FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
bordobijeli
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma igraci ce imati podrsku ako se budu borili i cijenili dres koji nose . vidjelo se i na grbavici niko nije izvizdan ili da se nesto psovalo, za upravu je druga prica al bitno je igraci imaju podrsku
kad si tako lud, ako si bio na derbiju kad su poceli belaji trebo si otic do vodje uzet megafon i to reciRahma je napisao/la:Na ovom forumu, a posebno u ovoj temi, su zastupljeni zatupljenost i primitivizam. Jednoumlje vlada i svako sa drugacijim misljenjem biva nagradjen ''lijepim'' rijecima. Nabijem na **** sve one koji podrzavaju ovo sto su hz uradile!
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Sejfo nas je pozvao, a Sejfin poziv se ne odbija!Ahmetović: Sretan sam zbog gola, pozivam navijače da nas podrže protiv Zrinjskog
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
ledesma je napisao/la:Daj Majkle, molim te više prestani šupljirati!Majkl je napisao/la:Maksimalna podrska za Hurtica i igrace pa cemo vidjeti,kvalitet imamo .
SVI NA KOSEVO
Sarajevo će naše uvijek imati podršku, svi mi volimo naše Sarajevo!!! I ko je naučio i voli, ići će, bodrit će, navijat će!!!!!
Ne razumijem tvoj mozak nikako, fakat imaš bisera...
Na svakom postu se omalovazavaju igraci ,trener i sve sto ima veze sa Sarajevom.A dizu se igraci npr, Zrinjskog u kojem igra Baric i kojeg su 99 % raje tjerali i govorili da je drvo,kloc,da pojma nema.Igra Bilbija koji nam je radosti mnogo donio ali isto je tjeran od strane navijaca koji su govorili da je ****.Todorovic isto tako ne zna centrirati,ne zna prediriblati igraca **** mu majku na svakom koraku.Ja samo kazem da treba vjerovati u ovu ekipu i trenera i dati maksimalnu podrsku i ja cu je dati i ja vjerujem u ove igrace i vjerujem da Hurtic moze da nas dovede do trofeja i boli me **** ,to je moje misljenje.I vjerujem da imamo najbolju ekipu .A to sto je sad u modi i furka omalovazavati Hurtica i govoriti da igraci ne valjaju to je vas problem ja vjerujem u njih i imaju moju podrsku.Mozes ne voliti Hurtica ali ako vodi klub koji ti volis podrsku mu trebas pruziti da nesto napravi,lako je otjerati.Ako ne uspije bice otjeran kao i svi ali hajmo vjerovati,zasto odmah govorimo da nece uspjeti
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Protiv Zrinjskog ispod 10.000 milja necu da pricam.
Fakat poželio sam se zdrave navijacke atmosfere i navijanja, da se kamenjarima noge oduzmu.Gade mi se pojedinci koji nisu ni ušli na tribinu, pocnu da prozivaju igrace.
Fakat poželio sam se zdrave navijacke atmosfere i navijanja, da se kamenjarima noge oduzmu.Gade mi se pojedinci koji nisu ni ušli na tribinu, pocnu da prozivaju igrace.
Mi nemamo 2 stopera nikako trenutno, kakve gluposti ti valjas.Majkl je napisao/la:4040deuce je napisao/la:Pozdrav momci,imate li vi kakvih izostanaka za mec protiv nas?? Sretno i neka bolji pobjedi u nedjelju
To je nebitno jarane za vas ,na svakoj poziciji imamo 2 igraca kvalitetna,tako da je svejedno ko igra ko ne igra.
