Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- SoloJuve26
- Kontakt:
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Conte gospodski zna šuknuti...
Drago mi je što svaku priliku koristi da napadne novinare i pohvali svoje igrače.
Sutrašnji sastav će biti isti kao protiv Atalante, u odbrani Licht, Barzagli, Chiellini i De Ceglie, na sredini MVP i u napadau MVP.
Ove pridošlice će dobiti priliku u srijedu, ne bi me čudilo da u kupu Conte zaigra u 3-5-2 foramciji, igrao je već 4-3-3 protiv Milana i rasturili smo ih, trebao bi možda probati sa 3-5-2 jer Milan je po strani i po bekovima katastrofa, a kroz sredinu protiv našeg MVP trija sigurno ništa ne može.
Drago mi je što svaku priliku koristi da napadne novinare i pohvali svoje igrače.
Sutrašnji sastav će biti isti kao protiv Atalante, u odbrani Licht, Barzagli, Chiellini i De Ceglie, na sredini MVP i u napadau MVP.
Ove pridošlice će dobiti priliku u srijedu, ne bi me čudilo da u kupu Conte zaigra u 3-5-2 foramciji, igrao je već 4-3-3 protiv Milana i rasturili smo ih, trebao bi možda probati sa 3-5-2 jer Milan je po strani i po bekovima katastrofa, a kroz sredinu protiv našeg MVP trija sigurno ništa ne može.
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- JuveSissoko
- Kontakt:
pita mali interista tatu, tata tata je li bilo veliko slavlje kad smo osvojili scudetto 2006-te.Na to ce tata, jeste sine, Del Piero je podigao pehar, bilo je fantasticno.Evo ima sine i snimakSoloJuve26 je napisao/la:
[youtube][/youtube]
na sve to ce mali interista gledat zbunjem i nista mu zadugo nece biti jasno.Los odgoj djece.
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- SoloJuve26
- Kontakt:
Bianconeri1988 je napisao/la:Conte gospodski zna šuknuti...![]()
Ma zna on kako ce motivaciju dignuti igracima, kad i ovako brane sad ce jos vise da trce i brane nase boje.
Samo mu ovo nije dobro sto ce De Ceglie igrati, radje da nastavi s Chielliniom na beka jer ovaj ce nas kostati kad tad...
Ovu Sienu treba dobiti dosta je vise prosipanja bodova kod kuce. Kad se samo sjetim protiv koga smo sve izgubili bodove i koliko smo mogli sada bjezati od ostali al jbg.... valjda su se naucili od gresaka..
JuveSissoko//
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ma oni će biti zbunjeni do kraja života, oni najbolje kakav je život u iluziji.
De Ceglie sigurno manje griješi od Bonuccija, Bonucci svaku tekmu napravi grešku koja nas može koštati bodova, tako je i protiv Udinesea bilo, sreća pa se Chiellini vratio i napravio onaj bodiček
De Ceglie je u formi i zaslužuje da igra sutra jer će u srijedu na klupu, a Bonucci će igrati od početka, a i De Ceglie mi je bolji u napadu od Chiellinija, jer pretpostavka je da će se Siena samo braniti, kao i večina ekipa na našem stadionu.
Moja prognoza je 2/3:0 za nas, ne znamo mi nekako dotući protivnika, posljednja ekipa koju smo pošteno preslušali je Palermo.
De Ceglie sigurno manje griješi od Bonuccija, Bonucci svaku tekmu napravi grešku koja nas može koštati bodova, tako je i protiv Udinesea bilo, sreća pa se Chiellini vratio i napravio onaj bodiček
De Ceglie je u formi i zaslužuje da igra sutra jer će u srijedu na klupu, a Bonucci će igrati od početka, a i De Ceglie mi je bolji u napadu od Chiellinija, jer pretpostavka je da će se Siena samo braniti, kao i večina ekipa na našem stadionu.
