FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

samo sarajevo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la samo sarajevo » 15 nov 2010, 15:29

Alen Škoro je napisao/la:
samo sarajevo je napisao/la:Kao prvo necu kao pojedini da se osvrcem na postove ovih sto bacaju kost da se pokrvimo ovdje jer nisu vrijedni ni jednog slova koje bi napisao,sve sto imaju reci neka dodju i neka kazu na stadionu i kako kazu posto ima nas tim jos navijaca osim onih na istoku i sjeveru samo boze moj ja ih nesto ne vidim ni na gostovanja ni na Kosevu,a bi pisite samo sebi postove bas smo se iznervirali! A ovom iznad sto kaze Mirza ostani jel to isti onaj jad sto juce kaze odlazi nakon Vleza,njemu sve ovo ne treba,pa danas kaze gledace me jos dugo haha mi smo unaprijed znali koje on namjere ima! ALENE SKORO iza Mirze stoje njegovi veliki rezultati i ja mislim da bi trebao ostati al pitanje je gdje!

Sta si ti bolan znao. Kako ne stoje rezultati? Prosle godine kad je dosao,ekipa je bila u rasulu,SVI navijaci(nasi naravno) su govorili da je bolje da ne odemo u Evropu. Tako da se nismo previse ni trudili,realno.
Sad - treci sa ovakvim okolnostima,situacijom? Nakon toliko vremena se ni bodu vise nismo radovali na gostovanjima,trazili smo svaki put pobjede,pa derby, i imas obraza tako pricati?
Sta ti je Mirza de mi reci haha ma boli te taki ima on armiju navijaca koje niko nikad nije vidio nemas brige vecina ste haha bjezi pokemonu neda mi se da ti bilo sta napisem!

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 15 nov 2010, 15:29

ekii je napisao/la:
Megamon je napisao/la:Ha,koprca se ovaj mirza.Neces dokle hoces u to budi siguran.Strpljiv sam ja.Cekat cu i 10 godina ako treba samo da se iz ovoga izvucemo

mirza ti si najslabija karika,povedi punca i baljka pa osnujte fk nahorevo.To je za tebe

Sta ti bolan znas. Nesto vazis ti non-stop po ovoj temi,a pojma s pojmom nemas i ljudima dajes dezinformacije.
Mirza ostani! Hvala Bogu vidim da dosta navijaca pocinje shvatati trenutnu situaciju.
Al eto po ovakvima(tipa ovog hairlije) FKS izgleda ima samo navijace na sjeveru...

Najjaci njegov zakljucak - ako nemaju za virsle,pa kako ima airmax? Pa kralju dosta njih je igralo u inostranstvu,mladji vjerovatno su tu s roditeljima,onda ima i igraca iz Sarajeva,koji imaju tu familije i sl.

Gje su ti navijaci :oops: !,daj molim te, pa ako si bio na Kosevu protiv Drine,a nisi jer vidim da pojma nemas odmah bi poludio na Mirzinu izjavu da mu placenici zvizde :x , a zvizado mu je citav stadion. :o .Kakav je to covjek koji kaze, kako toboze djeca za njim placu da ostane :oops: ,pa tim se sluzio i hodza u emisiji 60 min.,i dovodio od djevojcice drugarice da placu za njim :idea: .Ako je iko placao to je Mirza jer je doveo 5-6 momaka na istok da ga onako sa klipacama podrze. Mirza odlati **** ti Baljak mamu! :x

Vidis,to je tvoje razmisljanje.
Odmah smo mi placenici koji podrzavao mirzu s drugih tribina,agenti ne daj Boze, izdajice ? :mrgreen:
Ne budi smijesan,za tekmu protiv Drine jos vise, na sjeveru nije bilo 200 ljudi, istok 100 , zapad isto tako.
Od toga se jednoglasno culo Mirza odlazi i Mirza ostani.
NON MOLLARE MAI

