Možda je malo nadobudno i bahato ali mislim da je ovakvo stanje stvari...
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
-
PiazzaGrande
Re: HŠK Zrinjski
Naša prednost u ovom prelaznom roku je to što će svaki igrač iz momčadi koja nije u vrhu PL BiH, doći na poziv Zrinjskog prije nego u bilo koji drugi od ovih naših top klubova osim, naravno, ako ne nađe neki angažman vani...To je tako ove godine, a nadam se da će biti i ubuduće
I to trebamo iskoristiti, samo pametno izabrati, a vjerujem da će biti tako...
...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
-
PiazzaGrande
Pitanje je hoće li Graovac biti spreman za euro utakmice, čini mi se da ona ozljeda i nije baš bezazlena...Možda mu čak visi i ino transfer ove sezone...Daj Bože da griješim, ali na utakmici protiv Slobode, kada je primao nagradu navijača, vidjelo se da dobro cota...
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!
Volim te bola'!
Juniori i dalje drže 1. poziciju.Danas pobijedili Veleža 3:1, strijelci Aćimović, Radeljić i Miketek
...
Čestitke Cibaliji na ulasku u 1. ligu .
...
Čestitke Cibaliji na ulasku u 1. ligu .
Čestitke juniorima, zadnje kolo u Tuzli pada odluka, nadam se da uzimamo i drugu kantu 
Čestitke i Cibaliji, sad će Blaić molit da ostane haha
Čestitke i Cibaliji, sad će Blaić molit da ostane haha
HŠKZ!
-
ultra gitano
[quote="johnnyyK"]Juniori i dalje drže 1. poziciju.Danas pobijedili Veleža 3:1, strijelci Aćimović, Radeljić i Miketek
...
Fino bi bilo da ostanu No1
do kraja kao i seniori samo naprijed 
...
Fino bi bilo da ostanu No1
Čestitke!
Goran Karačić izabran je za najboljeg vratara BH Telecom Premijer lige od strane trenera i kapetana šesnaest premijerligaških klubova! Na manifestaciji Nogometnog saveza BiH posebno priznanje dobio je i naš trener Vinko Marinović.

Goran Karačić izabran je za najboljeg vratara BH Telecom Premijer lige od strane trenera i kapetana šesnaest premijerligaških klubova! Na manifestaciji Nogometnog saveza BiH posebno priznanje dobio je i naš trener Vinko Marinović.

Pripreme za novu sezonu počet ćemo 10. lipnja, a danas možemo službeno potvrditi da ćemo od 24. lipnja do 3. srpnja opet boraviti u našoj već godinama stalnoj ljetnoj bazi na Kupresu, odnosno u hotelu Adria Ski

IZABERIMO NAJBOLJI SLOGAN!
HŠK Zrinjski Mostar i Hercegovačka pivovara su povodom osvajanja našeg četvrtog naslova prvaka dogovorili loyalty suradnju, a rezultat te suradnje je Plemićko pivo, naše prvo klupsko pivo u povijesti. Plemićko pivo na tržištu je prisutno već desetak dana, a za izbor službenog slogana trebamo i Vašu pomoć. Stoga nam šaljite Vaše prijedloge, a za autora najboljeg slogana Plemićkog piva Hercegovačka pivovara je osigurala nagradu – pet paketa Plemićkog piva! Podsjetimo, od svake kupljene boce Plemićkog piva određeni novčani iznos ide izravno HŠK Zrinjski!

HŠK Zrinjski Mostar i Hercegovačka pivovara su povodom osvajanja našeg četvrtog naslova prvaka dogovorili loyalty suradnju, a rezultat te suradnje je Plemićko pivo, naše prvo klupsko pivo u povijesti. Plemićko pivo na tržištu je prisutno već desetak dana, a za izbor službenog slogana trebamo i Vašu pomoć. Stoga nam šaljite Vaše prijedloge, a za autora najboljeg slogana Plemićkog piva Hercegovačka pivovara je osigurala nagradu – pet paketa Plemićkog piva! Podsjetimo, od svake kupljene boce Plemićkog piva određeni novčani iznos ide izravno HŠK Zrinjski!

Hvala HNTV-u na odličnoj i prije svega objektivnoj reportaži. Prošlo je vrijeme kad su nas sarajevski mediji sotonizirali i diskreditirali a onda mediji iz hrvatske to najčešće prenosili. Neki novi vjetrovi pušu 
Koja je sad HNTV wtfespresso je napisao/la:Hvala HNTV-u na odličnoj i prije svega objektivnoj reportaži. Prošlo je vrijeme kad su nas sarajevski mediji sotonizirali i diskreditirali a onda mediji iz hrvatske to najčešće prenosili. Neki novi vjetrovi pušu
Televizija osnovana od strane Hrvatskog nogometnog saveza. U Zagrebu joj je sjedište.FoSte95 je napisao/la:Koja je sad HNTV wtfespresso je napisao/la:Hvala HNTV-u na odličnoj i prije svega objektivnoj reportaži. Prošlo je vrijeme kad su nas sarajevski mediji sotonizirali i diskreditirali a onda mediji iz hrvatske to najčešće prenosili. Neki novi vjetrovi pušu![]()
Konacno da nesto normalno urade strani mediji,bez puno rata i ove ratne price jos izbacit skroz,proslo 20 god jbt..
Samo lijepe i pozitvne price slat iz Mostara i iz BiH!
Samo lijepe i pozitvne price slat iz Mostara i iz BiH!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Odgladao reportazu, odlicno uradjeno zaista, kamo srece da imamo bar jednu domacu emisiju posvecenu nasem fudbalu pa da svake sedmice ide po jedna reportaza svakog kluba.
Hrvatska je daleko ispred...
I kao sto @hum kaze, hvala Bogu nema vise privlce o ratu.
Hrvatska je daleko ispred...
I kao sto @hum kaze, hvala Bogu nema vise privlce o ratu.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ima li na YT pogledati?espresso je napisao/la:Televizija osnovana od strane Hrvatskog nogometnog saveza. U Zagrebu joj je sjedište.FoSte95 je napisao/la:Koja je sad HNTV wtfespresso je napisao/la:Hvala HNTV-u na odličnoj i prije svega objektivnoj reportaži. Prošlo je vrijeme kad su nas sarajevski mediji sotonizirali i diskreditirali a onda mediji iz hrvatske to najčešće prenosili. Neki novi vjetrovi pušu![]()
Nemaju YT kanal,al mozes pogledat clanak,zaljepljen je gore.
Tek su krenuli prije 2 mjeseca, tako da nemaju ni YT kanal ni web stranicu. A ni u BiH se nigdje ne može gledati.
To je ZRINJSKI TV snimao emisiju i objavio na svom YT kanalu.
To je ZRINJSKI TV snimao emisiju i objavio na svom YT kanalu.
aa evo pogledao, odlicno
Da se barem nas savez sjetio snimiti reportazu o prvaku drzave
Da se barem nas savez sjetio snimiti reportazu o prvaku drzave
Ne mozes porediti Crnova i Denija ni pocemu.Bez obzira na sva dogadjanja oko njega Crnov je ljudina u odnosu na ovog drugog.Ovo govorim iz osobnog iskustva jer znam oboicu i totalno su razliciti tipovi.Mozda ti imas drugacije vidjenje.....
P 27.3 "Nek' se vojska protiv mene utabori, srce se moje ne boji; nek' i rat plane protiv mene, i tada pun sam pouzdanja"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.