FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sada mozemo reci da finale igramo sa Listicom.
Tvrda ekipa znaju cuvati rezultat, imaju solidnog trenera uz jos par sitnica i to je to. Svakako, respekt onaj sportski sa nase strane, ali samo sa igrom na terenu i zalaganjem mozemo reci da idemo na pobjedu. Sretno momci.
Tvrda ekipa znaju cuvati rezultat, imaju solidnog trenera uz jos par sitnica i to je to. Svakako, respekt onaj sportski sa nase strane, ali samo sa igrom na terenu i zalaganjem mozemo reci da idemo na pobjedu. Sretno momci.
Nece biti lako sa listicom. Onako borbeni su, imaju motiv ogroman Europa. Mada mi ako budemo pravi u obje utakmice neće biti problema.
Zeljana će sad dati sve da nas prestigne na tabeli, to im ostaje do kraja..
Zeljana će sad dati sve da nas prestigne na tabeli, to im ostaje do kraja..
Znaci ipak sa listicom. Trebali bi i morali dobiti to u dvije tekme.
Nego zna li se vec kad su datumi tekmi, jel se vec zna ko je prvo domacin ili se naknadno izvlaci?
Nego zna li se vec kad su datumi tekmi, jel se vec zna ko je prvo domacin ili se naknadno izvlaci?
-
- Kontakt:
Ma zeljana je svoje otpjevala.

-
- Kontakt:
Opet dvije tekme finala?
Polahko, smiri doživljaje. Nije te niko uvrijedio tako da nema potrebe ni ti da vrijeđaš. Uvijek iste stvari se desavaju. Kad gubimo najgori smo nista ne valja, a kad pobjeđujemo nema niko bolji. Nikad nema sredine. Treba malo smanjiti ocekivanja jer svi igraju lopte. Svi daju dobre plate tako da ne treba nasjedati na podvale kako mi najviše ulažemo jer nedavno Sanel u podcastu reče da su sada plate u ligi ogromne. Nismo mi jedini koji dobro plaćaju. Daje i Zrinjski i Borac i Zeljezničar. Podrzati trenera i ekipu i biće dobro.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑16 apr 2025, 17:30Sta je klosari? Ne smije se iznijeti misljenje,ko biva sve nam je bilo potaman prije ovog revansa?
Sta mene citirate,zbog cega?
Vi iskreni navijaci svi ostali trolovi,jel?
Yebem li vas sve u usta pogana.
Kome nesto nije jasno u pp pa da argumentima i materijalnim dokazima vidimo ko je navijac i otkad?
Klosari,izvucite i ostale moje postove,o Zekicu,timu i svemu ostalom.
Picketine!
Mi nikada odustati necemo...
Bolje bi bilo da je derbi u finalu. Tad bi bar znali da je Evropa osigurana. Ovako moramo paziti da ostanemo 3. i da osvojimo kup.
Najbolje bi bilo da revans bude na Kosevu. Nadam se da ce za finale biti zdravi svi mimo ovih sto duze izostaju (Djordjevica i Gojkovica).
Najbolje bi bilo da revans bude na Kosevu. Nadam se da ce za finale biti zdravi svi mimo ovih sto duze izostaju (Djordjevica i Gojkovica).
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Sa Lišticom tri puta u sedam dana. Pored finala KUP-a, imamo i ligašku na Koševu 10. maja. Pred prvu utakmicu finala, mi gostujemo u Doboju dok Široki dočekuje Borac gdje će valjda trebati malo zapeti da pomognu susjedima.
-
- Kontakt:
Ja,i..?10.Skoro je napisao/la: ↑16 apr 2025, 19:30Polahko, smiri doživljaje. Nije te niko uvrijedio tako da nema potrebe ni ti da vrijeđaš. Uvijek iste stvari se desavaju. Kad gubimo najgori smo nista ne valja, a kad pobjeđujemo nema niko bolji. Nikad nema sredine. Treba malo smanjiti ocekivanja jer svi igraju lopte. Svi daju dobre plate tako da ne treba nasjedati na podvale kako mi najviše ulažemo jer nedavno Sanel u podcastu reče da su sada plate u ligi ogromne. Nismo mi jedini koji dobro plaćaju. Daje i Zrinjski i Borac i Zeljezničar. Podrzati trenera i ekipu i biće dobro.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑16 apr 2025, 17:30Sta je klosari? Ne smije se iznijeti misljenje,ko biva sve nam je bilo potaman prije ovog revansa?
