FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Gurbeti imaju cijelu masineriju za pranje mozga po forumima i medijima, sto vas cudi ovolika patetika oko njihovih stolica? Danas 13 clanaka o stolicama bilo, rekao bi covjek da je na nasim terenima atmosfera inace ko u Engleskoj, pa je ovo sad nesto neviđeno. Yebem te zeljo!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946

Šteta je zbog lomljave i paljenja jer smo bili pribrani kad je, pri samom ulazu, onom smotanom policajcu ispao suzavac i gdje je mogao biti golem problem, ali smo ipak bili pribrani. Ne volim to takmičenje u jačini navijanja, ali nas je bilo manje od 2.000, a njih možda i 8.000. Tvrdim da smo ih pođahkad i nadglasali, što će potvrditi i snimak utakmice.
Samo je golema ta plavo-bijela filozofija; šutanje na južnoj tribini i hipokrizija u čitavoj storiji o bacanju i čupanju stolica.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
imaa li bar gdje pregled ako nema snimak?
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Od 9:00.zlo87 je napisao/la:imaa li bar gdje pregled ako nema snimak?
[youtube][/youtube]
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
joker90 je napisao/la:Gurbeti imaju cijelu masineriju za pranje mozga po forumima i medijima, sto vas cudi ovolika patetika oko njihovih stolica? Danas 13 clanaka o stolicama bilo, rekao bi covjek da je na nasim terenima atmosfera inace ko u Engleskoj, pa je ovo sad nesto neviđeno. Yebem te zeljo!!
Rijetko se kad stobom slažem,ali sad moram reci da si sve u pravu.
Majstori manipulacije,prebaci pricu sa terena na nerede i tribine.Iako im je Olimpic duzan tri boda,imam neki osjecaj da ce i na Otoci sa onakvom igrom napatiti.Gledam sinoc izvještaj na BH-1, kad Hurtic rece da je njima crveni karton dobro dosao.Jer oni bukvalno i sa 11 igraca jedva da su centar prolazili .Bez problema su se mogli zatvoriti igru,sto su jedva docekali,i cekati kontru.Ako šta urade super,ako NE nije problem igrali smo sa igracem manje.I onda je pritisak prebacen na naše igrace.Jednostavno onakvoj ekipi sa igracem manje moraš zabiti gol.Jos primamo gol,i tek onda nastaje haos.
Ocito su oni bili svjesni da su puno losija ekipa od nas, i tako su se postavili zatvoreniju igru.
Zadnja izmjena: amypitar, dana/u 25 jul 2016, 08:44, ukupno mijenjano 4 puta.
kulturno smo je odvrnuli jel?High je napisao/la:Samo da se zna da nijedna stolica nije iščupana na dijelu tribine na kojem sam ja bio.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ma levat Miske postavio neke kineske stoliceDenchiNL je napisao/la:kulturno smo je odvrnuli jel?High je napisao/la:Samo da se zna da nijedna stolica nije iščupana na dijelu tribine na kojem sam ja bio.![]()
![]()
@Besic kako si zadovoljan partijama naseg projekta Radovca i Obija Rustemovica
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
SVI SVI SVI SVI SVI SVI SVI SVI
SARAJEVO TE TREBA

SARAJEVO TE TREBA

ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
19.45? Jel ovo zvanicna satnica?
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma ovo se mijenja stalno radi prenosa i sl. tesko ces znati sada, ja bi ti savjetovao da sacekas.AdiFKS je napisao/la:19.45? Jel ovo zvanicna satnica?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
AdiFKS je napisao/la:19.45? Jel ovo zvanicna satnica?
Jeste brate,na BHRT-u prijenos pise 19.30h
SVI NA KOSEVO
ŠTA SE OVO DEŠAVA

