FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

jurisicduska
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la jurisicduska » 25 jul 2016, 21:01

FK Sarajevo možda prolazi kroz jedan tranzicijski period, borimo se sa dosta vjetrenjača, udaramo glavom u razne zidove, možda smo nervozniji nego ikad i nikad sa manje ambicija nismo ušli u sezonu.

Molim vas sve da se okrenete i pogledate u ogledalo, vidite čovjeka koji iskreno voli klub i želi mu sve najbolje. Navijači su tu da podrže klub i kad je dobro i kad je loše. Upravu ćemo ostaviti po strani, borit će se momci na tribinama s njima, i izboriti.

Želim reći ova ekipa momaka predvođena Duljevićem Benkom Sarićem pa do onih najmlađih Mihojevića Kadušića zaslužuju podršku, jednostavno prvi put imamo ekipu bez alkoholičara, klandžija bar u većem obimu. Momci dišu za klub i sve ovo preživljavaju ko i mi. Mi moramo stati na njihovu stranu jednostavno moramo. Podrška navijača ne smije izostati ove sezone. Pokažimo da smo vjetar u leđa tim momcima. Imamo drugu najmlađu ekipu u ligi, naša podrška će doprinijeti njihovoj igri, ne trebamo ih sputavati, psovati, krenimo samo od sebe, promijenimo svijest jednom kolegi s tribine, a to je da smo mi i igrači važniji od bilo kakve uprave, rezultat je ono što će biti upisano u historiji kluba. Nisam se nadao ali mogu reći da smo kvalitetni da možemo do trofeja, ali svi skupa mi i oni. Za Sarajevo i za bolje sutra. Moramo svi ko jedan biti, među nama ne smije postojati zle krvi, možemo se ne slagati. Ali ista nas ljubav veže i moramo zajedno nastupati, jer sebi smo najpreči, ne dozvolite da nam klub ponižava bilo ko.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 25 jul 2016, 21:05

Ako mi odustaemo od igraca koji nose grb FKS, onda sigurno ne mozemo ocekivati ono sto svi zelimo...
Al uz podrsku igracima, kad oni osjte da imaju podrsku, da imaju vjetar u ledjima sa tribina,,, sigurno da ce igrati onako kako zelimoo..

A mi trebamol da svoje stitimo, cuvamo, pa makar od govana bili...
Nasi su... Oni nam mogu donijeti srecu...
Ako mi zelimo da budemo sretni, onda treba da podrzimo igrace...

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 25 jul 2016, 21:07

jurisicduska je napisao/la:FK Sarajevo možda prolazi kroz jedan tranzicijski period, borimo se sa dosta vjetrenjača, udaramo glavom u razne zidove, možda smo nervozniji nego ikad i nikad sa manje ambicija nismo ušli u sezonu.

Molim vas sve da se okrenete i pogledate u ogledalo, vidite čovjeka koji iskreno voli klub i želi mu sve najbolje. Navijači su tu da podrže klub i kad je dobro i kad je loše. Upravu ćemo ostaviti po strani, borit će se momci na tribinama s njima, i izboriti.

Želim reći ova ekipa momaka predvođena Duljevićem Benkom Sarićem pa do onih najmlađih Mihojevića Kadušića zaslužuju podršku, jednostavno prvi put imamo ekipu bez alkoholičara, klandžija bar u većem obimu. Momci dišu za klub i sve ovo preživljavaju ko i mi. Mi moramo stati na njihovu stranu jednostavno moramo. Podrška navijača ne smije izostati ove sezone. Pokažimo da smo vjetar u leđa tim momcima. Imamo drugu najmlađu ekipu u ligi, naša podrška će doprinijeti njihovoj igri, ne trebamo ih sputavati, psovati, krenimo samo od sebe, promijenimo svijest jednom kolegi s tribine, a to je da smo mi i igrači važniji od bilo kakve uprave, rezultat je ono što će biti upisano u historiji kluba. Nisam se nadao ali mogu reći da smo kvalitetni da možemo do trofeja, ali svi skupa mi i oni. Za Sarajevo i za bolje sutra. Moramo svi ko jedan biti, među nama ne smije postojati zle krvi, možemo se ne slagati. Ali ista nas ljubav veže i moramo zajedno nastupati, jer sebi smo najpreči, ne dozvolite da nam klub ponižava bilo ko.

