FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

isko1807
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la isko1807 » 25 jul 2016, 14:47

Evander je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:Dobro radimo probleme ,otjeramo upravu dodje nova i nekom se ni ona ne svidi jel onda opet stetimo klubu dok ne nadjemo pravu upravu a znas kad ce se to desiti Nikad burazeru nikad, ovdje se nije rodio ko je nama ugodio.
Onda da ih jednostavno pustimo da rade sta zele i kako zele?
Ono, ici cemo kao ovce i slijepo slijediti.
Sorry, ja nisam taj tip ni u kojoj sveri zivota.

Radije cu napustiti sve nego zatvoriti oci na ocite nepravilnosti.
Ne treba se ponasati kao najveci primitivac, brukat ime i grb kluba gdje god stignemo, ovo nije problem samo sad na derbiju vec odavno je ovo problem.
Pa do jucer horde nisu nista imale protiv ove uprave, pa su uletali u teren protiv Slobode, Borca, razne bakljade protiv ekipa koje su dolazile bez navijaca, po gostovanjima se radilo sve i svasta, uprava je sad samo izgovor nista vise.
Tim navijacima je samo bitno da se prica kaku su najludi, imaju najbolje bakljade, najjebeni su u drzavi itd.itd.,a to nije problem samo kod nas vec na cijelom Balkanu tj. u drzavama gdje je zivotni standard jako nizak.
Liga je katastrofa jos uvijek, stadioni losi, sigurnost na stadionima nikakva, nema kamera na stadionima, zakon o sportu i huliganstvu ne postoji.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 25 jul 2016, 14:48

Samo polako Zorica. Polako.

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 25 jul 2016, 14:49

De ba vatle popusti malo sa glupostima,zamaraš!!! :kafa:
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 25 jul 2016, 14:50

Ali opet, kakve to ima veze sa placanjem kazni?
Ja sam prvi protiv huligana i slicno. Protiv sam cupanja stolica. Stolica ti ne moze uzvratiti i nisi mangup ako je iscupas.
Protiv sam bakljim pogotovo sam protiv baklji koje zavrse na suprotnoj tribini. One koje ih bace, strpao bih u zatvor na par godina pod optuzbom "pokusaj ubistva".

Ali se ne slazem u necemu. Ove kazne nisu na stetu kluba nego nan stetu pojedinaca koji ce manje imati da ukradu.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 25 jul 2016, 14:51, ukupno mijenjano 1 put.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 25 jul 2016, 14:50

Evander je napisao/la:
bordobijeli je napisao/la:Dobro radimo probleme ,otjeramo upravu dodje nova i nekom se ni ona ne svidi jel onda opet stetimo klubu dok ne nadjemo pravu upravu a znas kad ce se to desiti Nikad burazeru nikad, ovdje se nije rodio ko je nama ugodio.
Onda da ih jednostavno pustimo da rade sta zele i kako zele?
Ono, ici cemo kao ovce i slijepo slijediti.
Sorry, ja nisam taj tip ni u kojoj sveri zivota.

Radije cu napustiti sve, ako ne mogu nista promijeniti i uticati, nego zatvoriti oci na ocite nepravilnosti.
Ja ne slijedim pilitiku ove uprave ali sam uvijek uz FKS , ovdje sam napadan kako nisam dobar navijac jer nisam bio zadovoljan prodajom Tanu a sad me napadaju kao pristalicu uprave al ne bitno idemo dobiti zrinjskog a za ostalo cemo lako.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 25 jul 2016, 15:01

Jel sutra prijateljska protiv Travnika?

adem993
Kontakt:

Post Postao/la adem993 » 25 jul 2016, 15:03

Ovo saopstenje je jadno i mizerno,ne podržavam oco sto se radilo,što će se raditi itd itd al nisu samo huligani bili u zdenci,zašto ta uprava nije stala iza ostalog dijela navijača i kazala ono što nam se godinama radi kad gostujemo dole,koliko nam prostora daju,kakvi su uvjeti za posmatranje utakmice,da nam uvijek buđe dozvoljeno samo 2-3 ulaza na stadion čime stvaraju raji nervozu i povećavaju mogućnost policijske represije i na normalnog navijača i na huligana jer smo prisiljeni da stojimo svi u masi...jadno bijedno i mizerno
Bit ćeš opet prvak čest 1946

Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!

Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 25 jul 2016, 15:05

Cuj prijateljska protiv Travnika, ljudi ispali iz lige mi sad prijateljske organizujemo da nam mogu noge lomiti. Jbt nigdje kraja ovim brilijantnim potezima.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 25 jul 2016, 15:06

Ma dobro igrace momci iz akademije tj. juniori i par ovih sto griju klupu vjerovatno. Mislim da ni Hurta nije bas toliko retardiran da ubacuje ove glavne.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 25 jul 2016, 15:08

PitarBordo je napisao/la:Da se malo podsjetimo ekstremnog spinovanja s početka prošle sezone. :kafa:
slika

Ispravite me ako griješim, ali Marinović ono uze titulu? Toliko o trolu, :kafa:

Frajko ništa ubo nije. Mosa spinovanje. FUJ!

