FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

TRUST
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la TRUST » 24 sep 2012, 18:40

I onda kad vidim kako se smiju kad se navijaci bore za klub pa koda su neke zvijezde a oni propali igrac.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 sep 2012, 18:46

TRUST je napisao/la:I onda kad vidim kako se smiju kad se navijaci bore za klub pa koda su neke zvijezde a oni propali igrac.
brate treba ih u hradu sa curama pocet vracat kuci ...prosut mu pice na kosulju gdje god ga zateknes dok se ne nauce pameti..pa ne moze vise tako...do sad nisma bio za maltretiranje igraca kontam nisu krivi..ma nisu istina najmanje su krivi, ali oni su jediniiiiiii koji mogu nesto dobro uraditi ako imaju volje ..pa igrajte ba picke ili idite u Proleter,OFK TUZLU,Maramor i td
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 24 sep 2012, 18:50

FUKARE NIKADA NECE DOZVOLITI GASENJE KLUBA.....PAST CE MRTVA GLAVA AL GA NECE UGASIT
zapamtite..ima ovaj grad jos potencijala i pravih momaka...ako Fukare budu organizovale proteste iznenadit cete se cifrom ljudi a i postupcima.....samo nek se igraju sa nasim strpljenjem...a na izmaku je
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 24 sep 2012, 18:51

SaltCityAttack je napisao/la:
TRUST je napisao/la:I onda kad vidim kako se smiju kad se navijaci bore za klub pa koda su neke zvijezde a oni propali igrac.
brate treba ih u hradu sa curama pocet vracat kuci ...prosut mu pice na kosulju gdje god ga zateknes dok se ne nauce pameti..pa ne moze vise tako...do sad nisma bio za maltretiranje igraca kontam nisu krivi..ma nisu istina najmanje su krivi, ali oni su jediniiiiiii koji mogu nesto dobro uraditi ako imaju volje ..pa igrajte ba picke ili idite u Proleter,OFK TUZLU,Maramor i td
Vjeruj druze ulijecu Fukare na teren i bjeze oni igraci sa terena ,ljudi sa zapada im sve redom psuju, i ovako dvojica balavac sa klupe gledaju prema zapadu i smiju se ko vidi ovih budala sto se nerviraju i odose u svlacionicu. I to igrac Slobode bas njega boli za Slobodu njeg je tu neko uvalio preko stele on fura pricu curicama po carsij ko oni neki igraci. Ma svima to treba iz kluba protjerat.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 sep 2012, 18:55

ma nema brate imam ih evo vecnu na FB ..naljepio sa se ne mogu brate vise ih gledati da postalvjaju **** pjesmice po FB i smjeskaju se i jedu **** .. dosta je viseee.. ocekujem da me sad poskidaju i sa FB jer ce smatrat da nisam upravu..ma nisam ba Qurac upravu..dosta je pjesmica , slikica manekenskih frizurica i reklamiranje kopacki..igrajte p i c k e!!!!!!!!!!!!!

kaze u subotu poslije tekme u vivi pola igraca ... pa proli mu ba pice na kosulju i mars kuci picko po drugu kosulju dok se ne naucis pameti
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 24 sep 2012, 19:00, ukupno mijenjano 1 put.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

TRUST
Kontakt:

Post Postao/la TRUST » 24 sep 2012, 19:04

kralj_je_mrtav je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:ma nema brate imam ih evo vecnu na FB ..naljepio sa se ne mogu brate vise ih gledati da postalvjaju **** pjesmice po FB i smjeskaju se i jedu **** .. dosta je viseee.. ocekujem da me sad poskidaju i sa FB jer ce smatrat da nisam upravu..ma nisam ba Qurac upravu..dosta je pjesmica , slikica manekenskih frizurica i reklamiranje kopacki..igrajte p i c k e!!!!!!!!!!!!!
Cemu udaranje po klincima, ocekujete da klinac od 17 godina bude nosilac Slobodine igre, samo ih pljujete, a to nije dobro. Svaka druga vam je mamin, tatin i tako dalje. Ne ide to tako, nego Davudu pred kucu i molite da se vrati, poslusajte savjet druga kojem je stalo do Slobode.
Nebi njima niko ni rijec reko da se oni bore trude i da daju 100% sebe,neg svi mi koji idemo redovo na Tušanj i pratimo Slobodu pun nam je **** njihoovg glumatanja. Igrac koji uđeu u drugom poluvremenu i igra nekih 20 minuta nako jedne istrcane kontre on polako kod je na Korzu vraca se u odbranu a mi svim silama se branimo. A ima nekih 20 godina pa ti meni reci jel to za napadanja il nije.