:cool: idemo im **** majku majcinu na hasetu!!!
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 jul 2016, 21:08

PODRZATI IGRACE!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 25 jul 2016, 21:09

Zapalite administraciju.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 25 jul 2016, 21:11

Ponesite mi megafon, ja u nedjelju vodim navijanje s istoka :kafa:

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 25 jul 2016, 21:12

Ja nikad necu zaboraviti atmosferu protiv Sirokog kad je ono 1 0 bilo kad je Velkoski dao gol, jedva lopta pesla preko linije...

Prvi put sam osjetio mimo derbija i evrope da se voli i zustro bdri klub... Tad mi je bilo mnogo draze biti na stadionu, zbog cega?
Pa zato sto su svi bili na nogama, zato sto nam je trebala pobjeda i osjetili su to i igraci, i dali nam jednu od bpljih igara inace na kosevu...

Vjerujem da su neki od vas i bili na toj utakmici i da se sjecate atmlsfere na istoj...
Zelim takvu atnosferu i u nedelju abd.. Svi na nogama i podrsku dati, navijati...

Kunem se da nam niko ne bi mogao nista...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 jul 2016, 21:13

Moze li doci 6-7 hiljada sada u nedjelju?

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 25 jul 2016, 21:14

Uh tad je bilo zestoko i na tribinama i na terenu.Ja se ne sjecam jaceg i duzeg pressinga nase ekipe,a navijanje je bilo nadro
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 25 jul 2016, 21:18

MortemHz je napisao/la:Moze li doci 6-7 hiljada sada u nedjelju?

doci ce buraz 10 milja minimum raja se zaleljela tekmi jos nocni termin 3 milje ce samo na sjeveru biti 5 6 na istoku 2 milje na zapadu minimum
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 25 jul 2016, 21:21

Rule_hz je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Moze li doci 6-7 hiljada sada u nedjelju?

doci ce buraz 10 milja minimum raja se zaleljela tekmi jos nocni termin 3 milje ce samo na sjeveru biti 5 6 na istoku 2 milje na zapadu minimum
Niko sretniji od mene ali sumnjam vala, ja bi bio zadovoljan i ovom cifrom sto sam ja rekao za pocetak.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 25 jul 2016, 21:22

Kad vidim koliko nas pljuju i ponižavaju sa raznih strana, U MENI PRORADI INAT, VOLIM TE SARAJEVO VIŠE I JAČE NEGO IKAD. Svi zajedno titule. Jedan je cilj jedan je put samo je jedan?

MCMXLVI
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MCMXLVI » 25 jul 2016, 21:29

jurisicduska je napisao/la:Kad vidim koliko nas pljuju i ponižavaju sa raznih strana, U MENI PRORADI INAT, VOLIM TE SARAJEVO VIŠE I JAČE NEGO IKAD. Svi zajedno titule. Jedan je cilj jedan je put samo je jedan?
Dom! ABD tu sam i ja protiv zrinjskog! :kafa:
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 25 jul 2016, 21:31

Sanjam fanfare
slavlje najvece
jesen blistavu
i zlatno proljece
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 25 jul 2016, 21:31

6-7k je realna brojka i to treba ocekivati, za sve preko treba puno veca euforija i to svi znamo. I ovo ako bude, solidno je za atmosferu kakva vlada zbog "administracije".
Bahati, bahati Željkan!
1946

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 25 jul 2016, 21:37

Kada god smo prolazili kroz te neke tranzicijske periode, kako kaže @duskajurisic, mi smo uvijek donosili tu prevagu. U tim trenucima smo osjećali iza koga treba da stanemo. Sada je najbitnije da stanemo iza najbitnijeg dijela kluba, iza onih 20 i kusur momaka koji žive isto kao i mi na tribinama, žive kao porodica. Koliko god neko sa strane pokušavao da ubaci neku neprovjerenu priču o sukobima, neće mu proći za rukom, jer svi znamo u kako dobrim odnosima su igrači. Menadžeri isto rade razne stvari, ali ni to ne prolazi.

Nismo mi tu samo kada su pobjede u pitanju, nego smo još jače i nakon poraza. Razočarani, i tužni ali opet ispunjeni. Ja sam danas produžio članarinu, i opet ću, žao mi je što zbog posla ne mogu da kupim godišnju jer mi oni dnevni termini ne odgovaraju. Ne razmišljam gdje će moje pare otići, ne zanima me to. Onaj mali komadić plastike koji nosim u novčaniku me čini najponosnijim čovjekom na svijetu.

