Ubi vas radnik ko da protiv Barcelone igrate, mene bi sramota bilo nesto se smijati
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Mene bi bilo sramota pisati da ce kone tesko do boda.jurisicduska je napisao/la: ↑16 mar 2025, 17:41Ubi vas radnik ko da protiv Barcelone igrate, mene bi sramota bilo nesto se smijati
-
- Kontakt:
U trenutku kad je to napisano apsolutna kontrola Radnika, 3 zicera, jbga ljudi fulili. Nista bez pokrica. Bolje su sve tri njihove sanse nego ova sto ste vi go zabili.duskajurisic1 je napisao/la: ↑16 mar 2025, 17:42Mene bi bilo sramota pisati da ce kone tesko do boda.jurisicduska je napisao/la: ↑16 mar 2025, 17:41Ubi vas radnik ko da protiv Barcelone igrate, mene bi sramota bilo nesto se smijati
Imali su momentum od 10/15 minuta gdje su stvorili par sansi. Isto kao sto mi na pocetku trebali zabiti gol, ali jbg. Nerealno je reci da su nam neki cas fudbala odrzali, ali dobro..jurisicduska je napisao/la: ↑16 mar 2025, 17:41Ubi vas radnik ko da protiv Barcelone igrate, mene bi sramota bilo nesto se smijati
Fk Željezničar.
pagledamo imi utakmicu kralju nije radijo prenos danam bombe bacasjurisicduska je napisao/la: ↑16 mar 2025, 17:43U trenutku kad je to napisano apsolutna kontrola Radnika, 3 zicera, jbga ljudi fulili. Nista bez pokrica. Bolje su sve tri njihove sanse nego ova sto ste vi go zabili.duskajurisic1 je napisao/la: ↑16 mar 2025, 17:42Mene bi bilo sramota pisati da ce kone tesko do boda.jurisicduska je napisao/la: ↑16 mar 2025, 17:41
Ubi vas radnik ko da protiv Barcelone igrate, mene bi sramota bilo nesto se smijati
volijo biti da zijane al djaba krecis
menstrual
-
- Kontakt:
Moze se samo reci da nezasluzeno vodite. Vise je Radnik zasluzio. Najeealniji bi bio x. Malo ste se dozvali, al od 15-40 (37) nije mirisalo na dobro.Pablo11 je napisao/la: ↑16 mar 2025, 17:48Imali su momentum od 10/15 minuta gdje su stvorili par sansi. Isto kao sto mi na pocetku trebali zabiti gol, ali jbg. Nerealno je reci da su nam neki cas fudbala odrzali, ali dobro..jurisicduska je napisao/la: ↑16 mar 2025, 17:41Ubi vas radnik ko da protiv Barcelone igrate, mene bi sramota bilo nesto se smijati
Sta vise nije ni losa utakmica kako sam ocekivao. X je realan bio, nadam se da ce izdrzati.jurisicduska je napisao/la: ↑16 mar 2025, 17:49Moze se samo reci da nezasluzeno vodite. Vise je Radnik zasluzio. Najeealniji bi bio x. Malo ste se dozvali, al od 15-40 (37) nije mirisalo na dobro.Pablo11 je napisao/la: ↑16 mar 2025, 17:48Imali su momentum od 10/15 minuta gdje su stvorili par sansi. Isto kao sto mi na pocetku trebali zabiti gol, ali jbg. Nerealno je reci da su nam neki cas fudbala odrzali, ali dobro..jurisicduska je napisao/la: ↑16 mar 2025, 17:41
Fk Željezničar.
Ovaj je baš baš nepismencaffetin je napisao/la: ↑16 mar 2025, 17:48pagledamo imi utakmicu kralju nije radijo prenos danam bombe bacasjurisicduska je napisao/la: ↑16 mar 2025, 17:43U trenutku kad je to napisano apsolutna kontrola Radnika, 3 zicera, jbga ljudi fulili. Nista bez pokrica. Bolje su sve tri njihove sanse nego ova sto ste vi go zabili.duskajurisic1 je napisao/la: ↑16 mar 2025, 17:42
Mene bi bilo sramota pisati da ce kone tesko do boda.
-
- Kontakt:
Inace nije sad tipka s mobitela pa malo isfulao.NoProfit je napisao/la: ↑16 mar 2025, 17:51Ovaj je baš baš nepismencaffetin je napisao/la: ↑16 mar 2025, 17:48pagledamo imi utakmicu kralju nije radijo prenos danam bombe bacasjurisicduska je napisao/la: ↑16 mar 2025, 17:43
U trenutku kad je to napisano apsolutna kontrola Radnika, 3 zicera, jbga ljudi fulili. Nista bez pokrica. Bolje su sve tri njihove sanse nego ova sto ste vi go zabili.
Sosic opravdava povjerenje
Meni danas Odinaka najbolji a Markovic i pored asistencije najgori
Kod Radnika Albijanic i Gogic
-
- Kontakt:
Izbi ga Samke iz kopacki
Haha
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Cestitke Peljto
Jao panela hahahhaah,jos se vidi kako Radovac staje a ovaj se baca na njeg 

- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Hahahahahaha za ramazan vam djecu yebem
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Allahu dragi sta je svirao 

Hajde Zeljo sve do pobjedeee
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Gledaj ovog bolesnika. 

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
- Kontakt:
Penal ko kuća.
Gol jeeeeeeee
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Proximic, rishovski, ristagrad i 33 gosta.