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 24 sep 2012, 19:12

SaltCityAttack je napisao/la:ovo igraca sto imamo cast izuzetcima sve ovo treba postrojit i da klimaju glavama dok im se prica i da sute...p i z d a im m a t e r i n a posebno ovoj nasoj djeci "babinim sinovima" koji znaju za prodate utakmice i koji nece da se bore za svetinju..cast ovim igracima koji se bore za svoje porodice i ovim strancima, ali nasa djeca ta nasa skola i oni da budu nezadovoljni ?... pa Sloboda vas je stvorila pi.ke prodane igrajteeeeeeeeee za svetinju...balavci imaju po 17-18-19 godina zive kod roditelja i oni nesto da bojkotuju?...ja ba da sam otac i da imam sina koji bojkotuje i nece da igra za ovaj klub ba istjero bi ga i napolje ..pa onda gledaj da zaradis ..ne znam koliko pretjerujem, ali fakat da imam sina koji ne postuje navijace, klub i ene ko roditelja navijaca tog kluba imao bi dobrih problema ...ovo ostlao problemi koji dolaze oko gradskih struktura i uprave to se treba dignuti i poceti te proteste ovih dana..nadam se da ce neko ovo organizovati
dugo ja vec govorim da je najvise do igraca, izadji na teren, gini za sveti dres pa i izgubi al se makar bori! napravi neki rezultat pa onda reci opstino bem ti ovo ili ono! ja kad vidim da 2 kilometra pretrce po utakmici ne bi dao im ni marke! privuci igrom i rezultatima i sponzore i sve ostalo! **** ga ni ja ne sjedim kod kuce citav dan i ne cekam da mi ko da para, radim citav mjesec pa AKO ISPUNIM PLAN onda mogu ocekivati dobru platu a ovako... :roll:
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 sep 2012, 19:16

nije niko rekao da ga treba udarat treba ga vracaT KUCI iz grada...normalno d ane treba nikog udarat gdje je tu pamet ...halo b to su nasa djeca i oni nas brukaju nece da igraju..kakvi nisu svi 17...treba da se zna kako treba da se ponasaju ...ebo ih klub viva i pozda materina poslije tekme kad izgubis obrukas citav grad, klub i navijace...treba jednom da se zna da se nauci da postujes navijace, ako zelis da budes postovan....dosta je vise nikad nisam bio za ovo, ali nema druge..kad vidim da po fb se smjeskaju smuci mi se ba ..poserem im se na one kopacke nove sto kupuju kad im nicemu ne koriste

evo i crvenocrnitz je nekadasnji igrac momak bio i u mladjim selekcijama reprezentativac i sve i sam to tvrdi...pa zna momak ebote zna kad im orasje dodje pa im ponute po 100km da se pusti tekma ..mislim ta djeca su prodana jer nema plata i prodaju se i to ti je to
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 24 sep 2012, 19:17

