150 miliona!Citajte malo forum i fkz.com sve vam piseEdvin_manijak je napisao/la:jel zna neko koliko je karata pusteno u prodaju
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
-
Edvin_manijak
- Kontakt:
dobro sta se derešbistrikboy je napisao/la:150 miliona!Citajte malo forum i fkz.com sve vam piseEdvin_manijak je napisao/la:jel zna neko koliko je karata pusteno u prodaju
koji je od ta dvojice lazo a koji daka...Strumph_tm87 je napisao/la:Ne mozes bolan poredit lazu i rovcanina, to su dva razlicita tipa igraca. Ko da poredis henrya i ibrahimovicatm-ovac iz mase je napisao/la:i ti sto kazes...REALNOSeyo_TM je napisao/la:Amar zna bolje od tebe! REALNO
al vidjecemo danas rovčanina i vidjcemo lazu...ogromna razlika(za rovčanina)!!!
NAPRIJED ŽELJO LJUBAVI MOJA
-
Strumph_tm87
- Kontakt:
Ovog sto ne moze radar ufatit je Henry a ovog sto ne moze copor lavova oborit na zemlju je Tanzla pa ti skontaj ko je od nasih ko 
Mnogi od nas za tebe zivote su dali, da sutra zatreba opet bi za tebe pali!
Ja kupio već kartu u 13 satizlatandr je napisao/la:Od 14. sati idu karte u prodaju.Mirsad94 je napisao/la:znel neko jesu li se karte pocele prodavati,jer su rekli da ce pocet od 12?
FEDERER= KLOC
e pozdrav raja, nisam nesto aktivan ovdje na forumu niti pratim ovu nasu ligu, ali me ova danas tekma me zanima... zna li se hoce li biti prijenos na tv...
nema TV prijenosa ...ako si blizu Grbavice otiđi malo neces se pokajati.spahija je napisao/la:e pozdrav raja, nisam nesto aktivan ovdje na forumu niti pratim ovu nasu ligu, ali me ova danas tekma me zanima... zna li se hoce li biti prijenos na tv...
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
nece...zato na stadion i lagano!spahija je napisao/la:e pozdrav raja, nisam nesto aktivan ovdje na forumu niti pratim ovu nasu ligu, ali me ova danas tekma me zanima... zna li se hoce li biti prijenos na tv...
TM87
Kad večeras pobjedi Željo, bit će slavlje, bit će radovanje...
JEDVA ČEKAM GRADSKI DERBI ! ! !
ŽELJO ŠAMPION....

JEDVA ČEKAM GRADSKI DERBI ! ! !
ŽELJO ŠAMPION....

Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
-
manijakinho
- Kontakt:
gdje se sve ima kupit karta
Danas cemo zivot dati Zeljo mora zaigrati.S Trebevica vjetar duva nasu mrezu Seha cuva.Uf kad se sjetim davnih vremena i tih pjesama.Znate li vi kolko sam ja farmerki podero preskacuci onaj zid na jugu,jos kad te drot opali pendrekom,a ti kad preskocis i nadjes se na jugu sve zaboravis,i pendrek i farmerke,jer gledas Zelju.
U Škafa centru, i na prethodnih 20ak stranica.manijakinho je napisao/la:gdje se sve ima kupit karta
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
kod tufine garaze i kod hametove trafike (ona sto je u zeleno ofarbana)manijakinho je napisao/la:gdje se sve ima kupit karta
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
ima i kod redzibovog bunara, u onoj piljari maloj 
Jer si jedan jedini ! - www.tm87-breza.com.ba Officijalna stranica TM87-Breza
[youtube][/youtube]
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Ma de ce bit nego pred stadionom ovi zajebvajau
evo ja sad uzeo JUG
evo ja sad uzeo JUG
svoj ti pos'o !
Lazo puca s Trebevića,Alipasino je napisao/la:Danas cemo zivot dati Zeljo mora zaigrati.S Trebevica vjetar duva nasu mrezu Seha cuva.Uf kad se sjetim davnih vremena i tih pjesama.Znate li vi kolko sam ja farmerki podero preskacuci onaj zid na jugu,jos kad te drot opali pendrekom,a ti kad preskocis i nadjes se na jugu sve zaboravis,i pendrek i farmerke,jer gledas Zelju.
Vule misli da su kruske,
pa se baca potrbuske
Sudija kaze nije fol
Lazo dade cisti gol.
- ibrakadabra
- Kontakt:
koji ti je broj na karti meni na sjeveru 933Grbavica moj zivot je napisao/la:Ma de ce bit nego pred stadionom ovi zajebvajau
evo ja sad uzeo JUG
vec pukla milja za sjever
Zadnja izmjena: ibrakadabra, dana/u 17 apr 2010, 13:38, ukupno mijenjano 1 put.
-
manijakinho
- Kontakt:
a imal u ferhadijiAnnesTM87 je napisao/la:ima i kod redzibovog bunara, u onoj piljari maloj
Trenutno korisnika/ca: Hazre, Levin, LoveFootball1987, NazorUso i 40 gostiju.