bravo momci, Berlin stižemo!
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Kao što je Dortmund bio oštećen prošli put sve se vraćaschweinsteiger je napisao/la:Kakvim igracima?
**** ih Gagelman i ona dva nesvirana penala

De nadji snimak one situacije i reci je li lopta 100% bila u golu.BvB09 je napisao/la:Kao što je Dortmund bio oštećen prošli put sve se vraćaschweinsteiger je napisao/la:Kakvim igracima?
**** ih Gagelman i ona dva nesvirana penala

Nismo mi vama krivi što ne znate penale izvoditischweinsteiger je napisao/la:De nadji snimak one situacije i reci je li lopta 100% bila u golu.
I ako jeste,mogao je drugi penal svirat.Ili ste tolika sirotinja da vam se treba duplo vracat?

Miki asistirao, a počeo se i mlatiti tako da ipak ima života u njemu. Sreća nije pucao penal.
 Miki asistirao, a počeo se i mlatiti tako da ipak ima života u njemu. Sreća nije pucao penal.  Kehl kod penala objasnio Hummyju šta znači imati jaja. Zaslužio je svoje mjesto u klupskom HoF.
 Kehl kod penala objasnio Hummyju šta znači imati jaja. Zaslužio je svoje mjesto u klupskom HoF. 

Clutch je napisao/la:Pokosio Lewandowskog i skin'o penal precijenjenom izdajniku. Langerak

Sve sto si naveo je tacno, pogotovo za vecerasnju igru, Kagawa je bio kao duh hem nam je upropastio dvije tri izgledne prilike, hem je glavni krivac za gol.. Ali da bi Miki bio stalno u igri potrebno je dovesti jos igraca koji znaju stati na loptu i dodat fin pas, a ne samo trcati ko konjiKlopp je napisao/la: Ulaskom Mikija igra puno povezanija i puno ozbiljnije je sve to djelovalo. Imao je dosta dobrih poteza. Miki jednostavno mora igrati, ima taj takmicarski duh, trci ko konj, ne stedi se i to se mora cijeniti. Nije sve u statistici golova i asistencija.

ispravio je proslogodisnju nepravdu
  ispravio je proslogodisnju nepravdu   

Sretno zaslužio je Kloponja da se oprosti sa trofejom: Ako ste za kupovinu Gecea Bujrum
 Sretno zaslužio je Kloponja da se oprosti sa trofejom: Ako ste za kupovinu Gecea Bujrum  

Hare_BvB je napisao/la: OTAC - jedan, jedini i neponovljivi

https://giphy.com/gifs/xTiTnf4GSRWnoOWf2U/fullscreen" onclick="window.open(this.href);return false;

Hvala effe...rekoh ti ja da ste trebali vise slaviti u nedeljueffe_sa je napisao/la:Čestitke na pobjedi.....
 Al' zao mi vas sad zbog ovih povreda...nadam se da cete ipak zaigrati u Berlinu ove sezone.
  Al' zao mi vas sad zbog ovih povreda...nadam se da cete ipak zaigrati u Berlinu ove sezone.  

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.