Ja tebe licno nabijem na qrac zbog tog tvog primitivnog stava. Ko si ti da sudis o tome da li je neko zatupljen ili nije? Ja podrzavam sta su Horde uradile. Uradit cu to isto cim se vratim u petak aBd. Nije vam malo sto smo izgubili nekih pola miliona neizlaskom u Evropu? AJDE UDRI PO NAVIJACIMA STO PRAVE STETU DA BI OTJERALI TE ISTE GUBITNIKE IZ UPRAVE. KLUB JE POSTO PRIVATNO VLASNISTVO!Rahma je napisao/la:Na ovom forumu, a posebno u ovoj temi, su zastupljeni zatupljenost i primitivizam. Jednoumlje vlada i svako sa drugacijim misljenjem biva nagradjen ''lijepim'' rijecima. Nabijem na **** sve one koji podrzavaju ovo sto su hz uradile!
Kakvu su ekipu samo otjerali, pa sad i Benku tjeraju. Tjeraju ga jos od Jesicevog dolaska, pa sad i ovo. Jel vam dobro da vas takva uprava vodi?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
High koji doajen rijesava Zrinjski?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
To što ti govoriš je isto kao podržavati slobu milosevića, ili baketa, samo jer je lider karavane??? Zapitaj se malo???Majkl je napisao/la:ledesma je napisao/la:Daj Majkle, molim te više prestani šupljirati!Majkl je napisao/la:Maksimalna podrska za Hurtica i igrace pa cemo vidjeti,kvalitet imamo .
SVI NA KOSEVO
Sarajevo će naše uvijek imati podršku, svi mi volimo naše Sarajevo!!! I ko je naučio i voli, ići će, bodrit će, navijat će!!!!!
Ne razumijem tvoj mozak nikako, fakat imaš bisera...
Na svakom postu se omalovazavaju igraci ,trener i sve sto ima veze sa Sarajevom.A dizu se igraci npr, Zrinjskog u kojem igra Baric i kojeg su 99 % raje tjerali i govorili da je drvo,kloc,da pojma nema.Igra Bilbija koji nam je radosti mnogo donio ali isto je tjeran od strane navijaca koji su govorili da je ****.Todorovic isto tako ne zna centrirati,ne zna prediriblati igraca **** mu majku na svakom koraku.Ja samo kazem da treba vjerovati u ovu ekipu i trenera i dati maksimalnu podrsku i ja cu je dati i ja vjerujem u ove igrace i vjerujem da Hurtic moze da nas dovede do trofeja i boli me **** ,to je moje misljenje.I vjerujem da imamo najbolju ekipu .A to sto je sad u modi i furka omalovazavati Hurtica i govoriti da igraci ne valjaju to je vas problem ja vjerujem u njih i imaju moju podrsku.Mozes ne voliti Hurtica ali ako vodi klub koji ti volis podrsku mu trebas pruziti da nesto napravi,lako je otjerati.Ako ne uspije bice otjeran kao i svi ali hajmo vjerovati,zasto odmah govorimo da nece uspjeti
Ja i kako nas ti nazivas (Mi pljuvaci ili kako god već?) pobjede doživljavamo urnebesno, a poraze smrtno...
Ovo Sarajevo(igrači koji danas igraju u svetom dresu) ništa ne odskaču od ostatka PL, tako da nemoj nas ni dizati ni preuveličavati...
Zato jer nam je DOSTA! priče u šuplje, stadioni, igrači, grupne faze... šta smo mi dobili od priče???? prosječno Sarajevo, samo da nisu najvaljivali brda i doline, ne bi ovako bili dočekani na nož, znač obećavali su, imali su uslove za to, ali ih nisu znali iskoristiti...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Protiv Zrinjskog će biti vjerovatno dobar termin, prva domaća utakmica protiv jedne od najjačih ekipa u ligi.
U derbiju nismo izgubili i atmosfera nije loša. Moramo dati maximalnu podršku igračima i dati im vjetar u leđa kako bi 3 boda ostala na Koševu.
Svi, svi, svi, da nas bude preko 10 hiljada. Kombi za Zrinjski spreman.
Igračima maximalna podrška, administraciji skandirat što i zaslužuju.
U derbiju nismo izgubili i atmosfera nije loša. Moramo dati maximalnu podršku igračima i dati im vjetar u leđa kako bi 3 boda ostala na Koševu.
