NFL
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: NFL
Tako jeeeeee
Vijest dana, znaci ono sto sam sinoc vidio, vidjeli su i vlasnici... Pa bolje bih ja zvao akcije od ovog kloca, bi zivota mi, ako nista inteligentnije. E sad cemo bit jaci nego ikad
Vijest dana, znaci ono sto sam sinoc vidio, vidjeli su i vlasnici... Pa bolje bih ja zvao akcije od ovog kloca, bi zivota mi, ako nista inteligentnije. E sad cemo bit jaci nego ikad
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
ma nije fazon, onda bih imao dogodine prednost nad vama. razbiću vas ja dogodine i bez togaEdin TM87 je napisao/la:Ama necu te izradit bolan ne brini, sta ti napises na chat ja draftamjestamaji je napisao/la:ne može se u našoj ligi trejdovati pick, to nije aktiviranoEdin TM87 je napisao/la:
@jesta, nudim ti spas u zadnji cas
McFaddena ili Stewarta (tvoj izbor), za 5. pick dogodine?![]()
![]()
![]()
p.s. tek sad vidim, pa ti nemaš više nijednog RB
e sad stvarno jeb.iga ..... kukaš nam tu haman ko da je sloboda ispala iz lige, otišli ti igrači na pazar a ne uzimaš nikoga sa waivera. bilo je tu par jako dobrih igrača!SaltCityAttack je napisao/la:GOTOVO RASPO SAM SE NA FANTASY u jendom danu sve igrace izgubi ebote zivot pa jel moguce... ebiga ovu ligu treba smanjit jer jako malo je opcija i na trade i sta pokupit ... ako se planira smanit na barem 10 ja cu pauzirat godinu i igrat tu neku drugu ligu ...ovako ba ne mozes nista ba naci da valja slobodno ..niko ne moze 10 yardi uzet
- SaltCityAttack
- Kontakt:
tuzlak1987 je napisao/la:Salt napravio kardinalnu gresku, bio prvi waiver, a uzeo onog Cruza xD
Edin seoska varalica
Cruz ce valjda poceti igrati ebiga
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Floyd sa 7 mjesta, nisam ni sanjao iskreno
Hvala svima
Pep zbogom, oca ti -ebem! Od kakvog si napada napravio smijariju, uzas ! Nesto sto cekam 2 godine docekao sam sinoc, sad idemo jako!
Max Allegri
kad_kako je napisao/la:Gdje vi vidite ko je kako rangiran na waiver listi? Uzmie u obzir da ja sve u vezi fantasy, odradjujem preko njihove aplikacije koju imam na tabletu.
Valjda ti je jasnije Max Allegri
Kako bolan ne uze Deangela Williamsa? Langford ti je dobar 2 tekme dok se Forte ne vrati, Williams do kraja sezone.kad_kako je napisao/la:Ja Langforda sa waivera ugrabio. Plus Aikena WR, iz Baltimora. Imao sam jos dvojicu pikiranu, ali oni odose nekom drugom.
Sad tuzlaku vise niko ne moze parirat...
Meni sa 6. mjesta od tri claima ni jedan nije pros'o
Roger Federer the greatest of all time!
- akisarajevo92
- Kontakt:
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Re: RE: Re: NFL
Posto sam 4 igraca nasao sa waivera, zajebao se za redosljed, jer sam to na brzinu morao odraditi, dok mi je naumpalo, a bratic i sestricna mi skakutali okolo. Opet sam mislio da sam njega nastimao da mi bude prvi pik sa waivera, ali eto nebi. Ebiga.Edin TM87 je napisao/la:Kako bolan ne uze Deangela Williamsa? Langford ti je dobar 2 tekme dok se Forte ne vrati, Williams do kraja sezone.kad_kako je napisao/la:Ja Langforda sa waivera ugrabio. Plus Aikena WR, iz Baltimora. Imao sam jos dvojicu pikiranu, ali oni odose nekom drugom.
Sad tuzlaku vise niko ne moze parirat...
Meni sa 6. mjesta od tri claima ni jedan nije pros'oNema sta svi prate osim Alema i Dade
@aki, 12 momaka koji su u fantasyju, odrzavaju ovaj thread na zivotu od kad je aktivan na forumu. Ostali se pojave bace komentar svake prestupne godine i to je to.
Postovanje treba zaraditi.
tuzlak je jak ko bomba, ali igra čovjek odlično, super draft i par super pickup-a , nema šta!
početnička sreća elem .... i mig je prošle godine ko rookie pobijedio
početnička sreća elem .... i mig je prošle godine ko rookie pobijedio
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
A konj je tuzlak
Akao je ovaj swatt, taj je nekim malverzacijama sklopio ekipu, trebao bi se komesar pozabaviti sa ovim slučajem, nisu to čista posla, regularnost lige dolazi u pitanje, diskvalifikacija bi mogla riješiti stvari
Akao je ovaj swatt, taj je nekim malverzacijama sklopio ekipu, trebao bi se komesar pozabaviti sa ovim slučajem, nisu to čista posla, regularnost lige dolazi u pitanje, diskvalifikacija bi mogla riješiti stvari
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma mogu mene dobiti Elmedin, Wicked, Rio..tu je to sve negdje. Pogotovo ovih sedmica kada su bye weekovi ocekujem da me pobjedjuju neki 
rio može svakoga dobiti jer protiv njega u principu niko ne skupi više od 50 bodova ... da je u našoj diviziji bio bi 2-6 a ne 7-1 
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Igram dobru odbranujestamaji je napisao/la:rio može svakoga dobiti jer protiv njega u principu niko ne skupi više od 50 bodova ... da je u našoj diviziji bio bi 2-6 a ne 7-1
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
To pitaj druga Edina, coj'k ga ogulio k'o majmun bananu u trade-u.rio_Ferdy88 je napisao/la:A konj je tuzlak![]()
A meni nesto dobacuje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.