https://www.mundodeportivo.com/videos/f ... v4DPIPICz4let3 je napisao/la:
Al' ovo zato nije bilo potrebe pregledati.
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo
https://www.mundodeportivo.com/videos/f ... v4DPIPICz4let3 je napisao/la:
Sudije su loše, to stoji. Al' zašto imaš VAR, pa hej' ovo se odmah vidjelo da je penal, povuče ga momački, i ovaj znači neće ni pogledat. Ovaj drugi Realov penal, ovi iz Var sobe reaguju, on kaže jest, pa idi pogledaj i ti majmunče malo, kad već imaš priliku za to. Al' jok, zašto bi on to. Smješno.leorey je napisao/la:Ma ja necu da vjerujem da im se pomaze jer su lose sudije u Spaniji na 90 % utakmica i to skoro SVAKO kolo. I nama su "pomagali". Znaci to je cisto neznanje. Ko recimo onda kad nam poniste gol a uslo 2 metra protiv Valencije, znaci ono samo mentano zaostala i corava osoba ne bi svirala. Halo bolan 2 metra.
Dzaba VAR u Spaniji dok sude budaletine. Brate ako ti imas mogucnost da pregledas reko VAR-a situaciju 10 puta i uradis to i ne vidis sta se tacno dogodilo onda si ili glup ili corav, jer kako ces onda donositi odluke u trenutku na terenu?
Pa kad navijaci Reala nemaju razloga pratit utakmice u ovom takmicenju.smajke je napisao/la:jel ovo realno da vise simpatizera barcelone prati realove utakmice![]()
Wandelanoite je napisao/la:Sta je ba ovo? Mene stid Allaha mi...
Za ovo smeće od kluba mogu navijati samo isti takvi ljudi.
Da je bio VAR, penal se ovdje ne bi svirao.smajke je napisao/la:Wandelanoite je napisao/la:Sta je ba ovo? Mene stid Allaha mi...
Ugasi ga covjek.smajke je napisao/la:Wandelanoite je napisao/la:Sta je ba ovo? Mene stid Allaha mi...
Jel ko gledao Leganes-Vaelncia,prvi gol Kondogbie je malte ne preslikan Moratin protiv Juventusa,gol je priznat bez da je sudac uopste pogledao snimak,a Morati je ponisten,svidjalo se to nekome ili ne sudijski kriterij ce vazda igrati ulogu bez obzira na VAR.enobarca je napisao/la:Pomirite se sa tim da ce sudijskih gresaka uvijek biti, nekad u korist Reala i Barce ili u korist nekog drugog, to je sastavni dio nogometa.Kako VAR bude napredovao vjerovatno ce se taj broj smanjiti, bar se nadam ali nema smisla zivcirati se zbog toga i pisati neke teorije zavjere.
To je to, neki su izgleda ovdje mislili da ce se uvodjenjem VARa sve sudijske greske eliminisati.Nista od toga, ali kako god bice bolje nego prije.L-Train je napisao/la:Jel ko gledao Leganes-Vaelncia,prvi gol Kondogbie je malte ne preslikan Moratin protiv Juventusa,gol je priznat bez da je sudac uopste pogledao snimak,a Morati je ponisten,svidjalo se to nekome ili ne sudijski kriterij ce vazda igrati ulogu bez obzira na VAR.enobarca je napisao/la:Pomirite se sa tim da ce sudijskih gresaka uvijek biti, nekad u korist Reala i Barce ili u korist nekog drugog, to je sastavni dio nogometa.Kako VAR bude napredovao vjerovatno ce se taj broj smanjiti, bar se nadam ali nema smisla zivcirati se zbog toga i pisati neke teorije zavjere.
O ovom sam i govorio, mislim logicno da ce klubovi kao sto su Real Madrid i Barcelona imati uvijek odredjenu protekciju od strane suadaca u nekim situacijama, ali spanske sudije su generalno lose, svako kolo desi se kardinalna greska s njihove strane. Sve imas, samo nauci to koristit covjece.L-Train je napisao/la:Jel ko gledao Leganes-Vaelncia,prvi gol Kondogbie je malte ne preslikan Moratin protiv Juventusa,gol je priznat bez da je sudac uopste pogledao snimak,a Morati je ponisten,svidjalo se to nekome ili ne sudijski kriterij ce vazda igrati ulogu bez obzira na VAR.enobarca je napisao/la:Pomirite se sa tim da ce sudijskih gresaka uvijek biti, nekad u korist Reala i Barce ili u korist nekog drugog, to je sastavni dio nogometa.Kako VAR bude napredovao vjerovatno ce se taj broj smanjiti, bar se nadam ali nema smisla zivcirati se zbog toga i pisati neke teorije zavjere.
Pa više vi kmečite oko sudija. Ne mislim konkretno na tebe, nego općenito.L-Train je napisao/la:To much salty
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.