Razočaran samAerials je napisao/la:Ma oni me ne zanimaju.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Ako se ne jede umre se. Ne može svako živit od naprđivanja na minderu, neki moraju živit da bi Bugar lagodno živio od donacija.Derdiyok je napisao/la:
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Dobro joj je rekao, ovo je pravi put kojim žene muslimanke trebaju ići.Derdiyok je napisao/la:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Ako će ti biti lakše, umjeto hafiza Bugarije stavi drugo ime, značajnije, pa ćeš shvatiti.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- Donnie Darko
- Kontakt:
Zamišljam Ajnštajna kako ovo govori i opet glupo zvuči, da lik koji živi od palamuđenja, nekom ko se vjerovatno bori da sastavi kraj s krajem ima obraza takvo nešto reć.Derdiyok je napisao/la:Ako će ti biti lakše, umjeto hafiza Bugarije stavi drugo ime, značajnije, pa ćeš shvatiti.
Nemam pojma. Al poredit hranjenje (ja nekad na poslu jedem stojeći) sa nečim za što trebaju neki uslovi, priprema i mora se odvojiti malo više vremena nego da se pojede sendvič je glupo. Pogotovo ako ta žena radi u kakvoj prodavnici ili tome slično.
A da ne pričam koliko su klanjanje, vudu rituali i ostalo beskorisni za razliku od malog graha sa svježim kupusom.
A da ne pričam koliko su klanjanje, vudu rituali i ostalo beskorisni za razliku od malog graha sa svježim kupusom.
Zadnja izmjena: Penaltiky, dana/u 17 jun 2017, 22:40, ukupno mijenjano 1 put.
Jedi uporan jebote. Ljudi ne klanjaju jer ne vjeruju uglavnom. Da vjerujes zaista, nema 1% sanse da bi propustio ijedan namaz.Derdiyok je napisao/la:Zamisli šta bi Poslanik s.a.w.s. rekao. Eto, da ti preciziram još.
Walk on, with hope in your hearts.
Koji q mi izbacuje na torrentu kad hoću download da će me kaznit ako šta skinem 
ubosni pitajDex je napisao/la:Koji q mi izbacuje na torrentu kad hoću download da će me kaznit ako šta skinem
Razumijem šta govoriš, nije to problem. Milion puta sam i ja na poslu stojeći jeo, i to zalogaj po zalogaj kako ugrabiš ali sam htio da kažem da nije bitno ko je prenio navedene riječi. Drugarica se skoro posvađala sa šefovima na poslu jer joj nisu dopustili da iftari iako nije do tada iskoristila svoju pauzu, plus našla ženu da je zamjeni tih pola sata. Šta dalje očekivati onda ?!...Penaltiky je napisao/la:Nemam pojma. Al poredit hranjenje (ja nekad na poslu jedem stojeći) sa nečim za što trebaju neki uslovi, priprema i mora se odvojiti malo više vremena nego da se pojede sendvič je glupo. Pogotovo ako ta žena radi u kakvoj prodavnici ili tome slično.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
haj da bacimo sta, mani palamudjenja o vjeri.Penaltiky je napisao/la:a šta radi drugarica ako nije tajna
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."
Re: RE: Re: Chat
gledam south parksekerbay je napisao/la:haj da bacimo sta, mani palamudjenja o vjeri.Penaltiky je napisao/la:a šta radi drugarica ako nije tajna
Jak nam zakon, ne može ti niko ništa, ako koristiš za lične svrhePenaltiky je napisao/la:ubosni pitajDex je napisao/la:Koji q mi izbacuje na torrentu kad hoću download da će me kaznit ako šta skinem
Napade me sestra što lajkam Atheist Republic na facebook-u. 
Slabo ću ja Wester Union više vidjeti.
Slabo ću ja Wester Union više vidjeti.