja ću biti pravo razočaran.alemsa je napisao/la:Jos malo jace od 3 heftepocinje dominacija Raketa, precjenjenost Spursa, i dokazivanje slucajnosti GSW-a
sta ima jaceEpidaurus je napisao/la:Clippersi su bolesno široki, definitivno najšira rotacija lige al pošto je košarka nadmetanje glavnih opcija, očekujem da ih KD i RW opet izbace u polufinalu ili finalu zapada. Protiv Spursa imaju itekakvih šansi dok bi serija s GSW mogla bit j.e.b.e.n.o rutava. Houston je isto odličan al mislim da su ove 4 ekipe ipak jače (pogotovo ako Dwight nastavi sa regresom). Dugo nisu bile 4 ovako moćne ekipa na zapadu, bit će ovo bolesna sezona
Ma koje vece sirine jara, imas Beverlija (ili Lawsona jos bolje ako bude Lawson), Brewera, Jonesa i Capelu s klupe.Epidaurus je napisao/la:Ne kažem ja da Houston nema šanse izać sa zapada al po meni su ove 4 ekipe jednsotavno jače bilo zbog boljih udarnih opcija (OKC), bilo zbog match upa (SAS), bilo zbog jednostavno kvlaitetnije prezentacije relativno sličnog timskog koncepta (GSW) ili zbog jednsotavno veće širine (LAC)
Stephenson, Pierce, Johnson, Smith, Aldrichalemsa je napisao/la:Ma koje vece sirine jara, imas Beverlija (ili Lawsona jos bolje ako bude Lawson), Brewera, Jonesa i Capelu s klupe.Epidaurus je napisao/la:Ne kažem ja da Houston nema šanse izać sa zapada al po meni su ove 4 ekipe jednsotavno jače bilo zbog boljih udarnih opcija (OKC), bilo zbog match upa (SAS), bilo zbog jednostavno kvlaitetnije prezentacije relativno sličnog timskog koncepta (GSW) ili zbog jednsotavno veće širine (LAC)a i Thorntona i KJ
Šta je to uradio?miki_92 je napisao/la:kakav mentol je ovaj Tristan, strasno
odbio QO, i nije se pojavio na kampu sad Cavsi po pravilima lige moraju skidati sa neta i dvorane sve to ima veze s njim jer se ne racuna kao clan tima(nije pod ugovorom)Kawhi je napisao/la:HOU i LAC su ekipe kojim su prvi igrači dokazani chockeri. Zašto se o njima raspravlja u kontekstu contendera? Uvijek Memphis biram prije njih.Šta je to uradio?miki_92 je napisao/la:kakav mentol je ovaj Tristan, strasno
Ti vam chokeri stavise drvo prosle sezoneKawhi je napisao/la:HOU i LAC su ekipe kojim su prvi igrači dokazani chockeri. Zašto se o njima raspravlja u kontekstu contendera? Uvijek Memphis biram prije njih.Šta je to uradio?miki_92 je napisao/la:kakav mentol je ovaj Tristan, strasno
Sa mrtvim Parkerom i polumrtvim Splitterom smo ih doveli do 7 tekme i bili blizu toga da i izbacimo koliko su dobri.alemsa je napisao/la:Ti vam chokeri stavise drvo prosle sezoneKawhi je napisao/la:HOU i LAC su ekipe kojim su prvi igrači dokazani chockeri. Zašto se o njima raspravlja u kontekstu contendera? Uvijek Memphis biram prije njih.Šta je to uradio?miki_92 je napisao/la:kakav mentol je ovaj Tristan, strasno
Nije kao da se Aldridge proslavio u PO, a ni Kawhi prosle godine sa vecom rolom. Ona trojica su haman pa krepali, ce da vidimo na sta ce licit
theboss_RD07 je napisao/la:Stephenson, Pierce, Johnson, Smith, Aldrichalemsa je napisao/la:Ma koje vece sirine jara, imas Beverlija (ili Lawsona jos bolje ako bude Lawson), Brewera, Jonesa i Capelu s klupe.Epidaurus je napisao/la:Ne kažem ja da Houston nema šanse izać sa zapada al po meni su ove 4 ekipe jednsotavno jače bilo zbog boljih udarnih opcija (OKC), bilo zbog match upa (SAS), bilo zbog jednostavno kvlaitetnije prezentacije relativno sličnog timskog koncepta (GSW) ili zbog jednsotavno veće širine (LAC)a i Thorntona i KJ
Paul, Redick, Crawford, Griffin, Jordan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.