Jedva čekam utakmicu u nedjelju, onaj povjeterac sa sjevera i dobro poznatu "Svi u napad jedan je Hase". Ne znam u kojem poluvremenu više uzivam, gledajući Bekića ili Kadušića kako ispred istočne tribine sprintaju gore - dole.
Mostarci jesu ozbiljan protivnik, ali igra se 11 na 11, imamo i mi svoje adute, i to jake. Samo treba malo neku negativu staviti po strani i gnjev prema određenim igračima. Možemo i predriblati, i odigrati dubinski, i centrirati, kao i oni, ali nadajmo se da ćemo se u nedjelju sa NAŠIM IGRAČIMA zajedno radovati.

Ako kojim dobrom, a ja se nadam da hoćemo, pobjedimo u nedjelju otvara nam se idealan raspored u narednih nekoliko kola. Dobro, ni jedan protivnik nije za potcijenit ali nisu ni neki respektabilni..

P.S.: Mali ste za FK Sarajevo

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 25 jul 2016, 21:39

hilmo je napisao/la:Ponesite mi megafon, ja u nedjelju vodim navijanje s istoka :kafa:
Ti megafon mozes dobiti u ruke tek kad promijenis neke stavove! :stop:
Bahati, bahati Željkan!
1946

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 25 jul 2016, 21:43

hilmo je napisao/la:Kada god smo prolazili kroz te neke tranzicijske periode, kako kaže @duskajurisic, mi smo uvijek donosili tu prevagu. U tim trenucima smo osjećali iza koga treba da stanemo. Sada je najbitnije da stanemo iza najbitnijeg dijela kluba, iza onih 20 i kusur momaka koji žive isto kao i mi na tribinama, žive kao porodica. Koliko god neko sa strane pokušavao da ubaci neku neprovjerenu priču o sukobima, neće mu proći za rukom, jer svi znamo u kako dobrim odnosima su igrači. Menadžeri isto rade razne stvari, ali ni to ne prolazi.

Nismo mi tu samo kada su pobjede u pitanju, nego smo još jače i nakon poraza. Razočarani, i tužni ali opet ispunjeni. Ja sam danas produžio članarinu, i opet ću, žao mi je što zbog posla ne mogu da kupim godišnju jer mi oni dnevni termini ne odgovaraju. Ne razmišljam gdje će moje pare otići, ne zanima me to. Onaj mali komadić plastike koji nosim u novčaniku me čini najponosnijim čovjekom na svijetu.

Jedva čekam utakmicu u nedjelju, onaj povjeterac sa sjevera i dobro poznatu "Svi u napad jedan je Hase". Ne znam u kojem poluvremenu više uzivam, gledajući Bekića ili Kadušića kako ispred istočne tribine sprintaju gore - dole.
Mostarci jesu ozbiljan protivnik, ali igra se 11 na 11, imamo i mi svoje adute, i to jake. Samo treba malo neku negativu staviti po strani i gnjev prema određenim igračima. Možemo i predriblati, i odigrati dubinski, i centrirati, kao i oni, ali nadajmo se da ćemo se u nedjelju sa NAŠIM IGRAČIMA zajedno radovati.

Ako kojim dobrom, a ja se nadam da hoćemo, pobjedimo u nedjelju otvara nam se idealan raspored u narednih nekoliko kola. Dobro, ni jedan protivnik nije za potcijenit ali nisu ni neki respektabilni..

P.S.: Mali ste za FK Sarajevo
Mali nego šta, bravo Hilmo za post. To je to.

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 25 jul 2016, 21:51

jurisicduska je napisao/la:FK Sarajevo možda prolazi kroz jedan tranzicijski period, borimo se sa dosta vjetrenjača, udaramo glavom u razne zidove, možda smo nervozniji nego ikad i nikad sa manje ambicija nismo ušli u sezonu.

:thumbup: SVI NA KOSEVO
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 25 jul 2016, 21:52

Isto je ili otkinuo 40 stolica, ili 100 stolica. Ni jedno ni drugo nije radjeno spontano nego namjerno. To je kljucno. Ja inace podrzavam Horde kao najvecu i najorganizovaniju skupinu navijaca, ali ono je bilo dno dna...znam jer sam bio na utakmici, i gledao to - nije bilo ugodno kad vidis kako se stolice cupaju, pa onda pravi vatra od njih :?: Pa se ograda pocupala na kraju.
Jel' to neko kaze da nije moguce da se navija bez da se osteti nesto tudje :?: Zar nisu dovoljne baklje, topovski, pa se preslo i na rusenje :?: Hebo takvo navijanje. Vise mrze melju nego sto vole Sarajevo.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.