Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
- kenan_tm87
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Nisam u toku, ko je igrao koje godine ?
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- maroonGiant
- Kontakt:
Vi je nebi sigurno uzeli, jer ste te godine zavrsili na visokom 7 mjestukenan_tm87 je napisao/la:Prvenstvo 1999 nije zavrseno REGULARNO. Ni 1998 nije titulu uzeo prvi sa tabele, mozda ni tada to ne bi bio slucaj. Znaci, prvenstvo nije privedeno kraju. Ne znam sta je tu toliko tesko za skontati
- kenan_tm87
- Kontakt:
On je rekao ovo: "Samo validni kao i u svakoj drugoj drzavi (znaci od UEFE priznato i preko cega izlazis u europu)". Jeste li igrali Evropu te sezone? Niste. Da li je prvenstvo zavrseno onako kako je trebalo biti zavrseno, kao recimo sezonnu prije? Nije. Da li je sezonu prije titulu osvojio onaj koji je na kraju prvenstva, prije play offa, zavrsio na 1.mjestu? Nije. Da li je regularna titula Sarajeva te sezone? Nije. Da li je savez te sezone bio na celu sa Pusinom (SDA) i da li je najveci sponzor te sezone Sarajeva bila upravo SDA? Jeste. Da li je to politicka titula, dodijeljena nazor samo da bi politicki klub imao jedan trofej vise iako je to prvenstvo prema Uefi nevazece? Jeste.
Prijatno i doviđenja na tu temu.
FORZA ZELJO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Eh evo primjer mitomanije na djelu,citajte ljudikenan_tm87 je napisao/la:On je rekao ovo: "Samo validni kao i u svakoj drugoj drzavi (znaci od UEFE priznato i preko cega izlazis u europu)". Jeste li igrali Evropu te sezone? Niste. Da li je prvenstvo zavrseno onako kako je trebalo biti zavrseno, kao recimo sezonnu prije? Nije. Da li je sezonu prije titulu osvojio onaj koji je na kraju prvenstva, prije play offa, zavrsio na 1.mjestu? Nije. Da li je regularna titula Sarajeva te sezone? Nije. Da li je savez te sezone bio na celu sa Pusinom (SDA) i da li je najveci sponzor te sezone Sarajeva bila upravo SDA? Jeste. Da li je to politicka titula, dodijeljena nazor samo da bi politicki klub imao jedan trofej vise iako je to prvenstvo prema Uefi nevazece? Jeste.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- kenan_tm87
- Kontakt:
Maleni, ostao si mi duzan odgovor sa prosle stranice. Sto si se usutio? 
FORZA ZELJO
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Mito bekrijokenan_tm87 je napisao/la:On je rekao ovo: "Samo validni kao i u svakoj drugoj drzavi (znaci od UEFE priznato i preko cega izlazis u europu)". Jeste li igrali Evropu te sezone? Niste. Da li je prvenstvo zavrseno onako kako je trebalo biti zavrseno, kao recimo sezonnu prije? Nije. Da li je sezonu prije titulu osvojio onaj koji je na kraju prvenstva, prije play offa, zavrsio na 1.mjestu? Nije. Da li je regularna titula Sarajeva te sezone? Nije. Da li je savez te sezone bio na celu sa Pusinom (SDA) i da li je najveci sponzor te sezone Sarajeva bila upravo SDA? Jeste. Da li je to politicka titula, dodijeljena nazor samo da bi politicki klub imao jedan trofej vise iako je to prvenstvo prema Uefi nevazece? Jeste.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ko izgubi dobitak, dobije gubitak.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa to smo utvrdili nije ni s kim kao ni zeljo koji je zavrsio na visokom 7. mjestu a ni jedan drugi klub nego djecace moj plavi haj naleti oko osmice u Titovu sutra 
- kenan_tm87
- Kontakt:
Niko i ne pokusava demantovati bilo koju od tih cinjenica, nego samo djecije upadice. Zasto me to ne cudi.
Zeljo je te sezone jos uvijek bio mamuran od Zubandana.
Zeljo je te sezone jos uvijek bio mamuran od Zubandana.