Pupi04 je napisao/la:Ljudi sve nas ovo pogadja sto se desava ali na ove predizborne price oko gasenja ne treba nasjedat jer od tog nema nista,neki pokusavaju opet preko Slobode da skupljaju jeftine poene i uz podrsku tuzlanskih portala samo dodaju jos ulja na vatru...
Kroz Slobodu su se smjenljivale apsolutno sve politicke partije i sve su polomile zube i nikakav napredak nisu donijele,vec su dovele do ovog danas...
Ovo sto se dogadja nije samo posljedica nerada zadnja 2-3 mjeseca,vec zadnjih najmanje 5-6 godina gdje je klub samo tonuo dublje i dublje,jer nije problem samo u dugovanjima u parama neg i u tome da su sve firme i koje su bile u klubu prevarene i izmuzene i kad dodamo tu raznorazne restorane,prehrambene objekte svima se nesto duguje i klub kao klub je izgubio obraz i kad dodamo tu igrace trenere i ostale uposlenike svi su na neki nacin prevareni...
Ovi sada sto vode klub pokazuju da su nesposobni i da veze nemaju kako se izvuc iz ove situacije,ali to treba izaci javno i reci sta i kako je u klubu,iako svi manje vise znamo da je situacija yebena nek se vec jednom izadje i kaze ko je zavalio klub u ovu situaciju i ko i koliko treba pomoc da se krene konacno na bolje...
Sto se tice Jasmina,njemu ce kao velika mrlja ostat stanje sporta u gradu,ali treba pogledat i kad je klub imao 25 hiljada mjesecno i 6 hiljada mjesecno da je stanje isto,igraci gladni,sve islo na veresiju,znaci koliko god para da se davalo stanje sve gore i gore,dok na celo kluba ne dodju poslovni,skolovani ljudi koji znaju radit,dzaba i da se daje 100 hiljada dnevno...
Pustite se vise prica oko Tvrtka i ovog onog,kao da se to nije izgradilo Sloboda bi zivnula,bi al u qurcu,svi bi da vode Slobodu da im da malo opstina malo kanton a da oni sjede i hlade muda i kao oni su sposobni znaju vodit klub,u klub treba donosit pare i trazit sponzore a ne da zavisis hocel ti opstina prebacit koju marku,ali tu imamo problem prethodnih vodjenja Slobode,gdje vise ljudi ne zele da cuju i da daju koju marku u klub kad su svi izvarani,i zato klub moraju vodit sposobni ljudi koji ce vratit prije svega imidz i obraz klubu...
Ko sto neko ovdje napisa,odavde do Hercegovine kad krenu nemaju gdje stat jer su svakom objektu ostali duzni,i jos se govori da ce se vratit Sabovici,pa ljudi tako je i Sejo Husara vodio Ditu,sve na veresiju i na kredit i boli ga qurac ima rezultate,i kad ode ostavi dugovanja i onda su svi krivi a on je znao vodit klub :roll:
Izvinjavam se na duzem postu ;)

svaka ti cast na postu, ja ne bi imao vise sta dodati osim da mi je PUN QRAC POLITIKE I BRANJA GLASOVA PREKO SLOBODE! dodjem na forum da vidim sta ima novo u slobodi a citam berbine i sl. copy/paste textove ma dajte molim vas nesto konkretno, sad ce 7.10 do tada se strpite i manite se politike (znam i ko ce se naci u ovom ;) )
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan

adnannur
Kontakt:

Post Postao/la adnannur » 24 sep 2012, 19:20

ljudi proteste praviti ici do skola sakupljati omladinu masinska elektro tehnicka skola podjeliti plakate ispred skola i radnim danom napraviti proteste kad su tu u opstini na poslu a ne neradnim danima kad nema nigdje zive duse ja cu se uvijek odazvati kao sto sam na svakoj utakmici i bodrim svoju slobodu bio sam sad i u subotu nema niti se ko bori od igraca niti hoce , a nemaju ni snage da trce jbm ja nakve fudbalere koji u 60 minuti crknu ne mogu da hodaju kamoli da trce

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 24 sep 2012, 19:25

SaltCityAttack je napisao/la:nije niko rekao da ga treba udarat treba ga vracaT KUCI iz grada...normalno d ane treba nikog udarat gdje je tu pamet ...halo b to su nasa djeca i oni nas brukaju nece da igraju..kakvi nisu svi 17...treba da se zna kako treba da se ponasaju ...ebo ih klub viva i pozda materina poslije tekme kad izgubis obrukas citav grad, klub i navijace...treba jednom da se zna da se nauci da postujes navijace, ako zelis da budes postovan....dosta je vise nikad nisam bio za ovo, ali nema druge..kad vidim da po fb se smjeskaju smuci mi se ba ..poserem im se na one kopacke nove sto kupuju kad im nicemu ne koriste

