Pa sigurno ce biti od iduce sedmice prije uzvratne utakmice.AsharaK je napisao/la:Hocemooo yebeniii prijenoos, pa koliko sam se samo zazelioo zeljkana . Sta bi sa clanskim? Neko je rekao od ponedjeljka, nema jos nista?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Da Ognjen je tu, moramo prestat citat vijesti sa oni poluamaterskih portala, kad imamo nas profesionalni http://fkzeljeznicar.ba/
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
meni su rekli najkasnije u ponedjeljak, možda u petak.
Baš tako, maloprije upalim onu stranicu za praćenje leta aviona i nakon nekoliko minuta blejanja u onu malu ikonu kako se kreće prema Malti sam sebe zapitah "koji **** ja radim"DR.HOUSE je napisao/la:admirbreza je napisao/la:Cekanje na svaku vijest odozdo, pracenje, iscekivanje slika i komentara, svaki intervju i snimak po 3 puta pregledan...
TOLIKO SMO TI ODANI DA VISE NISMO NORMALNI !![]()
![]()
baš tako evo od kad krenuse gledam sta god ko objavi eto kad sam i let pratio
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
19:21 Limvo te LjoŽe

od odlaska zebe niko nije zadužio desetku
- corleone87
- Kontakt:

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: FK Željezničar
Sutra po laganu 0-3 pobjedu, dodju nam taman ove dvije tekme ko dvije pripremne za madjare ili holandjane 

Ja bih je dao Amiru ili Zeri kad potpisestruja je napisao/la:od odlaska zebe niko nije zadužio desetku
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Prenos,prenos,prenos,prenos,prenos hocemo prenos
Bobica uvodi red na Malti

Bobica uvodi red na Malti

19TM87 ZAVIDOVICI
- zubanovic89
- Kontakt:
Znatel koga od raje da je u malti da nam stream-a mobitelom, ako ima internet na stadionu, ako treba pomoci cu ja oko tehnickog dijela 

Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
-
- Kontakt:
zubanovic89 je napisao/la:Znatel koga od raje da je u malti da nam stream-a mobitelom, ako ima internet na stadionu, ako treba pomoci cu ja oko tehnickog dijela
Baš htio da kažem, ako imaju dobar internet moze se odraditi bez ikakvih problema.
I u tom "golubarniku" mi se i dalje borimo, bez nekih posebnih uslova, ratnici plavog srca, na terenu, na tribini, punog glasa, pjevamo i osvajamo trofeje, praznih dzepova i plave krvi, dok odozgo, sa plavog neba odobrava jedan velikan tribine,
Maurisio jes' to ti?corleone87 je napisao/la:![]()

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- corleone87
- Kontakt:

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Maurisio jedan je od nas 

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Ja maloprije prosetao do Malte, tamo nikoga nema, neka raja pije kafu ostalo slabo, gdje se igra utakmica ? 

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- Neandertalac
- Kontakt:
?pile87 je napisao/la:Vise sam ocekivao od tebeNeandertalac je napisao/la:Sretno plavi!
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Elegant je napisao/la:Ja maloprije prosetao do Malte, tamo nikoga nema, neka raja pije kafu ostalo slabo, gdje se igra utakmica ?

Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
trebao si proviriti u premier full raja bingo pred tekmu igra opusta se maloElegant je napisao/la:Ja maloprije prosetao do Malte, tamo nikoga nema, neka raja pije kafu ostalo slabo, gdje se igra utakmica ?

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Eo Jamaka, Turkovica i ostalih asova... Malta je cudo...Elegant je napisao/la:Ja maloprije prosetao do Malte, tamo nikoga nema, neka raja pije kafu ostalo slabo, gdje se igra utakmica ?
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, hadzibake, Proximic, ritam21, TigerWoods i 35 gostiju.