ekii je napisao/la:I kad sam pomislio da sam pogrijesio sto sam zvizdao Varesanovicu ,jer je jedini covjek od svih ovih uhljupako koji dade ostavku on je povuce i jos me nazva placenikom!Od sada u meni ima mrtvog neprijatelja jer ja volim Sarajevo a mrzim i Blekice i Baljke i da ne nabrajam ,a medu njima je sad i Varesanovic
!Pa ne mogu vjerovati da u BiH u svim segmentima zivota ,bilo ko kad treba da da ostavku ili je to na nacionalnoj osnovi sto ga tjeraju,ili ostaje za dobrobit necega,ili ko Usanovic iz principa,ili ko nas Mirza djeca za njim placu pa me ovo malo posjeti na onog hodzu sto je pipkao curicu,a njene ko drugarice stale u hodzinu odbranu
.E pa Mirza nece to moci!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
prvo ,najveca laz je da ga svi igraci gotive,pogledaj press koliko ih je bilo ...i ispitaj ostale sta kazu;)nick je napisao/la:Zagor je napisao/la:Da bio sam i ja, al zar ti stvarno misliš da je jedini krivac Blekić, ne , jedini ovdje koji ga je ometao da dobro radi sam svoj posao je Baljak i co - to su rekli ne samo Blekić nego i ostali koji su podnijeli ostavke. Pa oni već godinama srozavaju Sarajevo, navijači traže preventveno njihove ostvake, al jbg oni su još tu.nick je napisao/la: vecina vas je bila potpuno iznenadjena zbunjena u prvi mah kad je uprava podnijela ostavku i kad ste saznali da nema plata,sto me vodi do zakljucka da ste tek saznali kad je NEKO nesto reko i uputio vas gdje treba da pljujete...
ni jednog trenutka nisam spoeno blekica samo mirzu,uopste nisam ulazio u raspravu blekic,bp baljak i slicni...samo sam reko ako ga podrzava mirzu kao trenera toliko igraca koji sa njim svaki dan treba da se prispita pljuvanje njega...ali nebitno
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Samo da dodam i prije Blekića je ista garnitura prozivana za krađu i da podnesu ostavke ali nedaju istu da bi danas imao ovaj sveopšti haos pa da moram da biram između dva zla Mućo-Baljak. Ja biram ovog prvog manje je zla nanijeo nego ovaj mafijaš mislim da sam izabrao ako već moram, manje zlo ali najviše bi volio da svi u paketu odu iz naše SVETINJE!A Blekić je kolateralna šteta njemu samo zamjeram što se nije borio do kraja, pa poginuo kao čovjek a ne ovako povuči se ko capi!A valjda je svatio da je nemočan protiv mafije to je organizacija to nisu sitni lopovi poput ugostitelja kojeg je smješno otjerati ali ove hmm , ;)velika nas borba čeka sa njima pogani su!POBIJEDIT ĆEMO AKO BOG DA!Zagor je napisao/la:Da bio sam i ja, al zar ti stvarno misliš da je jedini krivac Blekić, ne , jedini ovdje koji ga je ometao da dobro radi sam svoj posao je Baljak i co - to su rekli ne samo Blekić nego i ostali koji su podnijeli ostavke. Pa oni već godinama srozavaju Sarajevo, navijači traže preventveno njihove ostvake, al jbg oni su još tu.nick je napisao/la: vecina vas je bila potpuno iznenadjena zbunjena u prvi mah kad je uprava podnijela ostavku i kad ste saznali da nema plata,sto me vodi do zakljucka da ste tek saznali kad je NEKO nesto reko i uputio vas gdje treba da pljujete...
Sarajevo ljubavi moja!