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 15 nov 2010, 15:30

Samo mi insajderi recite, kome se priprema trenerska pozicija?
Hocu sad da mi napisete, da vidim koliko znate. Moze i na PM.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 15 nov 2010, 15:30

padobranac,kralj je mrtav,alen skoro

Pokusavaju da nas sve ubjede u laz,nema sta kako ste krenuli ispravit ce te krivu Drinu
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

borbadokraja
Kontakt:

Post Postao/la borbadokraja » 15 nov 2010, 15:31

biskitt je napisao/la:Samo mi insajderi recite, kome se priprema trenerska pozicija?
Hocu sad da mi napisete, da vidim koliko znate. Moze i na PM.
nemamo pojma, o tome neka razmislja nova uprava, priorite je otjerati ova 4 lopinasa, tek tad ce nova uprava imati normalan manevarski prostor.

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 15 nov 2010, 15:32

HAHA na sjeveru nije bilo 200 ljudi haha koji lik boze sacuvaj,znas li ko je skandirao,ako neznas mi znamo a mogu ti i ja reci al u 4 oka na kafi negdje bas bi volio da upoznam toliku ljudinu i velikog navijaca naseg tima kad do sad nisam imao priliku! ALEN SKORO tebe treba za vodju staviti haha
Zadnja izmjena: samo sarajevo, dana/u 15 nov 2010, 15:32, ukupno mijenjano 1 put.

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 15 nov 2010, 15:32

samo sarajevo je napisao/la:
samo sarajevo je napisao/la:Kao prvo necu kao pojedini da se osvrcem na postove ovih sto bacaju kost da se pokrvimo ovdje jer nisu vrijedni ni jednog slova koje bi napisao,sve sto imaju reci neka dodju i neka kazu na stadionu i kako kazu posto ima nas tim jos navijaca osim onih na istoku i sjeveru samo boze moj ja ih nesto ne vidim ni na gostovanja ni na Kosevu,a bi pisite samo sebi postove bas smo se iznervirali! A ovom iznad sto kaze Mirza ostani jel to isti onaj jad sto juce kaze odlazi nakon Vleza,njemu sve ovo ne treba,pa danas kaze gledace me jos dugo haha mi smo unaprijed znali koje on namjere ima! ALENE SKORO iza Mirze stoje njegovi veliki rezultati i ja mislim da bi trebao ostati al pitanje je gdje!

Sta si ti bolan znao. Kako ne stoje rezultati? Prosle godine kad je dosao,ekipa je bila u rasulu,SVI navijaci(nasi naravno) su govorili da je bolje da ne odemo u Evropu. Tako da se nismo previse ni trudili,realno.
Sad - treci sa ovakvim okolnostima,situacijom? Nakon toliko vremena se ni bodu vise nismo radovali na gostovanjima,trazili smo svaki put pobjede,pa derby, i imas obraza tako pricati?
Sta ti je Mirza de mi reci haha ma boli te taki ima on armiju navijaca koje niko nikad nije vidio nemas brige vecina ste haha bjezi pokemonu neda mi se da ti bilo sta napisem!

Vidis,napisao bi ti rado,ali nemas argumenata ;)
Ti znas samo za ovaj ugovor sto je potpisao,i ono sto ti drugi kazu.. A ovo ostalo?
Ja sam pokemon(po tvom misljenju) koji zelim najbolje svom najdrazem Klubu!
NON MOLLARE MAI

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 15 nov 2010, 15:34

borbadokraja je napisao/la:pozdrav,

da malo vise svjetla bacimo :), kao prvo ne osvrcite se na ove trolove i likove koji su u kontri radi kontre, ne nasjedajte njihovim glupanskim pricama, osnovni fokus je tjeranje pomenute cetvorke, blekic kao pojedinac uopste nije bitan u kontekstu cijele price, doci ce neko drugi ali ovaj put ide se do kraja, do odstranjivanja ovih parazita iz kluba. varesanovic je u ovoj prici nebitan, tj. bitan je toliko koliko mu njegov punac puni glavu, a sve u svrhu podrske ovim navedenim uhljupima, mislim da je bio iskren kad je htio odsutpiti nakon veleza ali tek on svojom glavom ne misli ;) .

to je to brate...1500-2000 ljudi koji su tu uvijek znaju sta i kako....stvarno nema potreba osvrtat se ne bespotrebne komentare neupucenih....svi znamo na kojoj smo strani i sta je ispravno...i istrajacemo u tome.

