FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Lamah, Varga i Gera - veliki kvalitet, tesko da se imamo cemu nadati jer nemamo pojedince koji mogu odluciti tekme protiv ovakve ekipe.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- samogrbavica
- Kontakt:
Iskusna ekipa, igraju brzo i zabijaju iz malo prilika, odlika dobrih ekipa. Da smo doveli par iskusnih igraca ima li bi sanse, ovako su nam sanse male. Odigrati pa sta bude..
KHAJ PRICE
- ultrassa1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Jake su obje ekipe pogotovo Ferenc, bice nam tesko stvarno
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
ima li gdje da se gleda a ne samo kladionica
http://www.vipleague.me/football/312524 ... nline.htmlbojamora je napisao/la:ima li gdje da se gleda a ne samo kladionica
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Koliko Ferenc igra brzo - toliko Go Eagles igra sporo te se loša vracaju iz napada i pušta im da letaju. Ima Željo ovdje fine šanse, pogotovo to vidim u ne baš pokretnoj zadnjoj liniji mađara.
Ma nista moramo jos raditi na sebi i to je jedino rjesenje.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Dajte ljudi nisu Dinamo,imaju 10%jaci ekipu od nas u ovom Geri i to je to
Zadnja izmjena: Format, dana/u 02 jul 2015, 20:44, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar! 1921 !
Obje ekipe igraju brz fudbal, s tim da Ferenc ima boljih i iskusnijih igraca. Krila su im strasna, brzi, tehnicari a jaki na nogama a i cesto se vracaju u odbranu. Sredina sa Gerom je dosad nezaobilazna prepreka za Eaglse, a takodjer se doticni dosta ubacuje iz drugog plana. Tako je i dao gol a mogao je i drugi. Nadam se da ce Holandjani proci na neku frljoku jer su na sanse protiv Ferenca veoma male. U protivnom, ako im nekako uspijemo zaustavit krila a proci sredinu mozda bi imali neke sanse, ali veoma tesko.
-
- Kontakt:
Realno je ovaj Ferenc dosta kvalitetniji i biće teško, ali uz maksimalnu požrtvovanost, koncentraciju i sreću možemo do 3. pretkola.
1921
- corleone87
- Kontakt:
Dobro je sto je prva tamo..Da odmah za revans vidimo na cemu smo,mada nista jos u ovom dvomecu nije gotovo.Nikad ne znas kako ce se prelomiti..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
1:1
Janje ceka
Janje ceka

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- corleone87
- Kontakt:
Ma ohladi se janjeAsharaK je napisao/la:1:1
Janje ceka

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Zajeba me brat nendric, izgleda babo dzaba zaklo 

Dobre ekipe, posebno Ferencvaros.Domacinima publika daje krila i bas su preagresivni.Ovaj Lamah predobro krilo stvarno, a i ovaj bek na njegovoj strani odlican. O Geri ne treba trositi rijeci.Prizeljkujem prolazak GAE jer su u odbrani dosta suplji i sigurno da bi mi to mogli iskoristiti.
edit.jos da dodam da ferencvaros igra bez hajnala i sestaka kojih nema ni na klupi...
edit.jos da dodam da ferencvaros igra bez hajnala i sestaka kojih nema ni na klupi...
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
Ne znas koji su tezi. U isto vrijeme nisu nista posebno. Bijeli imaju sporu zadnju liniju i suplje bekove (Lea **** ko stigne). Sareni igraju bolje u polju, ali imaju problem s realizacijom. Rekao bih da ih **** i sparina.
Mozemo mi ovo, jer ne moramo.

Mozemo mi ovo, jer ne moramo.

Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
Ferenc ce igrati bez publike, pa neke sanse i postoje. 

-
- Kontakt:
za nas bi bolje bilo da nekim slucajem iz ovog dvomeca GAE izadje kao pobjednik. lakse bi se nosili s njima iako su i oni jako opasni.
sa ferencvarosem bi tesko izasli kao bolji iz dvije utakmice.
u svakom slucaju ispred nas je veliki ispit.
sa ferencvarosem bi tesko izasli kao bolji iz dvije utakmice.
u svakom slucaju ispred nas je veliki ispit.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
Željezničar za život cijeli!
Bez publike. Faktor.
Samo polako, vjerujem Odi i momcima. Nema srkleta i nije o glavu.
Samo polako, vjerujem Odi i momcima. Nema srkleta i nije o glavu.
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 31 gost.