FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma u prvih pola sata ako ne zabiju vidjeces psovanja I vrijeđanja.
Cak mislim da I protivnici igraju zatvorenije ispocetka ,jer su svjesni da ce kako.utakmica bude blizila kraju nasim.igracima stvarati pritisak.
Cak mislim da I protivnici igraju zatvorenije ispocetka ,jer su svjesni da ce kako.utakmica bude blizila kraju nasim.igracima stvarati pritisak.
amypitar je napisao/la:Ma u prvih pola sata ako ne zabiju vidjeces psovanja I vrijeđanja.
Bice "lakse" igrati protiv Zrinjskog i ako su bolji puno od nk zeljo,ne mislim da cemo lagano pobjediti nego ocekujem da ce biti opusteniji jer derbi je derbi ,veliki pritisak,strah od greske,prva tekma itd.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jesam ja jedini koji bi bio zadovoljan nerijesenim rezultatom sad u nedjelju zbog rasporeda koji nas ocekuje?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jesi.MortemHz je napisao/la:Jesam ja jedini koji bi bio zadovoljan nerijesenim rezultatom sad u nedjelju zbog rasporeda koji nas ocekuje?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Zadatak sviju nas u toku naredne sedmice je da animiramo raju da nas bude što više. Momcima moramo biti vjetar u leđa, na stranu nezadovoljsto prema upravi i stručnom štabu, to može posle utakmice ali u toku 90 minuta da budemo 12. igrač.
Pitanje je samo koliko razlikeHigh je napisao/la:Jesi.MortemHz je napisao/la:Jesam ja jedini koji bi bio zadovoljan nerijesenim rezultatom sad u nedjelju zbog rasporeda koji nas ocekuje?
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mokes je napisao/la:Pitanje je samo koliko razlikeHigh je napisao/la:Jesi.MortemHz je napisao/la:Jesam ja jedini koji bi bio zadovoljan nerijesenim rezultatom sad u nedjelju zbog rasporeda koji nas ocekuje?
Poenta svega je odvajanje uprave i igraca u smislu da negativu i netrpeljivost koju imaju, da se ne lazemo sve tribine kosevskog stadiona, prema trenutnoj garnituri koja sjedi u foteljama kluba ne smiju biti upucene prema nasim igracima, i kao takvo vidim ono sinocnje hajmo reci slavlje, i pjesmu igraca i navijaca.
Bitno je njih podrzati, nova sezona, nova nafaka, osvojili smo bod na neugodnom gostovanju, naravno gdje smo s obzirom na situaciju morali izvuci vise ali bodovi se pisu pa tako i ovaj jedan i jedno manje tesko gostovanje.
Vazno je naravno i na Kosevu pobijediti sve utakmice jer su nas cesto losi rezultati na domacem terenu znali izbaciti iz kolosijeka i borbe za najvisi plasman.
Zato se odmah okrenuti Zrinjskom, nisu oni uopste naivna ekipa, moze se reci takticki, a igracki u rangu komsija, ako ne i malo bolji, ali ako nasi budu pametni nije tesko ni njih procitati, igraju izuzetno cvrsto sa pojacanom sredinom terena, gdje imaju par igraca poput Tomica koji jednim potezom mogu izbaciti igrace zadatka Todorovica ili Mesanovica u sirinu i praviti nam probleme iz kontranapada. Iz tog razloga treba se malo pametnije postaviti na terenu, potrebno nam je malo vise igraca koji bolje barataju loptom i za razliku od utakmice sa komsijama mozda bi pametno bilo u igru gurnuti Cetkovica jer znamo da Said bas nije dobro fizicki pripremljen, vjerujem da bi Cetkovic mogao napraviti razliku iako je bas kao i Novakovic bio dosta osporavan na pripremama pa sigurno da moze iznenaditi jer sredina sa Radovcem, Saricem i Rustemovicem nije u tolikoj mjeri kreativna, a ipak igramo na nasem terenu i potrebno nam je malo vica u igri. Takodjer dobra stvar bi bila staviti Kadusica i Hodzica da ordiniraju po desnoj strani, dva mlada i kvalitetna igraca, izuzetno fizicki spremna i brza i mogli bi biti dobar odgovor na vec spomenutu igru Zrinjskog na kontranapade.