-
- Kontakt:
Ima nas koji mislimo drukcije i po meni ispravnije od famoznog sjevera,ali mi nismo navijaci,oni se nalaze na istom,eee moja djeco
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
sve receno!sekac je napisao/la:Samo da dodam i prije Blekića je ista garnitura prozivana za krađu i da podnesu ostavke ali nedaju istu da bi danas imao ovaj sveopšti haos pa da moram da biram između dva zla Mućo-Baljak. Ja biram ovog prvog manje je zla nanijeo nego ovaj mafijaš mislim da sam izabrao ako već moram, manje zlo ali najviše bi volio da svi u paketu odu iz naše SVETINJE!A Blekić je kolateralna šteta njemu samo zamjeram što se nije borio do kraja, pa poginuo kao čovjek a ne ovako povuči se ko capi!A valjda je svatio da je nemočan protiv mafije to je organizacija to nisu sitni lopovi poput ugostitelja kojeg je smješno otjerati ali ove hmm , ;)velika nas borba čeka sa njima pogani su!POBIJEDIT ĆEMO AKO BOG DA!Zagor je napisao/la:Da bio sam i ja, al zar ti stvarno misliš da je jedini krivac Blekić, ne , jedini ovdje koji ga je ometao da dobro radi sam svoj posao je Baljak i co - to su rekli ne samo Blekić nego i ostali koji su podnijeli ostavke. Pa oni već godinama srozavaju Sarajevo, navijači traže preventveno njihove ostvake, al jbg oni su još tu.nick je napisao/la: vecina vas je bila potpuno iznenadjena zbunjena u prvi mah kad je uprava podnijela ostavku i kad ste saznali da nema plata,sto me vodi do zakljucka da ste tek saznali kad je NEKO nesto reko i uputio vas gdje treba da pljujete...
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
- Megamon
- Kontakt:
Koliko ljudi toliko cudi,tako da se ne moze ocekivati da svi razmisljaju isto.Barem nam je svima zajednicko da prvo treba otjerati baljka alihodjica i merdanovica.Sa njima bi i mirza otisao
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
pa gdje ste vi ispravni ,sto ste dopustili da VAS uzimaju 15 godina....jeli ispravni,kako pored vas ISPRAVNIH da nam klub bude u minusu 4 000 000,iako je toliko otprilike ,do sada bilo od evrope para....da nekazem prodaje igraca,ulazznica,sponzora bla bla bla,.....kako to da GOSPODO ispravni navijaci,porodicno se ulazi u klub i kradde,kako to gospodo ISPRAVNI da su vama godinama i godinama pred ocima ISTI ovi mafijasi srozavali ime FKS i godinama PRED VASIM OCIMA krali , mesetarili.....KAKO ISPRAVNI MOLIM TE ODGOVORI ....jel ti mozda smeta kada neko od starijih kaze, "da je nama ovako stalo do kluba kao njima, nebi nam ovako bilo" ? boli jel de....a ist e ove lopove ste VI kovali u zvijezde zar ne?padobranac1978 je napisao/la:Ima nas koji mislimo drukcije i po meni ispravnije od famoznog sjevera,ali mi nismo navijaci,oni se nalaze na istom,eee moja djeco
ma necu nikog nista da ispitujem cisto onako normalno pricamo,znam dosta ljudi starijih sto nemaju nikakve veze sa klubom nit se guraju gdje,sve sto rade jest idu na utakmice i vole sarajevo i dosta ih je reklo ako su onako igrali bez para svaka im cast.vjerovatno ce isto reci oni koji imaju porodicu i koji se bore da da obezbjede osnovne stvari u zivotu ali hajde...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
ma nemoj tako, sto mu nesastavis nesto kao "danas kad postajem mirzin..." pa da imas i himnu.... vecina navijaca grijesi, mi smo svi ludi, mi nevidimo, ostavite baljka i co, dajte napravite im neki racun da im mi uplacujemo i da uopste nedolazimo pa FKS igra bolje bez navijaca...padobranac1978 je napisao/la:Ima nas koji mislimo drukcije i po meni ispravnije od famoznog sjevera,ali mi nismo navijaci,oni se nalaze na istom,eee moja djeco
ako su mogli 10 godina sta je sad problem ? 4 mjeseca vise bole ? halalicu i 5 plata ako znam da je to za nesto sto volim i ako je za bolje sutra...nick je napisao/la:ma necu nikog nista da ispitujem cisto onako normalno pricamo,znam dosta ljudi starijih sto nemaju nikakve veze sa klubom nit se guraju gdje,sve sto rade jest idu na utakmice i vole sarajevo i dosta ih je reklo ako su onako igrali bez para svaka im cast.vjerovatno ce isto reci oni koji imaju porodicu i koji se bore da da obezbjede osnovne stvari u zivotu ali hajde...