Svi, svi, svi, da nas bude preko 10 hiljada. Kombi za Zrinjski spreman.
Igračima maximalna podrška, administraciji skandirat što i zaslužuju.
Cuj hajmo vjerovati Hurticu, mozda uspije.
Pa vec je pokazao svoje neznanje na kraju prosle sezone. Omlatio ga zeljeznicmar nakon 12 godina na Kosevu, Olimpic nas ponizio, Sloboda nas ponizila, sve pod vodstvom strucnjaka Hurtica. Lik nema licencu za posao kojim se bavi, ali hajde da vjerujemo u njega. Sto neko jednom rece, isto da nemas polozen vozacki, ali se prijavis da budes vozac u GRAS-u i mi kazemo, hajde da vjerujemo u njega, mozda bude dobro vozio.
Povjeris toj budali putnike i nadas se najboljem, to smo mi uradili sa Hurticem, samo umjesto putnika, povjerili mu ekipu od 20+ igraca. Sam covjek rekao, ne zna sta mu se desava sa ekipom, ali hajmo mi biti idioti pa mu vjerovati! MRS!!
Svi ovi igraci koje je Zorica nabrojala su imali svoju sansu u Sarajevu, nisu zadovoljili, ne moze svaki mentalni patuljak igrati za nas, to sto igraju dobro u drugim ekipama u kojim je manji pritisak, samo pokazuje njihov mentalni sklop. Yebes i Todora i Barica i slicne! Tacno kad citam postovove od ove Avdiceve male, vidim da je i Zorica Brunclik za njega intelektualac.
Svi ovi igraci koje je Zorica nabrojala su imali svoju sansu u Sarajevu, nisu zadovoljili, ne moze svaki mentalni patuljak igrati za nas, to sto igraju dobro u drugim ekipama u kojim je manji pritisak, samo pokazuje njihov mentalni sklop. Yebes i Todora i Barica i slicne! Tacno kad citam postovove od ove Avdiceve male, vidim da je i Zorica Brunclik za njega intelektualac.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Kakvih 10 milja, pa bit ce oko 5-6 maximalno.amypitar je napisao/la:Protiv Zrinjskog ispod 10.000 milja necu da pricam.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
bordobijeli
- Kontakt:
Bice jedno 6-7 hiljada maksimum
Hilmo banuj me Allaha ti!!! Cuj ovoh hurticevog ljubimca nabijem i tebe i hurtica i upravu na ****!!!
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Hurticeve kurtizane strikes again
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
hvala Bogu pa vecina pocinje gledat vlastitim ocima i razmisljat imalo mozgom... Dino, Zorice, kako god, pojavio si se kao trol a zapravo si od pocetka znao sta radis na ovom forumu, dosta je vise i tebe i tvog prosipanja debilnim misljenjem.
KO PLJUJE IGRACE OVDJE? KO? Hajde nadji postove pa ih kopiraj kao sto smo mi tvoje debilne bisere provalili milion puta! Hajde pronadji taj post gdje neki forumas otvoreno pljuje igrace FK Sarajeva a ti kazes da se to desava na svakom postu!
Kazes da damo hurticu podrsku, kao sto ti dajes? Hurticu zbog koga nismo dobili utakmicu u subotu? Hurticu koji Benku ostavlja na klupi cijelih sat vremena? Hurticu koji ne zna sta mu se desava sa ekipom i kojeg je Sloboda, za koju ti kazes da imamo bolji roster, rasula 4:0 sto je najveci poraz u ligi u zadnjih 20 godina?
Ti zelis da mi zabijemo glavu u zemlju i damo podrsku onima koji tebe placaju?
I ako se ne varam ti si rekao da napustas forum jer se niko ne slaze sa tvojim misljenjem a sad kazes kako te boli k* sta drugi misle???? Opet tvoje debilno nepodudaranje stavova.