Sta mene citirate,zbog cega?
Vi iskreni navijaci svi ostali trolovi,jel?
Yebem li vas sve u usta pogana.
Kome nesto nije jasno u pp pa da argumentima i materijalnim dokazima vidimo ko je navijac i otkad?
Klosari,izvucite i ostale moje postove,o Zekicu,timu i svemu ostalom.
Picketine!
Sta si ti htio postici i konkretno kakva je namjera bila s ovim konkretno mojim citatima?
Jesi svjestan sta si uradio? Mene da oznacis kao ublehu i navuces gnjev na mene,a zbog cega?
Da ispadnes faca?
I zbog toga sto kad nesto nije kako treba,treba to i reci,isto kao i pohvaliti.
Meni lekciju o podrzavanju,i cuj nije me niko uvrijedio,pa sta si jos trebao uraditi?
Hajde bjezi tamo majke ti.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
ljudi izvlace na desetine postova, pa onda izvuci i sta se ranije pisalo o Zekicu.
ja sam jucer prije tekme zaista pomislio da je pogubio komce, ali eto pobkeda i to jako bitna je demantovala sve.
Mada meni nije normalno da igramo sa onakvom postavom, jucer je proslo, u Europi nece.
da pozivao sma na Musemica, Ahmeta i Krstu jer to je jedini tim koji moze uzeti ovu ligu u ovakvom okruzenju
Al evo vidjet cemo sta ce donijeti ljeto i naredna sezona
ja sam jucer prije tekme zaista pomislio da je pogubio komce, ali eto pobkeda i to jako bitna je demantovala sve.
Mada meni nije normalno da igramo sa onakvom postavom, jucer je proslo, u Europi nece.
da pozivao sma na Musemica, Ahmeta i Krstu jer to je jedini tim koji moze uzeti ovu ligu u ovakvom okruzenju
- PeppermintSA
- Kontakt:
de ba, smirite se
Ja mislim da će Široki sve dati na ovaj kup jer u ligi ne mogu ni gore ni dole. Pogledaj im samo defanzivno postavljanje i presing protiv Veleža i protiv Želje, kao da 2 različite ekipe igraju, a vjerujem da će do kraja isto da igraju.
A i nemam neki utisak da im puca qrac za Zrinjskim bez obzira na to što ustaju na istu himnu.
Zadnja izmjena: hazarder, dana/u 16 apr 2025, 19:50, ukupno mijenjano 1 put.
Biti ce zeznuto sa sirokim, mislim da nama ide u prilog sto se igraju dvije tekme u finalu
Ma ne mogu sada to. Ovi su mi bili prvi s reda. Nista licno. A glede Musemića volim ga ko oca ali dati mu neku drugu funkciju, klupa nikako. Vec znamo kako to ide. Dize ekipu iz mrtvih i nakon toga igrači se zasite, počnu da im smetaju psovke, miniraju ga, rezultati sve losiji, on tjera inat, a Sarajevo ispašta.SHZ82 je napisao/la: ↑16 apr 2025, 19:45ljudi izvlace na desetine postova, pa onda izvuci i sta se ranije pisalo o Zekicu.
Mi nikada odustati necemo...
Najlaksi moguci protivnik. Ako se igraci budu zalagali kao sinoc u dodikistanu, ukupna razlika u 2 utakmice bice najmanje 5 golova.
Ova sezona u KUP-u je sama po sebi takva t. namjerno dirigovana da nama ništa ne ide u prilog, počevši od samih protivnika i svega ostalog.
Tako da ne postoji niti promil šanse da druga utakmica bude na Koševu, da vico i kompanija gledaju kako nas 20000 slavi osvajanje. Oni će rađe gledati to fašističko/ustaško divljanje i zviždanje Himnoj i sav repertoar koji oni spremaju prema Državi u kojoj žive.
Tako da ne postoji niti promil šanse da druga utakmica bude na Koševu, da vico i kompanija gledaju kako nas 20000 slavi osvajanje. Oni će rađe gledati to fašističko/ustaško divljanje i zviždanje Himnoj i sav repertoar koji oni spremaju prema Državi u kojoj žive.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Ma nema potrebe da se to izvlači uopće, prva na Koševu uzvrat Pecara.
Trenutno korisnika/ca: amypitar, benko21, bosnas_, Evander, Fouzi1, Konzerva, MaroonBjelave, Pena, Rajvosa4ever, rimljanin90, Rule_hz, Seipronto, THEC, Varijantas8, ŠTA_JE i 104 gosta.