Večeras se brani čast talijanskog nogometa juventini su uz vas
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- katapult81
- Kontakt:
Re: AC Milan
Forza Milan!!
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
jbt sta je ovo,vec se tresem ko lud,sta li ce tek veceras samnom biti
ljudi ja sam sanjao pobjedu nasih od 1:2, pa ako Bog da, neka tako i bude
nece biti lako, nimalo, ali samo borbeno i srce na teren
Forza Milan
i usput,koji klip jarane
[youtube][/youtube]
ljudi ja sam sanjao pobjedu nasih od 1:2, pa ako Bog da, neka tako i bude
Forza Milan
i usput,koji klip jarane
[youtube][/youtube]
- katapult81
- Kontakt:
UrbyEmanuelson je napisao/la:jbt sta je ovo,vec se tresem ko lud,sta li ce tek veceras samnom biti![]()
ljudi ja sam sanjao pobjedu nasih od 1:2, pa ako Bog da, neka tako i bude![]()
Forza Milan
Ako si sanjao pobjedu 1:2
- muha milanez
- Kontakt:
Optimizam, nervoza i nestrpljenje.. nista drugo ne mogu da radim citav dan, samo jedva cekam da pocne tekma.. bice gutavo u svakom slucaju, vjerujem da cemo proci.. Ev Kucka potpisao
FORZAAA MILANN
FORZAAA MILANN
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- francobaresi
- Kontakt:
Jedna fina vjest pred večerašnji meč , ali ne znam koliko je istinita .
Navodno Juraj Kucka je od ljeta novi igrač Milana . Mislim da svi znamo o kakvom se igraču radi , i mogao bi fino da zamjeni Ambrosinia koji na ljeto odlazi . Inače Juraj ima 26 god .
Navodno Juraj Kucka je od ljeta novi igrač Milana . Mislim da svi znamo o kakvom se igraču radi , i mogao bi fino da zamjeni Ambrosinia koji na ljeto odlazi . Inače Juraj ima 26 god .
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Ako je istina onda dobrodosao u klub
evo nastavak serijala
[youtube][/youtube]
evo nastavak serijala
[youtube][/youtube]
- francobaresi
- Kontakt:
[youtube][/youtube]UrbyEmanuelson je napisao/la:Ako je istina onda dobrodosao u klub![]()
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
francobaresi je napisao/la:[youtube][/youtube]UrbyEmanuelson je napisao/la:Ako je istina onda dobrodosao u klub![]()
![]()
-
gojzerica
- Kontakt:
Sretno večeras. 
pa genoa za vas radi, zato i zelim da ih vidim u B. odvratni klub
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
sto si tol'ko zavidan.. dobro se dobrim vraca. normalno da suredjuju sa nama kad imamo dobre prijateljske odnoseAndrej je napisao/la:pa genoa za vas radi, zato i zelim da ih vidim u B. odvratni klub
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Imal' nervoze?
Sretno večeras, pa nek' bolja ekipa prođe dalje.
Sretno večeras, pa nek' bolja ekipa prođe dalje.

Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
francobaresi je napisao/la:Jedna fina vjest pred večerašnji meč , ali ne znam koliko je istinita .
Kakav je Kucka igrac, nesto ga nisam pratio...s kime ga mozemo najbolje usporediti?
Ako Milan izdrži da ne primi gol prvih 30 minuta sigurno prolazi. To je moje skromno predviđanje. Zato sretno veceras . Uh jedva čekam tekmu.
Too burazere hehheehhehe,samo ostromilanist je napisao/la:i ja govorim samo ne boneruWarrick je napisao/la:Eh nemoj Allegri Boneru ljubi te brat.....nemoj tako ti Boga eto!!!
Vidim neke pive se spominju a niko ne zove cccccccc pa valjal to tako braco Milanisti
a bujrum brate ima piva
Nista veceras pokusati ponoviti igru sa San Sira sto je vise moguce izlaziti im ne dozvoljavati im da razvijaju svoju igru,i ne podleci pritisku koji ce biti sigurno veliki.
Imamo veliku ogromnu prednost,nadam se da je necemo prokockati i uprskati nekim rano primljenim golom,jer ce Barcelona sigurno odma krenuti sto prije da zabije gol da nam udje sto e kaze voda u usi prvih 20 minuta ce biti mozda i kljucno za cijelu utakmicu,ako izdrzimo prve nalete bice nam puno lakse kasnije,pokazali smo na San Siru sta mozemo,idemo to demonstrirati i na Nou Campu!
ANDIAMO RAGAZZIII!!!
FORZA MILAN!!!!!
ma to ako izdržimo - ako ne izdržimo ...
možemo primiti gol u 2. minuti i završiti sa 1:0 a možemo primiti i dva gola u sudijskoj nadoknadi
samo da mi odigramo hrabro da Alegri ne povuče ručnu, trenutno je sve na naš mlin pa zašto ne iskoristiti
bojim se samo jalovosti domaćina i još gorih nas, bez želje za napadom da ih dokrajčimo, a nekako mi ovo liči na Alegrija
možemo primiti gol u 2. minuti i završiti sa 1:0 a možemo primiti i dva gola u sudijskoj nadoknadi
samo da mi odigramo hrabro da Alegri ne povuče ručnu, trenutno je sve na naš mlin pa zašto ne iskoristiti
bojim se samo jalovosti domaćina i još gorih nas, bez želje za napadom da ih dokrajčimo, a nekako mi ovo liči na Alegrija
Undici stelle - ACM 1899
dobar je kucka. zna stati na loptu. ima dobar centarsut a jos bolji udarac, potegne prema naprijed kada treba. ima fine i lucidne poteze, bas tip igraca koji nam treba da igra uz montoliva da mu malo olaksa. ne znam s kime da ga uporedim ali eto imas osobine pa nadji nekog ko je slican.Kakav je Kucka igrac, nesto ga nisam pratio...s kime ga mozemo najbolje usporediti?inace od Saponare ocekekujem najvise kreativni veznjak
druze razumijem rivalitet i sve. ali ovdje smo prije svega ljudi, prijatelji, druzimo se, prema tome ne bi volio da se niko vrijedja niti da se spominje necija obitelj u negativnom kontekstu. jbg nije primjereno i lijepo. Mozemo raspravljati o fodbalu i iznositi svoja misljenja koja imamo svidjala se ona drugima ili ne, ali te molim da ostane u granicama istog, a ne da se pominju neke druge' nebitne a provokativne stvari. ja te kao zesci Milanista molim da pruzas potporu ekipi a da se ne vrijedjaju drugi.imama i liječim ga sa ženskim članovima tvoje porodice
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
takvi su nam potrebi igraci
hoce li veceras Sulli igrati, kako god pogledam vidim njega nema u sastavu nemoj Falminia ni pod razno :S
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.