@megamon i @samosarajevo...ma sta im ba objasnjavate...mi znamo svoje,nema potrebe da uopste pisete i komentariste...samo se nervirate bezveze....
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 15 nov 2010, 15:36

Kralj je prno da te pitam samo posto znam da si navijac zeljA zasto si se ti opteretio ovom nasom situacijom haah evo bas si me nasjekiro svojim postovima jeste kupili su nas Blekic i BP i mi se ponosimo tim sta je sad bilo'? Evo rijesio sam ti sva pitanja i zato nemoj vise da pises,sve u sta si sumnjao ja sam ti potvrdio !

borbadokraja
Kontakt:

Post Postao/la borbadokraja » 15 nov 2010, 15:37

Nisam vidio ovo pitanje, pa evo sad cu ti odgovoriti. Desavalo se isto sto se desavalo i u ostalim klubovima. Love nije bilo dovoljno da bi se ostvarili apetiti, klubovi se zaduzili, posluju preko drugih racuna jer su njihovi blokirani. Muco i kompanija uzimali lovu, navijaci ispastali. Dovoljno. E sad, upravo zbog toga sto se u fudbalskim klubovima najlakse peru novci i sto se najlakse dolazi do njih, mnogima je cilj biti dio masinerije koja se za nesto pita. Dakle, BP ili bar oni koji su u vrhu te grupacije su skontali, pa kad je mogao Granov, Muco, Baljak i drugi, zasto ne bismo i mi. Za ostvarivanje planova trbali su im navijaci, na tom potezu im se divim. Iste su pridobili supljom o velikom Sarajevu ili Sarajevu u Ligi prvaka ili Evropa ligi svake godine. Obecavaju kule i gradove, ubacuju se u klub, no na samom pocetku svoje vladavine zabijaju navijacima noz u ledja jer u klubu ostaju oni kojima su navijaci najvise zeljeli vidjeti ledja. Medjutim, to nije sve. Brzo su uvidjeli da nemaju kapacitet boriti se sa vec iskusnom bandom i napustaju brod koji tone, no ne odlaze bez repova, odnosno odlaze ne ispunivsi niti jedno obecanje. Uz to su igracima ostali duzni mnogo lovee, no to je za navijace najmanje bitno. Da sumiram, ista su to go.vna, HZ su izmanipulisane, a igraci prevareni.
bordo prijatelji nisu nikad obecavali ogromne pare, nego uredjen sistem i posten rad, koliko si neupucen govori tvoja misao da su oni kupili navijace sa sjevera, pa frajeru ti isti bordo prijatelji su i nastali iz navijaca, osim ako ne zelis da kazes da su hz placenici? ako hoces, dokaze molim. jedno ti moram priznati, da si dobar car magle i suplje, te da si krajnje zlonamjeran kad ne vidis ko je i sta najvece zlo u fcs, dakle spomenuta 4-ka je i prije ovako uspjesno skretala fokus sa njihovog lopovluka i trosila ljude, no i tom je kraj ovi "placenici" sa sjevera sigurno idu do kraja.

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 15 nov 2010, 15:40

ALEN SKORO znam da volis Sarajevo,ali ako si na Mirzinoj strani nisi u pravu,samo se sjeti da sjedi sa Baljkom koji je i Gracica otjerao i otjerace sve koji mu stanu na put odmah mi se povraca! :oops: Ne moze biti placeno nekih 1500 navijaca,a 5-6 pijanih da su u pravu.Mislim da moras biti vise na utakmicama da bih skontao neke stvari! :idea:

