Moze li bez zvijezdicabavarian_bk je napisao/la:http://****/arhiva/2011/08/20/2843935
Evo gledaj
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Moze li mi neko objasnit kakva je ovo postava??? Sta je sa Boateng-a je lii povrijedjen,ili???
BTW ev link ako nekome treba
BTW ev link ako nekome treba
Kod: Označi sve
http://www.sportlemon.tv/v-2/8/124/v-292497.htmlStern des Südens
Taj je pravo dobarbavarian_bk je napisao/la:http://****/arhiva/2011/08/20/2843935
Evo gledaj
http://www3.livetv.ru/webplayer.php?t=c ... ci=36&si=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
- schweinsteiger
- Kontakt:
Ne svidja mi se ovaj komentator,ne navija za nas
Izgledamo pravo jako na terenu
Izgledamo pravo jako na terenu
#miasanmia
- schweinsteiger
- Kontakt:
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Er gehen
Arjen Robben 3 0
Arjen Robben 3 0
Ala opet Robben
.
to bi bilo to ... pobjeda
sto oni ne mogu stalno ovako igrat, a ne svake druge sedmice meni zivce hebavat

Je li moguce da smo konacno procepili,da smo dosli do nase igre???
Stern des Südens
Haha Mullera, treba mu zabraniti da se druzi sa Gomezom
.
- schweinsteiger
- Kontakt:
Muller stativu pogodi 
Mogu vam reci da je Gomez vazna karika kod nas u napadu zadnje 4 utakmice,odlicna moralna podrska ostatku napada
Mogu vam reci da je Gomez vazna karika kod nas u napadu zadnje 4 utakmice,odlicna moralna podrska ostatku napada
#miasanmia
Nazalost nemogu da gledam ovu golijadu net me zeza
Nemogu da vjerujem da na ES prenose Nurnberg, uglavon tri nova boda i napokon smo poceli zabijati do kraja utakmnice ocekujem minimalno petardu, naravno bez primljenog gola 
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ovo je ono sto svu zelimo. Ubjedljiva igra sa dosta presinga i na kraju krajve sa pregrst prilika.
Muller je isp'o pakas teski. Neda lopte.
Muller je isp'o pakas teski. Neda lopte.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Uragan pred golom Drobnýa moglo se još zabiti bar 2 gola Muller stativa i opet Muller sam izašao na golmana a Gomez čeka loptu ali je ne dočeka 
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 20 avg 2011, 16:22, ukupno mijenjano 2 puta.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Joj Muellera jeste smotan lik umjesto da doda loptu i da postignete cetvrti gol on hoce sve sam. Nadam se da Bayern u nastavku nece stati i da ce dalje napadati i postici jos koji gol.
Ruku na srce po meni niste toliko dobri koliko smo mi losi, i realno mi bi sa foruma uspjeli ovaj HSV pobjediti jer tako ti je to kada imas kloca na klupi. Nadam se da mu je ovo posljedna utakmica na klupi HSV-a.
Ruku na srce po meni niste toliko dobri koliko smo mi losi, i realno mi bi sa foruma uspjeli ovaj HSV pobjediti jer tako ti je to kada imas kloca na klupi. Nadam se da mu je ovo posljedna utakmica na klupi HSV-a.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- schweinsteiger
- Kontakt:
@Omer ce se obradovat' ovome,ovo ce mu bit' 3. utakmica da broji u kojoj nismo primili golFC BAYERN je napisao/la: naravno bez primljenog gola
#miasanmia
Jašta, a Gomez se satra tražeći je i od Ribery-a, od Mullera, pa je imao onu priliku kad mu je Robben centrirao, a Drobny je jedva skide...
Sve je super trenutno, ali ne treba se previse ni zanositi, nije to taj HSV na koji smo mi navikli, oni su totalno van forme i nisu uigrani, a i igracki kadar im i nije tako jak.
Naravno nasi igraju dobro, cak sta vise i odlicno
, ali samo kazem da nam trenutno HSV, takav kakav je i nije neko mjerilo.
Naravno nasi igraju dobro, cak sta vise i odlicno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.