ŠTA SE OVO DEŠAVA
Ljudi moji zar se i nama dešava da skrećemo sa teme ''utakmica'' ''zeleni teren'', nego raspravljamo o tribinama,, šta se desilo i kako to uobičajno ide kad im gostuješ, godinama je tako i uvijek je toga bilo i haman da će biti, jer gurbeti ne rade ništa po tom pitanju...
A to što smo bili obične karine na terenu to nikom ništa!?!?! Pa sat vremena smo imali igrača više!?!?!? gurbetima su falila 3 4 igrača, i to bitna??? A šta smo mi uradili na terenu, ništa bolan, ama baš ništa... Benko na klupi, zašto? (priča o tome kako nije igrao na pripremnima, pa debilu koliko znamo nije bio povrijeđen, i bio je u punom trenažnom procesu sa ostatkom ekipe, a to što si ti glup i što ga nisi stavljao na utakmicama to nikom ništa?)
Štoperi realno nisu uopšte imali posla, i kad su imali loše su odradili gol gurbeta), njihova se igra bazirala na odbrani, tako da štoperi bez posla, i Balić je imao baš 3 debilska i početnička dodavanja...
Kadušić bolji od Hodžića 10x
Al. Bekić sasvim solidan, ali ništa pretjerano, lijepa asistencija..
Projekat, loš, prvom do sebe dodaj
Sarić, više sam od njega očekivao, ali prva tekma i veliki ulog, sasvim solidno odradio pos'o, ima lijep pas i dobar šut, i još uvijek mi nije jasno zašto Mikel izvodi prekide, a ne ovaj majstor, zašto Bože?
Mikel, jedvam čekam dan, da mu vidim leđa! Ali da nam ne bude zamjena opet Mikel, nego makar za klasu jači igrač...
Dulja majstor!!! Zvijer!!!
Crnkić, yebo ga onaj koga dovede, fuuj igrač...
Ahmetović najborbeniji i sa najviše želje je igrao, svaka čast!
A to što smo bili obične karine na terenu to nikom ništa!?!?! Pa sat vremena smo imali igrača više!?!?!? gurbetima su falila 3 4 igrača, i to bitna??? A šta smo mi uradili na terenu, ništa bolan, ama baš ništa... Benko na klupi, zašto? (priča o tome kako nije igrao na pripremnima, pa debilu koliko znamo nije bio povrijeđen, i bio je u punom trenažnom procesu sa ostatkom ekipe, a to što si ti glup i što ga nisi stavljao na utakmicama to nikom ništa?)
Štoperi realno nisu uopšte imali posla, i kad su imali loše su odradili gol gurbeta), njihova se igra bazirala na odbrani, tako da štoperi bez posla, i Balić je imao baš 3 debilska i početnička dodavanja...
Kadušić bolji od Hodžića 10x
Al. Bekić sasvim solidan, ali ništa pretjerano, lijepa asistencija..
Projekat, loš, prvom do sebe dodaj
Sarić, više sam od njega očekivao, ali prva tekma i veliki ulog, sasvim solidno odradio pos'o, ima lijep pas i dobar šut, i još uvijek mi nije jasno zašto Mikel izvodi prekide, a ne ovaj majstor, zašto Bože?
Mikel, jedvam čekam dan, da mu vidim leđa! Ali da nam ne bude zamjena opet Mikel, nego makar za klasu jači igrač...
Dulja majstor!!! Zvijer!!!
Crnkić, yebo ga onaj koga dovede, fuuj igrač...
Ahmetović najborbeniji i sa najviše želje je igrao, svaka čast!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Zašto najjači igrač u Albanskoj ligi prosle sezone i to naše 'strašno pojačanje' nije igralo u derbiju?Majkl je napisao/la:AdiFKS je napisao/la:19.45? Jel ovo zvanicna satnica?
Jeste brate,na BHRT-u prijenos pise 19.30h
SVI NA KOSEVO
Idealan termin da nas se sto vise skipi da im piiiii piiiiiiiii svima u svecanoj lozi....
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
isto otprilike dijelim misljenje dijelim kao ledesma u post iznad.
Sent from my E6653 using Tapatalk
Sent from my E6653 using Tapatalk
Zato sto nam je uvijek neko drugi kriv bio, zato i jesmo tu gdje smo.
Sve dok se za poraze budu krivili suidija, navijaci, losa sreca, agresiavn protivnik, dok se ne sagleda realno da smo mi sami lose odigrali, napredka nema.
Ista prica je vec godinama. Ne samo u sportu, nego u zivotu uopste. Uvijek se krivac nadje, nikad niko kriticno o sebi ne kaze "takav sam i takav".
Sve dok se za poraze budu krivili suidija, navijaci, losa sreca, agresiavn protivnik, dok se ne sagleda realno da smo mi sami lose odigrali, napredka nema.
Ista prica je vec godinama. Ne samo u sportu, nego u zivotu uopste. Uvijek se krivac nadje, nikad niko kriticno o sebi ne kaze "takav sam i takav".
Helem, zaradiše komšije na Ultra FB normi, idealima i pokretu.
+1Evander je napisao/la:Zato sto nam je uvijek neko drugi kriv bio, zato i jesmo tu gdje smo.
Pozdrav momci,imate li vi kakvih izostanaka za mec protiv nas?? Sretno i neka bolji pobjedi u nedjelju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.