evo i crvenocrnitz je nekadasnji igrac momak bio i u mladjim selekcijama reprezentativac i sve i sam to tvrdi...pa zna momak ebote zna kad im orasje dodje pa im ponute po 100km da se pusti tekma ..mislim ta djeca su prodana jer nema plata i prodaju se i to ti je to
i dan danas me je sramota sto sam izdao dres zbog 100km ali se nije moglo drugacije :oops: najgore je sto oni ne osjecaju sramotu, bitne su kopacke a sto panj u njima igra to je najmanje bitno! sramota me bilo izaci u grad kad izgubimo avidi ove kenjatore jos s ponosom izadju! otac mi uzimao polovne kopacke za 20 km na hametovoj jedna 42 broj druga 43 ali nikad se nisam zalio i uvijek sam ginuo i derao guzicu! ni jedan mi sorc nije citav sa strane zbog klizecih a spica sam igrao a sad blato do koljena a oni cisti ko suza :evil:
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 24 sep 2012, 19:27

staragarda je napisao/la:FUKARE NIKADA NECE DOZVOLITI GASENJE KLUBA.....PAST CE MRTVA GLAVA AL GA NECE UGASIT
zapamtite..ima ovaj grad jos potencijala i pravih momaka...ako Fukare budu organizovale proteste iznenadit cete se cifrom ljudi a i postupcima.....samo nek se igraju sa nasim strpljenjem...a na izmaku je
Kakvi protesti kakve **** materine, pa tuzlake ne interesuje Sloboda uopšte, ne zanima ih šta se dešava. Da ih iole interesuje i da to uzimaju u obzir onaj fašista od načelnika ne bi sedmog opet pobjedio, a pobjediće. **** im on familiju mrtvu.

A to za Tvrtka, nabijem ga. Do kada ćemo mi živjeti u prošlosti. Moje će dijete otplaćivati taj kredit od milion maraka, za šta !? Za usranog Tvrtka, pa ne može se sa sigurnošću tvrditi čiji je kralj bio. Tri verzije imaš samo Bog zna čiji je on kralj bio. **** mu mater feudalnu.

Sloboda će umrijet, nikakve glave neće padati kao ni za Ditu, tuzlake boli ****. A ja sam još gluplji od njih, nerviram se idem na tekme, a uopšte mi korijeni nisu odavde, samo živim tu, i 60 % navijača Slobode nije iz Tuzle.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 24 sep 2012, 19:45

care ako smatras da si glup sto volis takvu slobodu onda brate nemoj se nervirat..izvini ebiga ali tako je....ja mislion puta kazem navijac ako voli klub treba da vidi u ovim teskim trenutcima koliko mu ona znaci...ja se nadam da tako ne mislis , jer fakat nije uredu...normalno da ce se dignut tuzla upamti sad bez obzira sto ti tako mislis...nece se dozvoliti to zapamti!!!!!!!!!!!!
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 24 sep 2012, 20:27

SaltCityAttack je napisao/la:care ako smatras da si glup sto volis takvu slobodu onda brate nemoj se nervirat..izvini ebiga ali tako je....ja mislion puta kazem navijac ako voli klub treba da vidi u ovim teskim trenutcima koliko mu ona znaci...ja se nadam da tako ne mislis , jer fakat nije uredu...normalno da ce se dignut tuzla upamti sad bez obzira sto ti tako mislis...nece se dozvoliti to zapamti!!!!!!!!!!!!

To si izvukao iz konteksta, kraj toga stoji "idem na tekme redovno", i ići ću. Samo je interesantan taj Tuzlanski mentalitet, lokal patrotizam 1%, možda je to u vrijeme kada si ti bio na tribini bilo bolje. Ali sada to nije tako. Meni je žao što smo u TK mogli imati ekipa spremnih sa svih strana, ne bi nam uopšte trebali ovi nazovi tuzlaci (al' na fb) , čast izuzecima naravno. Al' ne može, jel doš'o sa strane jest' "seljačina, majmun" itd. itd. dok taj veliki tuzlak sjedi i gleda Tvrtka u parku. **** mu on mater !
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 24 sep 2012, 21:46

