La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
- Romagnoli13
- Kontakt:
Re: La Liga
Zidane majstorski skontao da je iscijedio ekipu do maksimuma i otišao. Ne bi ovima pomogao bi ostanak Ronalda, jednostavno nema više te svježine u ekipi. Barca je večeras igrala sa pola snage, i to se vidjelo po govoru tijela većine igrača. Pa Messi se šetkao cijeli meč, samo ispitivao travnjak za vikend.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Lendo brateŠok i nevjerica ove sezone imaju svoju adresu - Santiago Bernabeu!
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Nijedna ekipa nema napadačku moć ko Barcelona da može kazniti sve silne promašaje naših antitalenata, već godinama se ponavljaju iste ovakve utakmice na Bernabeu.
Bejl je propo igrač. Kakav je ono šut bio, majko mila.

Bejl je propo igrač. Kakav je ono šut bio, majko mila.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
Pa Ligu Prvaka ne bi osvojili ni prošle sezone da sudije nisu odradile lavovski dio posla, Perez misli da ovom timu ne treba rekonstrukcija a u 10g uzeli dvije lige.Zidane je na vrijeme pokupio kofere jer je znao da je ovaj tim davno prešao svoj zenit.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Da ponovim i ovdje Ter Stegen je NAJBOLJI golman na svijetu i ko misli drugacije pis.am mu se na misljenje. Hehe.
27.10.2020
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Osim13 je napisao/la:Lendo brateŠok i nevjerica ove sezone imaju svoju adresu - Santiago Bernabeu!
Realno, epski naslov.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
odlican mu je naslovBoixosNois1899 je napisao/la:Osim13 je napisao/la:Lendo brateŠok i nevjerica ove sezone imaju svoju adresu - Santiago Bernabeu!![]()
Realno, epski naslov.
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Vincius je već brutalan igrač, ono je Balon d Or kvalitet, uz iskustvo naravno.
Barsa večeras tanka, sa pola gasa, Suarez usro par dobrih kontri, al' **** ga kad je zabio 2 gola, i praktično i onaj autogol Varanea je njegova zasluga. Samo ga treba što manje da petlja sa loptom, daj samo nek šuta. Dembele očito nije baš u formi, a opet napravio dovoljno.
Nejasno mi ostaje šta je Malcolm skrivio pa ga ovako tretira, fakat ne razumijem.
Može ovo puno bolje, za nadat se da će i biti.

Barsa večeras tanka, sa pola gasa, Suarez usro par dobrih kontri, al' **** ga kad je zabio 2 gola, i praktično i onaj autogol Varanea je njegova zasluga. Samo ga treba što manje da petlja sa loptom, daj samo nek šuta. Dembele očito nije baš u formi, a opet napravio dovoljno.
Nejasno mi ostaje šta je Malcolm skrivio pa ga ovako tretira, fakat ne razumijem.
Može ovo puno bolje, za nadat se da će i biti.
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
- Tesnjak1991
- Kontakt:
5 il' 6-i, po nekim tamo "sportskim" analitičarima. Smješno kad vidim koga trpaju ispred njega. Al' hajd isti ti su Lukicu proglasili za najboljeg igrača na svijetu.leorey je napisao/la:Da ponovim i ovdje Ter Stegen je NAJBOLJI golman na svijetu i ko misli drugacije pis.am mu se na misljenje. Hehe.
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Ne znam kad sam zadnji put vidio da neko u ovoj mjeri nadigra protivnika i na kraju popusi 3-0. Barca vecinu utakmice nije mogla prec pola terena, Real stvarao prilike kako je htio al opet dzaba. Barca tuzna i opet dobije 3-0, teske komplekse ovi imaju od njih izgleda.
Jedina pozitivna stvar od veceras je sto se definitivno potvrdilo da je Vinicius buduci Balon d'Or igrac, vec sad je apsolutna igracina a za koju godinu vjerovatno uz Mbappea najbolji igrac svijeta. Radio bukvalno sta je htio, kako je htio i nije bilo nacina da ga iko zaustavi.
Jedina pozitivna stvar od veceras je sto se definitivno potvrdilo da je Vinicius buduci Balon d'Or igrac, vec sad je apsolutna igracina a za koju godinu vjerovatno uz Mbappea najbolji igrac svijeta. Radio bukvalno sta je htio, kako je htio i nije bilo nacina da ga iko zaustavi.
Napisi na jos par temaleorey je napisao/la:Da ponovim i ovdje Ter Stegen je NAJBOLJI golman na svijetu i ko misli drugacije pis.am mu se na misljenje. Hehe.
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Ma prolazio je i Vasquez ko i Vinicius, veceras su bas beskrvno odigrali, Semedo najgore, Roberto ne zna sta je igrao. S onakvim zalaganjem dati 3 gola na Bernabeu, moze samo Barcelona i niko vise.
27.10.2020
Gdje su sad oni sto su pisali da je Asensio bolji od Dembelea 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Ima li gdje podatak koliko je Lionel prohodao veceras kilometra ? max. 3
nije ni trebao igrati, koji ce se q zamarati u ovim nebitnim utakmicama
Šta je zlatnim momcima španije i madrida Iscom i Asensiom, buducim Balonima ? slabo ih nešto viđamo u zadnje vrijeme na terenima
Šta je zlatnim momcima španije i madrida Iscom i Asensiom, buducim Balonima ? slabo ih nešto viđamo u zadnje vrijeme na terenima
Ovaj Real ima iste komplekse od Barce kakve Atletico ima od Reala. To je jedino logicno objasnjenje za poraz od 3-0 u utakmici u kojoj si rasturio Barcelonu. To i odnos Suarez-Benzema. Moze se po zubatom smradu sr.at do iznemoglosti al lik je uvijek u stanju rijesit utakmicu taman ne postojao na terenu 85 minuta. Za razliku od alzirske kar.ine i njegovog "sudjelovanja u igri".
Igraci imaju kompleks.Dok se ne rjesimo pola tima nista od ovogEpidaurus je napisao/la:Ovaj Real ima iste komplekse od Barce kakve Atletico ima od Reala. To je jedino logicno objasnjenje za poraz od 3-0 u utakmici u kojoj si rasturio Barcelonu. To i odnos Suarez-Benzema. Moze se po zubatom smradu sr.at do iznemoglosti al lik je uvijek u stanju rijesit utakmicu taman ne postojao na terenu 85 minuta. Za razliku od alzirske kar.ine i njegovog "sudjelovanja u igri".
- kontrasviju
- Kontakt:
Barcelona sa pola snage, Messi se zajebav'o i ponovo 0-3.
Domet ove ekipe Reala jeste 3. mjesto u ligi i ispadanje u 1/4 LP jer koga god da izvuku nemaju nikakve šanse.
Ter Stegen najbolji golman svijeta. Suarez, kad hoće, najbolji napadač svijeta. Vinicius fenomenalan talenat, Balloon Dor potencijal.
Domet ove ekipe Reala jeste 3. mjesto u ligi i ispadanje u 1/4 LP jer koga god da izvuku nemaju nikakve šanse.
Ter Stegen najbolji golman svijeta. Suarez, kad hoće, najbolji napadač svijeta. Vinicius fenomenalan talenat, Balloon Dor potencijal.
1921
Neizljecivi kompleksi niže vrijednosti u duelima Barca - Real su nabijeni odavno, još od dana Ronaldinha.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.