nije HALALI ,nego je problem sto sponzori nisu htjeli pare da uplacuju na PRIVATNI racun nihada baljka nego su htjeli da se DEBLOKIRA racun FKS sto pomenuti seronja nije DOPUSTIO!a plate bi bile isplacene...coberx je napisao/la:ako su mogli 10 godina sta je sad problem ? 4 mjeseca vise bole ? halalicu i 5 plata ako znam da je to za nesto sto volim i ako je za bolje sutra...nick je napisao/la:ma necu nikog nista da ispitujem cisto onako normalno pricamo,znam dosta ljudi starijih sto nemaju nikakve veze sa klubom nit se guraju gdje,sve sto rade jest idu na utakmice i vole sarajevo i dosta ih je reklo ako su onako igrali bez para svaka im cast.vjerovatno ce isto reci oni koji imaju porodicu i koji se bore da da obezbjede osnovne stvari u zivotu ali hajde...
ok halalit ces 5 plata a od cega ces zivjet? posudit? od cega ce ti djete zivjet?sto ce arsenijevic volit,scepanovic,kojasevic,gutic itd itd itd...coberx je napisao/la:ako su mogli 10 godina sta je sad problem ? 4 mjeseca vise bole ? halalicu i 5 plata ako znam da je to za nesto sto volim i ako je za bolje sutra...nick je napisao/la:ma necu nikog nista da ispitujem cisto onako normalno pricamo,znam dosta ljudi starijih sto nemaju nikakve veze sa klubom nit se guraju gdje,sve sto rade jest idu na utakmice i vole sarajevo i dosta ih je reklo ako su onako igrali bez para svaka im cast.vjerovatno ce isto reci oni koji imaju porodicu i koji se bore da da obezbjede osnovne stvari u zivotu ali hajde...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- zlaya_tm87
- Kontakt:
kakav je to gol primio hamzic, ne stigoh sinoc gledati pregled? ima l' mozda neko da je stavio online?
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!
-
- Kontakt:
E po ovome tvom postu se vidi tvoj iq,a po tebi i po tvome razmisljanju se vidi da si ti neki "ultras" novopeceni sa sjevera,jer mi koji pratimo sarajevo dvije,tri decenije nemamo pojma,ali ti i slicni tebi to ne razumijete.nebitno,hajte vi u udruzenje dizati revoluciju,pa onda opleti po zastitarima,zalosni ste,osim u navijanju...pozdrav starim pitarima...
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
To niko nije osporio, svaka im cast za borbenost i sve sto su uradili ove polusezone. Navijaci su i poraze nagradjivali aplauzom. Fino je dogovoreno sa igracima da odluce sta god hoce i da ce ih horde podrzat, i da su zasluzili plate (i da nisu moraju se isplatit) i nakon toga oni odu na pres gdje sjede sa merdanovicem i baljkom. To je problem.nick je napisao/la:ma necu nikog nista da ispitujem cisto onako normalno pricamo,znam dosta ljudi starijih sto nemaju nikakve veze sa klubom nit se guraju gdje,sve sto rade jest idu na utakmice i vole sarajevo i dosta ih je reklo ako su onako igrali bez para svaka im cast.vjerovatno ce isto reci oni koji imaju porodicu i koji se bore da da obezbjede osnovne stvari u zivotu ali hajde...
