FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- napoleon72
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Najbitnije je to sto nam osvojen kup donosi i ucesce u superkupu naredne sezone. Ako uzmemo oba ta trofeja, poravnat cemo se sa konama po broju trofeja. Onda nas samo jedan dijeli od tog da budemo apsolutno najtrofejniji klub u ligi.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Kako poravnati ?napoleon72 je napisao/la: ↑17 apr 2025, 17:13Najbitnije je to sto nam osvojen kup donosi i ucesce u superkupu naredne sezone. Ako uzmemo oba ta trofeja, poravnat cemo se sa konama po broju trofeja. Onda nas samo jedan dijeli od tog da budemo apsolutno najtrofejniji klub u ligi.
Ja sve mislio da smo trenutno izjednačeni po broju trofeja. Razočarah se sada

Nek prva bude na Kosevu I nasa pobjeda od 5:0 a onda da napunimo pecari sve tribine I uz zastave nase zemlje I kluba proslavimo trofej - akobogda!
Sad kad su reaktivirali Super kup, moramo i te trofeje računati.ajdohordas je napisao/la: ↑17 apr 2025, 17:26Kako poravnati ?napoleon72 je napisao/la: ↑17 apr 2025, 17:13Najbitnije je to sto nam osvojen kup donosi i ucesce u superkupu naredne sezone. Ako uzmemo oba ta trofeja, poravnat cemo se sa konama po broju trofeja. Onda nas samo jedan dijeli od tog da budemo apsolutno najtrofejniji klub u ligi.
Ja sve mislio da smo trenutno izjednačeni po broju trofeja. Razočarah se sada![]()

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Ako osvojimo kup poravnaćemo se, a ako osvojimo superkup prestižemo ih. Oni imaju 2 superkupa više od nas a mi jedan kup više. Titula imamo isti broj, po 7.napoleon72 je napisao/la: ↑17 apr 2025, 17:13Najbitnije je to sto nam osvojen kup donosi i ucesce u superkupu naredne sezone. Ako uzmemo oba ta trofeja, poravnat cemo se sa konama po broju trofeja. Onda nas samo jedan dijeli od tog da budemo apsolutno najtrofejniji klub u ligi.
-
- Kontakt:
Kad ne bi računali superkupove onda smo u prednosti za jedan trofej, mi i oni po 7 titula, a kupova imamo 7 i u finalu smo za osmi. Oni imaju 6 kupova. Samo je omjer 3-1 u superkupovima i zbog toga nam bježe za jedan koji ćemo aBd nadomjestiti uskoro.Nirton je napisao/la: ↑17 apr 2025, 17:30Sad kad su reaktivirali Super kup, moramo i te trofeje računati.ajdohordas je napisao/la: ↑17 apr 2025, 17:26Kako poravnati ?napoleon72 je napisao/la: ↑17 apr 2025, 17:13Najbitnije je to sto nam osvojen kup donosi i ucesce u superkupu naredne sezone. Ako uzmemo oba ta trofeja, poravnat cemo se sa konama po broju trofeja. Onda nas samo jedan dijeli od tog da budemo apsolutno najtrofejniji klub u ligi.
Ja sve mislio da smo trenutno izjednačeni po broju trofeja. Razočarah se sada![]()
![]()

Zadnja izmjena: ShojaStojan, dana/u 17 apr 2025, 17:37, ukupno mijenjano 1 put.
‘Komšije’ imaju 16 trofeja sa superkupovima, a Sarajevo 15. Sto znaci da cemo se ukoliko osvojimo kup izjednacit s njima po broju UKUPNIH trofeja. Ukoliko gledamo samo ligu i kup, vec smo najtrofejniji klub u drzavi, a ako gledamo i superkup ukoliko i njega osvojimo bit cemo opet najtrofejniji.Nirton je napisao/la: ↑17 apr 2025, 17:30Sad kad su reaktivirali Super kup, moramo i te trofeje računati.ajdohordas je napisao/la: ↑17 apr 2025, 17:26Kako poravnati ?napoleon72 je napisao/la: ↑17 apr 2025, 17:13Najbitnije je to sto nam osvojen kup donosi i ucesce u superkupu naredne sezone. Ako uzmemo oba ta trofeja, poravnat cemo se sa konama po broju trofeja. Onda nas samo jedan dijeli od tog da budemo apsolutno najtrofejniji klub u ligi.
![]()
-
- Kontakt:
Oni uvijek nađu neki trofej da imaju više.ajdohordas je napisao/la: ↑17 apr 2025, 17:26Kako poravnati ?napoleon72 je napisao/la: ↑17 apr 2025, 17:13Najbitnije je to sto nam osvojen kup donosi i ucesce u superkupu naredne sezone. Ako uzmemo oba ta trofeja, poravnat cemo se sa konama po broju trofeja. Onda nas samo jedan dijeli od tog da budemo apsolutno najtrofejniji klub u ligi.

-
- Kontakt:
Gledam derby u nedjelju u 15 h . Stvarno kod nas termini nikakve logike u po zime igramo u 20 h ledi sve . Sad kad je duži dan i lijepo mi igramo u 15 h.
Meni je termin nedjelja u 15h top. Ne znam šta je tu problem sad?
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Mi smo trofejniji od ćacija. Imamo isti broj titula i kup vise. Ako sada osvojimo imacemo 2 trofeja vise a te superkup gluposti ne mozes racunati kad ih nije ni biloajdohordas je napisao/la: ↑17 apr 2025, 17:26Kako poravnati ?napoleon72 je napisao/la: ↑17 apr 2025, 17:13Najbitnije je to sto nam osvojen kup donosi i ucesce u superkupu naredne sezone. Ako uzmemo oba ta trofeja, poravnat cemo se sa konama po broju trofeja. Onda nas samo jedan dijeli od tog da budemo apsolutno najtrofejniji klub u ligi.
-
- Kontakt:
Ma niđe veze, imaju jedan trofej više bez obzira što se nije igralo, evo sad se igra. Glup je, jedna utakmica ali kanta je kanta. Zato sad ide žmigavac i preticanje preko pune.Medjed je napisao/la: ↑17 apr 2025, 18:55Mi smo trofejniji od ćacija. Imamo isti broj titula i kup vise. Ako sada osvojimo imacemo 2 trofeja vise a te superkup gluposti ne mozes racunati kad ih nije ni biloajdohordas je napisao/la: ↑17 apr 2025, 17:26Kako poravnati ?napoleon72 je napisao/la: ↑17 apr 2025, 17:13Najbitnije je to sto nam osvojen kup donosi i ucesce u superkupu naredne sezone. Ako uzmemo oba ta trofeja, poravnat cemo se sa konama po broju trofeja. Onda nas samo jedan dijeli od tog da budemo apsolutno najtrofejniji klub u ligi.

Samo nemoj da do penala dovedu Kup
Gledaj zekica uplavom, ovako se nebi obuko ni amaw
Kazlagic u subotu ima da svira penal za borac na izlazu iz tunela
- PeppermintSA
- Kontakt:
ZZ na Bosni u Skenderiji 

Zekiću odlazi!
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Trenutno korisnika/ca: OzmoodPinglewood, pjankesarajevo, senad82, UltraNorth i 40 gostiju.