Moja prognoza je 2/3:0 za nas, ne znamo mi nekako dotući protivnika, posljednja ekipa koju smo pošteno preslušali je Palermo.
Ž '21!
- SoloJuve26
- Kontakt:
Ma sta vrijedi da je ofensivni kad ne zna ubaciti lopte kako treba ha ja... Onda bolje igrati na sigurno ko sto je bilo kad je Chiellini tu igro
.. Kako da nema neki dobar bek u Primavera , nevjerujem da je ista gori od De Ceglie, barem moje misljenje..
MOja Prognoza sutra je 1-0 i to jedva u 93 min kad Vidal skarama dadne
- paolomontero
- Kontakt:
opet mislim da ce conte gurnuti boriella od prve minute,ne bi ga onda ni dovodio.vjeruj mi za padoina,gledao sam momka,atalanta je igrala ove godine odlicno,a on im je glavni igrac.Antonio Conte je spreman da rotira ekipu protiv Siene nesto tako sam i procitao.Oxygen je napisao/la:Ti baš uporan sa Padoinom,ja se nadam što manje da će biti na terenu,a ti ga u prvu postavu.
Haretov sastav je trenutno onaj najjači, odnosno bit će najjači kada Bonnuci ustupi mjesto Caceresu.
O odmoru nema govora,odmarali su,nije se igralo kolo.
Želio je Conte protiv Parme napraviti par rokada,prije svih Licht i Vidal,ali mislim da su imali dovoljno odmora,Siena je kvalitetnija ekipa od Parme ako gledamo ovu sezonu,ok - igramo kući pa bi se moglo dozvoliti par izmjena,recimo jedan napadač ili Marone umjesto Vidala,ali mislim da će startati Haretov sastav.
Posljednju utakmicu izmedju Juventusa i Siene nije ostala u lijepom sjećanju Bianconerima. Ekipa Siene je stigla vodstvo Bianconera od 3:0. Medjutim ovo je sada jedan novi Juve. Od 14 igrača koji su korišteni to popodne samo trojica su i dalje u momčadi. To su Claudio Marchisio, Paolo de Ceglie i Alex Del Piero.
Do sada je odigrano šest utakmica u Torinu izmedju Juventusa i Siene. Juve je baš bio ubjedljiv. Imaju pet pobjeda i samo jedan remi. Del Piero je igrao u svih šest utakmica i postigao je osam golova u tim utakmicama.
Tu sei la squadra del cuore
sempre in campo undici eroi
vinci l'impossibile e vai
Ti seguiremo anche noi
Ti seguiremo anche noi
- paolomontero
- Kontakt:
talijani godinama nisu izbacili dobrog mladog beka,zadnji pokusaj je santon,pa po tome smatram da je De Ceglie sasvim solidan igrac,i vazan kotacic u ekipi juventusa.a centarsuta nema,sto jest,jestSoloJuve26 je napisao/la:Ma sta vrijedi da je ofensivni kad ne zna ubaciti lopte kako treba ha ja... Onda bolje igrati na sigurno ko sto je bilo kad je Chiellini tu igro.. Kako da nema neki dobar bek u Primavera , nevjerujem da je ista gori od De Ceglie, barem moje misljenje..
samo za @Bianca
[youtube][/youtube]
Ti seguiremo anche noi
Ti seguiremo anche noi
- paolomontero
- Kontakt:
citam na tuttomercato,sutra caceres ce moci da igra,sigurno ce dobiti barem 20 min. Damiao se opet povezuje sa juventusom,i mislim da ce doci ako pato ode u PSG,jer ga i PSG zeli,a oni mogu kesirati,a danas je kes sve
Za vikend je već danas odloženo dva meča, a postoje realne šanse da ova brojka bude puno veća. Subota će tako proći bez italijanskog fudbala pošto su odloženi mečevi između Rome i Intera, odnosno Ćezene i Katanije koji su na programu bili tog dana. Kada su u pitanju mečevi koji su na programu u nedelju, kada se između ostalog igra i derbi u Milanu između istoimene ekipe i Napolija, njihovo odigravanje zavisiće od daljeg razvoja meteorološke situacije na Apeninskom poluostrvu.
Ti seguiremo anche noi
Ti seguiremo anche noi
- paolomontero
- Kontakt:

Ti seguiremo anche noi
Ti seguiremo anche noi
@montero to mi je bio avatar prije ovog
Allegri "Conte podcjenjuje svoje igrace a to nije dobro.Ne bi da gledam u tudje dvoriste niti da zadirkujem Contea"
E moj Allegri, jadan si...
Allegri "Conte podcjenjuje svoje igrace a to nije dobro.Ne bi da gledam u tudje dvoriste niti da zadirkujem Contea"
- paolomontero
- Kontakt:
juventus 0244 je napisao/la:@montero to mi je bio avatar prije ovog![]()
ma joj volio bih da sutra zabijemo 4 gola sieni i usutkamo sve kriticare..i ne treba pricati o njima sve najbolje,slicno sto roditelji ne bi trebali svoju djecu u nebesa dizati
svidja mi se slika

ovo sam stavio na temu seria A,previse su gluposti poceli da pisu
Ti seguiremo anche noi
Ti seguiremo anche noi
- paolomontero
- Kontakt:
Frederik Sorensen - Buduća stijena u srcu Juventusove odbrane? volio bih da se on vrati u juventus
molim vas procitajte ovo,svi juventini bi ovo trebali dobro znati
http://www.b92.net/sport/teme/novakovic ... _id=579182
molim vas procitajte ovo,svi juventini bi ovo trebali dobro znati
http://www.b92.net/sport/teme/novakovic ... _id=579182
Ti seguiremo anche noi
Ti seguiremo anche noi
- Bianconeri1988
- Kontakt:
@juventus0244
Ma kakav Allegri, levat mrtvi, jedva čekam srijedu i da mu Conte održi još jednu lekciju, Allegri smatra kako Conte potcjenjuje svoje igrač, dok ja mislim da ih prije drži čvrsto na zemlji i ne diže u visine i dobro je to što radi što im to ponavlja pred svaku utakmicu, ne dozvoljava im da se opuste ni sekunde.
Šta ćemo mi na onoj ss.ba ligi? Dvije tekme nam odgođene?
Opet sam bio strijelac.
@SoloJuve26
Vala kakav god da je De Ceglie ima bolji centaršut od Chiellinija
, u tome se moramo složiti, Chiellini mi nekako djeluje kao neka teška smlata s loptom u nogama, a i čekaju Chiellinija teške utakmice u narednom periodu, bolje je da igra štopera manje se umara, a i odbrana nam je čvršća kad su tu Barzagli i Chiellini.
@Montero
Vidiš na ovom videu s kojom jednostavnošču i lakoćom Matri zabija, samo mu treba prava lopta, zato i govorim da nam treba neki fantasista kojeg nemamo godinama nego neki napadač kojeg mnogi žele.
Ma kakav Allegri, levat mrtvi, jedva čekam srijedu i da mu Conte održi još jednu lekciju, Allegri smatra kako Conte potcjenjuje svoje igrač, dok ja mislim da ih prije drži čvrsto na zemlji i ne diže u visine i dobro je to što radi što im to ponavlja pred svaku utakmicu, ne dozvoljava im da se opuste ni sekunde.
Šta ćemo mi na onoj ss.ba ligi? Dvije tekme nam odgođene?
Opet sam bio strijelac.
@SoloJuve26
Vala kakav god da je De Ceglie ima bolji centaršut od Chiellinija
@Montero
Vidiš na ovom videu s kojom jednostavnošču i lakoćom Matri zabija, samo mu treba prava lopta, zato i govorim da nam treba neki fantasista kojeg nemamo godinama nego neki napadač kojeg mnogi žele.
Ž '21!
- paolomontero
- Kontakt:
Za Amaurija je ušteda od 2,5 miliona evra. Za Tonija skoro 2 miliona. Slično i za Iaquintu, mada tu Juventus ima udeo, ali opet pričamo o uštedi od skoro milion evra. Za Marca Mottu skoro 500 hiljada evra a isto i za Michelea Pazienzu.
Sve ukupno, Juventus je u ovom prelaznom roku zaradio (ili bolje reći uštedeo) oko 6,5 miliona evra.
Do leta ušteda na platama dostići će 15 miliona evra koje bi Juventus mogao negde drugde da uloži.
Sve ukupno, Juventus je u ovom prelaznom roku zaradio (ili bolje reći uštedeo) oko 6,5 miliona evra.
Do leta ušteda na platama dostići će 15 miliona evra koje bi Juventus mogao negde drugde da uloži.
Ti seguiremo anche noi
Ti seguiremo anche noi
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Objašnjavao sam neki dan da nismo ništa uštedili niti zaradili, sve te pare od plaća igrača koji su napustili klub su otišle na igrače koji su došli u ovom mjesecu.
Zadnja izmjena: Bianconeri1988, dana/u 04 feb 2012, 18:52, ukupno mijenjano 1 put.
Ž '21!
@Bianconeri1988
Jednostavno Konte osjeća da novinari previše opterećavaju igrače Juventusa i on im poručuje ako Juventus nisu smatrali favoritom prije prvenstva (čak su se ismijavali sa pojačanjima) od kud sad da se ta priča potencira, pravo ih zeza.

Jednostavno Konte osjeća da novinari previše opterećavaju igrače Juventusa i on im poručuje ako Juventus nisu smatrali favoritom prije prvenstva (čak su se ismijavali sa pojačanjima) od kud sad da se ta priča potencira, pravo ih zeza.
Pa vama se samo računa bonus par i to je to, a one dvije otkazane otpadajuŠta ćemo mi na onoj ss.ba ligi? Dvije tekme nam odgođene?![]()
Opet sam bio strijelac.![]()
![]()
- harebianconero
- Kontakt:
Jel igramo sutra u 20:45 ili je pomjeren termin u 15:00 
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
- Bianconeri1988
- Kontakt:
@juventus0244
A ništa, onda ćemo i ovo kolo zabilježiti poraz.
Conte je mudro okrenuo vodu na svoj mlin i sad ih prca koliko hoće i kad hoće i treba tako, pogotovo ove sa Sky-a i Gazzetta-e, a sa onom kapicom protiv Udinesea je pokazao da je ponosni juventino, pošto na onoj kapici piše forza Juve, oni italijani ga zezaju da je pravi ultras.
Inače Gigi Buffon će sutra odigrati svoju 600. utakmicu u karijeri. Mogao bi on na kraju doći do cifre 1000.
Iz današnje Gazzette

A ništa, onda ćemo i ovo kolo zabilježiti poraz.
Conte je mudro okrenuo vodu na svoj mlin i sad ih prca koliko hoće i kad hoće i treba tako, pogotovo ove sa Sky-a i Gazzetta-e, a sa onom kapicom protiv Udinesea je pokazao da je ponosni juventino, pošto na onoj kapici piše forza Juve, oni italijani ga zezaju da je pravi ultras.
Inače Gigi Buffon će sutra odigrati svoju 600. utakmicu u karijeri. Mogao bi on na kraju doći do cifre 1000.
Iz današnje Gazzette

Ž '21!
- harebianconero
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.