Ostaje samo dilema da li igrati sa Benkom i Ahmetovicem odmah ili sa jednim, po mom misljenju trebali bi poceti sa jednim u napadu jer se ipak gubi igrac u sredini u formaciji 4:4:2 a pod Jesicem smo vidjeli kako to izgleda, a ne treba nas zavarati niti igra od sinoc dvojice spomenutih u tandemu, ipak smo imali igraca vise.
Potencijalni sastav i formacija (4:2:3:1): Pavlovic, Al. Bekic, Kadusic, Balic, Novakovic, Rustemovic, Saric, Hodzic, Duljevic, Cetkovic, Ahmetovic (Benko) naravno sve zavisi od situacije sa Benkom jer se dosta spominje njegov odlazak, a Ahmetovic se pokazao kao izuzetno koristan igrac, koji se dosta otvara u prostoru, nudi se da primi loptu, jak u skoku i kao sto smo vidjeli dosta snalazljiv u kaznenom za svoju visinu.
Bitno je njih podrzati, nova sezona, nova nafaka, osvojili smo bod na neugodnom gostovanju, naravno gdje smo s obzirom na situaciju morali izvuci vise ali bodovi se pisu pa tako i ovaj jedan i jedno manje tesko gostovanje.
Vazno je naravno i na Kosevu pobijediti sve utakmice jer su nas cesto losi rezultati na domacem terenu znali izbaciti iz kolosijeka i borbe za najvisi plasman.
Zato se odmah okrenuti Zrinjskom, nisu oni uopste naivna ekipa, moze se reci takticki, a igracki u rangu komsija, ako ne i malo bolji, ali ako nasi budu pametni nije tesko ni njih procitati, igraju izuzetno cvrsto sa pojacanom sredinom terena, gdje imaju par igraca poput Tomica koji jednim potezom mogu izbaciti igrace zadatka Todorovica ili Mesanovica u sirinu i praviti nam probleme iz kontranapada. Iz tog razloga treba se malo pametnije postaviti na terenu, potrebno nam je malo vise igraca koji bolje barataju loptom i za razliku od utakmice sa komsijama mozda bi pametno bilo u igru gurnuti Cetkovica jer znamo da Said bas nije dobro fizicki pripremljen, vjerujem da bi Cetkovic mogao napraviti razliku iako je bas kao i Novakovic bio dosta osporavan na pripremama pa sigurno da moze iznenaditi jer sredina sa Radovcem, Saricem i Rustemovicem nije u tolikoj mjeri kreativna, a ipak igramo na nasem terenu i potrebno nam je malo vica u igri. Takodjer dobra stvar bi bila staviti Kadusica i Hodzica da ordiniraju po desnoj strani, dva mlada i kvalitetna igraca, izuzetno fizicki spremna i brza i mogli bi biti dobar odgovor na vec spomenutu igru Zrinjskog na kontranapade.
Ostaje samo dilema da li igrati sa Benkom i Ahmetovicem odmah ili sa jednim, po mom misljenju trebali bi poceti sa jednim u napadu jer se ipak gubi igrac u sredini u formaciji 4:4:2 a pod Jesicem smo vidjeli kako to izgleda, a ne treba nas zavarati niti igra od sinoc dvojice spomenutih u tandemu, ipak smo imali igraca vise.
Potencijalni sastav i formacija (4:2:3:1): Pavlovic, Al. Bekic, Kadusic, Balic, Novakovic, Rustemovic, Saric, Hodzic, Duljevic, Cetkovic, Ahmetovic (Benko) naravno sve zavisi od situacije sa Benkom jer se dosta spominje njegov odlazak, a Ahmetovic se pokazao kao izuzetno koristan igrac, koji se dosta otvara u prostoru, nudi se da primi loptu, jak u skoku i kao sto smo vidjeli dosta snalazljiv u kaznenom za svoju visinu.
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Samo mala ispravka, sa Ješićem smo igrali 4-2-4. .___.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Sta god da je bila su 2 klasicna napadaca, Duljevic kao krilo i Bekic koji je pokrivao krilnu poziciju usljed nedostatka kvalitetnijeg rjesenja.uNbx je napisao/la:Samo mala ispravka, sa Ješićem smo igrali 4-2-4. .___.