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 15 nov 2010, 15:41

sarajlija89 je napisao/la:

da malo vise svjetla bacimo :), kao prvo ne osvrcite se na ove trolove i likove koji su u kontri radi kontre, ne nasjedajte njihovim glupanskim pricama, osnovni fokus je tjeranje pomenute cetvorke, blekic kao pojedinac uopste nije bitan u kontekstu cijele price, doci ce neko drugi ali ovaj put ide se do kraja, do odstranjivanja ovih parazita iz kluba. varesanovic je u ovoj prici nebitan, tj. bitan je toliko koliko mu njegov punac puni glavu, a sve u svrhu podrske ovim navedenim uhljupima, mislim da je bio iskren kad je htio odsutpiti nakon veleza ali tek on svojom glavom ne misli ;) .

to je to brate...1500-2000 ljudi koji su tu uvijek znaju sta i kako....stvarno nema potreba osvrtat se ne bespotrebne komentare neupucenih....svi znamo na kojoj smo strani i sta je ispravno...i istrajacemo u tome.

@megamon i @samosarajevo...ma sta im ba objasnjavate...mi znamo svoje,nema potrebe da uopste pisete i komentariste...samo se nervirate bezveze....

Vidis,kad vec tako pricas,znamo i mi ostali svoje ;)
Sad ce biti pitanje "Koji ostali ? " A ja cu ti samo reci - navijaci Fudbalskog Kluba Sarajevo.

Pod br 1 bilo je - Otjerati one parazite. Zar ne? I zasto ih nije otjerala posljednja uprava(blekiceva) ?????????
Otisli su,ko zadnje pi... fuj.
Sad su vama sto tako razmisljate,igraci izdajice? Pa vam ni mirza ne valja,da ne pisem ponovo za mirzu procitaj iz mojih prethodnih postova ;)

Navijati protiv svojih igraca,pljuvati po njima,jos im prisjedat na muku sto nemaju za hljeba? Fuj.
NON MOLLARE MAI

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 15 nov 2010, 15:42

1500 ljudi zna a ostalih mali milion ne zna? Ma ja, zato jer idu na sjever i na gostovanja gdje se svaki vikend servira svjeza "klikovina" :lol:
Ovo me podsjeca na one price da se ljudima u dzamijama i crkvama govorilo za koga da glasaju, to je otprilike to.

Nije sve crno, nit je sve bijelo. Istina je negdje u sredini. ;)

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 15 nov 2010, 15:43

biskitt je napisao/la:

Da ti legendo nisi glavom i badom MIRZA VARESANOVIC? ;)

1500 ljudi zna a ostalih mali milion ne zna? Ma ja, zato jer idu na sjever i na gostovanja gdje se svaki vikend servira svjeza "klikovina" :lol:
Ovo me podsjeca na one price da se ljudima u dzamijama i crkvama govorilo za koga da glasaju, to je otprilike to.

Nije sve crno, nit je sve bijelo. Istina je negdje u sredini. ;)
Zadnja izmjena: ekii, dana/u 15 nov 2010, 15:45, ukupno mijenjano 1 put.

pitar-istok
Kontakt:

Post Postao/la pitar-istok » 15 nov 2010, 15:44

Alen Škoro-u potpunosti se slažem s tobom biti treći u ovakvoj situaciji je vrh.Vidim na jednom postu piše sjever ono sjever ovo,pa ko na istoku sjedi navijači Kaknja čega li,dajte ba s ponosom mogu reći da sam bio na Sjeveru do 92 godine,gostovanja po Beogradu,Novom Sadu,Zagrebu,Mostaru itd,nek kažu malo stariji navijači kako je bilo,gdje te napadaju i protivnički naviajači i murija i mještani,a sad mi je sin na tom istom sjeveru gdje sam ja nekad bio.zato nemojte starije navijače ignorisat i njihov način razmišljana stavljat kao ma šta će oni njihovo je prošlo.I još da dodam ovo i Ja sam kao i većina roditelja čekao svoje dijete da se vrati iz Širokog kad je bio belaj i na parkingu pružio svu pomoć koju sam mogao od advokata i slično.Zato niko nemože reći da se ne pitaju stariji naviajači vezano tza FKS i da ih neko omalovažava,na kraju krajeva od nas su nastale HOrde zla.

biskitt
Kontakt:

