Koji je ovo prodavac magleDerdiyok je napisao/la:
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Re: Chat
Oparise se ljudi na palamudjenju o religiji i tumacenju toboze nekih knjiga. Torabi je amater za ovakve.SlevinKelevra je napisao/la:Koji je ovo prodavac magleDerdiyok je napisao/la:
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Ovo je Bugari rekao zeni koja kaze da vjeruje i da je muslimanka, a navodno nema vremena da klanja. Ne shvatam zasto se ovi buntovnicici i pametnjakovici pale, kad vas niko nije prozvao i uopste niste uzeti u obzir ni po kakvom osnovu?!
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Odoše ti leđa od tolikog saginjanja. 
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Kawhi je napisao/la:Aerials je napisao/la:Ma oni me ne zanimaju.![]()
![]()
Nije ko da kopa neštoAerials je napisao/la:Odoše ti leđa od tolikog saginjanja.
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Jel Bugari vozi Bugatti i nosi Bulgari? 
Ovo je neuporedivo yebiga, ja još nisam čuo da je neko umro što nije klanjo, a od toga što nije jeo već bogami jest.Fakat mora nać bolju metaforukobe24 je napisao/la:Ovo je Bugari rekao zeni koja kaze da vjeruje i da je muslimanka, a navodno nema vremena da klanja. Ne shvatam zasto se ovi buntovnicici i pametnjakovici pale, kad vas niko nije prozvao i uopste niste uzeti u obzir ni po kakvom osnovu?!
Nema veze Dex, treba se čuvati. Zdravlje je najbitnije. 
- Donnie Darko
- Kontakt:
Dex je napisao/la: Ovo je neuporedivo yebiga, ja još nisam čuo da je neko umro što nije klanjo, a od toga što nije jeo već bogami jest.Fakat mora nać bolju metaforu
Ne pričaj o stvarima koje ne poznaješ. Ako može Gandi, može i ona.A human can go for more than three weeks without food (Mahatma Gandhi survived 21 days of complete starvation).
You wish.Aerials je napisao/la:Odoše ti leđa od tolikog saginjanja.
Vi što imate hercegovačke gene ste ok. Pobjegli vam preci na vrijeme s krša pa ste se unormalili.Dex je napisao/la:Kawhi je napisao/la:Aerials je napisao/la:Ma oni me ne zanimaju.![]()
![]()
![]()
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bugari-a na mjesalicu negdje staviti pa da vidimo kako se klanja kada sef kaze radi, ako neces ima ko hoce 
Zrinjski i vina su jedine dobre stvari koje dolazi iz Hercegovine.Lillard je napisao/la:Jel te stid Kawhi
Gluho bilo.Kawhi je napisao/la:You wish.Aerials je napisao/la:Odoše ti leđa od tolikog saginjanja.
Pa vidiš da ima "
Hahaha, ali ovdje se uopste ne radi o tome. Covjek je htio da kaze kako ljudi koji se nazivaju muslimanima deficit s vremenom ne mogu uzeti kao opravdanje za neobavljanje namaza, jer za to treba manje vremena nego za tri dnevna obroka (za 17 farz rekata dnevno ti treba 20 minuta). S druge strane, zelio je istaci da je i namaz isto vid hrane, ali one duhovne (iz tog razloga je i uzeo to za komparaciju, bas sam bio na predavanju kad je ovo rekao i pojasnio). Nigdje on nije rekao da ti trebas napustati sve poslove da obavis namaz, kako to vi ovdje shvatate. U svakom slucaju, bolje je umrijeti od gladi, nego doci na onaj svijet a ne biti on onih koji su Allahu na sedzdu padali.Dex je napisao/la:Ovo je neuporedivo yebiga, ja još nisam čuo da je neko umro što nije klanjo, a od toga što nije jeo već bogami jest.Fakat mora nać bolju metaforukobe24 je napisao/la:Ovo je Bugari rekao zeni koja kaze da vjeruje i da je muslimanka, a navodno nema vremena da klanja. Ne shvatam zasto se ovi buntovnicici i pametnjakovici pale, kad vas niko nije prozvao i uopste niste uzeti u obzir ni po kakvom osnovu?!
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Zamisli ti kad iz Trebinja odeš pješke u Zavidoviće, yebote kakav poduhvatKawhi je napisao/la: Vi što imate hercegovačke gene ste ok. Pobjegli vam preci na vrijeme s krša pa ste se unormalili.
Gandi je umro, što značiDonnie Darko je napisao/la:Dex je napisao/la: Ovo je neuporedivo yebiga, ja još nisam čuo da je neko umro što nije klanjo, a od toga što nije jeo već bogami jest.Fakat mora nać bolju metaforuNe pričaj o stvarima koje ne poznaješ. Ako može Gandi, može i ona.A human can go for more than three weeks without food (Mahatma Gandhi survived 21 days of complete starvation).
@kobe24 razumijem ja da je pravom vjerniku namaz "hrana".Btw otklanjat ću ti ja 17 farz rekata, u manje od 20 minuta, jer ono Buba Corelli.Ali pogrešnu metaforu je uzeo, barem ja tako mislim.Pitaj djecu Afrike jel u svakom slučaju bolje umrijet od gladi
Pa i ja bih da idem iz Hercegovine.Dex je napisao/la:Zamisli ti kad iz Trebinja odeš pješke u Zavidoviće, yebote kakav poduhvatKawhi je napisao/la: Vi što imate hercegovačke gene ste ok. Pobjegli vam preci na vrijeme s krša pa ste se unormalili.
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
Jesi sigurna?Aerials je napisao/la:Gluho bilo.Kawhi je napisao/la:You wish.Aerials je napisao/la:Odoše ti leđa od tolikog saginjanja.![]()
Pa vidiš da ima "", ne bih da ti se to desi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.