On topic: Ovo što Hurtić ispred Kluba radi Benki u medijima nakon derbija je krajnje degutantno i odvratno. :salut:
Dzeno je za ovog Murinho a i broj titula i pobjeda u Evropi koje je Dzeno osvojio to govori.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 25 jul 2016, 15:12

sta govori??? imo ubjedivo najacu ekipu u ligi i jacu od ove trenutne??? a sta je bilo poslije toga??? klanovi???
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 25 jul 2016, 15:14

Maksimalna podrska za Hurtica i igrace pa cemo vidjeti,kvalitet imamo .
SVI NA KOSEVO
ŠTA SE OVO DEŠAVA

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 25 jul 2016, 15:17

Majkl je napisao/la:Dzeno je za ovog Murinho a i broj titula i pobjeda u Evropi koje je Dzeno osvojio to govori.
A da li dođe kod nas, hvalio bi ga na svakom koraku. Pljujes i omalovažavaš sve druge dok dižeš i najvece balvane koji igraju kod nas. Ahmetovic ti bio parmak dok je bio u Slonodi a sad druga prica. Toliko o tebi Avdiću.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 25 jul 2016, 15:19

SiouxLukavac je napisao/la:
Majkl je napisao/la:Dzeno je za ovog Murinho a i broj titula i pobjeda u Evropi koje je Dzeno osvojio to govori.
A da li dođe kod nas, hvalio bi ga na svakom koraku. Pljujes i omalovažavaš sve druge dok dižeš i najvece balvane koji igraju kod nas. Ahmetovic ti bio parmak dok je bio u Slonodi a sad druga prica. Toliko o tebi Avdiću.
Marinovic osvoji titulu i jos je u svom klubu, a nas Mourinho vodi kadete iako je toliko bolji prema Zorici! PA STA SE OVO DESAVA?? :urnebes:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 25 jul 2016, 15:24

Zbijmo redove i pokazimo u nedjelju da imamo najbolju ekipu i navijace.Svi zajedno do pobjede
ŠTA SE OVO DEŠAVA

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 25 jul 2016, 15:27

Čelnici bivšeg premijerligaša odlučili su uoči godišnjice smrti legendarnog Elvedina Varupe organizovati prijateljski meč sa Sarajevom, a sav prihod od ulaznica bit će uručen porodici bivšeg kapitena Travnika.

"Uskoro će godinu dana kako nas je napustio naš Varupa. Kontaktirali smo FK Sarajevo koji je izašao u susret i sav prihod od ulaznica namijenjen je porodici legende Travnika", kazao je čelnik kluba Midhat Sarajkić.

Varupa je dres Travnika nosio dvadeset godina i za voljeni klub je odigrao više od 700 utakmica. U svaku utakmicu je ulazio kao da mu je zadnja, kao da se radilo o borbi na živo i smrt i zbog toga je bio jako ciljenjen. I to ne samo od navijača Travnika. Varupu su cijenili navijači svih bh. klubova.

Preminuo je 1. augusta 2015. godine.

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 25 jul 2016, 15:28

Tiitulu si osvojio kad odradis pripeme sa ekipom koju si ti selektirao, vodis je citavu sezonu, i na kraju osvojis prvo mjesto, tada mozes reci da si osvojio titulu i samo tada. Dzeno nije uzeo ni jednu titulu sa Sarajevom, imao je kakvog takvog udjela, al ni jedna nije iskljucivo njegova zasluga da mu se pripisuje.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 25 jul 2016, 15:39

Majkl je napisao/la:Maksimalna podrska za Hurtica i igrace pa cemo vidjeti,kvalitet imamo .
SVI NA KOSEVO
uz duzno postovanje, jel ti nas ovdje je*es u zdrav mozak ??? za igrace podrska i u tome je zajedno 90% foruma, za ovog poltrona i ljigavca Hurtica nikada...
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 25 jul 2016, 15:53

Majkl je napisao/la:Maksimalna podrska za Hurtica i igrace pa cemo vidjeti,kvalitet imamo .
SVI NA KOSEVO
Daj Majkle, molim te više prestani šupljirati!
Sarajevo će naše uvijek imati podršku, svi mi volimo naše Sarajevo!!! I ko je naučio i voli, ići će, bodrit će, navijat će!!!!!

Ne razumijem tvoj mozak nikako, fakat imaš bisera...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 25 jul 2016, 15:54

Na ovom forumu, a posebno u ovoj temi, su zastupljeni zatupljenost i primitivizam. Jednoumlje vlada i svako sa drugacijim misljenjem biva nagradjen ''lijepim'' rijecima. Nabijem na **** sve one koji podrzavaju ovo sto su hz uradile!
Zadnja izmjena: Rahma, dana/u 25 jul 2016, 15:56, ukupno mijenjano 3 puta.
Amer Dupovac!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Braachuka, KarlMarx i 17 gostiju.