Cudno je to, idem na utakmice slobode od 1971. I sada vidim iste ljude (ne bas sve, na zapadu), mogu ih nabrojati, a moze i Suljo, Muce ili bilo ko od starijih.
Prosao od Ljubljane do SKoplja, Novog Sada, Beograda, Rijeke, Splita i sada slusam da se ne moze uraditi nista. Moze i te kako, samo sto mi stari vise nemamo snage i nije nas ostalo mnogo. Da su to one godine YU mi bi prevrnuli Jugoslaviju naopacke al ne bi dali Slobodu. Ovako mozemo jedino kupiti godisnje da pomognemo i to smo uradili. Sta smo dobili za unaprijed placene utakmice. Nema veze, halal im.
Ali ako mladji nemaju interesa niti snage, ko ce onda?
Neki kazu nemoj politiku. Pa sta je dovelo do ovoga da nam se svi smiju? Politika!
Treba svakome yebat mater ko ne podrzava svetinje kao sto je Sloboda, bio to Jasmin, Berba, Alija, Behmen, Lagumdzija ili bilo ko. Svi su oni tu samo da uzmu i da odu. Zbog interesa.
Ako cemo iskreno, draze mi je S od Slobode nego svi yebeni kraljevi, nacelnici, predsjednici Bosne.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 24 sep 2012, 21:48

Zamislite situaciju da se Sloboda stvarno spoji s Mramorom ili tim Prokosovićima - apsolutni gubitak identiteta.

Što bi uradili u tom slučaju? Očito je da Grad i one koji ga vode boli kuratz za velikanom i za vama navijačima, bi li možda u obzir došla ovakva opcija?
Hayley <3

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 24 sep 2012, 22:01

badblueboylivno je napisao/la:Zamislite situaciju da se Sloboda stvarno spoji s Mramorom ili tim Prokosovićima - apsolutni gubitak identiteta.

Što bi uradili u tom slučaju? Očito je da Grad i one koji ga vode boli kuratz za velikanom i za vama navijačima, bi li možda u obzir došla ovakva opcija?
Što se mene tiče nema ni nove Imamovićeve Slobode ni nove navijačke Slobode. Sloboda je jedna Fk Sloboda Tuzla 1919., ako se ona ugasi ja ne pratim nijednu drugu.

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 24 sep 2012, 22:06

badblueboylivno je napisao/la:Zamislite situaciju da se Sloboda stvarno spoji s Mramorom ili tim Prokosovićima - apsolutni gubitak identiteta.

ta opcija ce na kraju biti jedini izbor... slobodi treba 10 mio da se vrati u PL, a te pare nikad nijedan nacelnik ni u snu nece dat', pa zvao se on jasmin, zlatko ili neko treci...radije ce krenut s nule s proleterom nego bacat' pare u vjetar... ili neko stvarno misli da ce se neki privrednik vise hvatat' za dzep da bi na kraju zavrsio k'o zahirovic... navijaci kazu dici ce se na noge, ako neko pokusa ugasit' slobodu... hoce kao i za KK... slobodi ne pomazu protesti, vec pare.. bez para ce sloboda ovim tempom do godine u nizi rang...
Zadnja izmjena: amho, dana/u 24 sep 2012, 22:08, ukupno mijenjano 1 put.

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 24 sep 2012, 22:07

amho je napisao/la:
ta opcija ce na kraju biti jedini izbor... slobodi treba 10 mio da se vrati u PL, a te pare nikad nijedan nacelnik ni u snu nece dat', pa zvao se on jasmin, zlatko ili neko treci...radije ce krenut s nule s proleterom nego bacat' pare u vjetar... ili neko stvarno misli da ce se neki privrednik vise hvatat' za dzep da bi na kraju zavrsio k'o zahirovic...
ovim tempom sloboda ce do godine u nizi rang...
I popišat se na 100 godina !? :roll:

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 24 sep 2012, 22:09

VolimTz je napisao/la:
amho je napisao/la:
ta opcija ce na kraju biti jedini izbor... slobodi treba 10 mio da se vrati u PL, a te pare nikad nijedan nacelnik ni u snu nece dat', pa zvao se on jasmin, zlatko ili neko treci...radije ce krenut s nule s proleterom nego bacat' pare u vjetar... ili neko stvarno misli da ce se neki privrednik vise hvatat' za dzep da bi na kraju zavrsio k'o zahirovic...
ovim tempom sloboda ce do godine u nizi rang...
I popišat se na 100 godina !? :roll:
i posrat ako im to bude odgovaralo...

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Tzhc075 i 6 gostiju.