skroman si previše-Barcelona- je napisao/la:Dosta vise o Madridu i sudijama,sad je na redu Real Sosiedad,i nekako me strah ove utakmice,malo se o njoj prica,gotovo nikako,a igraci ce i pored velike prednosti misliti na polufinale,hajd valjda pobijedimo pa makar i 0-5![]()
![]()
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
.
- -Barcelona-
- Kontakt:
inace su me kao dijete zvali "SKROMNI"catalonia je napisao/la:skroman si previše-Barcelona- je napisao/la:Dosta vise o Madridu i sudijama,sad je na redu Real Sosiedad,i nekako me strah ove utakmice,malo se o njoj prica,gotovo nikako,a igraci ce i pored velike prednosti misliti na polufinale,hajd valjda pobijedimo pa makar i 0-5![]()
![]()
![]()
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
- DAVID VILLA
- Kontakt:
neznam sto Pep hoce veceras da stavi messija,ja bi ga ubacio pred kraj,jer nam treba za utakmicu sa Realom 
Chelsea <3
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
Barcelona <3
Čelik <3
DAVID VILLA kralj!
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Sastav za veceras
Pinto - Montoya Pique Milito Fontas - Xavi Keita Thiago - Afellay Messi Jeffren
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
- Bernabéu
- Kontakt:
Tko je on? Znam za Fontasa i Thiaga, ali nisam čuo za Montoyu.DAVID VILLA 7' je napisao/la:Sastav za veceras
Por Qué? Yo no entiendo por qué.
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Momak iz barce b,smatra se novim alvesom (nadam se)i jedan od vazni u ekipi (naravno barce b).Debitovao ako se sjecam proslje ili predproslje sezone kada je u 1 utakmici za barcu dobio crveni kartonBernabéu je napisao/la:Tko je on? Znam za Fontasa i Thiaga, ali nisam čuo za Montoyu.DAVID VILLA 7' je napisao/la:Sastav za veceras
Zadnja izmjena: DAVID VILLA 7', dana/u 30 apr 2011, 19:29, ukupno mijenjano 1 put.
Francesco Totti: "Barca igra kao nitko u povijesti. Ne mogu joj ništa ni tri Reala"
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
- Bernabéu
- Kontakt:
Vaša se škola pravo razvija, baš ću ga pratiti večeras. 
Por Qué? Yo no entiendo por qué.
Gresis,to je Muniesa dobio crveni karton.Samo nzn otkud fontas na levom beku.On igra stopera,a moze I zadnjeg veznog
MVP - Messi-Villa-Pedro
zanimljiv sastav veceras, bice lijepo posmatrati nas podmladak kako igra, drago mi je da je fontas napokon u ekipi
real evo i dalje gubi i po svemu sudeci nece pobijediti, mozda bi pep trebao ubaciti i onog malog lijevog beka sto je protiva reala usao u zadnjoj minuti, da i njega malo vidimo, po ovom sastavu izgleda kao da ce milito igrati lijevog beka
evo 3 1 real gubi, dakle definitivno pep se moze zahebavati veceras kako hoce, najbitnije je da se momci odmore, ako i izgubimo od sociedada ko ga hebe, ako pobijedimo vec u narednom mecu kod kuce mozemo slaviti titulu
real evo i dalje gubi i po svemu sudeci nece pobijediti, mozda bi pep trebao ubaciti i onog malog lijevog beka sto je protiva reala usao u zadnjoj minuti, da i njega malo vidimo, po ovom sastavu izgleda kao da ce milito igrati lijevog beka
evo 3 1 real gubi, dakle definitivno pep se moze zahebavati veceras kako hoce, najbitnije je da se momci odmore, ako i izgubimo od sociedada ko ga hebe, ako pobijedimo vec u narednom mecu kod kuce mozemo slaviti titulu
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- DAVID VILLA 7'
- Kontakt:
Spiderman velike fan alvesa 

Nadam se da ce veceras barem zadnji 10 minuta deulofeu,jer momak stvarno zasluzuje priliki,podsjeca mali na messia.

Nadam se da ce veceras barem zadnji 10 minuta deulofeu,jer momak stvarno zasluzuje priliki,podsjeca mali na messia.
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
David Villa 7'
Visca Barca !
Mes Que Un Club !
Jos jedna ispravkaRomariooo je napisao/la:zanimljiv sastav veceras, bice lijepo posmatrati nas podmladak kako igra, drago mi je da je fontas napokon u ekipi
Sergio Roberto igra istu poziciju kao Thiago,a ne levog beka.
MVP - Messi-Villa-Pedro
- -Barcelona-
- Kontakt:
Nije jos,ne moze otici na polovini sezone-Barcelona- je napisao/la:zar nije montoya otisao u valenciju
MVP - Messi-Villa-Pedro
- -Barcelona-
- Kontakt:
pa dobro to se podrazumijeva,ali sta ga ima ubacivati ako ce 100% biti prodan,ili je u pitanju posudbalosmi je napisao/la:Nije jos,ne moze otici na polovini sezone-Barcelona- je napisao/la:zar nije montoya otisao u valenciju
Ma to su pisale novine,nista jos nije potvrdjeno.-Barcelona- je napisao/la:pa dobro to se podrazumijeva,ali sta ga ima ubacivati ako ce 100% biti prodan,ili je u pitanju posudbalosmi je napisao/la:Nije jos,ne moze otici na polovini sezone-Barcelona- je napisao/la:zar nije montoya otisao u valenciju
MVP - Messi-Villa-Pedro
jest u pravu si, i ovaj vrlo mladi momak bi veceras trebao zaigrati, da osjeti kako je to, ne znam sto messi igra veceras, al ajd, nadam se da ce ga napoluvremenu zamijeniti deulofeuDAVID VILLA 7' je napisao/la:Spiderman velike fan alvesa
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Vi zaboravljate da je Deulofeu 1994. godiste,te da je skoro tek debitovao za Barca B.I to je odigrao samo 3 minute.Nema on jos snage za celo drugo poluvreme,ali recimo da bi mu 10 minuta bilo i vise nego odlicno.
Zadnja izmjena: losmi, dana/u 30 apr 2011, 20:02, ukupno mijenjano 1 put.
MVP - Messi-Villa-Pedro
jel zna netko kad bi barcelona b izborila ulazak u 1.ligu bi li usla u 1. ligu ili oni samo igraju te 2. 3. lige da razvijaju mlade? znam tako isto je bio siroki 2 u kosarci u 2. ligi al oni nisu mogli uc u prvu ligu jer je to bilo samo za razvoj omladinskog pogona. hvala
Ne mogu u istoj ligi biti 2 tima iz istog kluba.Tako da ,sve dok je u Barcelona u prvoj ligi,Barca B nece moci da udje u istu.bogbatina je napisao/la:jel zna netko kad bi barcelona b izborila ulazak u 1.ligu bi li usla u 1. ligu ili oni samo igraju te 2. 3. lige da razvijaju mlade? znam tako isto je bio siroki 2 u kosarci u 2. ligi al oni nisu mogli uc u prvu ligu jer je to bilo samo za razvoj omladinskog pogona. hvala
MVP - Messi-Villa-Pedro
- -Barcelona-
- Kontakt:
ne mogu uci u 1. ligubogbatina je napisao/la:jel zna netko kad bi barcelona b izborila ulazak u 1.ligu bi li usla u 1. ligu ili oni samo igraju te 2. 3. lige da razvijaju mlade? znam tako isto je bio siroki 2 u kosarci u 2. ligi al oni nisu mogli uc u prvu ligu jer je to bilo samo za razvoj omladinskog pogona. hvala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.