FORZA ZELJO
- maroonGiant
- Kontakt:
A de mi reci jel se priznaje titula Zvezde prosle godine (nisu igrali evropu) ili ne ? De mi reci jel u seriji A Inter regularno osvojio 2 titule prvaka i da li su one priznate? Ima jos milion primjera. Mozes ti pricati koliko hoces titula je zvanicno priznata od strane saveza. Nasi klubovi igraju ligu kojeg saveza? Da je kojim slucajem prije par godina ostala suspenzija naseg saveza i nismo isli u evropu da li bi se vama brojala ta titula ? Titula je priznata ZVANIČNO od saveza koji je oformio ligu i koju upravlja njom, tako da ****...kenan_tm87 je napisao/la:On je rekao ovo: "Samo validni kao i u svakoj drugoj drzavi (znaci od UEFE priznato i preko cega izlazis u europu)". Jeste li igrali Evropu te sezone? Niste. Da li je prvenstvo zavrseno onako kako je trebalo biti zavrseno, kao recimo sezonnu prije? Nije. Da li je sezonu prije titulu osvojio onaj koji je na kraju prvenstva, prije play offa, zavrsio na 1.mjestu? Nije. Da li je regularna titula Sarajeva te sezone? Nije. Da li je savez te sezone bio na celu sa Pusinom (SDA) i da li je najveci sponzor te sezone Sarajeva bila upravo SDA? Jeste. Da li je to politicka titula, dodijeljena nazor samo da bi politicki klub imao jedan trofej vise iako je to prvenstvo prema Uefi nevazece? Jeste.
Ovo za SDA i politicki klub ne zelim ni da komentarisem, ocito se ne sjecas plavog SDA šala koji je izašao baš tih godina? Koliko su nama bili sponzori toliko su i vama...
- kenan_tm87
- Kontakt:
Nisu igrali Evropu zbog licence i dugovanja a ne jer prvenstvo nije regularno zavrseno. Isao je sljedeci sa tabele, sto znaci da je Uefa regularno priznala prvenstvo. Nisam upoznat sa Interom, ne pratim strane lige. Kazem ti, titula je priznata od Pusine, SDA, a vi vec vrlo dobro znate koliko su vas gurali tih godina, nekakvi milioni posudjivani, kakvu ste ekipu imali, kako ste sirili istinu o Bosni za vrijeme rata, itd. Imas li neke dokaze kako je to Zeljo poguran od SDA, ja za vase imam.
Ja sam odgovorio na ono sto je receno da su to sve zvanicne titule koje je priznala Uefa i preko kojih se izaslo u Evropu, sto jednostavno nije tacno.
Ja sam odgovorio na ono sto je receno da su to sve zvanicne titule koje je priznala Uefa i preko kojih se izaslo u Evropu, sto jednostavno nije tacno.
FORZA ZELJO
A po tebi kome su trebali dodjeliti titulu?kenan_tm87 je napisao/la:Nisu igrali Evropu zbog licence i dugovanja a ne jer prvenstvo nije regularno zavrseno. Isao je sljedeci sa tabele, sto znaci da je Uefa regularno priznala prvenstvo. Nisam upoznat sa Interom, ne pratim strane lige. Kazem ti, titula je priznata od Pusine, SDA, a vi vec vrlo dobro znate koliko su vas gurali tih godina, nekakvi milioni posudjivani, kakvu ste ekipu imali, kako ste sirili istinu o Bosni za vrijeme rata, itd. Imas li neke dokaze kako je to Zeljo poguran od SDA, ja za vase imam.
https://****.com - Secret Dating - No Selfie - Anonymous Adult Dating - [url=https://****.com/girls.html] Verified Girls Chat [/url]
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
zelji su trebali posto je bio sedmi a ne Sarajevu koje je bilo prvo 
- kenan_tm87
- Kontakt:
Nikome, prvenstvo nije odigrano do kraja i samim tim nije ni regularno. Sta imaju dodijeljivati politicku titulu kad se ionako ne moze u Evropu. Onda i Posusje ima titulu te godine ako je ima i Sarajevo.