HAJDE PRONADJI POSTOVE GDJE PLJUJEMO IGRACE FUDBALSKOG KLUBA SARAJEVO!?
KO PLJUJE IGRACE OVDJE? KO? Hajde nadji postove pa ih kopiraj kao sto smo mi tvoje debilne bisere provalili milion puta! Hajde pronadji taj post gdje neki forumas otvoreno pljuje igrace FK Sarajeva a ti kazes da se to desava na svakom postu!
Kazes da damo hurticu podrsku, kao sto ti dajes? Hurticu zbog koga nismo dobili utakmicu u subotu? Hurticu koji Benku ostavlja na klupi cijelih sat vremena? Hurticu koji ne zna sta mu se desava sa ekipom i kojeg je Sloboda, za koju ti kazes da imamo bolji roster, rasula 4:0 sto je najveci poraz u ligi u zadnjih 20 godina?
Ti zelis da mi zabijemo glavu u zemlju i damo podrsku onima koji tebe placaju?
I ako se ne varam ti si rekao da napustas forum jer se niko ne slaze sa tvojim misljenjem a sad kazes kako te boli k* sta drugi misle???? Opet tvoje debilno nepodudaranje stavova.
HAJDE PRONADJI POSTOVE GDJE PLJUJEMO IGRACE FUDBALSKOG KLUBA SARAJEVO!?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Hrustemović.Besic je napisao/la:High koji doajen rijesava Zrinjski?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ovaj Zrinjski je pojam hloptanja za nas,a sve krece od trenera.
Besic je napisao/la:Ovaj Zrinjski je pojam hloptanja za nas,a sve krece od trenera.
High je napisao/la:Čovićeve ćemo nabiti nogom u tur i dodati im par kantica Jupola.
Prosle sezone Marinovic nikad lakse nije uzeo titulu! Konkurencija im je bila katastrofa! Ova liga je inace puna kvazi "trenera" koji se samo vrte iz kluba u klub, i koji nikad i nista ozbiljno nece napraviti u svojoj tkz. trenerskoj karijeri.
U nedjelju nam dolazi ekipa za koju nastupaju jedan Todorovic, Bilbija i rupa Baric koji je jucer uspio i pokloniti cistu loptu protivniku za 2-1 u 89' min. Zrinjski je inace dobra ekipa, ali tako isto dosta i precijenjena! Prosle sezone iz jedne kontre nam uvalise gol, a da vas pitam koliko puta su nas prije tog poraza uzeli na Kosevu? U Mostaru vec duze vremena ne znaju za pobjedu protiv nas. Levat Jesic sa taktiom 4-2-4 je odigrao 2-2 protiv ove iste ekipe koja nam dolazi. Ako nismo u stanju pobjediti ekipu koja nam jos dolazi bez njihovog najboljeg odbrambenog igraca zbog crvenog kartona, onda odmah unaprijed da nabijem Hurtica i sve nove igrace na neku stvar.
U nedjelju nam dolazi ekipa za koju nastupaju jedan Todorovic, Bilbija i rupa Baric koji je jucer uspio i pokloniti cistu loptu protivniku za 2-1 u 89' min. Zrinjski je inace dobra ekipa, ali tako isto dosta i precijenjena! Prosle sezone iz jedne kontre nam uvalise gol, a da vas pitam koliko puta su nas prije tog poraza uzeli na Kosevu? U Mostaru vec duze vremena ne znaju za pobjedu protiv nas. Levat Jesic sa taktiom 4-2-4 je odigrao 2-2 protiv ove iste ekipe koja nam dolazi. Ako nismo u stanju pobjediti ekipu koja nam jos dolazi bez njihovog najboljeg odbrambenog igraca zbog crvenog kartona, onda odmah unaprijed da nabijem Hurtica i sve nove igrace na neku stvar.
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Amco46, forgempp, Hamagara, iliyaa8, miguelramos, SHZ82, vedinjo98, VolimBiH96 i 83 gosta.