Post Postao/la biskitt » 15 nov 2010, 15:45

RJESENJE PROBLEMA NIJE U SMJENI TRENERA

Prema rijecima Esada Selimovica, jednog od saradnika sefa strucnog staba Mirze Varesanovica, cesta smjena trenera u drugim nasim klubovima nije se pokazala sretnim izborom i pitanje je sta bi ona donijela bordo timu

Esad Selimovic o stanju u FK Sarajevo

Trener u strucnom stabu FK Sarajevo Esad Selimovic istakao je da je sef strucnog staba Mirza Varesanovic bio veoma deprimiran nakon remija sa Drinom 1:1 na domacem terenu. Prema Selimovicevim rijecima, stratega kosevskog premijerlligasa pogodile su uvrede i psovke na njegovu adresu.

„Nismo se nadali da cemo odigrati ovako slabo protiv Drine, mada se zbog kompletne situacije moglo svasta ocekivati. U klubu se ne zna ni ko pije, ni ko placa. Mogu shvatiti da pojedinci mrze Nihada Baljka, Mirsada Alihodzica ili Varesanovica, ali mi nije jasno da navijaju protiv svog kluba kao sto je to bilo u utakmici sa ekipom iz Zvornika. Moguce je da simpatizeri ne razmisljaju kao ja, ali ima i drugih nacina osim vrijedjanja da se sa funkcija sklone oni kojiim smetaju“, rekao je Selimovic.

On je naglasio da ne zeli biti advokat Varesanovica, vec samo govori o iskustvima koje ima u periodu otkako radi u sadasnjem strucnom stabu.

„Strucni stab i igraci rade profesionalno svoj posao. Recimo, Varesanovic je dobio jednu platu u periodu otkako radim sa njim u strucnom stabu, a i nju je zelio podijeliti mladjim igracima koji nisu dobili nijednu platu. On je zaradio dovoljno novca u fudbalu, igrajuci u renomiranim evropskim klubovima da bi gledao da se obogati na mjestu trenera. Dolaskom Varesanovica za sefa strucnog staba, u prvom timu je zaigralo 10 juniora.“

Selimovic smatra da rjesenje problema u kosevskom premijerligasu nije u smjeni trenera. Prema njegovim rijecima, i u drugim nasim klubovima gdje su izvrsene promjene na celu strucnog staba, koje su se inace ceste, to se bas nije pokazalo sretnim izborom.

„Cudno je da su pojedinci protiv Varesanovica od pocetka njegovog rada. Ne znam koji je razlog za to i zbog cega im on smeta. Nakon utakmice sa Drinom, rekao mi je da sada ne moze ostaviti igrace na cjedilu, vec ce predvoditi ekipu i u posljednjoj utakmici jesenjeg dijela prvenstva protiv Veleza na gostovanju. I meni je tesko zbog posljednjih dogadjaja.“

Selimovic je kazao da fudbaleri nisu mogli dati maksimum jer su igrali pod ogromnim pritiskom protiv Drine zbog zbivanja na tribinama.

„Sigurno da je remi u posljednjem prvenstvenom susretu neuspjeh, kao i ispadanje iz Kupa BiH. Trenutno ni mi u strucnom sta bu ne mozemo biti zadovoljni igrom ekipe, ali je jasno da je napeta situacija zbog desavanja u klubu uticala na prikazanu partiju u utakmici sa Drinom. Rezultati u 14 kola Premijer ligi su zadovoljavajuci. Nesuglasice izmedju celnih ljudi kluba ne treba da se odrazavaju na terenu u buducnosti. Logistika je vec dugi vremenski period izostala, sto se vidjelo na pres-konferenciji igraca u petak. Zadatak strucnog staba je da i dalje misli samo na igru i treninge, a od celnih ljudi, navijaca i svih onih koji istinski vole Sarajevo ocekujemo da se dogovore oko buducnosti kluba“, izjavio je Selimovic.

