Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Tako je Pegi, pamet uber alles. 
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Liga završila prije mjesec, ja je rutinski osvojioPegi10 je napisao/la:Ko osvoji ligu Aerials ga zove na Balasa
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ne racuna se ta liga gdje legenda glumi SloboduDex je napisao/la:Liga završila prije mjesec, ja je rutinski osvojioPegi10 je napisao/la:Ko osvoji ligu Aerials ga zove na Balasa
Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Hajdi prevarantuPenaltiky je napisao/la:Geografija, Geologoija, Nauka, Gl Gradovi, Zastavesekerbay je napisao/la:Naruči limunaduAerials je napisao/la:Ne hodam po slastičarnama više
Ps.
Kad savladam ovo za jezik, nea šanse da ćeš me dobit osim u pivu i gejpederskim sportovima poput tenisa i bejzbola
@Donnie može radler hladan, prije nego što udarim po pivama. Kako ide s upoznavanjem prave Muzike?
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
U cem si ti jaka?Aerials je napisao/la:Što bih ja ikoga zvala da ide sa mnom?
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Znam svega pomalo, al' neka budu nauka i muzika.
Opet se neke dvije glupače potukle.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Tisuća baba, kilava dica. Helem ništ.Aerials je napisao/la:Znam svega pomalo, al' neka budu nauka i muzika.
Ja konto u heklanju
Je l se to ustipak potukla?
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Momak sutra u 17:00 na igralište, treba mi jedan što ne misli puno ali može da trčishzna je napisao/la:Je l se to ustipak potukla?
Pozoveš se sam, kud će joj bolje iznenađenjeOtelo je napisao/la: Išao bih ja ako me Aeriels pozove, al nece...
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Sta cu brate na igralistu, dosao prije 2-3 dana, zabijem autogol, izdominiram i sta imam vise dolaziti? 
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Pa takav mi i treba, da malo da elana protivničkoj ekipishzna je napisao/la:Sta cu brate na igralistu, dosao prije 2-3 dana, zabijem autogol, izdominiram i sta imam vise dolaziti?
A fkt, ne mogu da vjerujem u zadnje vrijeme šta naroda bude na igralištu do iftara
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ma ne ide mi se neštoPegi10 je napisao/la:Ko osvoji ligu Aerials ga zove na Balasa
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Pa gdje si sinoć, flope?Penaltiky je napisao/la:Ma ne ide mi se neštoPegi10 je napisao/la:Ko osvoji ligu Aerials ga zove na Balasa
Taman sam se bio zagrijo na glavnim gradovima.
Tako mlad a već pukoPenaltiky je napisao/la:jutros se spremio za poso kad skontam subota
Re: RE: Re: Chat
Ma nisam radio u Ponedjeljak pa me prenijelosekerbay je napisao/la:Tako mlad a već pukoPenaltiky je napisao/la:jutros se spremio za poso kad skontam subota
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Glavni gradovi?
Na kolko dobijenih?Penaltiky je napisao/la:šalji
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.