A zasto? Neka janjca, udebljaj ga slobodno!Ajzea je napisao/la:I janje od jučer prodasmo
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
A zasto? Neka janjca, udebljaj ga slobodno!Ajzea je napisao/la:I janje od jučer prodasmo
Pa da kupim većeNeandertalac je napisao/la:A zasto? Neka janjca, udebljaj ga slobodno!Ajzea je napisao/la:I janje od jučer prodasmo
Uzmi teleAjzea je napisao/la:Pa da kupim većeNeandertalac je napisao/la:A zasto? Neka janjca, udebljaj ga slobodno!Ajzea je napisao/la:I janje od jučer prodasmo
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
Moram priznati da mi je ovo već priraslo srcu ali šta da se radi
Hahaha. Hajde kada se objavi odlucite seSchwarz je napisao/la:Uzmi teleAjzea je napisao/la:Pa da kupim većeNeandertalac je napisao/la: A zasto? Neka janjca, udebljaj ga slobodno!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
Iskreno, ne znam zasto vec nisu. Mozda detalji svega da se finaliziraju, a dogovoreno je 100%. Uglavnom extra lijepa vijest!DR.HOUSE je napisao/la:hoce li ubrzo objaviti ili je to ono treba bas sacekati?
Da znamo sta je u pitanju, odmah bi se mi odluciliNeandertalac je napisao/la:Hahaha. Hajde kada se objavi odlucite seSchwarz je napisao/la:Uzmi teleAjzea je napisao/la: Pa da kupim veće![]()

bolje i to nego aldina citati po citav dan barem evo se zabavimo sa janjetinom i takoDANDY je napisao/la:Refko i ćombe bacaju bombe......
Hajcaju vas sta vam je

Svezo mu gazda zvono na pogresnoj straniAjzea je napisao/la:
I sam je skonto šta ga čeka, po faci mu se vidi. Imamo ja i Schwarz obraz
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.