Oslobodjenje

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 15 nov 2010, 15:49

pitar-istok je napisao/la:Alen Škoro-u potpunosti se slažem s tobom biti treći u ovakvoj situaciji je vrh.Vidim na jednom postu piše sjever ono sjever ovo,pa ko na istoku sjedi navijači Kaknja čega li,dajte ba s ponosom mogu reći da sam bio na Sjeveru do 92 godine,gostovanja po Beogradu,Novom Sadu,Zagrebu,Mostaru itd,nek kažu malo stariji navijači kako je bilo,gdje te napadaju i protivnički naviajači i murija i mještani,a sad mi je sin na tom istom sjeveru gdje sam ja nekad bio.zato nemojte starije navijače ignorisat i njihov način razmišljana stavljat kao ma šta će oni njihovo je prošlo.I još da dodam ovo i Ja sam kao i većina roditelja čekao svoje dijete da se vrati iz Širokog kad je bio belaj i na parkingu pružio svu pomoć koju sam mogao od advokata i slično.Zato niko nemože reći da se ne pitaju stariji naviajači vezano tza FKS i da ih neko omalovažava,na kraju krajeva od nas su nastale HOrde zla.

Pa i ja sam stariji navijac i ja sam na istok i ti to znas,ali ne mogu podrzati Mirzu kad me je nazvao placenikom i jos kasd sam ga vidjeo na presici sa Baljkom!Treba sve otjerati od portira do Blekica i naci nove postene ljude koji vole i zele uloziti u Sarajevo!

Identitet
Kontakt:

Post Postao/la Identitet » 15 nov 2010, 15:50

Ma dje ces se raspravljati bezze sta ti to treba. eto im blekić **** ih on sve grupno. neka prave transparente "bleki vrati se" haha

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 15 nov 2010, 15:55

ekii je napisao/la:
pitar-istok je napisao/la:Alen Škoro-u potpunosti se slažem s tobom biti treći u ovakvoj situaciji je vrh.Vidim na jednom postu piše sjever ono sjever ovo,pa ko na istoku sjedi navijači Kaknja čega li,dajte ba s ponosom mogu reći da sam bio na Sjeveru do 92 godine,gostovanja po Beogradu,Novom Sadu,Zagrebu,Mostaru itd,nek kažu malo stariji navijači kako je bilo,gdje te napadaju i protivnički naviajači i murija i mještani,a sad mi je sin na tom istom sjeveru gdje sam ja nekad bio.zato nemojte starije navijače ignorisat i njihov način razmišljana stavljat kao ma šta će oni njihovo je prošlo.I još da dodam ovo i Ja sam kao i većina roditelja čekao svoje dijete da se vrati iz Širokog kad je bio belaj i na parkingu pružio svu pomoć koju sam mogao od advokata i slično.Zato niko nemože reći da se ne pitaju stariji naviajači vezano tza FKS i da ih neko omalovažava,na kraju krajeva od nas su nastale HOrde zla.

Pa i ja sam stariji navijac i ja sam na istok i ti to znas,ali ne mogu podrzati Mirzu kad me je nazvao placenikom i jos kasd sam ga vidjeo na presici sa Baljkom!Treba sve otjerati od portira do Blekica i naci nove postene ljude koji vole i zele uloziti u Sarajevo!

Malo raje zna da se baljak pisem malim slovom namjerno njegovo prezime,jer ne zasluzuje ni to(razumijete kontekst) PRISLEPAO tu uz igrace. A i po posljednjim izjavama se vidi,odnosno indirektno to kazu i iz strucnog staba,ali i igraci. baljak je tu 20 godina,pa on zna najbolje kad sta treba lopovski uradit.Zato ovi navijaci sa sjevera misle da su igraci izdajice. Pa kad su igraci dosadili,sad im Mirza ne valja.
NON MOLLARE MAI

prigoda
Kontakt:

Post Postao/la prigoda » 15 nov 2010, 15:58

Identitet je napisao/la:Vala mi je varešanović vazda mrzak bio. kao trener se nije pookazao, kao čovjek još manje. da budem iskren nije ni blekić zlatan, ali ovo što rade baljak, mirso, potpomognuti sa varešanovićem avdićem i ihtijarevićem je sramota za klub. Mirza vrijeme je da odeš!!
KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: 061657451, boki86, ErosViverosViv, Jet2Holiday, MSOZ101, Sazg, Tarapi i 86 gostiju.