FORZA ZELJO
Da da u pravu si jer je ns herceg bosne bio priznat od UEFA-ekenan_tm87 je napisao/la:Nikome, prvenstvo nije odigrano do kraja i samim tim nije ni regularno. Sta imaju dodijeljivati politicku titulu kad se ionako ne moze u Evropu. Onda i Posusje ima titulu te godine ako je ima i Sarajevo.
https://****.com - Secret Dating - No Selfie - Anonymous Adult Dating - [url=https://****.com/girls.html] Verified Girls Chat [/url]
- maroonGiant
- Kontakt:
Gdje su ti tvoji dokazi, rekla kazala? Spominjes Pusinu i sad kao to je to.
Evo sad ti govorim, očito se ne sjećaš šala tvog voljenog kluba sa SDA oznakom, garant si i zaboravio načelnika i ostale iz SDA stranke što su u vašem klubu funkcioneri bili, zaboravio si i kako ste stadion dobili "za djabe", ili misliš da ste oduvijek bili vlasnici tog dijela zemlje.. Smiješna vam je ta priča politički klub, radnička klasa, dobro znamo šta se sve dešavalo tih godina nakon rata, i **** ga nije ni moglo drukčije , ali da bi prosipao tu mitomansku priču ovdje moraš imati vremensku mašinu i izbrisati po historije ili barem malo pustiti da prodje, nebi li raja zaboravila, onda ti možda i prođe...
Evo sad ti govorim, očito se ne sjećaš šala tvog voljenog kluba sa SDA oznakom, garant si i zaboravio načelnika i ostale iz SDA stranke što su u vašem klubu funkcioneri bili, zaboravio si i kako ste stadion dobili "za djabe", ili misliš da ste oduvijek bili vlasnici tog dijela zemlje.. Smiješna vam je ta priča politički klub, radnička klasa, dobro znamo šta se sve dešavalo tih godina nakon rata, i **** ga nije ni moglo drukčije , ali da bi prosipao tu mitomansku priču ovdje moraš imati vremensku mašinu i izbrisati po historije ili barem malo pustiti da prodje, nebi li raja zaboravila, onda ti možda i prođe...
- kenan_tm87
- Kontakt:
Zelji je oteta zemlja na Marijinom Dvoru i zbog toga je dobio dio zemljista (a ostalo je vec zeljeznica posjedovala) i zajednickim snagama, radnim akcijama, u etapama se napravio stadion. Ja znam da je Sarajevo tih godina dobijalo donacije od nekih preduzeca, za to postoje pisani dokumenti, i to ogromne cifre, guralo se na sve moguce nacine. Sjecam se sala, a opet te pitam koji je to konkretan cin pomoci od njih. Mogu i ja napraviti salove, ispred neke svoje stranke, i dijeliti navijacima.
FORZA ZELJO
Jadna majkokenan_tm87 je napisao/la:Zelji je oteta zemlja na Marijinom Dvoru i zbog toga je dobio dio zemljista (a ostalo je vec zeljeznica posjedovala) i zajednickim snagama, radnim akcijama, u etapama se napravio stadion. Ja znam da je Sarajevo tih godina dobijalo donacije od nekih preduzeca, za to postoje pisani dokumenti, i to ogromne cifre, guralo se na sve moguce nacine. Sjecam se sala, a opet te pitam koji je to konkretan cin pomoci od njih. Mogu i ja napraviti salove, ispred neke svoje stranke, i dijeliti navijacima.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
UEFArodjenisa je napisao/la:Moze li mi neko pojasniti zbog cega se pojavljuju ovolike razlike u izjavama forumasa u pogledu trofeja FKS i Zelje.
Fakat nisam upoznat o cemu je rijec,i ko je relevantan da objavi zvanicne podatke ?
Hvala u naprijed
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Uredu ,slazem se da je UEFA relevantna ,a da li su podaci koje ti iznosis ustvari UEFA -ini podacijovanmaksimovic je napisao/la:UEFArodjenisa je napisao/la:Moze li mi neko pojasniti zbog cega se pojavljuju ovolike razlike u izjavama forumasa u pogledu trofeja FKS i Zelje.
Fakat nisam upoznat o cemu je rijec,i ko je relevantan da objavi zvanicne podatke ?
Hvala u naprijed
.. dvore gradi Komadina Mujo, sred Mostara najljepšega grada ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.