arena je napisao/la:Čitam i ne vjerujem,greda je lud ako pusti memiju ispod milion eura,ne treba baju dati ispod 700 000eura,amir je najveći talenat poslije rata itd i onda isti ti navijači pišu da nemamo nikakve šanse protiv ekipe čija tri igrača imaju 110 godina.Po komentarima ispade da bi mađari bajern natrčali,ako ne možeš sa 20 godina trčati sa igračima koji imaju preko 30 i kusur godina zapitaj se trebaš li se baviti sportom.Treba odigrati bez pardona pa šta Bogda ispadneš nije kraj svijeta prođeš na konju si.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje
Uvijek sam bio pesimista kad je evropa u pitanju ali ovaj put nisamEdoM je napisao/la:arena je napisao/la:Čitam i ne vjerujem,greda je lud ako pusti memiju ispod milion eura,ne treba baju dati ispod 700 000eura,amir je najveći talenat poslije rata itd i onda isti ti navijači pišu da nemamo nikakve šanse protiv ekipe čija tri igrača imaju 110 godina.Po komentarima ispade da bi mađari bajern natrčali,ako ne možeš sa 20 godina trčati sa igračima koji imaju preko 30 i kusur godina zapitaj se trebaš li se baviti sportom.Treba odigrati bez pardona pa šta Bogda ispadneš nije kraj svijeta prođeš na konju si.![]()
![]()
Valjda nam se peh od prosle godine vrati
Bolji jesu ali samo hrabro do pobjede.
Zadnja izmjena: CARSON, dana/u 03 jul 2015, 15:24, ukupno mijenjano 1 put.
- Neandertalac
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
A zasto? Neka janjca, udebljaj ga slobodno!Ajzea je napisao/la:I janje od jučer prodasmo
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Pa da kupim većeNeandertalac je napisao/la:A zasto? Neka janjca, udebljaj ga slobodno!Ajzea je napisao/la:I janje od jučer prodasmo
Moram priznati da mi je ovo već priraslo srcu ali šta da se radi
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Uzmi teleAjzea je napisao/la:Pa da kupim većeNeandertalac je napisao/la:A zasto? Neka janjca, udebljaj ga slobodno!Ajzea je napisao/la:I janje od jučer prodasmo
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
- Neandertalac
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar
Hahaha. Hajde kada se objavi odlucite seSchwarz je napisao/la:Uzmi teleAjzea je napisao/la:Pa da kupim većeNeandertalac je napisao/la: A zasto? Neka janjca, udebljaj ga slobodno!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.![]()
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
hoce li ubrzo objaviti ili je to ono treba bas sacekati?
Ne znam jeli neko gledao utakmicu nasih suparnika u drugom kolu ako Bog da , ali po onome što sam ja vidio ferencvaroš je raznio one drugoligaše .Imaju dva crnca u vezi jedan koji su fantastično tehnički potkovani pogotovo Somalia i desno krilo momak je prebrz cini mi se Ramirez drugo krilo je takođe južnoamerikanac leonardo... Ljudi su protiv drugoligasa napravili nekoliko šansi koje je zaista teže promašiti.... pogotovo ona u 87 minuti..... a primili su gol iz kornera . Inače sve što su ovi pokušali da urade bili su centarsutevi...Nisam znao da su onako dobri... Igraju strašno brzo. Mada opet kažem i mi odavno nismo igrali ljepse bit ce tesko....ali ja vjerujem da ih možemo preskociti:)
- Neandertalac
- Kontakt:
Iskreno, ne znam zasto vec nisu. Mozda detalji svega da se finaliziraju, a dogovoreno je 100%. Uglavnom extra lijepa vijest!DR.HOUSE je napisao/la:hoce li ubrzo objaviti ili je to ono treba bas sacekati?
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- SarajlijaTM
Tacno ne znam kad nas je neko na forumu ovako na led bacio ko neandertalac.
Otrcalo janje haveru,a ako potraje jos koji dan otici ce i ekipa koja tele sprema
Otrcalo janje haveru,a ako potraje jos koji dan otici ce i ekipa koja tele sprema
ok mozda pred pocetak prodaje karata i classkih da malo zalet daju
Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar
Da znamo sta je u pitanju, odmah bi se mi odluciliNeandertalac je napisao/la:Hahaha. Hajde kada se objavi odlucite seSchwarz je napisao/la:Uzmi teleAjzea je napisao/la: Pa da kupim veće![]()
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
-
neroazzuro
- Kontakt:
Neandertalac, kakvo ti je sad misljenje o upravi i njihovoj koncepciji, s obzirom na to zadnje desavanje?
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
- Neandertalac
- Kontakt:
Svi stadione usminkavaju, samo mi stagniramo 
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
aaa sta je to bilooo
evo ga ceka

evo ga ceka

Malo je to 
Refko i ćombe bacaju bombe......
Hajcaju vas sta vam je
Hajcaju vas sta vam je
-
neroazzuro
- Kontakt:
To volim, nema ostupanja, samo ostro! 
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić
ovo je neko juce stavio evo kompletan paket sto si trazio hahhaha hahah 

bolje i to nego aldina citati po citav dan barem evo se zabavimo sa janjetinom i takoDANDY je napisao/la:Refko i ćombe bacaju bombe......
Hajcaju vas sta vam je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.