150 miliona!Citajte malo forum i fkz.com sve vam piseEdvin_manijak je napisao/la:jel zna neko koliko je karata pusteno u prodaju

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
150 miliona!Citajte malo forum i fkz.com sve vam piseEdvin_manijak je napisao/la:jel zna neko koliko je karata pusteno u prodaju
dobro sta se derešbistrikboy je napisao/la:150 miliona!Citajte malo forum i fkz.com sve vam piseEdvin_manijak je napisao/la:jel zna neko koliko je karata pusteno u prodaju
koji je od ta dvojice lazo a koji daka...Strumph_tm87 je napisao/la:Ne mozes bolan poredit lazu i rovcanina, to su dva razlicita tipa igraca. Ko da poredis henrya i ibrahimovicatm-ovac iz mase je napisao/la:i ti sto kazes...REALNOSeyo_TM je napisao/la:Amar zna bolje od tebe! REALNO
al vidjecemo danas rovčanina i vidjcemo lazu...ogromna razlika(za rovčanina)!!!
Ja kupio već kartu u 13 satizlatandr je napisao/la:Od 14. sati idu karte u prodaju.Mirsad94 je napisao/la:znel neko jesu li se karte pocele prodavati,jer su rekli da ce pocet od 12?
nema TV prijenosa ...ako si blizu Grbavice otiđi malo neces se pokajati.spahija je napisao/la:e pozdrav raja, nisam nesto aktivan ovdje na forumu niti pratim ovu nasu ligu, ali me ova danas tekma me zanima... zna li se hoce li biti prijenos na tv...
nece...zato na stadion i lagano!spahija je napisao/la:e pozdrav raja, nisam nesto aktivan ovdje na forumu niti pratim ovu nasu ligu, ali me ova danas tekma me zanima... zna li se hoce li biti prijenos na tv...
U Škafa centru, i na prethodnih 20ak stranica.manijakinho je napisao/la:gdje se sve ima kupit karta
kod tufine garaze i kod hametove trafike (ona sto je u zeleno ofarbana)manijakinho je napisao/la:gdje se sve ima kupit karta
Lazo puca s Trebevića,Alipasino je napisao/la:Danas cemo zivot dati Zeljo mora zaigrati.S Trebevica vjetar duva nasu mrezu Seha cuva.Uf kad se sjetim davnih vremena i tih pjesama.Znate li vi kolko sam ja farmerki podero preskacuci onaj zid na jugu,jos kad te drot opali pendrekom,a ti kad preskocis i nadjes se na jugu sve zaboravis,i pendrek i farmerke,jer gledas Zelju.
koji ti je broj na karti meni na sjeveru 933Grbavica moj zivot je napisao/la:Ma de ce bit nego pred stadionom ovi zajebvajau
evo ja sad uzeo JUG
a imal u ferhadijiAnnesTM87 je napisao/la:ima i kod redzibovog bunara, u onoj piljari maloj
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 9 gostiju.