Vjerovatno su i oni skontali do sad zbog cega je bio onakav odnos prema njima na kosevu (mada ja to ne podrzavam), ali konstantno baljak i co. pokusavaju sa sebe prebaciti lopticu da bi navijaci bili protiv nekog drugog.
Borili smo se protiv tih ljudi i prije nove uprave borit cemo se i dalje.
Horde Zla - 04 Maj '08 - I nas ce Sjever opet biti najjaci !
...JA SAM SARAJEVO...
Evo brate ja nisam ni ultras ni clan udruzenja ni bordo prijatelja, hajd mi ti objasni onda citavu situaciju od recimo odlaska sumana pa do danas. Ili posto si dobro upoznat sa situacijom od prije objasni mi od 1998 pa do danas sta se to sve desavalo sto neznamo a ti i jos par ljudi znate. Nije provokacija nikakva. Mozes i na PM a mozemo i kafu popit.
...JA SAM SARAJEVO...
Tako je padobranac, ovdje sve neki insajderi sve znaju. Do prije sedam dana niko nije ni znao da se igraci hrane po pekarama, lisnate svirslom i slicno.padobranac1978 je napisao/la:E po ovome tvom postu se vidi tvoj iq,a po tebi i po tvome razmisljanju se vidi da si ti neki "ultras" novopeceni sa sjevera,jer mi koji pratimo sarajevo dvije,tri decenije nemamo pojma,ali ti i slicni tebi to ne razumijete.nebitno,hajte vi u udruzenje dizati revoluciju,pa onda opleti po zastitarima,zalosni ste,osim u navijanju...pozdrav starim pitarima...
Iskreno mene je Blekic razocarao, ako bordo prijatelji zaista iskreno zele dobro ovom klubu, vrijeme je da potraze drugog partnera.
Ako je pak cilj ionako posrnulo sarajevo srozati toliko da ne vrijedi ni marku, onda BP sva cast dobro vam ide. Da li je ovo u pitanju priprema za privatizaciju po oprobanom receptu novopecenih biznismena i raznih taldzijskih grupa, ostaje nam da vidimo.
Pozdrav od pitara koji ne ide po pamet na navijacke forume i u kojekakva udruzenja, nego se informise iz vise izvora i formira vlastito misljenje.
Zalosno je samo sto kad smo imali pravog covjeka za predsjednika (Gracica), nismo ga zastitili od lopova, nego smo iste pustili da ga otjeraju.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
takodjer i ja se pridruzujem molbi...ja nisam niti kakav balavac , niti sam clan ijedne grupe niti icega...idem na sjever , gledam tekme , navijam i naravno pratim situaciju sa strane... pa eto onda ( skroz dobronamjerno) molim vas , de mi vi insajderi objasnite situacijufarek je napisao/la:Evo brate ja nisam ni ultras ni clan udruzenja ni bordo prijatelja, hajd mi ti objasni onda citavu situaciju od recimo odlaska sumana pa do danas. Ili posto si dobro upoznat sa situacijom od prije objasni mi od 1998 pa do danas sta se to sve desavalo sto neznamo a ti i jos par ljudi znate. Nije provokacija nikakva. Mozes i na PM a mozemo i kafu popit.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
dr.van nostrand je napisao/la:takodjer i ja se pridruzujem molbi...ja nisam niti kakav balavac , niti sam clan ijedne grupe niti icega...idem na sjever , gledam tekme , navijam i naravno pratim situaciju sa strane... pa eto onda ( skroz dobronamjerno) molim vas , de mi vi insajderi objasnite situacijufarek je napisao/la:Evo brate ja nisam ni ultras ni clan udruzenja ni bordo prijatelja, hajd mi ti objasni onda citavu situaciju od recimo odlaska sumana pa do danas. Ili posto si dobro upoznat sa situacijom od prije objasni mi od 1998 pa do danas sta se to sve desavalo sto neznamo a ti i jos par ljudi znate. Nije provokacija nikakva. Mozes i na PM a mozemo i kafu popit.
Oni su ubaceni elementi!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.