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
Bravo majetore, to je to. A sto se tice ovog boldiranog, daj boze da grijesim ali ja mislim da je ono sinoc bila Benkina posljednja utakmica u nasem dresucollector je napisao/la:Poenta svega je odvajanje uprave i igraca u smislu da negativu i netrpeljivost koju imaju, da se ne lazemo sve tribine kosevskog stadiona, prema trenutnoj garnituri koja sjedi u foteljama kluba ne smiju biti upucene prema nasim igracima, i kao takvo vidim ono sinocnje hajmo reci slavlje, i pjesmu igraca i navijaca.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
@admirr
Nazalost takve su prilike da mu je posljednja tekma, zato sam i stavio Ahmetovica kao prvu opciju. Steta bi bila velika, mislim da bi nam dobro posluzio do kraja prvog dijela sezone.
Nazalost takve su prilike da mu je posljednja tekma, zato sam i stavio Ahmetovica kao prvu opciju. Steta bi bila velika, mislim da bi nam dobro posluzio do kraja prvog dijela sezone.
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
Kakav je majstor Hurta, izvuce covjek bod na onoj oranici, svaka cast. Neki minimalan poraz protiv Zrinjskog bi trebao biti ok, ono samo da se ne obrukamo.
Ma nek' pale, nek sve gori kad nas ovakvi debili vode, da su pametni otisli bi u titovu i zapalili sve, nek ide u pm. Ja jos sebi ne mogu da dodjem, a ovdje neki zadovoljni jos im i traze alibi za ovu katastrofu.
Nadam se samo da je brat joker izvukao bijelu stolicu, makar nesto pozitivno u svemu ovome.
Ma nek' pale, nek sve gori kad nas ovakvi debili vode, da su pametni otisli bi u titovu i zapalili sve, nek ide u pm. Ja jos sebi ne mogu da dodjem, a ovdje neki zadovoljni jos im i traze alibi za ovu katastrofu.
Nadam se samo da je brat joker izvukao bijelu stolicu, makar nesto pozitivno u svemu ovome.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Poserrem se ja na taakvu titulu. Dabogda je onda nikad ne osvojili.Rahma je napisao/la:Ako ce nam to donjeti titulu, naravno da da.Evander je napisao/la:Ti si zadovoljan ako su konkurenti losi i mi smo samo radi toga bolji od njih?Rahma je napisao/la:Na nama je sada da sacekamo Zrinjski i da vidimo kako stojimo protiv njih. Ako je glavni konkurent za titulu ovako los, moze ova sezona biti uspjesna.
- franklampard8
- Kontakt:
-
BordoBolesnik
- Kontakt:
Nek pise ko sta hoce ali navijaci predugo ispastaju gledajuci ocajna fudbalska izdanja, traziti alibi u navijacima je samo dodatni izgovor. Igrac manje 60min, toliki broj kornera i ne uspijes pobijediti. Opet ne krivim igrace nego iskljucivo trenera i upravu. Igraci ovu sezonu nikako ne smiju biti meta navijaca.
Uvijek mi je bilo sumnjivo kako to da se samo kod nas izvršni direktor optužuje za rezultate. To nema bukvalno nigdje. I ne bi mi mrsko proguglati konkurse za CEO nekih drugih klubova i nadem konkurs za Brighton & Hove Albion iz engleske druge (?) lige.
U konkursu nigdje ne piše da je CEO odgovoran za rezultate nego isključivo za pare. Kod nas je ili nešto bilo naopako obrnjeno ili pogrešno shvaćeno. I mislim da ona skorašnja sjednica kad su se mijenjale funkcije je vodila baš tome da se i mi uskladimo sa Europom.
Evo ispod cijelog oglasa za posao:
U konkursu nigdje ne piše da je CEO odgovoran za rezultate nego isključivo za pare. Kod nas je ili nešto bilo naopako obrnjeno ili pogrešno shvaćeno. I mislim da ona skorašnja sjednica kad su se mijenjale funkcije je vodila baš tome da se i mi uskladimo sa Europom.
Evo ispod cijelog oglasa za posao:
Sada je pobjeda protiv Zrinjskog neophodna u suprotnom biti ćemo opet u očajnoj situaciji, a sezona tek počela.
SRETAN BROJ - 1725
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma i nije brate, evo gledao sam raspored nesto.. imamo dosta fin raspored poslije Zrinjskog, ne bi se vala bunio i da bod osvojimo mada bi svakako vise volio pobjedu.pitic je napisao/la:Sada je pobjeda protiv Zrinjskog neophodna u suprotnom biti ćemo opet u očajnoj situaciji, a sezona tek počela.
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 12 gostiju.